On the bus!

Hej på er, det var ett tag sen nu....
Just nu sitter jag på bussen haha jepp det är en gul skolbuss ;) vi är på väg för att slå lite bollar med golf laget. Jag köpte en ny driver igår så ska träna lite med den och se hur det går och så :) men iaf veckan består av golf hela veckan och typ matcher och det är så alla mina veckor ser ut framöver det är därför bloggen ligger lågt och för att jag är tröt på min header så när den är fixad blir det mer uppdatering!


Haha

Konstigt att katten inte tröttnade och gick ;)


BB

Dags för dagens Big brother ;)


Nytt skal!!!


O Harry!


TR BBQ








Me and my beautiful Husband!<3

Barnvakt

Åker och sitter barnvakt till norskt nu då....


1D! <3


Älskar slutet!

Regents review

Musik från clintoncavemusic, godis från Arlanda och te!


Me today!



hahha la upp den sista bilden bara för att man ska kunna se hur långt mitt hår är nu ;)

Läxor hela dagen!

Hej hej!
Idag när jag vaknade var det göra svenska prov och lite annat svenska, det var om typ olika språk och hur svenska språket har utväklats och massor med tråk!!! så åt vi lunch och jag tog en dusch. min största plan för dagen var att gå ut och fotta för ett projekt i min fotto klass så det gjorde vi, distraherad gåning (eller vad det nu heter) det gick rätt så bra ska fixa bilderna nästa vecka och klippa ihop dom och göra så det ser bra ut ;) när vi ändå var ute och fottde tog mamma några små bilder på mig som ni kanske kan få se sen om ni har tur ;) men nu är det dags att göra lite mera läxor och sen gå och städa rummet... ikväll blir det sitta barnvakt :) till........ norskar hahah hoppas det går bra eller vad man nu ska säga jag har juh alltid min iPhone om dom är tråkiga heheh lol! men nu ska jag plugga puss puss!


Shopping

Här är vad som är nytt, från Victorias secret , forever21 och H&M

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1785864/images/2012/pic_199291313.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1785864/images/2012/pic_199291318.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1785864/images/2012/pic_199291384.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1785864/images/2012/pic_199291417.jpg" class="image">


Bigbrother

Ligger typ 3 avsnitt efter .....


Golf vecka


Nej nu har jag inte bloggat på ett tag... sorry about that!
Igår hade vi våran första golfmatch (för skolan) och jag spelade inte så bra men vårat lag vann matchen så det e gött! Idag hade vi bara träning killaran hade match så dom var ganska långsamma ut på banan så i början stod vi och puttade och svingade lite och sen spelade vi två hål. Jag gick i förasta bollen och killarna framför oss var riktigt sega så vi fick vänta hela tiden haha.... Imorogn har vi vår andra match så är bara tagga in för den nudå ;)

Oj nu blev allt bara om golf.... sorry about that! Det har varit riktigt varmt är nu dom sen jag kom tbx idag och igår var det 32 grader vid 3 tiden!!!! WTF det är April?!?! Skolan rullar på rätt så bra... Idag på idrotten var jag nära på att svimma för att vi sprang ute och det var sjukt varmt, när jag kom in började allt snurra och jag såg typ inget fick ta tag i väggen.... hahah joo på idrotten så spelade vi en blandninig mellan handboll och fotboll man fick inte ta upp bollen me handen men man fick sparka upp den... ja ja kom till saken frida! Så jag och en tjej som heter becca var i samma lag och hon är från spanien så både hon och jag spelar sjukt bra typ haha så jag springer mot bollen och hinner sparka undan den innan en kille som heter Perry han ta den hahah och då säger han "Damn you europeans!!!" och jag bar "what do you mean/excuse me?" och han svarar "yeah you guys are so good at soccer" hahah lite roligt ;)

jaa det var väll allt jag hade att säga just nu! får se om jag hinner blogga imrogn för evret golfen så ska jag ut på middag med pappa och hans kompis för mamma ska på middag med kompisar.....

Puss puss!!

jetleg...

jag är sjukt trött! för trött för att blogga har varit utte i typ 22 timmar nu så man är inte helt pigg liksom ;) imorgon vid 1 tiden har jag golfträning och så måste jag göra läxor...... blä pallla att skolan börjar nästa vecka..... ORKAR INTTE DET!!!!


One Thing- cover! <3


Gillar inte början med bara Clinton men resten är sjukt bra! och så är alla fyra sjukt snygga med ;)

Clinton Cave
Mitchel Cave
Ben Chambers
Jesse Mann

Back in NY

im back in NY!
sitter och kollar clintoncavemusic's nya cover! så ni får se den så fort jag lyssnat klart ;) lite mer bilder kanske kommer med!


Sitter nu på flygplatsen planet har om 40 ...

Sitter nu på flygplatsen planet har om 40 min till finland och sen blir det sitta när i typ 4 timmar.... Efter det vidare till usa.Vi hörs hemma! Puss<3


Jag har värdens bästa bästis!


Tagga!!!!

På måndag kommer clintoncavemusic (Clinton, Mitchel och Ben) var med i Australia's Got Talent, jag är så taggad på att se hur det går och se det riktiga filmen. JAg hittade den här filme på Youtube som några random har filma i publiken så jag är sjukt taggad på att se det som TV har filmat!!! :D
Love 2 my boys!

Love to Australia!

Thanks Australia and New Zealand for ClintonCaveMusic

Bigbrother

Tack vare mickis så är jag besatt av BB haha lol dags att kolla lite nu då ;)


Back to Stockholm!

Jepp... Igår var sista skiddagen och kvällen med alla... Idag var det upp vid 7 och packa och städa. Om 10 min kanske är det dags att sätta sig i bilen och åka ner till Stockholm för att sova en natt. Veckan har varit så sjukt rolig och jag kommer verkligen att sakna björnrike <3 ni får några Bilder men alla finns på facebook annars :)


Asså dö ni två!


Sverige

I'm back bitches!!!!

Yeah jag är hemma i Sverige igen :) är uppe i björnrike bilder finns alltid på facebook och instagram :)

Några bilder från idag bara :)


Top model


Katy parry

Oj! Hon är ingen bra live performer tappad nyss lite intresse i henne..... Hon är inte bra live!!!


KCA

yeah nu kollar vi KCA!!!!!


dags att se kändisar (JB) bli slamade!

Packa klart

Dags att packa klart nu då ;)


Boyfriend

Innan jag börjar vill jag bara säga att jag älskar Justin och menar inget illa!

Jag var rätt så taggad på hans nya låt och väntade och väntade. Samma dag som det kom ut satt jag och några och åt lunch och vi tog upp det på youtube och lyssnade på den... Måste säga att vi alla älskar honom men vi var sjukt besviken på honom! Låten är inte bra! Musiken i bakgrunden är sjukt jobbig och Mike låter super udda allt låter bara fel! Och inte ska jag sluta där låten är inte en Justin låt när jag hörde den tänkte jag på high school musical det är en sådan låt ingen Justin låt! Och jag säger igen jag älskar Justin så ta mig inte fel! Och nu har radio i både sverige och USA bestämt sig för att börja spela Justin hela tiden och så är det bara boyfriend dom ska spela kan dom inte spela lite annat en den låten jag säger inte att den suger men den är inte bra.... Så du fick jag ut mig vad jag hade på hjärtat! Btw älskar bilden som har med låten att göra ;)


Packar

Är nästan klar med packningen för Sverige bara skrid sakerna kvar :) inte långt kvar nu, på onsdag drar vi <3


RSS 2.0