Bowling igår;


Björnrike <3

Lite bilder, om ni vill de mer finns det på Facebook och mer kommer upp :)


God jul!


ClintonCaveMusic! <3



<3

15!!!!

Yeah fyller 15 idag! feeeeeett nice! började med att man blir väckt på sängen och sen ut och åka skidor! ikväll blir det att klä granen och äta go middag! Nice!


SKIDOR!<3

Oslo

Haha jag hittade internet i Oslo!<3 sitter inne i loungen för pappa är guld medlem så vi får vara här hehe gööttt! Har ätit lite fruller och ska snart göra något annat, snart hemma är fett taggad! Snart träffa Elli och Elli och mormor och morfar och kusin och moster och jaa alla dom där hehe ;)


Flyget


Flygplatsen

Sitter just nu på flygplatsen och det här är typ sista jag bloggar på ett tag för vet aldrig när man har internet igen ;) puss på er så hörs vi när jag kommer hem
( någonstans) eller i oslo puss


SWEDISH!

Ska bara pack det sista sen drar vi heeeeeeeeeeeem! <3


inte passande bild men men <3

Sista natten!

Sista natten i USA 2011 nu då ;) imorgon blir det sista dagen i skola ååå van gött! Men kommer avsluta med ett matte prov men det ska väll gå bra hoppas jag, alla andra ska ta det på tisdag men jag vill inte åka hem och veta att jag har ett matte test när jag kommer tillbaka och kanske glöms något haha men jag har pluggat men har några frågor jag ska fråga på lektionen så tar jag testet efter skolan. Men nu ska jag sova så att jag är utvilad tills imorgon ( långa dagar framför mig nu....)


Hem imorgon! <3

Nu har jag damsugit hela huset och ska göra klart all läxor sen typ damma och torka speglar och bokhyllor och så men först ska jag fixa till min DBQ tills imorgon ;)

Saker som händer snart:
16 dec- Sista dagen i skolan,åka hem
17 dec- Hemma, träffa elli och elli, shoppa svenskt, sova hos kusiner
18 dec- Upp till fjällen, träffa mamma!
19 dec- FYLLER 15!!!!, åka skidor, klägranen
20-23 dec- åka skidor,
swedberg
kommer upp till fjälen
24 dec- JUL!!!
25-26 Hammarlund
kommer upp
19 dec- 1 jan (tror jag)- åka skidor
2 jan- tbx till stockholm
3 jan- åka hem
4 jan- börjar skolan

den 3 sist jag kan vara en dag fel på men typ ;) <3

Mina ben....

Mina ben värker jag är trött orkat inte hålla upp ögonen och kl är bara 9! funderar på och gå och sova! på fridag blir det juh en lång dag så bara passa på att vila när jag kan ;) Asså jag kan inte förklara hur ont jag har i mina men nu vill jag bara sova men måste packa handbagares först... Asså jag lovar att jag kommer glömma typ allt jag behöver här och ta mig mig saker jag inte behöver x) Men ja nu ska jag sova för jag har inget bättre att skriva så lika bra att gå upp och sova! <3


Stana, Frida och Matilda är feeeeeeett cooola på lunch rasten ;)

Svårt att inte sjunga med!


Älskar den här låten! Svårt att inte sjunga med asså!
Fast Clintoncavemusic's cover är bättre ;) <3

DBQ

Jag är så grymt duktig så jag gjorde alla mina läxor i skolan idag (på håltimmen) så nu ska jag bara skriva på min uppsats som ska vara klar på fredag och så ska jag träffa min lärare imorgon så ska vi prata om den och gå igenom och rätta och så ska hon hjälpa mig så att den blir super bara så jag kan få höga 80 på den då blir jag glad! För historia (som uppsatsen är i) suger jag i så höga 80 e gött om man kunde få ;) hehe sen ska det kollas julkalendern med och ha lite mys med mig själv tills pappa kommer hem. Hittade ett packet med kakor i frysen så nu känner jag mig som ett fetto (men jag åt inte alla!!)


Frida och jag 2009 tor jag?

Biology....

Tar med dig biologi boken upp och går och lägger mig!

Almost there!

Home- 3 Days
Skiing- 5 Days
Birthday- 6 Days!
I love december!

Björnrike! <3

DBQ= kills me!

Har pluggar för spanska test imorgon ska plugga för biologi har börjar på en uppsatts går inte så bra! Tack Glee för att du kommer att rädda kvällen med jul musik! <3


Jag älskar dig min fina! <3

Kalt!

Minusgrader ute och det är dags för mig att gå till skola... Ska bli varmare fram mot dagen men Nää jobbigt!!!


Mitchel du får mig att smälta!


Asså gud vad jag älskar dom här killarna asså! <3

Sova!

sitter och chattar med ludvig hah det var ett tag sen visar sig att han har flyttat och massor med roligt men ska sova snart så jag pallar skolan imorgon ;)


Saknar min bebbo! <3

1 vecka= 2 veckors plugg....

Hejsan!
Kom hem för inte så länge sedan och nu är det dags att börja med den stora läxhögen som ligger på stolen bredvid mig.... eftersom jag åker hem till sverige så har jag fått lite läxa för det redan så måste göra det med om jag hinner idag annars får jag göra det när jag har tid eller när jag kommer hem från sverige igen. den här veckan kommer skola vara mycket eftersom jag kommer ha läxor för två veckor.... jag har den uppsatt att skriva tills på fredag eller två jag har spanska prov och biologi prov på onsdag och matte prov på fredag så det är rätt så mycket nu + att vi måste stor städa huset innan vi åker hem....så jag kommer blogga när tiden finns men jag kan inte lova att det kommer bli mycket här (inte för att det är det annars heller men ändå)



Älskar den nya sången! <3

Rangers!

Ligger framför tv med pappa och kollar på rangers vs panthers 4-1 haha skön känsla och bara en period kvar :D

Bara 5 dagar kvar i skolan nu sen då då ska jag hem till Sverige ååååå vad gött tagga!!!


Golf

Det är 10 december och jag drar och spelar golf bra och dålig känsla!


Finally time for sleep!

Nej nu ska jag sova och njuta av sista helgen i USA 2011! Känns skönt att säga det!!! Bara en vecka kvar nu asså jag är så taggar att jag spricker !


Tack spanska....

Vi pratade om den här låten på spanska för någon vecka sedan sen och så lyssnade vi på den och nu har jag det fast i huvudet x)

Med det e fett bra fast ändå suger den ahha xD


@ pappa

sitter just nu pa pappas jobb och skriver pa en amrikansk datta sa forlat for hur det ser ut heh, snart ska vi ga for att ga pa hockey rangers!!!! go go go!!!! men forst ska vi ata svenskt jul bord! (darfor alskar jag pappas jobba att det ar svenskt/ norskt!) sa ha en go kvall sa far jag blogga imorgon eftersom jag kommer komma hem sent knaske bloggarfran matchen med en bild om internt fungerar dar puss!


<3

Sleep time<3

Yes it is time to sleep!
Imorgon blir det skolan och sen in till pappa för att gå på svenskt julbord (<3) och sen blir det gå och kolla hockey NY rangers vs Tampa lightning ( tror jag dom heter) sååå jag e fett taggad för imorgon asså!<3 men måste sova om nästa dag ska komma hehe ;)


Kärlek!


Matte är min grej asså!



Jupp matte är min grej asså ! om jag fick skulle jag välja bort engelska och historia och göra matte ist på dom lektionerna hehe det skulle vara fett nice!

Till elli och elli!


Gammal men jag älskar den kolla flera så fattar ni varför jag gillar han ;)
asså det var han på bilden som jag skickade till er (elli och elli) <3

Sleep time now!

Dags att sova, somnar som vanligt till NRJ gött!


Läxor klart!

Hej värdens bästa!
har nyss gjort klar läxor, kollat senaste avsnitten av : 2 broke girls, 2 and 1/2 men och så julkalendern. pappa står och fixa middag så jag ska sätt på hans data och skria ut läxan och sen typ packa mina saker och sätta på tv :) ikväll blir det gleeeee! NICE! och antagligen lite cake boss med (hehe mitt favo program typ!!) så nu känns allt rätt chill fick btw 98 % på matte provet idag och jag gjorde två sjukt dåliga fel!!! gjorde ett - ist +.... och ringade in fel svar fast jag räknat ut rätt och allt så ringade jag in fel så jag e lite sur på mig själv just nu fr jag vill ha det där 100% igen! det kändes så sjukt bra när jag fick det! men 98% e juh inte dåligt så hehe ;) men nu ska jag skriva ut läxan och så puss så länge! <3


Skolan!

God morgon mina fina! om typ 10 min ska jag gå till skolan men jag tror det regnar ute så.... jag ska sms en tjej och se om hon ska gå idag eller om hon åker bil för att det regnar... hoppas hon går för jag känner inte för att gå själv idag det är typ mörkt ute :(

sverige får snö och vi regn coooolt -.- men det är bra att det finns snö när jag kommer hem iaf ;) men nu ska jag packa fixa håret och jag fixa allt puss puss!<3


Nej nu ska jag somna till NRJ !! Imorgon blir det upp tidigare.. Ska typ regna imorgon och jag glömde paraplyt i skåpet i skolan idag ååå lyckad tjej här asså!!


Julkalenden

Svt.se time!


Ge mig!

Asså ge mig den här hästen! helt sjukt hur fin den är asså jag dör när jag ser den asså jag skulle göra vadsomhelst för en häst som den här! göra vad som helst för att bara träffa den och kanske hoppa ett hinder asså sjukt så fin den är!
I'M IN LOVE!



Levisto Z <3


Timme to go!

Dags att gå till en jobbig skola dag nu då :/


Å orkar inte!

Nej nu ska jag sova!

*Suck* skolan imorgon! Imorgon kommer jag ha ont i magen Helgadagen dagen kommer vara skit! Bara tagg nu då...... Jag vill hem nu inte om 12 dagar nu!!!!!!!


Julkalenden!

då kör vi får vi se hur dåligt det är i år eller om det kanske är bra men tror ikke det men tanke på bilden man ser på startsidan.... men wtf det är julkalendenoch den måstes juh bara se!


Sverige! <3


Lots of love to you!


Läxor next!

God morgon!
Vaknade typ tidigt typ halv 9.... sen efter ett tag gick jag ner och satta på tv och så skulle jag kolla Facebook på mobilen och då dampar den sönder stängde halvt av sig själv och inget jag gjorde hjälpte så nu efter att ha försköt i 2h typ så fixade det säg! så nu när allt fungerar igen ska jag sätta mig och börja med mina läxor har inte så många men ska göra dom nu och sen plugga lite för uppkommande provs i veckan så jag kan slappa ikväll ;) Ska skriva lite saker för en engelska uppsats och sen så ska jag rita en stad för spanska. sen tror jag att jag inte har något mer för jag gjorde matten igår så sen blir det plugga för historia, engelska prov imorgon och matte prov på tisdag! Men nu ska jag börjar rita så puss på er! <3


Jag blundar men ändå!
Saknar min baby! <3

Sleep time!

It's time to sleep here on the other side of the world! Love!


Love rangers!

Yeees!!!!
Matchen slutade 4-3 till rangers <3 fan vad gött asså! Älskar mina rangers!<3


Hockey

Rangers vs lightning
2-2
Sista perioden .. Yeeeees!!! Skoja bara det blev nyss mål så
3-2 yeeeeeeeeeeees!
Det går bra nu kompis det går bra nu!!!


Dammsuger

Snygg man är när man städar asså! Jag e typ fett svettig ska bli skönt att duscha snart och sen åka och shoppa med pappa <3


Städa

Så vaknade för typ 20 min sen eller lite mer och nu ska jag gå upp och byta om och så ska jag börja städa huset och sen börja packa för åker juh till Sverige snart :D så jag ska väll ta och sätta på musik på högsta nivå med hahaha men nu måste jag byta om och börja innan pappa blir klar med bilden och ser mig sitta och kolla golf på tv haha , puss puss!


Dags att sova!

Sommar med svensk radio sitter ikke fel!


Fel ordning

Inlägget med bilderna kom i fel ordning den sista bilden ska vara först och kan inte ändra nu -.- men börja nere och gå sen upp ;)


Siri

Vad dum jag är!


Yes I love it!


Dags att gå till skolan

Det e typ fett klar ute så
Det blir vinterjackan på men det finns ett problem... Den kommer fan inte få plats i skåpet..... Måste typ flytta runt alla saker i skåpet om den ska få plats och jag pallar inte haha men nu ska jag iaf gå till skola stänga av TVn och ta väskan och sätta på mig skorna och börja gå mot skolan, idag har jag biologi prov inte taggade på det asså!!!!


Mys!

Sitter och pluggar för biologi prov imorgon om cell's och energi och skit... Eftersom det är december så satte jag på julmusik och tände ljus men snön saknar förfarande ..... Och en choklad kalender... Om dom har dom här så får man juh en extra dag haha jag ska ut och söka up en någon dag jag hade liksom helt glömt så var det helt plötsligt december sjukt vad tiden gått fort! Snart han jag bott i USA i ett år :0 shit vad tiden går fort asså!


Justin!<3

Vill du gifta dig med mig Justin? Han var sjukt bra även om man inte hörde så mycket pga alla som skrek men det var grymmmt!! Men kan inte skriva om det för ska sova hehe puss!<3

Hihi bilden på min dörr ;)


RSS 2.0