Coooooolt!!!! :O


ingen skola!

Nice ingen skola idag för att det inte fanns någon el i byggnaden så nu har jag städat hela min garderob och rummet och ska snart åka och handla det sista in för bus eller godis saken.. ska inte gå men det kommer säkert komma mycket barn såå hehe måste ha godis till dom ;) Så ska gå upp och byta om och sen åka och handla med mammi rooligt!


Sovmorgon

Ingen el i skolan så börjar 10 fett gött och slutar samma tid som vanligt!!! Säger juh att snö är bäst inte bara är det bäst bäst det får dig även att slippa skolan! Ååå vad jag älskar snö!!!! <3 nu ska jag gå upp och dricka te sen om en timme drar jag till skolan puss puss !


Bilder :)



Lite bilder jag gjorde just nu för att jag hade tråkigt!

Min skola....

Haha jag lovade er bilder för typ 1 vecka sen eller mer från när vi hade lite kul i skolan (gjorde om koridorerna) här kommer bildera då varnar för skit dåliga bilder men min mobil suger! och allt vara förstört :(

9:orna = Avatar


Jag tog bilderna i slutet på dagen och då var allt förstört :(





10(tror jag) Godislandet:






11: harry potter







12= 2012 jordens undergång!







Det var bilderna och det var en tävling 12 vann (ofc) och vi kom tvåa :))

12:ornas var så sjukt coolt. på morgonen när man gick in var det helt svart så man såg ingen ting så var det några spotlight som blinkade i korridoren och sen hörde man hur folk pratade (högtalare inspelning) och typ sa : det här är värdens undergång, folk som skrek och sa spring och allt!  Det var så sjukt cool men sen tände dom lamporna för att man skulle se när man gick igenom till lektionerna men på morgonen var det skit coolt! :D

Haha crazy Americans!

sen hade vi dessa saker uppe för football ,fotboll matcherna som var dagen efter och samma dag ;)




Avslutar med bilder på toan+ sminker ;)


"glad" tjej x)


Sista bilder e på skolan ;)

så nu är jag klar hoppas ni tyckte det var lite kul att få bilder på skolan x)


FML!

ingen golf idag pga 1: snö x) 2: förmycket läxor. har gjort två av tre just nu(som jag började på igår) och bara en kavr och den är fy fan omöjligt bläääää engleks är den tråkigaste lektion ever blääää eller histroia men blää så jävla tråkigt och den här läxan är omöjligt orkar inte ens skriva vad där är för jag skulle inte ens fatta vad jag skrev haha eftersom jag inte fattar på pappret... men nu ska jag läsa frågan 20 ggr till och se om jag kommer på något hehehe  harre!

Robin in NYC!!


Kom hem till mig så kan vi bygga snö gubbar tsm :D <3
haha nu ska jag åka in till city och hitta Robin haha nästan så jag vill skriva att han kan komma och sjunga på min skola eller något! :D
I <3 Robin Bengtsson!

Essay -.-

uch nu har jag suttit och skrivit en historia om en tjej som har ett poblem och behöver hjälp och så ska hon få hjälp eller typ så av en jude, en buddist och en hinduism som ska typ säga vad hon ska göra historian går skit bra men nu måste jag börja får in domtre andra personerna med och vad doms ska ge för tips har jag ingen aning om..... och jag är trött på att sitta och skriva nu så tror att jag ska börja nästa läxa ist och vila lite från den här sen gå tbx till den här men nästa är fett svår ska skriva massor med saker till engelskan .... och pallar inte det men kan inte göra något imorgon för då ska jag spela golf (komiskt eftersom det snöar just nu!) kl är 14:46 och jag tänker inte sittar hela kvällen med åååå orkar inte :(


snow! <3

Timme sen:




Nu:




Åå älskar snö! <3

välkommmmmen snö!!!! <3

Älskar snö!

Snart så har vi så här mycket!!


Sjukt bra!


det här är juh sjukt bra!!!! :O

önskar jag kunde få se idol men man får bara se det i sverige -.- så får sitar på youtube nu och söka om jag vill höra något :(

Lock Down!

Jupp idag hade vi lock down i skolan dåra men bara övning så inte på riktigt !! en lock down är när man låser alla dörar och släcker alla lampor i alla klassrum och gömmer sig i hörn eller under bänkarna alltså så sitter vi på golvet och får inte prata över huvudtaget! så sitter vi där på golvet utan tellen ipoden eller något annat i typ 20 min nej men kansek 10 och bara väntar.... det är här ifall att det skulle komma in någon i skolan som skulle kunna vara farlig typ skjuta och saker så ska vi gömma oss för den så att den inte dödar oss så då typ tränar vi på hur man skulle göra om det skulle hända... men problemet i klassrummet jag var i är att det är fönser på dörren ... men ser ingen om man tittar in där nej för vi sitter läns den väggen men vi har speglar i hela klassrummet så kollar man in i rummet (genom dören) så ser man speglaran och alla sittandes på golvet x) så lite fail att vara i vissa rum dom har liksom ingen stasn att gömma sig..vad gör man om man har idrott liksom hahah sätter sig i ett hörn? wtf x)

men de var det fick göra idag och det var under spanska lektionon (lekione 8/min sista) såå jaho det var typ det jag kunde skriv om idag eller var jag minns x) nu ska jag sova!

btw såg filmen twelve nyss= sjukt bra film! men det slutar med många frågor i min hjärna!!!!! HOPPAS till 1000 att dom gör en tvåa men jag tror not det men jag vill veta vad som hände med alla så jag ska läsa ut boken nu (som jag redan läser) haha förstör genom att kolla filmen men ändå hehe :)




Chace Crawford

aaaaa så snygg!


sista plugget...

Trötttt tjej som ligger i sängen och läser igenom det sista in för engelska och biology prov imorgon... sen måste jag läsa en engelska bok med... mycket att göra i helgen skriva en uppsats om hur jag behöver hjälp, med hjälp av buddahism, judism och hudiusm åååå vad jag älskar religioner NOT! sen ska jag göra lite svenska och läsa min engelska bok+ läxorna jag får imorgon=lördag söndag ska jag spela golf :)

Men nu ska jag plugga lite till innnan jag släcker lamporna.... btw ska snöa på lördag så vi får hålla tummarna nu!!!!


Brand övningar

Så här såg listan ut sist jag skrev om brand övningar:

1: Håltimme
1:Historia
1: Idrott
4: Biology
+ 1 riktig: biology.

Så här ser den ut nu ;)

1: Håltimme
1: Historia
1: Idrott
4: Biology
1: Engelska
+ 2 riktig: biology.



I slutet på varje termin ska jag lägga upp det här kanske inte den här efterosm det bara är 10 dagar kvar typ om om något ändras så lägger jag upp ;)

och det här är bara sen Början på september så två månder så här många haha x)


jag tror vi vet vad vi ska göra om det brinner nu x)......

Biology!

jepp då ska det pluggas bio nu då kul... inte så mycket men det är inte så mycket "bara" 3 sidor i work book+ plugga för prov imorgon...

både matte och spanska test gick bra idag eller jaa det kändes bra så man får hoppas på det bästa läraren sa att matte betyget skulle vara upp i kväll sååå tagga för det hahah typ ;) så får hoppas att bio provet går bra imrgon med (och engelska.......) aja men nu måste jag plugga!

Musiken idg får JB stå för ;)


mmmmm snygg tjej asså!

Pea! x)

Kul... har den här låten på hjärnan asså, men den är juh fett bra hahahah xD


brinande skola!

skolan brann typ idag för det var både rök och luktade+ 3 st brandkårar vi var fett nära på att få gå hem men sen såå näääää dom släckte det så vi behövde stanna i skolan -.-
så nu ska jag göra läxor och plugga in för 3 st test( stora) imorgon.......


Blä för att vara sjuk!!

Blä fortfarande sjuk men mår bättre! Hoppas jag e bra imorgon för då ska jag springa en mile inte lånt men när jag gick hem idag var det jobbigt...(pga sjuk) och jag vill få en bra tid men det kommer jag inte få om jag bara kan jogga 3 varv och kanske springa 1... Förra året var jag bästa tjejen och bland dom bästa totalt kom i mål typ 6 à av många kommer inte ihåg men runt 30 kanske?? Såå jag vill göra bra i år igen, bäst tjej blir jag nog efterssom vi bara är 4 st , en ska gå en ska inte springa och sen är det bara en till och vi ska typ hålla upp varandra tempo sen tar jag henne hahaha nej men jag venne .... Hoppas bara att jag pallar springa ( fast jag är sjukt) alla 4 varv!!!!!

Nu ska jag sova så att jag är pigg i morgon för att springa ;) puss !


Svar på matte


sjuk...

asså jag e typ fetttt sjuk just nu det rinner i både ögon och näsa och jag nysser hela tiden+ att det kliar i näsan, konstig röst......... gillar inte den här känslan... skit jobbigt i skolan när det rinner och man nyser och pratar konstigt, måste snyta mig hela tiden.. nej fy fan vad jag hatar att vara fökyld!
nu ska jag sova och hoppas det blir bättre imorgon!!!


I just need somebody to LOVE!

The most beautiful in the world!


Vad händer på gatan?

Det är 3 polisbilar och en ambolans på gatan......

ser ni den via bwn? det är där alla är.... man undrar vad som händer och typ alla på gatan gick dit för att kolla utom vi hehe fans juh inget att kolla på allt hände juh i huset... Hoppas dom säger på nyheterna vad det var eller att det står i tidningen för jag vill veta ;)


Fråga:

A destroyer traveling 40 mph and a battleship traveling 30 mph left the same naval base at the same time and sailed in opposite directions. In how many hours were the ships 350 miles apart?

Svaret kommer imorgon :)

Matte!

Ser kanske väldigt kladigt ut men det var lite svår att få plats med allt på den lilla utan jag hade när jag ville att det skulle stå stort så man värkligen såg vad det var det stog.

Hoppas ni fattar hur jag gjorde så kanske några va er lärde sig något nytt idag ;)

Tror jag ska börja lägga upp olika matte tal och lösa dom på bloggen det är juh kul :D ni kanske får flera idag eller senare håll ögonen öppna ;)

I miss u baby!

 



Plugg!

Just nu har jag gjort klart både svenska och engelska läxor så nu ska vi åka och handla vet inte vad men något hahah jag e typ hyper just nu så måste springa upp och byta om sååå vi hörs sen pusssssss!

9x-7i>3(3x-7u)

Vad är resultatet av rubriken? ;)))

Hihi inget vanligt matte fråga! (fuska inte kommentera uträkning + svar om du vet , jag vet!!!!)


fuck prov!

Sorry för ingen bloggning idag men har två test imorgon och ett prov eller vilket är störst?? skit samma har massor att plugga matten ligger jag bra till i så det behövs inte spanska behövs :s och biology asså å biolgy kommmmer sommnar med boken på magen assså!! (om jag ens kan sommna!!!!) spanska får vi köra i skolan imrgon på comp lektionen och typ innan skolan för hinner inte fokusera på det nu jag hinner inte sne blogga asså åååå frida sluta nu !!! jag måste göra upp ett plugg schema från och med imrgon!!! så jag har bra planering över plugga in för prov!! jag har 100% i spanska och jag vill inte att det ska gå ner!!!!!!!!!!!!! det får inte gå under 95% för då dör jag!!!!!!! snällla frida var smart imorgon!! så där sjukt smart! som kan allt bara du hört det en gång så kommer du ihåg det resten av ditt liv!

pusssssss och önska mig lycka till med alla prov och test imorogn!!!!!!!


sova tidigt!

ja du vad har jag gjort idag? det var en bra fråga... inget har hänt om jag tänker på det så finns inget att skriva... jag har kollat sven tv hela kvällen+ läst typ 7 kapitel i boken "twelve" och 2 kapitel i "a separate peace" sen har jag även kolla trailen på "twelve" så har liksom läst för skolan nu så känner mig duktig! och så jorde jag biology läxa när jag kom hem och matte i skolan (skriver i lite fel årdning men men) Nu ska jag sova (tidigt för en gångs skull!) så jag kanske inte e lika tröt imorgon som jag var idag eller så man altid tröt när man vaknar tidigt vilken tid man en går och lägger sig? jag sover alltid igenom dom 2 första lektionern och dom 2 sista hehe jobbigt! nej men nu SKA jag sova!!


JAG VILL HA EN KANIN IGEN!

Dagens outfit!


Svarta jeans :gina
svart linne: forever21
blå tröja: ralph lauren
vita skor: converse (höga)

<3


I don't know what to do now, what to do next!

Mitchel, Clinton och Ben

Deras nyaste låt! <3


bland dom "första" som vanligt <3


shit vad mycket skola!

idag hade vi såklart brandövning igen xD typ 7 sen skolan börjat+ en riktig brand sak då brndbilar kom :D och det roliga är att typ all gånger har det varit under lektion 3 vilket är biology hahah den som var i 40 min med och jag som hatar biology haha nice!
1: Håltimme
1:Historia
1: Idrott
4: Biology
+ 1 riktig: biology.
hahha jag gillar brand övningar! :D

Nej men ska vi prata lite annat nu? jag gör det iallefal. Skolan rullade på idag hände inte så mycket förutom bradövning då vad jag kan tänka på.... efter skolan standae jag själv i koridoren (efterosm alla andra har lektion hehe) bir gjorde ett prov så då blev jag själv.... då gjorde jag så många läxor jag han vilket var matte och compotion och halva spanskan. när jag kom hem väntade typ 4h av läxor (är klar nu) först skriva en labb raport om gräs som ska in imorgon (som resten av allt jag gjorde) sen gjorde jag mer biology genom att jobba i övingboken 3 st sidor (död av biology nu!) sen behövde jag skriva några rader om vad jag har och vill ha i mitt sovrum till spanska (hehe googel) sen gjorde jag lite hisroria och nu ska jag typ borsta tänderna och lägga mig och läsa i sängen (<3) och sen ska jag sova ska lägga mig tidigt idag så jag får mina timmar sömn!

Som jag sa så ska jag borsta tänderna nu och sen sova (eller läsa...) puss! <3


åååå vad jag skulle behöva krama en häst just nu, ligga ner på halsen och krama den, galoppera upp för en backe utan sadel, skrita ner i vattnet, allt det där som hela min underbara sommar var om! <3

JB ny sång.

Fett coool jag är asså!
bland dom första (eller vad man ska säga) som ser justin Biebers nya song. Mistletoe heter den ;)


301 visningar står det för er som inte ser och den laddades upp för 7h sen ;)

jag tykcer det är coolt för det är juh för fan JB!!!!

här är den om ni vill ha



1 års skillnad

Samma tjej, samma tröja, Samma häst , 1 års skillad

Jag älskar dig cleo! <3


God Natt värden!

Vissa saker kommer aldrig att slå in men man kan juh aldrig sluta drömma om det eller? ska jag bar ge upp eller ska jag forsätt? Ingen kommer aldrig märka vad jag gör så jag kan juh liks väll sluta? Men låt mig drömma lite till! tills jag hittar ett svar och vet vad jag ska göra sen!

En sista dröm nu? eller senar?


Grå

A dream!

With one word!


Go Garnets!


Tycker dom e sjukt bra !!!!!
Ibland ser man inget men ändå dom e sjukt bra!!!! <3

Otroligt saknad!

Någon jag saknar sjukt mycket nu... kan inte vänta tills du kommer (och honkna)



Värdens bästa stora syster Jennifer Henningsson

*

Ny duschad tjej som släcker lamporna stänger av datan och sovar! <3


Rye vs Harrison!

























Rye! <3

Golf! (bilder ikväll!)

Jag ska dra och spela golf nu så ni frå bilderna ikväll! eller jag ska göra mitt bästa för att hinna det!! pussss!! <3


9 år i rad så jävl bra asså!!!!

9 år i rad nu har vi vunnit över harrison på football!!!! (am)
sååå jävla bra vi är asså!
Harrison mot rye är som Dif mot Aik!
så sjukt rolig känsla det var att stå där och titta men alla kompisar och hela publiken skriker hoppar och sjunger! Nu är det 1 år kvar tills nästa år då vi gör 10 år i rad!!!!
Go Garnets!!!!!!!!




Smak prov restan kommer senare!

Garnets!

Såååååå jävla bra killar!!!!!<3


SWEDISH!

Måse bara skriva det här lite fort den här :


Tröja såg jag i skolan idag!!!!!!! det är typ den 5 tröjan jag ser i skolan där det står sverige på och på vissa står det på svenska eller typ i <3 stockholm om jag ser den killen igen ska jag fan fråga han..... fast jag e s jävla blyg så bri kommer frå fråga åt mig x)

Tänkte bara säga att jag såg den i skolan idag tyckte det var lite coolt!( Jag vill ha den!!!!)

Avatar vs Garnet black day vs inget???

Nä jag vet inte vad jag ska skriv har bara haft en allmänt dålig eftermiddag! Skit i skolan som fick mig och må så jävla fuckad! Men nu är alt typ bättre. Ska stänga av datan och sova nu för ska duscha imorgon orkade inte nu .... Och så e det skönt att duscha på morgonen för då vaknar men typ till? Ett problem imorgon bara... hela veckan har vi haft olika dagar då man ska klä ut sig : Tisdag= pyjamas, Onsdag: Super hjältar, torsdag: neon (typ den en färg) Imorgon: garnet balcka day (vårt skol färger) och typ avatar?? alla årskurser har klätt ut olika dela av skolan i olika teman och vi valde avatar (wtf) så vet inte vad jag ska ha på mig/ se ut imorgon kansek tar med mig blå färg till skolan? ska nog ha på mig något blått men tänk om alla går i svart och rött så kommer jag i blått????? då skulle jag dö det är därför man inta har dom här dagarna haha xD nej man jag får se vad jag känner för imorgon! Ska nog ta lite bilder så ni får se hur det ser ut! Mobilen laddar ;)


Jag imorgon? nää tror inte det!

40 dagar kvar

40 dagar kvar tills SIS kommer hit :D <3


Fuck this shit!


Rösta? :)

http://www.sverigessnyggastekontor.se/info/198/



Värdens bästa och roligaste kontor!!!
Älskade när mamma jobbad där rösta för Frida Wanselius!

SOVA!


football

På lördag är det football match mellan rye och harrison.det är dom typ grand staden eller vad man ska säga så det e derby typ som dif-aik sååå det ska bli sjukt kul att se så imorgon ska jag köpa en tröja i skolan där det står "beat harrison" På ryggen och så står det rye garnets på bröstet med en fotboll på ;) Asså det är amrikasnk fotboll ;)

Här kommer några bilder från andra matcher (inte jag som fotat dom)

från facebook:

(vit haha så klart)
(vi e svart här)

(vit)
(svart)






Lite bilder på vårat fotballs lag vi e svart på dom typ alla dom här bilderna utan på några där jag skrivit vilken vi är! ;)


Golf! <3

Nu ska jag dra med pappi och träna lite golf sen ska jag ladda upp lite bilder på-------- när jag kommer hem hehe harre :)


Hahah typ bara ego bilder nu för tiden :s

Spanska Damp?

Hejsan!

Just nu sitter jag och gör klart dom läxorna jag hade kvar, gjorde 3 av 5 i skolan så nu är det dom svåraste/längsta kvar som jag måste göra innan pappa kommer hem för då ska vi åka och träna (golf) Så kan typ inte skriva så mycket får ta allt lite snabbt! Okej hände riktigt i skolan idag? Sista lektionen vilket är spanska var alla killar sjukt jobbiga som vanligt och pratar och gör typ som dom vill medans läraren pratar och hon har sagt till dom flera gånger men det här är killar som ALDRIG lyssnar på lärarna vilken lärare det en är vilket är sjukt jobbigt att ha lektioner med dom (vilket jag har några) Så när dte var typ 5 minuter kvar orkade hon inte säga till flera gånger så hon blev skit lack och typ skrek till och sen satte hon sig på en stol och stirrade på alla och alla var skit tysa och typ gjorde vad hon sa, men en kill ställer sig upp för att gå och slänga något typ då skriker hon sit ner och han typ springet tbx, en kille börjar läsa en bok då dampar hon på honom med och säger att han ska lägga undan den... så det ska bli kul att se hur lektionen blir imorgon? Om hon kommer vara sur och dom kommer vara tysta eller om det kommer vara som vanligt....

Det var det jag hade tid att skriva nu ska jag gå tbx till läxorna harre! <3


Bye Bye "we got this"

Dags att sova nu skulle jag tro ;) ska bara se om jag kan sluta lyssna på "we got this!" går typ inte och mina hörlurar är paj -.- så kan typ inte röra mig för då försviner ljudet :o det här är typ 4 paret hörlurar jag förstört sen januari.... men dom här höll hela sommaren + två månader innan typ och så tills idag då dom inte ville leka längre :( Måste köpa ny i veckan kommer dö annars lyssnar på musik när jag går hem,pluggar och ska sova det går juh inte utan hörlurar?! Men nu SKA jag stänga av musik och sova så puss på er! <3


skolan brinnnner!?

yo!
sitter och drogar "we got this" hehhe kanske 17 gången jag lyssnar på den nu idag x) ska vi ta vad som har med rubriken och göra? okej då... Idag hade jag 1:30 min biologi typ två st lektioner i rad (har det två ggr i veckan) så vi går in i klassrummet (3 lektionen nu) fixar med lite saker vi håller på och jobbar med sen sätter vi oss på våra platser och ska presis börja gå runt i rummet och antekta saker som står på lappar i rummet när det ringer... inte en mobil.. det är utanför rummet... det är inte skol klockan det är brand larmet... typ 7 gången sen skolan började, jaha tänker vi en brandövning till och går ut till den stora gräs mattan vid skolans baksida. vi brukar stå där i typ 5 min men idag stod vi lite längre... först står jag med 3 tjejer (dom ända tjejerna) i min klass och pratar i typ 5 min kansek sen går jag till några andra tjejer från andra klasser och träller mig med dom när det gått 10 min börjar jag tröta på att stå där så jag börjar snacka men en tjej och typ undrar varför vi aldrig får gå in och då hör vi det.... brandbilaran kommer haha jaha då brinner skolan nu då fett gött tänker alla först för då kan vi gå hem men sen kommer vi så klart på att mobiler,ipods datorer och handra värdifula saker e där inne och vi tänker inte gå hem utan det  NO WAY! efter att vi ståd där ute i 40 min (tur att det var varmt idag!) så ringer tillslut klockan att vi får gå in igen så då har vi missat en hel lektion av biologi så nu har vi bara en kvar ni skulle bara se hur glada våran klass var att vi slapp  2 st lektion av biologi idag för typ alla halv sov haha ;) Så skolan bran aldrig och vi slapp biologi så det var juh rätt lyckat ändå eller hur :)


Bilderna är från facebook från dom som stod där brandbilarna kom in (där inte jag stod)

We Got This!



Clinton Cave
Ben Chambers
Jesse Mann
Ryan Woollerton (ENZED)

Min nya drog asså! haha kom ut igår kväll (jag var bland dom första att se den/höra den) :D kan typ halv redan ikväll ska jag kunna hela!

Tonight we party hard!!!

Randal "ALL in" Flowers

<3


Skype!

Skypade nyss med ellinor i typ 22 minuter innan hon kom på att nya 2 1/2 men var på tv och var tvungen att gå. kl är halv 4 och jag ahr ingen aning  om vad jag ska göra nu? kasnek nää jag vet inte ska tvinga mamma att åka och shoppa kanske??? kommer nog inte lyckas för jag är pank :( gjort slut på all mina pengar :( kanske kan gå och gott någor roligt? e vi får se vad jag gör men först ska jag byta om sen blir det göra någto hehe harrre! <3


<3

Plugg!

Utan läxor skulle skolan inte vara så jävla jobbig!


Skola

Pappa väckte mig så gick vi in och sjöng för mammi:)) sen fixade jag mig för skolan och nu ska jag lätta dit hehe fredag<3 men får kämpa på in i det sista idag sen blir det 3 dagar helg <3 pusss på er för nu drar jag till skolan <3


Jeanette Henningsson! <3

GRATTIS VÄRDENS BÄSTA MAMMA! JAG ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET OCH JAG ÄR SÅ ÖVERDRIVET TACKSAMM FÖR ALLT DU HAR GJORT FÖR MIG UNDER ALLA DESSA ÅR! JAG VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA UTAN DIG MAMMA! JAG ÄLSKAR DIG OCH HOPPAS ATT VI KAN GÖRA DIN FÖDELSEDAG NÅGOT EXTRA!

I Love you! <3


sova!

nu är det dags för henningssonarna( i new york) att sova! imorgon är det fredag fy fan vad gött e det ända jag kan säga! men reda = sista dagen =lärarna vill få oss att komma ihåg vad vi jobbad med i veckan= provs..... men känner mig rätt säker på matten så det e juh gött sen har vi biologi med tror jag vet inte riktigt hehe men det är jag väll ok på får väll läsa ignom en sista gång imorgon innan skolan ;))
men nu ska jag sova så god natt!<3
Virgina! <3

uttråkad!

Nej nu är det dags att hugga in i den sjukt höga läx högen (R.I.P FRIDA) hahah kommer dunkar i läxorna :O innan jag ska börja jag ska bjuda på några flum bilder jag tog nyss (för att dra ut på tiden hehe)




Frida Henningsson!


Skor och hundar ;))

Oj oj det har hänt lite saker i Skolan...på idrotten spelade vi fotboll och killarna palla såklart inte byta om så dom har på sig sina vanliga oknutna skor.. Så jag står och pratar med Mike när han springer iväg och skriker "sko" då är det en kille som tappat sin sko så typ 7 olika killar står och sparkar på den som en fotboll typ sen helt plötsligt ser jag en sko komma flygande den träffar mig(hårt) rakt på näsan typ så jag tappade känsel i ansiktet i typ 10min så det var inte så kul.....

När jag satt hemma och gjorde läxor sa mamma att det sprang en hund på uppfarten så vi gick ut och såg en liten sak springa omkring på gatan så jag hämtade skinka och så tog vi in den i huset... Som tur var så hade den halsband med nummer på så vi ringde till ägaren och dom bah " oj hade han rymt" bra att dom har koll på hunden -.- haha men så kom dom och hämtade så vovven fick komma hem med :))

Det var lite som hände idag hoppas ni har haft en bra dag nu är det svensk tv tid ;)))


Morgon!

Håller på och gör mig i årdning för skolan nu .. Orkar inte gå idag vill inte gå idag men måste-.- jag kommer nog somna i bilen på väg till skolan .... Ååå ska åka om 15 min jag har byt om eller borstat tänderna och fixa mig åååå måste göra det nu pussss!!!!!


wow en blogg! :O

wow hade jag en blogg det hade jag nog glömt!!!?

Idag ver det en rätt chill dag i skolan hände inte så mycket eller inte vad jag la märket till ;) på compositon( typ engelska lektion fast bara med grammatik och skit) så var jag så nära på att somna asså kan inte beskriva kunde inte hålla ögonen öppna asså dt gick inte!!! fast min lärare bryr sig inte för halva klassen resten av klassen pratar  bara med varandra sen är det väll 3 st som lyssnar på henne hahah men hon typ skrattar åt alla och börjar typ prata med alla så hon glömmer bort vad vi gör haha lite chill det jah ;))

Efter skolan drog jag och mamma och handlade en plansch till mitt biologi Projekt och lite pennor så när jag kom hem gjorde jag alla (två kvar nu -.-) sen ska jag fixa med projektet och ikväll blir det gleeeeeeeeee! soft dag asså! :D

a men vi hörs väll om jag blir klar med mina läxor någon gång men jag fattar juh inte vad jag ska svara på biologin -.- fuck fuck fuck!

 

Vita huset  ;)


Ellen?


wow du hade inget bättre för dig eller???


Klart jag kan, men jag tänker fuck heller operera om mig!! jag är bra som jag är sen kan du tycka något annat och det kommer inte påverka mig!

Jora jag har lärt mig stava! inlägget är över ett år gammalt som du kommenterade xD och det var typ två rader i det inlägget förlåt för att jag skrev görs ist för hörs hoppas du inte började gråta över det!

Ellen? vet du inte vad du heter eller haha fan vilken fail! Du kanske borde skaffa dig lite vänner så du slipper sitta in stängd i ett rum och kommentera 1 år gamla in lägg på en blogg. Ska jag vara ärlig tycket jag synd om dig!

Sorry girl jag kommer inte ändra mitt ansikte för dig!!!


Ellinor Jansson!

Måste bara säga Grattis till värdens bästa Ellinor Jansson som fyller 15 år idag! Önskar jag varit hemma och kunnat fira den med dig, men hoppas du hade en bästig dag ändå ;))) älskar dig!!<3


Washington

Nu drar vi från Virginia beach och drar oss hem åt men vi ska köra en omväg så vi kommer till Washington och så ska vi vara där ett par timmar inan vi drar hemåt :)


Bästa rundan!

Idag spelade jag min bästa golf runda genom tiderna! <3
den spelades på....


Rundaden slutade på 80 slag :D!! <3

Bilder från igår!

Här kommer några bilder från igår :))

Get på golfbanan ;))



tog bilderna från mammas blogg så inte så många ska ladda över dom till datan snart så kanske i kan få några om jag hittar bra eller från idag på golbanan ;)

Golf

Tjobre alla läsare :) nu ska vi snart åka till golfbanan ska spela halv 11 så måste hinna värma upp först ;)

Så vi ska dra nu sorry för kort inlägg men bättre en inget ;)


Dagen :))

Idag har vi först spelat golf på morgon vilket gick ok :) sen åkte vi för att surfa men inga vågor och saken fick inte plats i bilen :( då åkte vi hem ist och badade hemma, pratar med några som hyr ut vatten skotrar och så kunde men åka med dom ut i vattnet (ofc) och bada med delfiner :D så vi kanske ska göra det på söndag om vi gör det kommer jaaaag dö av lycka!!!!!!!! Efter det så gick vi och fotade på stranden sen åkte vi och åt middag och nu kollar jag på tv ska snart sova e sjukt tröt. Golf imorgon så måste sova ;))


Strand foto :)

Nu har vi varit på stranden och fotat lite :) snart ska vi ut på middag och kanske gå och shoppa lite i en surf butik kuuuuul :D men nu ska vi lätta och äta bloggar mera ikväll :)


Strand

Drar ner till stranden efter en dag på golfbanan ;)))


RSS 2.0