Gott Nytt År alla Goa vänner!





Björnrike! <3

Ush! Jag har inte uppdaterat något här uppe i fjällen.... Jag har det iaf super ta här uppe! Skidor dag in och dag ut och sen hänga med kompisarna på kvällarna! Imorgon kommer även kusin och pojkvän upp och på torsdag kommer Bästa Mickis upp! Kommer bli så mysigt när alla kommer! Grannarna får upp massor med folk och även dom där nere så det blir mycket folk här uppe snart! Jag har även haft turen att få träna med Vemdalen så att jag kommer in i det me då jag har en tävling så fort vi kommer tbx till NY!

Hoppas ni alla har ett ta jullov och speciellt idag en bra Jul Afton!







<3

God Jul babes! ❤️





Födelsedag!

Jag har värdens bästa vänner och familj!!! 

Detta är vad jag fick igår<3

Vatten högtalare 

Michael Kors skor

Marc Jacobs perfym 

Mössa

Kräm

Linne

T-shirt 

Top

Armband

Så himla underbara vänner och familj jg har!!! Pussss

17 baby!!!

Dagen har varit underbar!!!
 
Landade i sverige på morgonen och åkte hem till mamma där farmor och farfar och mormor och morfar väntade på en födelsedags lunch! Sedan åkte vi och kollade lite saker för nya huset! Sedan på kvällen sa mamma att vi skulle ut på middag på en kina resturang. Jag och mamma hoppar av utanför resturangen och går in. Vi sätter oss och mamma går för att gå på toa, sen roppar hon att hon känner igen någon som sitter där och att jag ska komma säga hej. När jag kommer in i det andra rummet sitter Linda,Ellinor, Malin, Sofia, Ellinor, Mickis och Hanna där! Först förstår jag ingenting sedan bryter jag ihop och börjar bara stor gråta! Ush vad underbart det var att få se alla mina underbara vänner sitta där! Sedan hade vi en super mysig middag och vi satt där hur länge som helst. Efter att tag att sitta där går vi för att hämta mera mat (typ 2 timmar efter vi ätit readn) och då ser jag och Hanna någon vi känner igen. Efter ett tag går jag och Hanna på toa och när vi kommer ut står Markus där och väntar, då var det han vi hade sätt när vi hämtade mat. Har inte sätt honom på två år så det var lite kul att se honom igen. Dagen var super bra och jag är så glad att jag fick träffa mina underbar vänner igen!!!!<3
 
 

Today's the day!

Last day of school for this year!

Jadå då var det dags att gå till skolan för sista gången iår! Kommer kolla på film första lektion sen notes andra och Photoshop 3de, 4de har jag en uppsats att skiva och 5te inget speciellt, 6te är det lunch och 7de art sen går jag hem, packar det sista och sedan far det av mot Sverige!!!! Woooop woooooop!!!




Soon Home


Winter is the best!!!

Tjoooo! Idag var det mycket efter skolan hade super mycket läxor som tog ela kvällen pluss att jag behövde packa massor för vi åker juh hem imorgon! Tiden har gått så fort!  Redan dags att åka hem! Så taggad på att få komma hem!!! 

Xoxo

Soon back in svearike


Vintern måste vara den mysigaste årstiden! Att sitta med en Kopp Tea , lyssna på musik och göra matte läxa! Så mys! 

Idag är det mycket snö ute! Och såklart är min den ända skolan som är öppen... Tur att jag har bästa grannarna som kör till skolan!! 

Imorgon åker men hem till Sverige och jag har bara börjat packat... Jag som brukar början typ 2 veckor innan! Kan inte fatta att det är en dag kvar bara och två tills jag är 17! Woop woop




Happy to be back with my team on skis!







Skidor

Vad är bättre en att det snöar ute och man ska åka och åka skidor med bästa klubben? Kommer bli en grym helg!!!!




Mys fredag!

Efter skolan idag åkte jag och pappa och tränade golf. Det var sjukt kalt bara 1 grad ute och där stog jag och tränade hahah men det var skönt att slå lite då jag har nya klubbor som jag behövde testa lite :) senan åkte jag hem och gick till skolan då det var basket match som stod på listan! Sjukt rolig match och vi fick en gratis tröja för att vi var där så tidigt ;) och vi vann såklart haha! Senan åkte jag hem till Ellen och vi började baka lussebullar men jag behövde gå hem mitt i vakanser för har skidträning imorgon bitti så måste hem och sova! Så nu ligger jag i sängen och ska släcka lamporna!

Xoxo






My friends are the best!

Kom till skolan i morse oc hittade detta i skåpet!

3 st paket stod och väntade på mig! Från Nicole P , Stana och Ilana! ( födelsedags presenter)



Hur söta vänner har jag alltså! Så gölliga!!!


Glad lucia!

Before we start I just wanna say:  glad lucia allihopa! Önskar jag var i Sverige idag och firade! Hope u all have a great Lucia!

Det är snart dags att rulla av mot skolan! 3 test står på listan och två av dom är dom första två lektionerna! Jag kände att en dag som idg kommer mysighet före skönhet! Blev så kär i tröjan jag hade igår så den blev dagens outfit !




17th birthday party!

Bilder från i Lördags då jag har varit super seg och glömt att ladda upp dom!
Love my beautiful friends!

Skolan är juh kul….

Jadå nu har man pluggade i ca 6 timmar.... kul.....! Matte, Us historia och Kemi ! Nu vill jag bara sova och hoppas på att jag kan komma ihop denna info tills imorgon...
 
Btw idag är den en vecka kvar tills man fyller 17! Sjukt tänk om ett år är man 18! det är helt sjukt!!! 18 år liksom! Känns fortfarande som om jag är 12 hahha kan inte se att vi alla börjar bli så "gammla" ser fortfarade syser som 19 och jag som 13 liksom haha det är juh helt sjukt!
 
Men nu måste jag iaf sova! 
 
xoxo
 

School is killing me


Mys kläder på! Nu är det dags att hugga In i pluggandet!! 3 TEST imorgon och mer läxor....... 

Xoxo




Less than a week left

Bara två dagar kvar av skola nu! Sedan är det helg! #Mys! Och EN VECKA fyller jag 17!!!! Fan vad taggish! Och om 6 dagar åker jag till Sverige!!!! Så taggad!!!




#Strong

Gym gym gym! 
Efter skolan gick jag Stana och Nicole till gymmet i ca 1 timme för sedan skulle Stana hem och släppa in någon som skulle fixa något i deras hus. Fett skönt att komma iväg till gymmet ibland! Träffade på halva skolan där inne haha och shot out till Dakota för att vara stalkig och som snapchats mig den här bilden ( nej det var inte helt random vi hade redan stått och pratat med honom ett tag)
Pinsam bild haha


Vintern är här!

Nu när snön har fallit lite fint så läns det dom december! Bara 10 dagar sent! Men hoppas på mer snö nu för vi har inte mycket!






Not HAPPY!

Då var det dags att gå mot skolan! Inte alls taggad då ALLA andra skolor i kommunen eller ja with in 40 min om bilkörning är stängda idag för det ska komma en stor snö storm! Till och med privatskolorna är stängda i våran stan! Dom ligger liksom brevid varandra men nej... Vi ska fortfarande gå till skolan... Inte så kul! Så är inte alls taggad på skolan idag! Hoppas vi kanske får går hem tidigare om vår skola har lite vätt i huvudet!! Och hoppas det kommer mycket snö i stormen!!!

Xoxo



Sovmorgon pga snö!

Så imorse blir jag väcked av pappa vid ca 6 tiden (ska gå up 6:30) han öppnar dörren och säger att vi har sovmorgon till kl 10 (börjar 8 ) pga att det har snöat. Jag sätter om ett nytt alarm och sommnar om! När jag sedan vaknar vid 8:30 är jag sjukt taggade på att titta ut genom fönstret för att se all snö vi har fått, detta var vad jag såg:
Sjukt förvånade då när vi brukar få dealy eller Snowday brukar det iaf ligga lite snö på marken! Gör mig iaf årdning och går till skolan. På väg till skolan förstår jag lite varför det var en dealy. Det var halt att gå till skolan även vid 9:30. Men ändå man får väll lära sig ur man går eller sätta på sig bättre skor and uggs! (Som jag btw inte bär!) Kom till skolan och alla lektioner var 27 minuter ist för 40 så det var rätt så nice. Började alltså kl 10:00 och slutade 14:32 så gick i skolan 4 timmar och 32 minuter hahaha sjukt!
 
Det ska tydligen snöa ikväll med så får se vad som händer imrgon om vi får sovmorgon igen eller kanske ingen skola! haha Idag hade faktiskt granstaden ingen skola pga snö och ni ser ju på bilden hur "mycket" snö vi fick haha sjukt!
 
xoxo
 

Träna träna träna

Byggde mitt egna lilla gym i rummet mitt :) träna träna på nu Frida! 




Best friends!


Fick ett super fint armband,Tavla från Nicole K, en nesisär och mobil skal från Matilda, iTunes från Dakota A, Godis från Ellen och en present kort på nagel salong från Leon,Michael och Alexandros ! Såå söta! <3

Kolla film i läxa!!!





17th Birthday Party! <3

Love my Friends so much!! <3
 

Film

Kollar the note book hemma hos Ellen med Stana,Nicole, och Dakota och Dakota :) 



Sweet 17! <3

Sitter nu i köket med mina fina tjejer och gör iordning för att festen ska börja! Har min sweet 17 idag haha eftersom jag inte hade en sweet 16. Snart kommer allihopa och då blir det fest!!! woop woooop!!!
 
Kommer bli feeeettt gött!!! <3
 
 

Handla


 Ska åka och handla nu med syster :)) handla mat och till ikväll :)

Björn in my heart!

I sverige är det kläderna som gör mannen, och i kina är det barnen som gör kläderna.
- Björn Gustafsson

Min Babe! <3

 
 
Ååå värdens bästa kille är med i julklaendern 2013 så efter att ha sett dagens avsnitt var jag tvungen att gå på youtube och kolla mer! <3

Kom julen kom!

Hola!
Sitter juts nu och pluggar på spanska som jag har prov på imorgon men ska ta och laga middag ist för jag är själv hemma (deppit) så får laga min egna middag! Blir något lätt haha, ska nog äta framför TV och bara chilla!!!
 
Sitter och lysnar på julmusik! det känns inte som december! Tiden har gått för fort! jag måste handla julklappar!!!! Ska förmodligen åka fredag efter skolan med några kompisar och shoppa så då blir det leta julklappar troligen sen får jag åka nästa helg med för sedan åker jag till sverige och uppe i fjällen finns det inte presic massor med butiker att handla i!
Vi har plockat fram lite jul pynt men vi har inte så mycket och sen finns det ingen snö så det känns värkligen inte som jul.... Hoppas på snö snart så man får lite jul känsla! INte ens Julkalendern får mig i ett Jul Mood....
 
SNÄLLA SNÖN KOM SNART!!!
 
 

Basket

Igår efter skolan åkte jag bara hem snabbt hämtade min kamera och sedan åkte jag tbx till skolan för att kolla killarnas basket match, jag och Ilana fotade lite men det är rätt svårt att gotta basket! Och speciellt när golvet är ny lackar och dom inte gör några Coola saker eller hopp! 

Efter basketen åkte vi hem och så tog jag och jeja en promenad och sedan kollade vi på HIMYM och lite så!

Nu ska jag snart gå över till Ellen och Sara för att åka till skolan! Redan onsdags så veckan går rätt så fort!

Xoxo

(Sorry för fel håll)

Long Week!

Mycket skolarbete idag och måste även baka för skolan... Huset kommer brinna ner haha!
 
Då var det dags för en hel vecka av skola igen! tufft att var tbx efter 4 dagar ledigt! men nu är det slut spurten in till jul (och sverige). Har rätt så mycket hela veckan men den kommer avlsutas bra då på lördag står det födelsedags festpå schemat, lite tidigt i know men det var ända helgen som passa + att jag inte är här på min födelsedag utan är då i sverige (landar på arlande på min födelsedag och spenderar dagen i stockholm innan vi åker up till fjällen den 20 troligen). Så passar på att ha en liten fest med mina vänner nu innan jag åker hem för jag hade juh ingen förra året då jag fyllde "stora siffran" 16.
 
Så tagga helgen!!!! <3
 
Best Sunday yesterday! 
 

December 1st


Winter is here!

Det var så himla underbart att åka skidor igen!!! Inte bästa snön men det var så värd det ändå!!!! <3

Mys kväll

Ska åka hem till Nicole på filmkväll nu :)

Xoxo



RSS 2.0