Halloween

Dags att åka på halloween party inget stort, så tog inte min halloween out fit,


HALLOWEEN!

Happy Halloween!
Dags att gå till skolan...... Får fira ikväll ist



Snart halvvägs klar!

Ush idag är en dag så jag värkligen inte vill lämna huset! Det ser kalt och tråkigt ut ute och jag vill allra häst bara ligga kvar i sängen och mysa! Men nu är det dags att dra på sig alla jackor och knalla mot skolan.... Har tyvärr ett historia test första lektione och jag känner mig inte så säker på det även fast jag pluggade i 5 timmar igår! Fml! 




Future schoolwork!

Godis,vatten,papper,dator, telefone! Tror jag är reda att börja med college samtal nu!



Skola




Måndag

Jaha då var det måndag igen.... Helgen gick super fort :O kanske va för att jag inte var hemma något. Var nere i Pennsylvania på golftävling (och kollade även hockey) och nu var det måndag igen... Idag måste jag taigen ett kemi test som jag missade bär jag gick tidigare i fredags, då blir ingen lunch för mig idag :/ men nu är det dags att gå!

Xoxo
(Lite lockigt hår idag)



Chem!

Sitter på hotell rummet i Pennsylvania och pluggar Kemi! Missade ett test idag då jag gick tidigare för att åka till Pennsylvania för en golf tävling! Så måste ta testet på måndag ist så sitter och pluggar järnet nu! Jag vill få bra  eftersom terminen snart är slut!

Imorgon och söndag är det golftävling som står på listan! Håll tummarna! 




FRIDAY




GRATTIS BÄSTIS!

Idag fyller min allra bästa vän hela 17 år! Kan man tänka sig vad tiden går fort! Jag har känt dig i hela mitt liv och jag skulle inte kunna fråga om en bättre vän än du! Jag älskar dig och saknar dig massor Mickis! Jag hoppas du får en super dag hemma i Sverige och att du firar den med massor med underbara människor! 
Saknar dig massor!

GRATTIS BÄSTA DU! 
PUSSSSSSS




Skype i skolan

Skype med fina Elli på lunch idag! Har inte pratar ( Skype) sen i somras så kul att få prata igen! 

Jag satt själv i en korridor ( för art slippa störa alla) och så satt jag med hörlurar i och mobilen i knät mesans jag år och skypade, folk trodde nog i börja att jag satt och prata med mig själv ( pratade så klart svenska med)  så alla måste nog trot vad är det där för pucko haha men det var värt det! 



Skoooooola

Bara två dagar kvar av skolan sen är det helg! <3 för mig blir det 1,5 dagar för jag är halv ledig imorgon för en golf tävling! 

Nu är kl snart halv och jag knallar mot skolan! 

Xoxo 



PLL

Kollar gamla avsnitt av PLL <3



Träna träna träna!

Dags att åka och träna golf!


Schooool!




Tisdag bara...

Gud vad seg veckan är! Det är bara tisdag morgon.... ! Jag vill att det ska vara helg igen (även fast jag inte kommer få sova något i helgen)  jag orkar inte skola... Snart dags att gå över till Ellen( lyx vi blir körna idag) och dra till skolan!

Xoxo



Tisdag bara...

Gud vad seg veckan är! Det är bara tisdag morgon.... ! Jag vill att det ska vara helg igen (även fast jag inte kommer få sova något i helgen)  jag orkar inte skola... Snart dags att gå över till Ellen( lyx vi blir körna idag) och dra till skolan!

Xoxo



Tisdag bara...

Gud vad seg veckan är! Det är bara tisdag morgon.... ! Jag vill att det ska vara helg igen (även fast jag inte kommer få sova något i helgen)  jag orkar inte skola... Snart dags att gå över till Ellen( lyx vi blir körna idag) och dra till skolan!

Xoxo



Tisdag bara...

Gud vad seg veckan är! Det är bara tisdag morgon.... ! Jag vill att det ska vara helg igen (även fast jag inte kommer få sova något i helgen)  jag orkar inte skola... Snart dags att gå över till Ellen( lyx vi blir körna idag) och dra till skolan!

Xoxo



Rye Vs Harrison

#Rye #Harrison


Weekend!

Fredag: Efter skolan åkte vi några st hem till nicole och sen gick vi ner till town åt middag och sen gick vi till skolan för Pep-Rally. Sjukt kul! Efter Pep-Rallyn gick vi ner till town igen och köpte en drink på starbucks och sen chillade vi i town med folk. Efter ett tag åkte vi hem till niocle igen och bara chilla.
 
Lördag: Vi vaknade på morgonen tidigt (eller ja och Katie) var så sjukt taggad för matchen! Efter ett tag vaknade resten och vi gick upp för att göra oss iordning, sminka med rött och svart i ansiktet! men tyvärr så var färgen rätt svag men den fungerade bra ändå. Sen åkte vi till Harrison High School, för matchen!  Hade så sjukt kul och skrek så mycket (är fortfarande hes idag). Bara ett år kvar tills nästa match!!!!!!! Vi vann matchen med 8-2 så sjukt nice! Asså jag önskar jag kunde gå tbx och göra det igen! Sedan åkte vi tbx till RHS och kollade på när killarna hoppade ner i våran brook och hejade på dom! Sen gick vi till down och sen hem ett tag. Efter ett tag hemma åkte jag nicole och stana till Chipotle och åt middag (träffade även massor med folk där) sen körde jag och stana runt town lite och chilla, sen åkte vi hem och prakerade och tog en promenad igenom stan och träffade även folk på vägen! Nice kväll och dag!
 
Söndag: Gjorde läxor, Spelade golf och fixade med bilder. Laddade upp alla bilder på facebook (så om ni vill see alla gå till FB)
 
Måndag: Skola!
 

Måndag igen......

Jag vet att jag ingenjör bloggar i helgen men fredag-lördag var jag för upptagen men football matchen och igår spelade jag golf, gjorde läxor och fixade med bilder! Om jag inte har för mycket läxor så bloggar jag ikväll!
Nu är det dags att gå till skolan...... Jag vill sova!!!!!!!




ITS GREAT TO BE A RYE GARNET FOOTBALL FAN!




RYE!!!!!








 Sjukt bra dag! Martchen var lite tråkig då det bara blev 2-8 i resultat med WHAT EVER BC WE WOOOOOOOOOON!!!!!!!! Jag har skrikigt och hoppat så mycket idag! Jag är så sjukt stolt över våra killar! Så sjukt bra jobbat!!!!

LETS GO RYE

It's rye Pride day! 




Golf




Efter skolan körde jag upp till min tränare och så gick han och jag ut och spela 4 hål ( han van på sista hålet). Det var så lungt och skönt ute ( och vackert) sen var det hem och göra lite läxor! Sen åkte vi upp till golfbanan för det var kvälls golf, vi puttade och gick runt lite men det var för lång kö för att spela tyvärr så vi åkte hem igen. Mer läxor och ja nu är klockan så mycket så det är dags att sova! 

Xoxo

Skola




Playing golf with swedes!


Spirit week

Dagens tema var "Hamptons" (preppy) Hade test halva dagen idag (tsm med resten av 11an) så han inte se så många kl upp sig och våran klass satt mest i mjukis kläder för att vi skulle ta ett test hela dagen, men här från ni 3 bilder Stana tog på sin Kemi lärare (han gjorde ett bra jobb!)

 

 
 

Svenska Hollywood fruar

Svenskarna är i farten igen!



Psat

PSAT i skolan idag så dags att köra dit! Tut tur


Pyjamas dagen



Pyjamas dag i skolan idag ( jag körde leggis näsa jag kan göra) men några gick all out ;)

Svenska Hollywood fruar



Nu är svenskarna på g! ( ligger 3 avsnitt efter....)

Tbx till skolan

Pjyamas dag i skolan... Men eftersom jag sover i shorts och t-shirt så blev det leggings och en tjockis tröja ( ush) men det får bli bra!



Stanas B-day Dinner!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Stanalee's birthday <3

Kl är nu 0:15 och kom nyss hem från Stana/Ilana! 

Idag åkte jag och tränade på morgonen eller ja vid 12 tiden. Tränade i ca 2 timmar sen åkte jag hem och fixade lite med bilden på Facebook. Vid 16:30 åkte jag och Ellen hem till Stana och sen åkte vi plus Ilana och Zichen in till New York för att gå på födelsedags middag för Stana som fyllde 17 nu i veckan. Efter en super rolig och trevlig middag ( bredvid Fordham Univeristy ;) ) så åkte vi till town ( haha i våra fin kläder lol) och köpte starbucks, sen gick till parken ( pratade med lite random folk på vägen) och sen hämtade Ilanas pappa oss. Vi åkte hem till Ilana och kollade på scream 2. Sen kom Ellens mamma och hämta oss och ja nu är jag hemma. 

Det har varit en super bra helg och den är inte över ännu! Imorgon är det Columbus day så vi är lediga! #NICE 

Men nu ska jag sova! 

Xoxo








BILDER

Halva dagen spenderades ute på golf banan och andra halvan framför datorn jobbandes!
 
Spelade först golf med pappa, spleade okej antar jag.... När jag kom hem började jag edit all bilder från match! kl är nu 00:40 och jag började 16:00 och jag blev nyss klar....... (men ca 2-3 h i mellan där så jobbade jag med massor av College saker) Nu ska jag sova!!!!!!!! Imorgon får jag blogga lite mer, men som ni börde förstå så har jag inte haft tid idag!
 
xoxo
 
 

Kvällens outfit!


 Pink for breast-cancer awareness month! #GoRye

Så om ni undrar varför killarna har på sig rosa strumpor så är det för denna match var en match som vi alla klädde oss i rosa för bröst cancer månaden vilket är oktober! 

Super gulligt! ( Soccer killarna är klädda i rosa från topp till tå! Byxor, tröjor, strumpor och till och med bollen)

It's Rye Baby! <3

 
 
Några av alla 800 som jag tog i kväll! Det var en sjukt bra stämming och matchen var super bra! En super snäll polis tog med mig ut på fieldet så jag kunde ta bättre bilder, men det var svårt för min lins var super tung och jag hade inge stöd så när dom sprang och jag behövde följa med blev det lite suddiga bildet tyvärr....
 
När vi stog brevid killarna och fotade höll jag på att dö! Jag skulle aldrig klara att stå där i typ 3 timmar! fy tusan vad det luktar svett! och så tittade jag på en av mina kompisar och det bara rann der över annsiktet! Deras fina linjer i ansiktet var inte så fina länge haha!
 
xoxo
 

Min nya babe tröja! <3


Football game

Hade med kameran idag så ska sätta mig och fixa med alla (860) bilder nu! 




FRIDA ITS FRIDAY!

Finally Friday!

Har ett prov och ett test idag... ( fingers crossed) 

Skolan
Test
Prov

Hem
Läxor 

Starbucks
Football game(ska ta med kameran)

Sova




Så mycket kärlek till denna sång! <3

 

Throwback Thursday

Idag efter skolan gick jag hem med Stana. Kom inanför dörren tog bil nycklarna sickade över Stana att hämta Ellen och så hoppade vi in i bilen och körde iväg. Först körde jag hem Stana och sen åkte jag och Ellen tillett shopping mall för att handla födelsedags present till Stana. Vi hittade massor med smått och gått till henne (och även en tröja till mig) En typisk Frida tröja (då jag har typ 4 sånna haha). När vi skulle åka hem bad Ellen mig om hennes plånbok.... visar sig att hon råkat lämna den på en av alla 8 buriker vi varit på...... #YES. det var bara att sprida ut sig och börja leta. Som tur var hittade Ellen den och vi kunde åka hem. 
Kom hem runt 18 tiden och då var middagen redo, sen var det dags för alla läxor. vid 20:30 hoppade jag in i duschen och nu är det dags att plugga igen. Läxorna är klara men ska plugga för spanska test och kemi prov, jag har tid att plugga kemi på lunch imorgon med så nu blir det fokus på Spanskan!
 
Peace out! 
 
xoxo
 
Liten Frida!
(TBT)
 

School time

Torsdag! 

Skola
Shopping
Läxor
College
Sova




Halva veckan klar!

Hala veckan har nu gått! Bara 2 dagar kvar sen är det helg igen! Veckorna går skit fort! ( skönt) imorgon efter skolan är det shopping med Ellen och på fredag efter skolan är det Amrikans football och sen är det helg! Veckan bara flyger fram! 

Idag har jag suttit och fixat med skolor jag ska kolla på vilket tog ca 3 timmar.... Mycket jobb det här med college! 
Jag bestämde mig när jag blev klar ( kl 21) att göra mig i ordning och gå och sova tidigt idag! Vilket betyder kolla vine och iFunny först! Sen sova och drömma mig bort! 

Xoxo

(Btw stans birthday idag)



School

Idag blev det en tröja från Gina som jag aldrig använt förut! 

Dags att packa mitt te och gå till skolan! 

Xoxo



Mycket plugg!


Ellen skulle rita av mig idag! Blev sjukt bra! Imorgon är det min tur att rita henne på Art.... Ush jag kan juh inte rita!!!!

Skol dagen har varit mycket lugn och skön. Inte mycket roligt som hände! Efter skolan satt jag med läxor tills nu (21:40) så det var jobbigt speciellt när man är sjuk och bara vill sova! Så nu ska jag släcka lampan kolla på några vine och sen sova!

Imorgon har jag matte prov! Önska mig lycka till!!! 

Xoxo



Skolan!

Tet står och kockar och jag packar väskan! Dags att dra mot skolan! När man är sjukt får man ha på sig en lat outfit! 
Xoxo



Xoxo I'm out!

Nu är det dags för lilla mig att vila min kropp så att jag kanske kan bli frisk någon gång!  Imorgon bitti blir det te igen! Drack 3 koppar idag, skulle inte bli förvånad om jag vaknar i natt hahah... Ups! 
Det var en lite storm är idag men inget farligt, dom sa att det var en tornado men det blåste bara mycket här men inga träd eller så ramlade för så mycket blåste det inte. Ingen Sandy storm igen!




Jobba hårt!

Mys kväll!
Sitter och kollar massor med skolor på daton och dricker te! <3



Mys efter skolan!

Bästa när man kommer efter skolan och känner sig väldigt sjukt är att hoppa in i mjukis kläder och sen dricka en kopp Te med en svensk chokladboll och en bulle! #Mys <3




Helgen!

Dags att skriva lite om helgen nu.
 
Fredags har jag redan bloggat om, så vi tar lördag:
Dagen spenderades på en golfbana ute på Long Island. Det var en tävling som stod på listan. Det gick tyvärr väldigt dåligt och jag var inte nöjd med min runda, men vi hade kul så det var bra ändå. Det var en fin dag för en golfrunda men det tog långtid! Kom inte hems förns ca kl 18:40 då gick jag över och hämtade Ellen och så pkte vi ner till town och åt middag på pizzerian och sen åkte vi hem till Ilana där vi möte upp några andra och sen kollade på film! Scary Movie (1) så sjukt roligt film när man är övertrött! Sedan var det hem och sova!
 
Söndag: Dag två av tävlingen ute på Long Island. Spelade en av mina bästa rundor så det var sjukt kul! Hade en bra group som jag spelade med så vi hade kul och spelade bra så det var super kul! Även denna dag tog lång tid! Men när jag till slut kom hem så var det en snabb dusch och sen gå över till familjen Björkegren (Ellen och Sara's familj) på middag med familjen. Sen var det dags och gå hem och sova.
 
Så i helgen har jag inte varit hemma mycket kan man säga haha. Inte så intresant helg men ändå :)
 
 

Grattis Mamma! <3

Idag fyller värdens bästa mamma år!
Tusen grattis till dig mamma! Hoppas du har en super bra dag i sverige! Du är värdens bästa och jag saknar dig massor!
 
Vi ses snart!
 
xoxo
 
 

Måndags morgon..

Denna måndag ville jag verkligen inte stiga upp ut sängen! Kände för att ligga kvar hela dagen! 
Men nu när man är upp och klar för skolan så är set väll inte så farligt... Står nu och kokar te för jag är sjuk! Ska gå så fort mitt te blir klart! #TaggaSkolan



Snabb helg!

Har inte haft tid att blogga i helgen för har seriöst inte variet hemma 1 minut! Kom nyss hem från golftävlingen och ska nu gå över på middag till Ellen. Jg bloggar nog imorgon eller kanske hinner ikväll, om helgen och så men idag var en bra dag iaf!



Tävling

Står och väntar på Alexis ska komma så ska vi åka iväg på tävling. Det är ute på long Island. Så håll tummarna för mig haha !




Mys fredag!

Mitt chem test gick okej idag, fick högre en jag trodde så det var nice! 

Efter skolan gick jag Ellen, Stana och MK till starbucks och fikade och sen gick vi hem. Jag åkte då och tränade golf där jag mötte en super söt katt som tyvärr var halvblind :( men super snäll och sällskapssjuk var den! Efter golfen var det hem och äta middag den gick jag över till Ellen och Sara och bakade kanelbullar för det är juh iaf kanselbullens dag! Blev nyss klara med dom och nu ska jag sova för imorgon är det golf tävling som står på listan!
Xoxo






Sovmorgon!

Idag var våran skola snäll och gav oss sovmorgon till kl 9:00 ( i stället för 8:00) för lärarna jobbade sent igår då föräldrarna kom in till skolan på kvällen. Så nu är köa 8:25 och jag ska gå till skolan! Gud vad skönt det var att få sova en extra timme! Tänk om man kunde börja 9 varje dag! Skulle vara så mycket mer utvilad! Idag är det ett test som står på schemat och det är Kemi.... Help! Dags att gå ner till skolan nu iaf! 

Xoxo



FML

I'm done! What do u need me to do? Just tell me okay! I can't do this anymore! I need you to explaine! 

2 days left

Only 2 more days to go!
Kl är 7:26 och jag hoppar i en jacka och skor och går till skolan! 

Xoxo 



Lights off,

And I'm out! 

#Night



Onsdag kväll!

Jag skulle kunna sova just nu, men x-factor är för intressant! Imorgon då ska jag sova tidigt! 
 
Kvällen har bestått av plugg plugg och lite mer plugg. Åkte och lämnade bilden till sis runt 6 tiden och sen cyklade hem hennes cykel så pick en liten pause i plugget där med sen bara det tbx när jag kom hem. Vid 20 tog pluggande slut och jag kröp ner i sängen för att kolla på X-Factor. Me Gusta!
 
Jag satt nyss i pasuen och googlade lite och såg denna bild:
(oj vad liten den blev)
 
Asså ni vet inte hur mycket jag vilj göra detta haha! Ska hitta några att göra det med hahaha i wish!
 
Eller:
YES

Half week of school done!

Idag känner jag att läx högen e så stor så jag får snart bygga ut mitt rum for att få plats med allt!
 
To do today:
-Skriva DBQ (eller läsa på om den)
-Matte Läxa i boken
-Läsa i Engelska boken+ skriva om det och Plugga för Prov på Meningar
-Plugga stavning i Spanska
-Lösblad och plugga massor i Kemi.
 
Sen ikväll är det X-facor med så gäller att jag är snabb nu! No time to lose!
 
bye!
 
 

Varm onsdag

Efter idag har halva veckan v skolan gått!!! Tagga! Dags att dra till skolan!  Det är varmt ute idag!




Grattis Babe!

Ellinor Jansson!
 
Grattis på födelsedagen bästa du! Nu är du 17 år, tänk vad tiden går fort! Om ett år får du rösta, köra bil och gå på krogen. Om bara ett år är du Myndig! Det är lite sjukt eller hur!!!
 
Jag kommer ihåg när vi träffades, jag var i USA när alla 7or kampade på björnö så jag missade att träffa alla nya och när jag kom tbx till skolan så fick jag reda på att jag hade en parter. En person som jag skulle sitta med på lektionerna, ta till maten och visa runt skola. Alla hade fått en partner. Jag var inte så taggade på att dra runt någon i skolan utan jag ville sitta med mina vänner och äta och chilla med dom. Det var du som var min partner. Jag kommer ihåg hur du alltid ville sitta med Elli (som hade Niklas som partner) så det var typ alltid vi 4 runt ett bord i skolan dom första veckorna. (när jag skriver detta ser jag det framför mig i NO lab salen, fråga ej varför). Vi blev vänner riktigt fort och se vart det har tagit oss. Tack till menotorerna på Lemshaga måste jag säga för att dem satta oss som partners.
 
Du är en av mina bästa vänner och jag kan berätta allt för dig och jag litar på dig till 100%. Alla våra fina minnen vi har sammlat på oss under alla dessa år. Det känns som vi kännt varandra för evigt men ändå som om det bara gått två år sen 7an men nu går vi faktiskt i 2an och har kännt varandra i lite mer en 4 år.  Det är sjukt hur mycket vi har hunnit med på 4 år och hur bra vänner vi har blivit!
 
Nu är du 17 år! Jag får vänta några månader till sen kommer jag ikapp igen! Jag hoppas du får en super bra födelsedag och att du firar den med många underbara mänsikor! Jag önskar jag hade kunnat varit där och friat den med dig men det är en sak som är lite i mellan, ett stort j*vla hav......! 
 
GRATTIS GRATTIS ELLINOR! Jag älskar dig massor Babe! <3
 
Puss på dig! 
#StorTjejNu!
 

Peace out!

Sitter och smsar med Nicole och vi planerar Junor Year haha, mycket vi ska hinna med lol. Nu börjar dagen gå mot ett slut och det är dags att släcka alla lampor och krypa ner i sängen. Bäst att gå och lägga sig i tid för sen ligger man ju med mobilen (VINE) i typ 20 min så kan lika väl gå och lägga mig nu då jag inte har något bättre för mig! Så peace!
 
PS. Imorgon fyller lilla Ellinor 17 år woop woop!
 
 

E det Tisdag idag?

Jag satt nyss och skrev i min kalender och trodde det var måndag.... ups!!
 
Hej, läget? Bra hoppas jag!
Det känns som om jag börjar alla mina inlägg med att skriva att det var chill i skolan, för det är det, jag menar jag har mycket läxor och arbeten i skolan men annars så är det chill inga prov eller så. Imorgon har jag en DBQ vilket är en uppsat man ska skriva med hjälp av dokument om det uppsatsen sa handla om. Det är rena raman HELL! Våran lärare säger till och med att det är Hell! Så jag är inte taggad på första lektionen imorgon inte!
 
Efter skolan idag så åkte jag och pappa och tränade lite i ca 40 min kanske, det är skönt att bara få komma ut och svinga lite. Snart ska jag äta middag och sen hoppa in i lång skön dusch och drömma mig bort.
 
Jag känner att bloggen börjar bli lite tråkig, kanske för att mitt liv är så tråkigt haha nej men det är juh samma varje dag typ. Jag får hitta på något för att göra den roligare!
Förslag?
 
xoxo
 

Lat tisdag!

Ska bli varmt idag men jag kände bara för en tjockis tröja idag, så ja det blev det! Det är ju faktiskt oktober så måste man juh få ha på sig lite kläder! Imorgon därimot ska det bli ca 29 grader så då blir det linne på! 
Kl är fem i halv och jag ska sätta på mig skorna och gå iver och hämta upp Ellen och Sara.

Xoxo



Sleep

Nu är det dags att krypa ner i min varma sköna säng och få sova! Tänk positivet det är bara 4 dagar kvar av skolan! Woop woop! Kämpa hahahah! 
Det ska tydligen bli shorts varmt imorgon like WHAT det är juh oktober imorgon jag vill ha tjockis tröja på mig!!!

Natt!


 

Oktober är bara runt hörnet!




Holly banoni!
Det är fanken med oktober imorgon!!! Å herre Gud vart har detta år tagit vägen? Tiden bara flyger iväg! Snart kommer jag behöva skriva /14 på papperna   i skolan, å herre min skapare! 
Men jag är taggad för hösten att komma, det är ju så mysigt och fint. Alla träden byter färg, man kan dricka varma starbucks drycker och man får ha på sig lite mer kläder! Jag saknar mina mössor så mycket! Kan inte vänta tills snön kommer med men den kommer nog inte en på några månader! 
Jag är rätt så taggad på oktober! #LetsDoThis




RSS 2.0