Sandy!

Jag har inte bloggar för vi har ingen el! Jag står just nu i AT&T butiken som har grattis internet ! Har inte haft någon skola pga orkanen och vet ej om jag kommer ha något den här veckan .... Jag är så uttråkad för det finns Inge el hemma..... Dom säger att vi kanske inte får el igen förns nästa vecka.... Så aa jag kommer ha tråk!!!!!!


Här kommer Sandy!

Titta vad vi hittade på vårt garage...


Oct. 29, 2012

God morgon!
Det blåser mycket ute och på TV visar dom bilder från stranden här nere sjukt stora vågor och vattnet är typ upp över hela stranden (sanden) upp till sten väggarna... Men Sandy är inte här ännu, hon ska komma om en timmer eller två.....


Sova!

dags att sova nu och invänta orkanen Sandy.... hon ska komma imorgon vid 6 tiden typ... har ingen skola iaf så det är nice! ska ficka med lite what about tonight och läxor imorgon då se jepp nice!

Ni får en bild på dom 3 bröderna Brooks! <3

Nya bilder till dörren!


Brock jays I love you!!!!!

Jaaaa dööööör!!!!!!!!


Sandy!

Tack vare orkanen sandy så slipper jag gå till skolan imorgon *YEAH* så ska göra några läxor nu och sen resten imorgon ! PARTY ALL NIGHT!!! sen kan man juh alltid hoppas att dom ställer in tisdag med! :D men gör några läxor nu så jag inte behöver sitta med allt imorgon om det inte finns ström! så nu laddas två batterier till datan och mobilen laddas för fullt! 
 

Grattis syster!

Idag är det värdens bästa systers födelsedag!!!! Önskar jag var borta hos henne by så jag kan krama om henne och säga grattis face to face!!! Puss på dig syster!! <3


Städa rummet!

Titta vad fint mitt rum blev! :D


Stormen

Haha det känns som att Sverige har reagerat mer på den här stormen en vi har! ( nyheterna och i skolan) lite gulligt men tack för att ni bryr er Aftonbladet! :)


Syster!

Bara så alla vet fyller min bästa syster år imorgon (27/10) och alla borde skriva grattis till henne!!!!!!!


Janoskians!

Det är har varit en productive kväll eller vad man nu ska säga... När jag kom hem från skolan tills nu ( ska sova) har jag suttit på youtube och kollat videos av Janoskians! Så ja jag har inget liv! Och nu är mitt live upptaget av 5 killar från UK (Irland) 14 killar från Australien ( en från NZ) så jepp! Och btw tids skillnaden från Australien är sjuk! Typ 14 timmar! Dom vaknar när jag går och lägger mig och tvärtom! Så yepp det super! Men nu ska jag iaf sova så puss!


Janoskians

 
Skills that kills (kolla 3:43 typ) :O
 

Fredag!

Det bästa med fredagar är att när man kommer hem kan man göra vad man vill och behöver inte göra läxor! Jag passar på att kolla igenom Janoskians (boy band from australia )roliga klipp typ! Hehe lol


Barnvakt!

Jag satt barnvakt i kväll till värdens sötaste ungar!!! Vi satt och lyssnade på musik och så sökte en utav dom på one direction för dom var på reklam på tv och så satte han på LWWY! Och så satt dom och sjöng med!!!!!! Så sjukt gulligt!!!!! Dom är seriöst dom coolaste barnen jag vet här i Rye!

Och joo den pinsamma stunden när killen som går i 3:an sitter och pratar om hans Twitter..... Jag skaffade Twitter i år typ....... Och när skaffade jag PA typ? 6:an? Fatta hur mycket 2000 tals barns har ändrats mitt 1900 tals barn! Det är lite pinsamt! Men kanske gulligt eller jag vet inte men men

Ska iaf sova nu så vi hörs imorgon puss! :* <3


Grattis bästis!!!

Ett stort grattis till värdens bästa vän som idag fyller 16 år! Älskar dig mickis!!!! <3


Skolan dödar mig!

Jag tror min lärare vill döda mig .... Igår skulle vi ta notes och jag skrev 4 sidor och det tog typ 2-3 h och idag ska vi ta notes igen och det är dubbelt så mycket att läsa.... Hej 5 timmar skrivande här kommer jag...... :S


Konstig lärare!

Min historia lärare blir bara läskigare och läskigare! Han är super snäll och bra lärare men han är udda! Idag stod jag och pratade med några kompisar i korridoren när han gick förbi. Eftersom jag var i en konversation så tittade jag inte åt det håller han kom från. När han gick förbi mig stannade han bakom min kompis och bah "Frida!" då trodde jag han ville något så jag bah titta upp men han sa inget så jag bah "o Hey" han svara typ bara "Hey" och sen gick han vidare..... Fett konstigt!!!! Eller hur?!


Fotboll på tv

Sitter har nu och kollar på Rye vs Harrison på tv, kul att se match från ett annars perspektiv men hade varit roligare att kolla om vi vann... Men men kul ändå typ!


Mobil bilder

Jag är så bäst så slänger in mobil bilderna med ;) (bilder från fredag och lördag)


Rye vs Harrison 2012

Dom första bilderna tog jag på fredag och fotbolls bilderna tog mamma på lördag ( alla med kameran. mobil bilder kanske kommer senare om jag orkar!)


Helgen!

Okej jag har bloggar med min dumma mobil laddade aldrig upp det -.-

Det har varit mycket som hänt nu i helgen så jag kommer bara samman fatta allt!

Fredag: gick till skolan på kvällen för peprally ( tagga in för amerikansk fotboll match på lördag) och sen gick vi fett många ner till stan och chilla runt.. Sen sov jag hos Nicole! (hade inte internet så bloggade inte)

Lördag: amerikansk fotbolls match mot grann staden ( derby) var kul men vi sög och förlorade för första gången på 9/10 år ( vi har vunnit 9 år i rad) och vu sög!!!! Sen åkte jag och satt barn vakt ( kom hem runt 0:30 så bloggade inte)

Idag: sov ut till typ 11:30 ( GÖTT) sen åkte jag och hjälpte mamma gotta en familj. Sen åkte jag och pappa och spela golf och när jag kom hem fixade jag med bilder till Facebook såå jaaa bloggar nu ! Ni ska få bilder idag om mobilen vill men annars lägger jag upp så fort jag kan! Puss


Luke!!!

Asså det här är inte sant!!!!! Jag har inga ord jag ligger och skakar och gråter av lycka! Asså Luke du är så jävla bäst!!!!!! Jag mår så jävla bra just nu älskar mitt liv!!!!!


Where the heart is!

Har prov på en bok imorgon eller det är mer en uppsats men aa, så sitter och läser igenom den och tar ut viktiga saker som kan vara bra att ha imorgon under uppsatsen.... X-factor blev inställt idag igen pga någon jävla baseball!!! Jävla skit! Så jag e rätt sur just nu men men.... Ska iaf läsa vidare nu så puss på er! <3


dagen och bilder!

Hej på er alla fina och goa!
Skolan rullade väll på idag, var brandövning sista lektionen så det var soft att få komma ut och chilla lite typ ;)  Jag stanade kvar en stund efter skolan för att gå över lite saker med min matte lärare inför test imorgon. Så ikväll blir det plugga då jag tycker att jag inte gör så bra i matte i år (om man jemför med förra året) förra året hade jag typ 96 % i matte och nu har jag 86% så jag vill få bra på det här teste så jag kan komma upp i 90% snart eller högre! men skit samma! ikväll blir det plugga matte och engelska då jag har en uppsats imorgon och sen vid 20:00 blir det X-factor bara att min favorit åkte ut igår, så jag får gå på mina andra två nu då. En utav dom har gått vidare och den andra får jag veta idag men är nästan 100% på att hon kommer gå vidare!
 
Btw tog lite random bilder idag med så ni får några, bara för att bloggen ska bli lite intresant!
 
 
Fina Stana!
Mitt fina NO klassrumm....
Pennnnnor!
Vatten kranarna i NO klassrummet
Ilana på lunchen
Vi skulle a på oss en lag tröja från favorit lag, så jag körde Bosie State och...
Djurgården så  KLART!!!! :D
 
och jag vet att jag är skit snygg och att ni alla vill se ut som jag men sorry because i'm one of a kind! haha Lol NEJ! ;)
 

Year 3000!

Den här låten asså! den är fast i huvudet (på ett bra sätt) å dom gör den så bra mina pöööjkar! Jag blir så glad när jag hör den, mår så bra va dessa killar!
 
WHAT ABOUT TONIGHT!
 
 

Bilder från idag!

Okej nu kommer det massor med Random bilder från idag! då menar jag random! jag hade väldigt tråkigt så plockade fram kameran och fotade random saker! Bara kul att ladda up typ?!
Tom korridor
 
Våra "fina" skor
Om man inte gör läxorna hemma så gör man dom under foto klassen i korridoren ;)(men inte jag för jag är grym)
Vill du bli min? ;)
 
Ibland är jag bara för sexy eller vad tycker ni? ;)   korridor
 
Tom korridor under lektionerna
MK's lunch
 
MK's lunch
 
Mitt skåp
Underbara WAT på skåp dörren
 
Mitt fina skåp med under bara bilder på WAT!
 
Mina Fina böcker
 
Hell yeah!
 
MK's Tröja
Läxor
Ilana och MK+ random personer i backrunden
 
Min underbart goa Lunch!
 
okej inte roliga bilder men jag hade tråkigt och då kan jag lika väl dela med mig av dom till er ;)
 
 

Spanska

Man kan juh alltid hoppas att det går bra på spanska provet och det känns juh bra när glosboken säger att man har 100% ;)


Bilder kommer!

okej jag fotade inte idag... eller joo det gjorde jag men jag fotade inte alla 80'tals mänskor.... inte många som var utklädda och pinsamt att gå upp till någon och bah hej jag jag få fota dig för min blogg? nej det låter lite fel! Men jag var lite uttråkad på lunchen så satt och fotade lite random då som jag kan ladda upp när jag laddat över bilderna vilket jag kommer göra när läxorna är klara (som btw inte är så mycket!) men lika bra att börja nu så yepp vi hörs sen med alla bilder!

Ni får bild på fina lemshaga koridåren så vi har något att jemföra med sen.... x)

Sova!

Usch jag är super nervös för mitt historia test imorgon!!! Nej usch nu ska jag inte tänka på det, utan jag ska sova och drömma om mina fina pojkar nere i Australien som nu befinner sig i skolan eller på jobbet eller så .... Jag gillat inte tid zonen! Den är jobbig och störd! Men som sagt så ska jag sova nu. Kommer somna med NRJ i öronen! Bästa radion kanalen ever! Så jepp natti nattiii!


LWWY

NRJ får en alltid på bra humör! Och så klart bästa musiken med ;)


Historia...

Plugga prov.....


Knas skola!

Okej få se hur långt detta blir? Jag ska inte skriva lika långt som jag gjorde förra året! Okej så i helgen har min skolan en amerikansk fotbolls match mot grann skolan! Det här är en vad dom största matcherna i våran liga. Det brukar kommer runt 6000 åskådare( vilket är mycket efterspörj vår skola har typ bara 600-700 elever och samma med dom) så för att tagga för den hör matchen har vi lite roliga saker i skolan som händer! I går hade vi pyjamas dag då alla gick i pyjamas ( eller många) idag skulle det vara super hjälte dagen ( tänker på Williams lista nu vara för det) men för att Harrison (grann skolan) hade Rye dag igår ( dom klär upp sig fint för att make fun of hur vi klär oss men pinsamt för dom liksom vad är det som är så kränkande mot att att vi klär oss fint?) så ändrade alla elever det till en Harrison dag ( alla klädde sig i mjukisbyxer uggs och typ skit kläder) så aa imorgon är det 80's dag! Ska ta bilder om jag kommer ihåg! Har glömt idag och igår 😖 men aa bara lite om veckans roligheter!


School

Dagens


Oct. 16, 2012

Nej nu ska jag sova har ju skola imorgon... -.- jag vill ha helg!!!! Blä orkar inte skola.... Men men What ever onödigt inlägg men ändå puss!


WAT! <3

första bilden jag gjort och jag vet att den inte är bra men men.. sitter och jobbar med en nu och juh mer jag jobbar desto värre blir den haha lol!
 

Måndag!

det finns en sak jag gillar med måndagra eller okej två sker #2: det är bra TV pogram på måndagar (how i meet you mother, 2 broke girls, och typ mike and molly och en ny serie som jag glömt bort namnet på..) och den bästa #1: NO PANTS MONDAY!!!!! tack clinton cave för att du staratade med det och fick mitchel att starat! Clinton och Jesse brukade varje måndag lägga ut en bild på sig utan byxor och nu har dom fått mitchel att börja lägg ut bilder (men han har kyckling ben men det är gulligt ändå ) clinton har börjar att köra "shirt less monday" (hoppas mitchel följer hans fotsteg) ist nu och den gillar vi stort haha! och så kanske christian ska börja med shirt less Tuesday. så vi hoppas på det men jag gillar Luke's förslag bäst ! "Christian never wear clothes" jag tycker vi går på luke's förlag! och så kan mitch,ty,brock och luke följa christians fotsteg (heter det fotteg på svenska? footstep) hahah hur får man ihop ett inlägg om hur man gillar måndagar?!?! dom kanske inte är så dåliga ändå? ;)
 
Tog bara dom micthel är med i för Clinton och Jesse har gjort alldeles för många för att få in i ett blogg inlägg haha lol!

gårdagen!

okej jag glömmde blogga igår men inte mycket hände typ! tränade först med pappa på morgonen (golf) och sen åkte vi upp och spelade (mamma med) men det var fett segt för dom framför oss var sjukt långsamma och dom hade inga framför sig så dom var bara jobbiga och slöa typ hehe lol! så jaa inte mycket hände igår antar jag! bara en lugn söndag kväll!
Sööt bild på sis,loppan och jag ;)

Mamma Mia!

Ikväll hade värdens bästa pappa fixat biljetter till musikalen Mamma Mia! På Broadway. Den var sjukt bra men bara för att jag älskar filmen så sjukt mycket satt jag och jämförde allt med filmen hehe lol! Men den var sjukt bra och det var riktigt kul! Men nu är kl 0:23 så dags att sova kanske ;) jag har haft en super dag! Så nu ska jag sova och drömma om 5 australiska killar ;) (What about tonight) puss å hej!


Hanna!

Idag åkte jag in till NYC för att träffa hannis!!! Vi han inte med super mycket men det var Nice att träffa henne igen då jag inte har sett henne på mer en ett år! Vi gick runt på time square och shoppade lite! Jag fick med mig två snygga tröjor hem från forever21 så jag e nöjd haha!


FREEEEEDAG!!!

Tjo!
Fredag, gud vad gött! jag har väll inte spenderat min fredag kväll på bästa sätt men älskar man What About Tonight så gör med! jag har stakat dom hela kvällen och typ lekt på youtube! vilket liv jag har!

Imorgon ska jag åka in till NYC för att träffa bästa Hanna från sverige som är i stan! och sen på kvällen ska jag mamma och pappa gå på "Mamma Mia!" på broadway! aaaaaaaaaaaaaa fett nice juh! min pappa är bäst i hela värden!!!!!!!

men nu ska jag tbx till att staka mina killar! peace out! <3

HAHAH LOL på den här bilden ;)

Earth Science

Borstat tänderna och allt det där och ligger nu i sängen men anteckningar för att plugg prov! Bad duktig jag är! *STOLT*


X-factor time!

Dags för lite x-factor ( USA) btw har den svenska börjat? Någon?

Bild på L.A och scooter ( JB's maneger) och JB är bredvid men man ser ej typ så yeah peace! ✌


Apple!

Ush! Jag känner mig typ elak.... När jag går hem med Matilda idag från skolan så går vi och pratar on insatgram! Jag säger att jag har flera Account och det är fett jobbigt att logga in och ut heltiden! Jag sa att jag är inloggad med mitt andar Account på ipaden men jag vill inte ladda ner för mycket bilder på den så jag använder den typ aldrig utan jag loggar in och ut i mellan accounten på min iPhone ist! Sen säger jag men Gud jag har juh min iPod jag kan använda och då säger hon "iPhone, iPad, and iPod okay" och hon har en gammal skit mobil ( men hon har en iPod) så jag känns att jag lätt så bortskämde och då känner jag mig elak jag vet inte är det fel? Men till mitt försvar ( som jag även sa!) så köpte jag ipoden för mina egna pengar och ipaden är pappas ( typ jobbet) så jag har bara fått. Iphonen så då känns det inte lika fel längre men ändå det blev så fel bär jag pratade on det liksom! Jag känner mig så dum.... Men men skit samma nu ska jag börja med läxorna.... Kuligt
Btw jag tycker det ser fett mupp ut att fota sig i spegel men iPaden för det är stor och Mongo men ända bilden jag typ har på den så haha lol!


Miss my bff!


Priser

Här får ni en "underbart fin" bild på mina två medaljer för golfen i augusti :)


Armband!

Mitt armband fungerade! Tog en bild på den när jag gick ut under brandlarmet idag ( vilket hände under hälsan lol)


Skolan!

Dags att åka till skolan nu då och ha matte prov......


Sova sova sova!

Nej nu ska jag sova så att jag är pigg tills imorgon!

Btw kolla in mitt "snygga" armband jag måste ha på mig för hälsa (lektion) den byter färg när man är ute i solen för att man ska se hur mycket radiation man får på sig typ ..... Vet inte hur många ggr idag jag trott det varit en toffs och nästan slitits av det.... Ups!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1785864/images/2012/pic_5074d7a1ddf2b31cd5001057.jpg" class="image">


SHF

blää har matte prov imorgon och är LOST! det är ingen matte man behöver göra utan man ska bara veta typ ord och såå. svårare en det låter! jag ska rita en halv cirkel i en triangel och räkna ut mitten av sidan vinken och mitt punkten av typ allt genom att dra olika linjer från olika punkter! aja skit samma! sitter och kollar på Svenska H fruar men det dampade så måste börja om och se allt från början igen för när man spolar så slutar den och går till slutet så man inte kan se... men men livet grå vidare hahha lol! nu ska jag kolla mina fruar och sen sova för jag är fett tröt!


Off to school!

4 dagar av skola här kommer jag.....


ledig!

Idag var det ingen skola, för det är typ columbos day (eller hur han stavas) så var ledig idag och har gjort läxor och gått till banken för att lägga in alla mina pengar på mitt konto typ. kl är 3 och om 1,5h ska jag och pappa på en golf sak. så idag är en lungn dag typ. juste kollade på solsidan... det var inte så bra som det hara varit dom andra åren typ....tyckte inte att avsnittet var bra men det kankske blir bättr.. man får juh hoppas!!! så aa nu sk ajag kolla på tv och mysa med liten skit hund så peace out!
 
Jag och golf muppen!

Grattis mamma!

Mysig middag men mamma och pappa! Grattis på födelsedagen värdens bästa mamma! <3


Golf igår

Glömde blogga om golfen igår... Spelade med pappa och en holländsk kille. Det gick väll okej , spelade inte mitt bästa kan man säga! I slutet började det blåsa galet mycket och all löv kom flygande i 180 km i timmen jag nej men Gud vad det blåste! Så tänkte bara slänga in ett inlägg för att bloggen ska rulla på typ haha ha det så hörs vi!


God dag god dag!

Kl är lite över 12 och har nyss kommit hem från stranden där mamma och en kompis har fotat mig och hennes dotter. Nu ligger jag och halv sover i sängen men ska snart åka och spela golf! Det var ett tag sen man gjorde det! Ska bli Nice!!!! Så jaa peace!


Godnatt!

Nej nu måste jag sova ska upp tidigt imorgon för ska fota med mamma och fotas av typ eller jaa What ever! God natt alla fina!


1 sak jag saknar med sverige!

Saknar alla snygga killar!! åå nu tänker ni är hon dum eller usa har ju hur mycket snygga killar som helst! nej eller inte där jag bor eller någon stad nära iaf! alla snygga är med på tv, eller något likande! är du snygg i USA blir du känd för det är inte lätt att hitta dom! En dag när jag och mamma var och shoppade gick vi in på H&M och jag ser en super snygg kille och tänker fan det var på tiden att USA levererar. när han vänder sig om med ryggen mot mig vad tror ni att det står?! JO Stockholm Sweden, jaha då levererade inte USA utan det var en svenne! men man ser ju nu vilka killar man gillar hahha! Svenskar! när min kompisar sitter i skolan och tar upp bilder på killar dom tycker är skit snygga sitter jag bara där och tittar säger inget! när dom frågar är jag ärlig och säger att jag inte tycker att dom är snygga! då blir dom typ helt galna men när jag visar en bild på svenska killar dör dom typ och förstår vad jag har att jämföra med! Svenska killar måste nog vara bland dom snyggaste i värden (jag tror dom och tjejer är top 10 i värden men jag vet inte exakt...) Ja jag vet inte vad inlägget kom ifrån kände bara att jag var tvungen att skriva lite om våra godingar!

Här från ni två bilder på några bloggare (bara för att jag nyss läste deras bloggar)


Joel Goncalves

 
Saknar lilla Joel! inte bara var det orättvist att han åkte ut tidigt i tävlingen (bootcamp) men han uppdaterar inte så mycket... Saknar mina What about tonight killar med som åkte ut på grund av att x-factor är riggat!!!!! och nu är dom hemma alla (dom bor på olika delar av australien) så dom kan inte uppdatera så mycket .. (musik)  tror att  nu i helgen ska jag skriva ut lite bilder på joel och sätta upp på min WAT/clintoncavemusic dörr som nu kan vara en Joel Goncalves dörr med! haha lol men sak samma nu ska jag geeka lite mer gammal x-factor klipp! btw har x-factor börjat i sverige? för det finns typ inga klipp på youtube, vilket stör mig för jag får inte kolla på TV4 för att jag är utomlans men youtube har alla andra länders klipp förutom sverige typ! det gillar vi inte!
 
oj blev mer text en vad jag hade planerat men men bra att jag får något skriver på bloggen!
 

Fredag

Så klart så glömde jag fota i skolan idag..... Förlåt! Jag e fett glad för det är 3 dag helg så ingen skola på måndag! Plus jag har bara en läxa så det är fettttttttt Nice!!!!!!!!!!

Slänger in en bild på mittemot mitt hus där dom ska börja bygga ett nytt hus typ ....


God natt...

.... Mina fina trogna läsare som stannar kvar fast bloggningen suger! Ska hitta något i skolan att blogga om typ ta bilder på massor med saker eller så vet inte får se ;)


Illamående!

Usch jag mår sjukt illa just nu! Ligger i sängen och lyssnar på musik (just nu Carina berg) jag vill bara sova nu!!! Tråkigt inlägg men ändå!


Läxor är tråk!

Jadå! Eller kanske säger man hej!
Skolan gick chill idag! Imorgon däremot kommer inte vara en rolig dag. Imorgon ska jag ha två presentationer ( jag älskar juh att prata inför folk när det gäller skola...) och så tror jag att jag har spanska prov om jag fattade min lärare rätt?! Sist ( sista lektionen med) har jag en in klass uppsatts att skriva :/ bläää så sitter och pluggar nu å vad kul det är..... Aja Back to work now!!!


Happy birthday my love!

Måste bara säga grattis till min älskade vän Ellinor! Saknar dig massor! <3
 

Hola!

Sitter och håller på med alla läxor (spanska just nu). Skolan var rätt okej idag inget roligt som hände tyvärr!!! jag önskar det fanns något roligt att skriva om nu för tiden men allt känns så vardag i skolan och allt så inte speciellt roligt att läsa skulle jag tro! jag får hitta på något roligt! Min blivande man ligger just nu och sover så det suger! antar att jag måste göra klart alla läxor så jag kan kolla svenska tv ett tag ;) <3

DÖD!

I love #Nopantsmonday !!!

Golf I exciting to watch!!!!!

Många säger att golf är tråkigt att kolla på att man bara sitter där och tittar.... Då har ni aldrig kollat på riktig golf! Eller Ryder Cup! Varje slag som slogs varje Putt som rullade hoppade jag och skrek!!! Ni ska se mina och systers sms oj oj vi var inte bara lite nervösa och taggade!!!!! Jag skrek sprang runt och hoppade och sparkade i luften! Grannarna var ute och spelade basket, dom måste tror jag hade blivit galen! Att känna spänningen när någon ska putta eller har ett svårt slag eller vad som helst! Den går inte att beskriva! Om du tycker golf är en tråkig sport att kolla på så har du missat väldigt mycket! Golf är så otroligt spännande att kolla på!!!!! "shir nobody say" ni måste börjar kolla lite djupare i golfen så ska ni se att det är exciting to watch!


Helt sjukt!!!

Vilken vändning! Helt sjukt!!!!


RSS 2.0