Golf and again golf!

Jag är riktigt lat när det kommer till det här och blogga! Sen jag kom hem från Tävlingen har jag tränat eller spelat varje dag och idag var det tävling igen. Kl 11:09 gick jag ut så jag satte mig i bilen kl 9:30 och körde iväg mot Pelham. Jag hade en trevlig grupp av tjejer som jag spelade med och även fast det var sjukt varmt ca 35 grader och fuktigt så klarade vi oss igenom dagen fin fint! Jag spelade rätt så bra och ligger just nu 5a. Hoppas kunna jobba upp mig lite imorgon! När jag kom hem tog jag ut bubbels på en promenad (Nicoles hund som vi passar medans hon är i Rumänien) . Sedan har jag tagit det lungt och vilat så jag har massor med enegi för imorgon.
 
Nu är det dags att släcka ner då jag går ut kl 9:30 imorgon och måste vakna kl 7. vi hörs snart!
 
xoxo
 
 

Another day of golf

Idag var det en tidig morgon. Hade tee time kl 7:10 så behövde vara på golfbanan kl 6, och behövde vakna kl 5...  Så det har varit en lång dag idag. Efter en runda golf tränade jag lite och sedan åkte jag och pappa tbx till hotellet då vi gick och tränade på gymmet ett tag och sedan la vi oss (eller jag) och sola ute vid poolen. Jag var så trött från hela dagen att jag somnande och tydligen snarkade haha åååå vad pinsamt haha. Badvakten är van med att vi är där varje dag så när vi gick idag sa ha " see you guys tomorrow" haha yes we will be back innan vi åker hem till Rye igen imorgon. Efter sol och gym så gick vi och duschade och sedan åkte vi ner till något ställe vid en stor lake och gick runt och kollade lite innan vi åt middag och sedan hem tbx till hotellet och nu ligger jag här i sängen trött som tusan och ska släcka lampan om typ 5 min. Imorgon blir det gym och sen bad innan vi sätter oss i bilen och åker ca 6,30h hem till Rye. Ska bli skönt att komma hem igen, men jag gillade denna lilla stad och speciellt poolen haha. Har jobbat på att få bort golf brännan så mycket jag kan, sakta går det haha, och måste börja sola ryggen med för är ganska ojämn i färg haha.

 

 Men nu ska jag iaf sova!

xoxo

 
 
 
 
 
 

 


Golfig dag!

Sitter just nu i ett rum fult med killar och tjejer från 14-19 år... Kan säga att det finns många riktigt snygga killar som sitter här! Längst fram sitter en riktigt chillare, solglasögonen är på och håret är så perfekt! Nästan så jag går upp och sätter mig där ist. Nej men nästan! Iaf nu ska jag sluta drömma om her snygge! Vi alla sitter och väntat på ett möte för spelare har suttit här rätt så länge nu och jag har hört allt det här förut så jag bryr mig inte precis om vad som ska sägas eller vad som händer next. Jag vill bara ut och äta middag eller gå upp och kolla Netflix haha vilket liv jag har! Tydligen är det rätt många som måste checka in så vi kommer nog sitta här ett rätt så bra tag till.... Finns inte mycket mer att göra en att bara sitta här!

Idag kl 8:00 hade jag en inspela runda och var klar runt 12:30. Då åkte jag och pappa och köpte lunch, sen tbx till hotellet och gick ner till poolen och satt där ett bra tag. Det kom en kille förbi som hade magrutor och då vänder sig pappa till mig " han har juh tvättbräda han kan du dejta" jag tror pappa tycker det är dags för mig att skaffa pojkvänn det är inte första gången han letar kille till mig, tack pappa men han är 14 ;). Men jag kan ta killen längst fram no problem! Haha. Efter det så gick vi upp till rummet och duscha och en kollade jag på " The Blind Side" och ja nu sitter jag här! 

Xoxo





RSS 2.0