Yea so story of my life!

 
Thanks Hunter!

Prom is coming up… #Freaking out!

 

So True!

 
http://thoughtcatalog.com/michael-koh/2014/04/18-things-only-people-from-westchester-understand/
 
även om allt detta inte stämmer på mig (men mycket gör) så kan jag säga att resten stämmer på mina vänner! Detta inlägg är så perfect att det är sjukt haha! Go Westchester!

2014…...

 
 
Detta är depprimerande hur dom har ingen anning om vad det är... inte ens dom som är 13 år....

Florida Levererar!

 
Här nere trivs jag riktigt bra!
 

Florida Baby!

Tjo!
 
Sitter just nu ute på balkongen nere i Florida! Sjukt soft. Jag och pappa kom ner i Torsdags och har spelat tävling Fredag-Söndag som gick okej, imorgon ska jag och pappa spela och på onsdag har jag tävling igen! Vädret är super varmt och skönt! 
 
 

Lördag!

Tjo alla! Har inte hunnit blogga sen i onsdags för har haft super mycket att göra i och efter skolan. Denna vecka har det varit rätt så mycket i skolan och det är skönt att veckan är slut nu! Och nästa vecka åker jag ner till Florida på torsdag så det kommer bli en go vecka!
 
Idag ska jag och pappa spela runt 13 tiden och sedan på kvällen ska jag med tjejerna och kolla prom klänningar......  Och imorgon bilr det golf hela dagen och kvällen iväg och jobba. Måste hinna packa för Florida med, ska vara där i 1,5 vecka så det kommer bli super nice. Nu innan golfen måste jag inna plugga lite så dags att köra!
 
xoxo
 
 

Halva veckan!

Morgon alla aka typ 4 personer haha, Whats up? Idag blir det en lång dag! Har ett SUPER STORT kemi test idag, på allt vi gjort på hela året..... Så alla borde hålla tummarna för mig att det ska gå bra! Efterskolan har jag träning och sedan är det hem direkt för att byta om och sedan gå ut på middag med Stana och en tjej från Danmark som är här med sin skola och ska bo hos Stana ( jag hade en som bodde hos mig förra året). Så det ska bli kul, hoppas på då lite läxor som möjligt ikväll, kommer nog göra dom i skolan isåfall! 

Nu är det dags att dra sig mot skolan! 

Xoxo




Rest In Peace!
 
<3

Happy Birthday Pappi!

Igår efter skolan åkte vi iväg på träning till en driving range, Tjejerna och Killaran på samma buss #Trångt!!! och väldigt högjut! När jag kom hem från golfen gick jag ut och sprang lite och sedan var det läxor! Och så klart kl 20:00 var det HIMYM sista avsnittet!!!! ska inte skriva något om det då sverige inte har sett det ännu!!!
 
Idag, 1a April!!!!!! GRATTIS PAPPPPPPA!!!!! 
i skolan så spelade vi ett joke på stana och det gick helt grymt bra!!! Kan säga att hon blev både sur och Lättad när vi berättade att det var ett skämt men det var gryyyyymmmmmt roligt!!! Skippade golfen idag för vara hemma och plugga för ett SJUKT stort test i kemi imorogn och för att det är pappas födelsedag!
 
Men nu måste jag tyvärr plugga så mycket jag kan innan pappi kommer hem! <3
 
xoxo
 
Älskar dig så sjukt mycket pappa <3
 

RSS 2.0