Golf i regn!

Idag gick jag och Elli,Elli till golfbanan för att träffa Adam och Niklas och slå lite. Det var sjukt kul fick spela både vänster och höger och jag var grym på vänster haha ;) just nu sitter vi hemma och äter middag, MYS!


Morgon

Idag är sista dagen dagen i Sverige :( åker hem imorgon :'( så nu ska vi snart gå till golfbanan och hälsa på Adam och äta glass hehe ;) sen ska jag in till stan ikväll och möta Jenny för att få lite saker av henne heheh och så så det är en rätt chill dag :)


@ Ellinor

heej!
sitter just nu hemma hos ellinor och chillar! musiken är på högsta volum och det är varmt som tusan för vi dansar så mycket! nu är kl över 12, kan ni tänka att imorgon så åker jag tbx till usa fy fan! jag vill stanna kvar hela sommaren och bara mysa och göra massor med mina underbara kompisar! jag har värkligen värdens bästa vänner! oh jag vill inte lämna dom! men nu ska jag tbx till dom!
 
xoxo
fin bild på mina tejer från grönan!
 

Katten är söt!

Ska snart hoppa på bussen och åka till Nacka forum med Elli och Sofia och shoppa lite! Sen ikväll åker vi ut till andra Elli så ska vi sova där, sen imorgon ska jag kanske träffa Adam och sen Jenny.

Idag har jag packat allt för flyttar från moster till mamma och pappa sista kvällen. Just nu ligger jag och kollar på TV mesans jag äter lunch och sen ska jag fixa det sista innan jag går till bussen! :)

Xoxo


Stallet igår

Igår var sista dagen i stallet på troligen ett år( men jag hoppas på mindre) vilket var riktigt tråkigt! Jag och Nicole red ut på varsin häst och det var super mysigt! Kommer sakna det så mycket!! :(


Golfklubben

Har nys kommit in från banan för att vila lite, sitter och väntar på att Madde ska komma så ska vi ut igen och kolla. Det var gött att komma ut hit igen har träffat lite folk och så, ska köpa något att äta nu sen så ska jag ge mig ut igen :)

Xoxo


Stranden

Just nu sitter jag hemma hos mickis! Kom hem för ett tag Sen från stranden sär vi tog ett snabbt dopp och sen låg och solade bara, super mysigt! Vi ska snart åka mickis står i duschen och jag sitter ute och njuter av solen! Så härligt att vara tbx ute i skälsmara <3


Ingarö!

Idag ska jag åka ut till Ingarö (skälmars) för att träffa Mickis, om vädret håller sig så ska vi gå och bada så det e mysigt! Jag älskar att åka bussen ut till Skälsmara för jag känner mig fortfarande som hemma där! Det är juh dör jag har vuxit upp och ja det är där jag "bor" heheh Skälsmara kommer alltid vara speciell för mig.

Nu ska jag göra mig iordning för att gå till bussen och åka ut mor Ingarö!
Xoxo


Katter hela dagen!

Idag har jag och Hanna varit med Nicole på jobbet och myst med katterna och fixat allt i stallet! Det har varit super mysigt men tusan vad varmt det är ute idag och Gud vad trött jag blev av värmen för det blir varmt när man går runt i mjukas byxor och långarmad tröja ( men tunn) det blir jobbigt asså! Så det var super skönt med en dusch nu när jag kom hem! Nu ska jag och Nicole vi gå och hämta ett packet!

Xoxo


Bilder från grillkvällen


Bada men heeestar

Idag har vi varit och badat med hästarna! Jag och Nicole åkte till stallet och fixade allt sen hämtade bi hästen och gjorde iordning henne för att lasta in henne i transporten. Vi åkte sedan till Sofies stall(Nicoles bästis) där dom red och jag gick ( träna in för golfen hehe) ner till vattnet och när som badade med hästarna och jag fotade och filmade! Det var super mysigt och kul! Nicole åkte bara av 2 ggr vi alla trodde på mer men hästen var super snäll för att vara först gången hon gått ner i vattnet! Hon simmade t.o.m!!! Sen när dom badat klar tog jag hästarna så fick dom bada lite själva mesans jag stod och betade hästen och sen tog Nicole dom så jag och Sofie kunde bada! Vattnet var super skönt att gå runt i men lite kalt att simma i men efter ett tag var det super skönt! Sen gick vi hem och körde hem hästen och ja nu ska vi sova! Imorgon ska jag med Nicole till jobbet men vi ska även hämta upp Hanna på vägen så ska hon vara med för vi skulle träffas imorgon men då åker vi med Nicole ist! Så det är uppstigning kl 05:45 FY TUSAN! Så nu är det dags att sova!

Xoxo


Mys kväll i Brunn!!

Hola!!
 
Kom nyss hem från grillkvällen i brunn! Det var super mysigt! det var jag , Elli, Elli,Sofia, Agnes, Andrea, Linda, Cornelia, Linnea,Johanna och Fabienne. Vi hade super mysigt och nu luktar alla mina kläder och hela jag rök eter elden som vi fick hålla igång i 6 timmar det är sjukt länge men kan hålla igång en eld! Vi hade super kul och det var gött att få prata med alla igen och se vad som händer just nu med dom sådant man kanske inte tar över internet liksom! Vi gick ner kl 19 och nu är hon 01:16 och vi sitter och kollar på tv och ska kanske spela kort om någon pallar att hämta korten hehe. Imorgon ska jag ut till mickis och bada om vädret är bra annars få vi hitta på något annat! Men nu ska jag kolla på tv!
 
xoxo
 

Ingarö idag!

Idag ska jag åka ut till Ingarö för att träffa massor med vänner så ska bi grilla och mysa! Så det kommer bli super mysigt! Ska åka ut lite tidigare för att handla och så tills ikväll med Elli och Elli!

Imorgon ska jag gå och bada med Milis och Carro, kommer bli super mysigt! Och Nice att komma ut på Ingarö och bada lite hehe!

Men nu ska jag ut med hunden och sen packa och åka!

Xoxo


Katter katter katter

Sitter just nu på Nicole's jobb och myser med alla små söta katter. Tidigt morgon idag ( och igår) kl 6:00 ringer klockan och då är det bara dra på sig kläderna och hoppa in i bilen. Börjar 7:30 men ska släppa ut hästarna i hagen först ( för hästarna står på jobbet typ) och sen är det in och jobba till 9 då är det frukost och sen jobb igen till 12 då det är lunch! Vid 16 går vi ut till stallet för då slutar vi och då hämtas hästen och fixas i stallet sen ska det ridas. Det är typ så dagen kommer se ut och även så det se igår! Rätt så chill!

Xoxo


Rida häst!

Idag har jag varit med Nicole och jobbat med alla små söta katter! Super roligt är det att sitta och gosa med alla katter! Dom är så fina allihopa! Efter jobbet fick jag rida Nicole's häst! En liten 3 åring är hon! Super fin och super rolig att rida men det blir juh lite bokningar och så och jag är den andra person som rider henne i galopp och (trav som sitter kvar) så det var super roligt! Kul att få rida lite mera igen! :)

Imorgon ska jag med Nicole till jobbet igen och måndag blir det ut till ingarö!


Gekås!

Idag var jag på Gekås och shoppade! Åkte ner igår för att hälsa på familj och sen idag så åkte vi till Ullared och Gekås och shoppade! :D jag köpte typ bara godis men ändå ;) Så det var riktigt kul! Sen när vi kom tbx till Stockholm så åkte jag till Kusin och ska bo här nu när mamma och pappa har åkt upp till Fjällen :)


Sommar på riktigt ;)!


Morgon Stockholm!

Börjar morgonen med att kolla det senaste av avsnittet av PLL OMG i cna't wait for the next one!!!!! Och sen nu sitter jag och packar för imorgon då vi åker ner söder och sen flyttar jag hem till moster för mor och far åker upp till fjällen :) Ska troligtvis träffa Lollo senare om jag får tag på na och sen ska jag åka och kolla igenom lite gamla saker som vi har haft kvar i sverige typ massor med bilder och roliga saker! Imorgon kommer pappa hem! woop woop! Men nu måste jag packa det är rätt mycket heheh wops!
Saknar! <3
 

Tisdag

Sova ut och bli väcked av byggarbetare som kommer in i lägenheten är inte det bästa haha, Nu på morgonen har jag fixat med bildspelet på grålle och duschat och kollat ett avsnitt av New Girl. Ska börja göra mig iordning / Packa  och sen vid 15 tiden gå till slussen för att möta mamma och lämna nycken till henne innan jag Möter Linda vid 16 i slussen. IKväll blir det middag med Linda och sen Bio super mys!
 
 

Grålle 2013

Här är filmen från iår med mig och Grålle, vi fick tyvärr inte så mycket bilder och så iår så det blev bara hopp bilder typ med det får duga ändå! :)
 
 
 
xoxo

Slö dag!

Idag har det varit in slapp dag!
Kollade alla avsnitt av "Baby Daddy" sesong 1,2 (tönt i know!) Men det var sjukt skönt att bara ligga på soffarn och chilla!! senare gick jag och handlade och sen typ inget mer riktigt! det har varit störta chill dagen! btw snygga svenska killar är!!! dom finns juh överallt tex mat affären ;) nej men aaa....
 
imorgon ska jag in till stan med Linda och sen på bio och bara chilla, sen på Torsdag åker vi neråt till Varberg och åker hem på Fredag så bara en kortis och sen ska jag flytta in hos kusin för mamma och pappa åker upp till Fjällen :) 
 
peace xoxo
 
 
 

Baby Daddy!

Maraton av Baby Daddy! Tack sis för att du vissa mig det här för den är sjukt roligt och bra! :) Allla borde kolla, och pappan är sjukt snygg ;)


Mys kväll med mamma!

Film kväll med mamma! <3


Bio med Malin!

Idag på förmiddag var jag och handlade med mamma och vid 15 tiden mötte jag Malin i Slussen så gick vi runt i stan och pratade och sen åt vi middag på Taco Bell och sen vidare på Bio "The Internship" super mysig dag! Det var så himla kul att träffa Malin igen! Super Kul!

Xoxo

Bild på super Goa middagen :)


Frukost <3


Bilder Från Sindarve!

Det skulle ta mig typ 3 timmar om jag skulle skriva om hela ridlägret och jag har inte riktigt lusten till att sätta mig och skriva det nu så ist blir det bild bomb från ridlägret. Men jag hade iaf 10 grymma dagar och jag saknar redan dom flesta och stället och så klart min ponny! <3
 
 
Så underbara 10 dagar! <3
 

Kollar PLL

Sitter själv och kollar PLL tur att det är ljust ute ;)

Ps gillar att jag kom med u bild ;)


Kungsträgården

Jag han inte blogga igår även fast jag var hemma hela dagen, tog ass mycket tid till att fixa med alla bilder och radera och ladda upp på facebook. Imorgon ska jag ut och fotta med mamam så sen på kvällen kanske jag kan blogga om gotland för nu är jag super tröt och ska snart sova!
 
Idag har jag varit med Elli hela dagen vi hängde runt Gallerian och Kungsträgården. Inne i Kungsan hade dom gratis godis från Karamel Kungen så om man provsmakade nya saker så fick man en påse och fylla med godis sen (inte en vanlig stor påse men den här var rätt stor ändå!) Så det var juh super nice!! Men vi satt typ och chillade i kungsan hela dagen så det var super mysigt!
 
Har tyvär inga bilder på datan från idag ännu så ni får leva på häst bilder (dom kommer komma rätt mycket nu ahah) lol
 
Bästa känslan! <3
 

Hemma!

Nu är jag hemma från Ridlägeret och har internet igen! Imorgon ska det tvättas, fixa med bilder och bloggas! Nu ska jag sova! Ville bra slänga in ett hemma inlägg!

Bilderna jag hoppar på är tagna av Caroline Kinnunen

Xoxo ( skulle publicerats igår)

https://cdn2.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51de7e3ae087c3706d3c0716.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51de7e3d9606ee17ddd88d75.jpg" class="image">


RSS 2.0