Time for bed!

Klockan är snart ett och jag är helt slut efter skridskorna haha så ska sova nu :* <3

 


Vänner på tv

Kom nyss hem från isen så nu ska vi kolla lite tv vänner! <3

 


Skriskor

Nu drar vi till isen ;)

 


Matilda!<3

snart kommer matilda och familjen över på middag! <3 ska bli kuligt men vi kommer bara typ hinna äta innan hon och jag ska gå ner till playland och åka skirskor med massor med mäniskor hahah jag vet inte riktigt vilka som kommer för leon sa bara att han skulle hämta stana och så skulle vi mötas med tydligen så är det rätt så många men vi får väll se vilka som kommer, jag ahr bara ett problem.... mina skirskor blev stulna i sverigen så jag måste (för första gången i hela mitt liv) låna mammas som är prinssesskriskor eller vad det heter med taggarna där framme...... jag vill ha hockey skirskor :'( jag lovar att på något sätt kommer jag sätte i taggaran i isen hela tiden och ramma och alla kommer skratta åt mig :'( men det är dom ända vi har så ..... :( men nu ska jag stänga av musiken lägga undan datan och gå och vänta på att tilda(matilda) kommer :)

image description
TILDA! <3

Punk'd

Host Justin Bieber

 


School

Dags att dra till skolan snart sen blir det direkt till golfen :)


Study for tests...

 

 


Shit students say!


haha såå jukt bra och 100 på true!!!!!

Rickie Fowler<3

Jag ska seriöst gå och köpa massor med nya golf kläder och bli tjej variationen av Rickie Fowler, han är juh bara för cool!!!

Allt matchar så sjukt snyggt som vanligt ( han sak är att han ALLTID matchar)

 


LOL

 

 


Top Model Sverige!

Bara 3 st kvar aaaaaaaaaaaaaaaa final nu kör vi!!!!!

 


Ellen <3

om ni inte skrattar åt det här så är ni konstiga!


Känslan man får när.....

..... Man hör Agnes Svensson på radio haha( amerikans radio)

 


23 mars

Tjoho
Han inte blogga när jag kom hem eller jag glömde och sen behövde jag åka till träningen så få han jag liksom inte ... Träningen gick bra gjorde 2 par på 4 hål så det är väll okej :) när vi kom hem åkte jag och pappa och köpte pizza till middag. Sen resten av kvällen satt vi och kollade hjälmar och glasögon ( skidor) jag vill köpa lite friåknongs stil fast hjälmen är en sl hjälm men den ser friåknongs ut om man tar av bågen så, vi skulle köpta den men den är slut överallt i min storlek så får leta på flera ställen imorgon måste få hem den innan jag drar till Sverige ( 13 dagar) såå men jag har hittat glasögon som jag vill ha( men bara om jag köper hjälmen för annars passar dom inte min nuvarande hjälm) så jaa haha och nu ska jag sova imorgon blir det masssssssor med läxor -.-

 


Skolan

Klänning från forever21 jackan med tror jag <3


Tamagotchi!


Sjukt Sant!
Jag såg den här bilder och kom ihåg hum mycket jag lekted med min Tamagotchi och när jag tänkte så mycket på det började jag typ sakna det fett mycket! Asså jag vill typ ha en nu, dom var juh så roliga jag stuntar i att jag är 15 jag vill ha en hahha lol, om dom fortfarande finns och jag hittar en kommer jag lungt köpa en!


Jag älsade att hoppa hopprep med min ååå det var så himmmmmmla kul!!!

Romeo and Juliet....

Träningen gick rätt så bra, hade en go tid såå jepp, just ni sitter jag och läser ' Romeo and Juliet' riktig bra bok det asså för jag fattar juh allt!! Haha eller helt tvärtom!! Sitter och svarar på massor med frågor om boken och sen ska jag skriva en kort uppsats om en del av boken.... Ska gå och lägga mig så fort jag blir klar! Jag har börjat gilla att gå och lägga mig tidigt och lyssna på musik i typ en timme sjukt Nice! Men nu måste jag göra klart :)

 


Golf


Outfit

Skjorta- Forever21
Linne- Forever21
Byxor- H&M ( tror jag)
Solglasögon- H&M

Nu blir det dags att hoppa i shortsen och golfkläder, sjukt Nice väder ute!<3


Hockey!

Jag är så sjukt galen i hockey just nu! igår låg jag och kollade bilder på Djurgården i typ en timme i sängen, idag när jag kom hem satte jag mig och kollade tifo och massor med filmer när alla sjunger och hoppar och jaa allt! Nu mellan pluggadent satta jag mig och kollade olika klipp på Rangers Asså ååååå vad jag vill gå på hockey! <3


Djurgården <3

Satt och Googlade bilder på DIF och asså å ville känsla man får! Vill hem nu gå på en match hålla upp halsduken och sjunga med! <3 svensk hockey måste vara det bästa! Här i USA händer det aldrig något i publiken alla bara sitter när... Jag vill sjunga hoppa och heja på mitt lag liksom......
Stockholms stolthet<3


Devils VS Rangers


haha några kunde inte ens vänta i 30 sek eller?
Tycker det är töntigt att dom börjar slåss bara för att men jaa det är juh lite kul att kolla på ;) Tycket när bom skrapar blod är jaaa inte min favo part men men så kan det gå om man ska hålla på som dom ;)

Facebook pic!

New profile pic


Bästis! <3

Idag blev det klart att mickis åker med upp till Vemdalen i påsk! Såååå sjukt glad, har inte träffat henne sen i sommras Kommer bli så sjukt GRYMMMMT!!!!


Snygga tjejer! <3

Cooler than me!

Kollar PA3, mammor och minimodeller och lyckan i LA. Så nu är det dags att sova! Måste gå till skolan imorgon så upp lite extra tidigt.....

Rubriken är en sång btw

Saknar min Helen! <3


Ponnyakuten 3

Nu kör vi ponnyakuten efter en heldag med läxor... först svenska, sen englska, biologi och sen svenska igen blev nyss klar och kl är 19:20.... men nu blir det ponnyakuten nice! har sett på facebook att PA1 och PA2 kommer och hälsar på PA3 idag så det ska bli kul att se dom igen, följer några på facebok/bloggar så vet juh hur dom flesta ser ut/har det så kommer nog inte bli så förfånad som någa skrev att dom blv när dom såg dom igen ;)



Fun

I love this song! Thanks Helen and clintoncavemusic!<3


The last one<3

Sista avsnittet av vänner! Grät alldeles nyss när Rachel säger hej då för att hon "ska" flytta och när hon sa hej då till chandler då rann det ner för kinderna! Ja det kanske är töntig men jag älskar vänner! Jag önskar jag var som dom när jag blir äldre ( inte samma backrund) liksom ett gäng bästa vänner som hänger hela tiden och har det awesome <3 får se hur mycket jag gråter när dom stänger dörren! <3


Helgen här kommer jag......?!

Helen är här! gud vad skönt! <3
Andra helgen nu utan skidor asså allt känns så himmla tomt!! Har inte träffar mina fina vänner på sjukt länge nu! Helen, Jane 9 dagar, John 16 dagar och Matt 20 dagar, asså herre gud kan inte fatt hur länge sen det var jag träffade dom! Känns så himmla tomt nu! Men nästa vecka börjar golfen så då blir det golf 4 dagra i veckan efter skolan så det känns väll gött att jag kommer ha något ist för att bara sitta hemma och kolla TV (like now)

Skolan var iaf bra, förutaom att det var sissta dagen för en utav mina kompisar för hon ska flytta till Japan.... så jag kommer var helt själv i spanskan nu :/ THAT SUCKS!!! sen när jag kom hem kollade jag TV (haha) och sen efter ett tag kom pappa hem från Norge och han hade med sig massor med godis så åt gois och nu har jag sjukt on i magen asså det känns som jag ska spy jag mår inte bra asså bläää! men ska gå och hämta godis och sen ska jag kolla lite på vänner (något som jag gjorde varje helg förut till och från tävlingar) så ja det är väll allt som finns att säga (skirvia) nu, vi hörs väll senare! <3


Kan inte fatta att det var nästan ett år sedan jag var i stockholm (mer en 1 dag) och nästan ett år sedan jag satt på en häst eller bara var nära en häst! Saknar hemma så sjukt mycket nu asså!

Duschen

Efter skolan var det golfmöte så jag gjorde matte läxan i skolan, när jag kom Hem gjorde jag resten Av läxorna och nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ner och äta sushi till middag! LOVE!


Dagens

Byxor: H&M
Linne: Forever21
Tröja: Forever21


Sommar

Känsla man får bär det blir för varmt att gå i Jeans och man sätter på sig short och det är fortfarande sjukt varmt!

Sommaren har kommit nu! Sitter i linne och shorts ute och pluggar, så sjukt mysigt! jag älskar värmen så Nice nu asså!!!

 


Bloggen suger

Min blogg suger som vanligt men men.. Kollade top model Sverige förut IMF bara 4 personer kvar nu..... Jag älskar klaras stil så sjukt bra kläder hon har asså! Love it! Men nu ska jag sova så vi hörs puss <3

 


Dagens outfit för skolan

Dagens outfit här dåra ( alla kläderna köpte jag igår)
Tröja: Forever21
Byxor: American Eagle
Jackan: Forever21

 


Shopping

Jag han inte fota vad jag köpt men det blev en del fina saker :) jag är nöjd iaf så jaa :) nu ska jag sova får se om jag hinner fota kläderna imorgon kanske :)

 


Ponnyakuten


Dagen i ett inlägg!

Golf mässan var Nice! Fick grattis bollar och rabatter på golfbanor och tränings ställen. Köpte ett bara nya golf skor för sjukt bra pris ( SJUKT BRA) efter mässan åkte vi upp mot skidbacken för att hämta mina fina storslalom skidor som har varit på lagning och så åt vi lunch där uppe och lite så:) när jag kom hem dog jag typ gick upp på rummet för att hämta datan och plugga hamnade i sängen i typ 1 h halv sovandes... Sen blev det middag och efter det film kväll! Såg we bought a zoo vilket var en sjukt bra film, fick lite tårar i ögonen ( men det får jag till nästan alla filmer så..) och sen jaa nu ska jag sova! Imorgon blir det plugga hela dagen.... Och om vi hinner kanske spela lite golf men jag har ganska mycket skola så vi får se, har både svenska och amerik's skolar att göra läxor ifrån såå...

 


Middag

 

 


Golf mässan!

Drar på golf mässan nu och sen åka och hämta mina skidor :))<3

 


School

Drar till skolan nu, FREDAG yes!!<3

 


Top model

Top model Sverige nu då ;)

 


Ponnyakuten

Dags att kolla senaste avsnittet av ponnyakuten nu då :)


BACK?!

Jag vet att min blogging suger men gud vad skönt det har varit att inte blogga på ett tag! och en anledning till inte blogg den här veckan är för att jag har varit på finals så har liksom inte haft tid att blogga. Idag ska jag göra min läxor och fixa med allt om jag har tid ska jag lägga upp bilder på facebook och sen kanske här :)(från tävlingen) Men nu måste jag börja för har rätt så mycket att göra så puss på er!


REALLY MISS THIS!

V.Ä.N.N.E.R

Nu är jag redo för bil resan ;)


Eric in my <3!


Tagga packa!

Dags att pack för finals ni då! Åker imorgon och kl är typ 7 och har inte börjat en *suck*


Hej då sängen

Just såhär på morgon finns det ingen skönare plats en sängen, önskar jag kunde stans här hela dan!! Men nu måste jag tyvärr gå upp och byta om och gå till skolan.... Hoppas lovet är bra i Sverige! Puss på er!


Inställd träning

Så ist för träning gick jag och la mig i sängen och läste en bom för skolan, den är bra men lite seg att läsa...så typ hela kvällen har jag läst! Jag hoppas på träning imorgon för jag MÅSTE prata med Helen haha inte pratat med henne sen i lördags och mycket har hänt sen dess eller vi har prata Facebook men allt går inte att förklara där liksom! Saken jag kanske skulle berätta är för komplicerad att berätta här så vi strutar i det om ni verkligen vill veta ( troligen ingen) får ni fb mig! Men nu ska jag iaf sova så vi hörs imorgon puss på er!

Älskar bilden!


RSS 2.0