Virgina beach!

Här kommer några bilder från idag kan inte lägga upp så många för det tar sjukt långt tid varje bild,men ni får några!


Strand

Nu har vi badat och gått på stranden har tagit 474 bilder typ haha så nu har jag så det räcker ett tag haha nu ska vi äta middag sen ska jag se om jag slår på datan och lägger upp bilder ;)


Pool över strand!

Nu ska vi gå ner till poolen eller stranden när man ligger i poolen ser men hela stranden och vattnet går man två meter Sen är man på stranden lyx assså!!! Nu ska jag byta om och sen slappa i pooolen !!!

Inte mycket bilder på ipoden...


Virginia beach

Nu e vi framme i virginia beach :)))) det e typ 28 grader så nu ska vi tagga ut och äta lunch :) harre


Sova nu--> upp 4:30 imorgon...

Hejsan på er alla! Nu ska jag stänga av datan lägga den på laddning och ipoden för imorgon blir det bilen i 6 timmar kuligt..... så måste ha laddad data så jag kan kolla på vänner hela vägen eller ja så länge datan håller resten får jag leka med ipoden ;)) som jag sa i förra inlägget ska jag se om det går att blogga nu när jag kan blogga med ipoden så kanske jag kan blogga lite mer men inga nya bilder föns jag kommer tbx tror jag eller vi får se men ni ska få masssor med bilder sen ;) men nu ska jag sova ska upp 4:30 imorogn sååå måste sova nu pusss!!<3
Saknar mitt badrum i gammla huset här det var fett bra för ego bilder ;))

Superstars

Sitter och kollar på superstars med la familjen hehe svepanska haha nej det lät fel x) men har packat väskan nu för imorgon drar till virgina på semester ;)) kommer åka igenom 5st stater cooolt!! Så nu e det bara att tagga om det finns internet på stället så ska jag blogga så mycket jag kan :) men kan inte lova att det går ;)) men nu ska jag kolla tv :)


Duktig tjej asså!!!!

Nu har städet rummet all kläderna är på sin plats och när alla huller och allt kommer in i rymmer ( nästa vecka ) ska jah nog packa tbx all mina saker in till mitt rum det är nu i SIS rum:) jag e fett duktig just nu hahah ska göra engelska läxan nu sen packa kolla tv och sova ;)))

Beroende spel assså!!!


Hemma känsla!

Jora idag taggar man till skolan för att han 4 st provns.... Slutar med att man får ett prov per lektion -.- så hade två st pop ( oförbrett) och 4 jag viste om prov idag det gjorde juh inte dan bättre... Men en sak som gör dagen bättre är att det är fredag ;) eller fake som vi säger för det är lång helg pga judisk nyår x) kul att ha nyår i mitten av året.... Sen en sak som med rubriken att göra!!!! Alla våra saker från Sverige kom idag så jag ska upp och fixa mitt rum nu sen göra en läxa och packa för imorgon :D vi hörs sen!!


Bilden är från playland i somras :)


Skolan

Sitter och äter frukost i soffan och typ halvsover ;) e sååå Sjukt tröt liksom skolan börjar om en timme och jag vill verkligen inte dit!!!! 4 st prov idag så kommer dö lite!! Men Det e skönt att det e sista dagen nu inför långhelg!!!! Nej nu ska jag gå upp och välja kläder puss på er!!!


Ska bada Hela helgen :D


Time to sleep

Dags att sova nu tycker jag är duktig som gick och la mig tidigt idag!!! Ivanliga fall brukar jag fortfarande kolla på tv men mamma kollade på svenska tv i sängen och pappa sov så kände mig så själv där ner så jag gick och la mig ist+ att jag redan sett det avsnittet Av criminal mindes såå fanns inget att kolla på då..... Nu ska jag sova eller skicka kines täcken till Ellinor hahah bas för att hennes mobil är mobbad och kan inte se gubbarna jag skickar jag är så elak ;))


Glee

Ligger i soffan med pappa och kollar på andra avsnittet av glee :) nu börjar saker bli lite normala igen *pusssssttt* pluggar rätt bra nu men man vet juh aldrig.... Hoppas att allt går bra så håll tummarna för mig och mina provs ;)



Mitchel <3


Blogg.se på telle

Omg nu finns blogg.se på tellen fy fan vad gött assssså e typ super happy nu!!!

Nu ska jag plugga till 4 st provs
imorgon: spanska , biology, matte och historia ååååå vad kul!!! Eller inte...... Fattar rätt bra i matten spanskan kan jag historia ska jag förbereda en uppsats och biology e väll okej!!! Men nu när man kan blogga vi ipoden såå kan jag blogga mera kuligt vah ;) men nu ska jag plugga så pusss på er !!


22:26

dags att sova imorgn börjar man juh inte föns 9 såå sovmorgon göööööttt! <3

onödiga inlägg i know men ändå ;)


Vill till björnrike nuuuuuuuuuuuuuuu!

HSM 3 <3

slog nyss på disney och såg HSM omg va snygggggga dom är!!!!!!


Bild snodd från sis <3

tv just nu!

Dom vuxna är på typ föräldrarmöte eller dom ska typ gå till alla våra lektioner och höra vad vi gör så e själv hemma sitter och kolla på how i meet your mother men ska snart se vad som kommer next a jag vet inte har lite tråkig juhst nu a men nu ska jag kolla mer tv och sen typ ja jag vet inte göra något... btw imrgon börjar jag kl 9 pga föräldramötet soft!!! <3


<3

Helgen!

Gud när bloggade jag sisst? ja men vad har hänt nu underdom här dagarna? fredag minns jag inte ens hehe dåligt väder och tv hela dagen (kvällen)

Lördag :först golf träning vid 10 tiden det gick rätt bra eller jaa det gick bra! efter det så åt vi lite lunch och puttade lite efterosm vi skulle spela på den banan där jag tränade skulle spela med en svensk tjej mamma å pappa det var faktiskt riktigt trevlig och så gick det bra med sköt 89 så nästan under 88 som var mitt mål så det var juh rätt bra att jag var nära ;) slog nästa pappa på första ni bara 3 slag ifrån han och totalt 10 slagifrån han :D stolt tjej assså! Efter golfen åkte vi hem byte bil och lämnade golklubborna sen drog vi till IKEA och köppte underrede eller vad det heter till min säng så jag slipper ha madrasen på golvet för min gammla säng går inte upp för trappen här! Sen hem och sova!<3

Söndag: Först var det pluggga typ fram till lunch eller lite senare sen bygga säng (min) och så mixa lite ;) vid 4 tiden åkte vi till outleten hittade lite saker :D 2 st shorts på adidas en tjockis typ tröja på Ralph Lauren och en tjockis och en tröja på Tommy Hilfiger så jag är rätt nöjd med kvällens shopping

Det var min helg ;)


You're gonna catch a cold from the ice inside your heart!


Lever!

Bloggar så fort läxorna är klara men bara så ni vet så lever jag!


Sova och tagga för golf!

dags att stänga av datan släcka lampan och sova nu! Imrgon e det först träning (golf) med pratrik sen blir det chilla på den klubben lite (inte min hemma klubb) äta lunch och så sen vid 12 tiden (träning 10-11) ska jag mamma,pappa och en svenk tjej vi täffade där förra veckan spela 18 hål på den banan :) ska bli kul att få spela en ny bana+ en svensk tjej som btw är 97:a  Jag ska spela bäst har jag redan bestämt min för! jag ska gå under 88!!!!!!! Jag SKA det!!!!! bara svinga lungt och sikta bra så kommer det att gå!!!!

Men nu ska jag sova vi hörs imorgon puss på er! <3
(ps det ska typ regna imorgon -.-)


Jag å värdens bästa sis som jag saknar som in i 1000! <3

Helg här kommer jag ;)

FREDAG!

Gud vad skönt att säga att det är fredag! Är så sjukt tröt jag behöver värkligen sova i några dagar! Har typ sovit mig igenom första och sista lektionerna hela veckan. har bara varit sjukt trör! skulle behöva sommarlov asså! Skulle göra lite saker ute idag men det blev juh såklart struket när man från springa 5 meter från skolbyggnaden till bilen och bli dungsur det spöregnade vrkligen helt sjukt störiigt!!!! Så det blev sitta innen och kolla svensk tv ist med mamma :) Just nu sitter la familjen (hehe) och kollar robinsson lite gött jepp eller jah ;)

 

Harre!


Nu ska Frida sova!

<3


Without a trace!

EGO!

 

Älskar att kolla på alla dom här criminal serierna kollar på dom 24/7 asssså älskar det! Någon mer som kollar på sånna serier?? hehe lite random inlägg men ändå? :)


30 grader! <3

vet ni vet ni vet ni??? (ni listade säkert ut et från rubriken men ändå) när mammi hämtade mig i skolan idag var det 30 grader!!!! :D så nu sitter jag i short fan vad göttttt asssså!!! skolan var bra idag? hade två st prov ett gjorde jag super på (spanska) och det andra(biology) ok tror jag..... kändes ok ändå ;)) när jag kom hem vid typ 14:15 satta jag mig framför tv och typ jaa gjord inget har nyss gjort lite läxor (hade inte så mycket så var inte så jobbigt) för engelska ska jag läsa och hitta 30 st olika ord jag har hittat 3 och det e skit svårt att hitta för det är random konstiga ord liksom..... men får väll letavidare snart ;P 


Sov dags!

Idag har jag varit plugga för prov (Y) när jag gjort läxorna dror jag och pappi och tränade lite (golf) det gick super duper bra! kom hem åt middag pluggade och sen kollade jag på x-factor (typ som idol) och det var en kille som var 14 år (snygg) som hete john lindahl... det e juh svenskt????? hittade en killa på fb men kan inte så bilder så kan inte se om det e han och kna inte se om han e svensk eller ursprung svensk och skit .... men det var rätt roligt att kolla på! varför ska det finnas så mycket att koll på?? jag måste kolla all tv i sverige + mina serier här!!!! (e det därför man har helger för att ta ikapp tv?) nej men nu ska jag sova så ni får ha det gött tills imorgon! <3


Läxor suger!


Svara på frogor om sidorna jag läst(10 sidor) skriva en sida på ett bättre svar på sista frågan. inte så vårt? nää men om man inte fattar sista frågan och kan inte hitta ett svar vad gör man då? då blir det hitta på så får man hoppas att läraren inte vill läsa igenom det (hehe) Matten är gjord så det är bara det här kvar då (engelska) sen ska jag plugga för alla prov den här veckan (spanska,matte,no och so)yes 4 prov på två dagar awesome!!
BACK TO WORK NOW!

Felicia




Tycker jag med! ;D <3
Nej VÅRA ego bilder!!!!! <3


<3

lite damp på tv seriers x)

gleee var bra typ haha x) men wtf har hänt med quinn????? varför är hon typ emo???? aaa kan inte vänta en vecka till's nästa avsnitt !!!!! aa men nu sitter jag och kollar på "criminal minds" ååå får damp polisen har tagig en fbi snubbe han har inte gjort något ååååå shiiiiit hahah xD nu ska jag kolla mer och såååååååå ja jag vet inte har lite damp juhs nu pga glee och att FBI killen är hos polisen.... sorrrrrrry!!!



resturang! <3

nu ska vi ut och äta middag på resturang.. ;) måste skynda mig så jag hinner hem tilll gleeeeeeeee! <3


bjuder på en bild på mig och saknade galna felicia! <3
so lektionerna 7:an bästa någonsin! <3

sova?

Dags att sova nu! hatar att gå och lägga mig för kan ALDRIG sommna fort liksom -.- tänk om skolan började typ  eller 10 då skulle det inte spela någon roll vilken tid man gick och la sig för man skulle palla upp till den tiden liksom (när jag blir president ska jag göra så skolan börja 10!!!!) Nej man ska stänga av datan lyssna på några låtar till av clintoncavemusic och släcka lampan på golvet ;)


synns att när jag skriver läser ni hehe x)

Bäst i hela Jävla stan!!!!!!!!!!!!!! <3


Starbucks

sitter och chillar med en starbucks i handen...

ska snart hugga in på läxorne det e inte så mycket gjorde det mesta i skolan bara en sida matte och en sida biology så ska göra det så jag får en slapp kväll efters om gleeeeeeeee börjar ikväll så ska jag så klart kolla det gah vad jag länktar!!! nej nu blir det läxor sen läsa bloggar ( och kommentera dom!!!) och sen tv harre så länge!!

Tv serier ! <3

yo läsare!
fet chill dag idag! han göra alla läxor i skolan så när man kom hem var det bara en chill slapppppp dag!!! har typ kollat tv hela dagen (tönt) nej men har kollar massor med nya avsnitt av saker! Har kollar how i meet your mother och den nya sesongen(veriationen) av two and a half men och sen någon ny serie som heter 2 broke girls rätt bra den! en ska som jag e fett iriterad på är så klart 2 &1/5 men för att den där jävla rose dödade charlie -.- nej man om man ska ta bort huvud personen ur en serie så kan man juh inte fortsätta spela in och sätta in en ny kille som typ är som charlie det går bara inte!!!!! då får man lägga ner den tills man tycker att charlie är ok och inte å droger längre så man kanske kan  fortsätta använda honom! han gör juh någon anna show nu (surt!)Nej stor diss till two and a half man (men ändå inte för älskar/älskade det!!!) nej nu ska jag borsta tänderna och gå och sova!


??

FML

måndag imorgon... skola -.- vi ska typ prata om våra sommarlovs böker vi läste och jag är ända nian(200st) som har läst emma och är själv i det klassrummet.... komer bokstavligen att dö så tack och hej alla haha nää men kommer vara sjukt rädd!!! men nu eller snart ska jag sova och jaa antar att vi hörs imorgon om jag slår på datan? ps :yo alla lemshag fotttttta fett mycket imorgon!!!!!!ds

snälllllllla va varmt imogon, vill ha shorts!!!!!!!!!

Läxor!

Idag är en såndär tråkig dag då man lägger upp en hög med läxor på bodet.... det är väll bara att börja ska först göra en filmanalys på:Jalla Jalla" när jag är klar med det blir det engelska,matte och no kul..... nej! men ska börja nu så man kommer igång hehe ;) hörs snart (för jag ska bli klar fort!!!)


hehe

ikke så mycket idag??? kanske?

inte så mycket läxor idag så det gick rätt fort att göra dom! efter läxorna blev det kolla två avsnitt av superstar! älskar det! konstigt var att vi inte såg dom spela in någt i sommar och dom spelar juh ändå in där vi bor(bodde) förra året gick vi juh dit och kollade när dom körde och fottade dte var rätt så kul! fick juh träffa byggis dåååå :D nu ska jag sätta mig och läsa igenom lite saker för skolan imorgon och såå. tror jag går hem tidigt imorgon för att det är fredag så går nu 14 när jag slutar ist för att sitta kvar med bri och göra typ inget x) Men nu ska jag plugga typ harre! <3


Bygggggis! <3333333

NATT!

Saknan går inte att beskriva! <3


Skiiiiing!

tänkte lägga upp lite blider från facebook lite roliga bilder kommer upp och sen bilder som tar tbx minnen... fy fan vad jag saknar er alla!!!

Saknar att kallas Yo-Yo!

den här bilde får mig att skratta så sjukt mycket!! logan skulle åka under repet men missade och köre rakt in i det med magen och flög tbx 1 meter och stephen han inte väja och körde rakt in i logan asså ni fattar inte hur mycket jag och dannica skrattade!! xD


Frids!!!

Saknar flaggan i anskitet och flummet!

haha talar:swedish hahha hur mycket då hej eller? xD


Amrecans kille gillar svenska sidor x)

Ja har inte orkar sitta och välja ut alla bilder men ni fick några :)

Best Love Song

Skolan var chill typ x) när jag slutade (50 min före alla andra) satt jag och pratade med bri i koridoren och typ gjorde lite matte läxa, sen gick jag hem och träffade pappi :D han kar kommit hem från sverige nu *happy* så satt och chillade lite sen var det bara hugga in i alla läxor och nu är jag klar med allt och ska ta en varm dusch och sen ska mamma få masera mig för min rygg har typ börjat låsa sig??? Jag har skit ont i den så det är rätt så jobbigt (klart) Sitter och lyssnar på musik och har precis rösta på clinton (king of web) som ni borde göra med ;)) (beskrivning längre ner) Nej nu ska jag hoppa in i duschen så vi får det överstökat med ;))


King of Web!

yo alla! vet ni vad ni skulle kunna göra? jo ni skulle kunna gå in på kingofweb.com och rösta på Clinton Cave just nu ligger han på 16:ed plats skulle var grymt om ni röstade! man kan rösta 10 ggr per dag men man måste skapa ett konto först allt e helt gratis och det ända du behöver göra är att skapa ett konto och klicka på rösta knappen 10 ggr per dag! såååå snälla alla kan ni inte gå in och rösta på honom? :D i slutet på den här låten finns det mer beskrivnig (lägger upp den igen)


Så lyssna på låten och på hur ham beskriver att man gör sen går ni bara in och rötar!! Ni e bäst om ni gör det!!!

Här är deras nyaste låt med Mitchel Cave, Clinton Cave och Ben Chambers


http://www.youtube.com/user/ClintonCaveMusic

Is school over?

Skolan var rätt chill idag? jag vet inte riktigt minns inte ;)när jag slutade (två) satt jag kvar med bri i koredoren och fixade med skåpen sen går brandlarmet så alla går ut i gåredårerna och där sitter vi på golvet så det var bara resa på sig och gå ut och prata med lite folk.. sen gick vi in igen satt typ och gjorde inget jag gjorde lite bio (no) och så sen när alla slutade gick jag hem gjorde resten av alla läxor kollade ensam mamma söker och svenska hollywood fruar och halv åtta hos miig lite gött med svensk tv (tv3play, tv4play) Nu ska jag sova och hoppas på att dom ställer in skolan imorgon för att dom är för trötta men det tror jag inte så får väll palla mig till skolan ändå...


The boys are back!

<3


uch fett trögt!

Skolan idga var rätt ok. en bra nyhet är att min sista lektion på dagen blev bortagen :D för att vi var för lite personer så nu restan av 9:an slutar jag kl 13:55 alla dagar haha fy fan vad gött fattar ni slutar två liksom hur gött e inte det???nu vet jag att ni är avensjuka ;) när jag kom hem iag gjorde jag alla mina läxor sen har jag hlälpt mamma lite för hennes tjej träff så nu är kl 22:20  och jag hoppas den är slut snart så man får lite lung och ro tror jag går och lägger mig nu är så jävla tröt! pallar inte sitta upe längre! Imorgon har jag lite prov och skit så ska läsa några papper innan jag somnar.. Önsak mig lycka till! <3


9/11 10 år :(

Jupp då var man tbx vid datan dåra, haha nej jag ska inte stanna så länge ;) Dagen började med att gå upp vid 8 tiden för att vid 9 åka till golfklubben och träna med min sving tränare.. det gick rätt så bra *happy* Sen åkte vi hem och så satte jag mig med svenska läxorna som nu är klara fy fan vad gött asså! Så nu är det bara engelska kvar ska typ läsa och skriva frågor och funderingar till texten, Inte så svårt men vad fan texten är typ 10 sider (A4) Jobbigt asså! Men när jag gjort det ska jag lägga mig i soffan och bara chilla kanske lite svensk tv vem vet eller kolla på någon film? Juste eftersom det är den 11 september idag så betyder det att det var 10 år sen 9/11 och det har man märkt på tv asså! Nästan Alla kaneler handlar om det... :( när vi åkte imorse till golfen sa dom alla namn på folk som dött och när vi kom hem var dom inte klara en :( och vi var bort i 2 h typ asså fatta vad många som dog det är helt sjukt!!! R.I.P är allt jag har att säga!

 


plugggg

Yo! vaknade runt 12 idag typ (<3) sen har jag suttit och pluggat heladagen  bara lite kvar till imorgon mu ska jag å mammai typ åka och äta på någon resturang får se harre ;)


sova med boken i ansiktet?

då har man gått 3 dagar på high school nu då (stor tjej) mycket läxor över helgen man har gjort mycket av det så imorgon blir det pluggar dag, båda high school plugg och svenska plugga (distans) men det kommer nog gå rätt så fort så kommer kunna sova ut imorgon <3! Söndag är det golfträning kl 10:00.... så måste gå upp typ 8 ,fett tidigt på en helg när man ska sova liksom!!!!!! Jobbigt men men ;)) nu ska jag sova och jaa inte så mycket mer, juste min sista lektion på dagen kanske dom sak ta bort pga att vi bara är 8 st :D hatar den klassen jag är ända 9:in i klassen restn går typ i 11:an..... + att alla e värra töntarna!!! så hoppas dom tar bort den och att jag frå fri period då så kan jag gå hem efter spanskan :D det skulle vara såååååå himmla grymt om jag fick göra det!! haha sluta typ 45 min före alla andra fett cool jag skulle vara då ;) hoppas på det bästa! men nu ska jag sova vi hörs imorgon( antagligen om jag har något rolig på hjärtat)


Miss u baby!! <3

Ridit hela alfabetet ? (nepp)

Har du ridit hela alfabetet ?

A- Amadeus

B- Babello

C- Charlie

D- Dr pepper
(ingen bild)
E-
F- Frans

G- Glänsa

H- Hurricane

I-
J- Jeppe

(inte jag)
K- Karamel
(ej bild)
L- Lacky Luuk

(ej jag)
M- Maktman

N- Navajo (Maja)

O-
P- Portello

Q- Qeyback

R- River

(ej jag som rider)
S- Seven Up

T- Tornado

U-
V-
W-
X-
Y-
Z- Zabel

Å-
Ä-
Ö-
Så mitt svar på frågan( Har du ridit hela alfabetet ?) är Nej!

Det var dom jag kom på... tyvär har jag inte bilder med alla eftersom det kanske var länge sen jag red dom eller så har jag bara inte fottat med dom ;)

Min Man!


ska serri flytta till australien och gifta mig!! <3

Home from school!

Den här boken ska jag sitta och läsa/titta igenom idag vi har ett papper med 10st frågor från boken som ska in i morgon åååå kul?? nää! Kommer aldrig hitta svaren redan problem efter 2 frågor liksom :s blää jag e hungrik eftersom jag inte ätit lunch idag för det finns det inte tid för på mitt schema -.- hadde matte ist för mat eller jag extra matte för att jag aldrig fått lära mig allt som dom har,så att jag inte ska hamna efter allt för mycket! Min sista lektion på dagen är en cp klass .... jag är ensam 9 i klassen sen gårdo  handra i typ 11,12.....? vi e typ 9 pess i klassen och alla e typ töntar+läraren(?) typ fett störd klass får typ panik av att bara stå brevid killarna för dom är så äkliga och töntiga! fy fan säger jag bara!! Nej nu ska frida plugga vidare medans ni sitter hemma oh läser min lilla blogg ;))

 

PUSS PÅ ER!


R.I.P!

R.I.P Stefan Liv!
Vi kommer alltid att minnas dig! Sverige, hv71 eller även ryssland du kommer alltid vara en målvakt vi alla minns!

REST IN PEACE STEFAN LIV!!



sådant för jävligt slut på ditt liv!



R.I.P ! <3

Natti natti!

dags att sova nu.imorgon e det andra dagen i skolan hoppas man hittar lite bättre då ;) kommer säker vara mycket läxer imorgon med så blor nog plugg hela kvällen -.- men nu ska jag gå och sova eller jag göra mig iårdning  vi hörs! <3

FRESHMAN!

jaha då var man Freshman på high school då... första dagen var **** inget ord riktigt! Helt nya lokaler och skit hittade någon i min klass typ hela tiden så hittade till lektionerna *pust* fick massor av läxor idag så har varit och shoppar skol matrial och sen var det bara hem och plugga hinner slänga in det här inlägget innan det blir tbx i pluggande! Vissa lärare var litte udda :s hade ändå rätt med tur tills jag skulle till spanskan skulle till rum 200 jag hittade 199 och 201 men inte 200.... klockan ringde och alla försvan från koridorerna.. det var bara jag som sprang där fram och tbx.... efter ett tag hittar jag en lärare men hon vet inte vart det är -.- sen kommer en annan lärare som visar *tack!* klassrummet låg fett offfffffff!!! man skulle upp en halv trappa sen ner en halv trappa där det bara fans ett mobbat klassrummmm???? och där satta alla och så kommer lilla jag in där 10 min sent typ kul NOT! sen gick restan av dagen bra typ... snart ska vi dra på FRESHMAN BBQ middag med alla på skolan typ eller jag alla nior ;) sen blir det hemm och pluuuuuggggga!!!!! imorgon ska jag börja fixa med massor av pärmanr och skit i skolan.. och sen ska jag hitta tbx till alla klassrum shiiiit. önska mig lycka till!!! <3
Dagens!
tröja :gina
Kofta:A&F
byxor:gina
Linne:forever21

Sov dags! <3

nu ska jag sova! imorgon ska jag bara göra lite svenska vad jag vet så knaske kan blogga lite så ni får någon uppdatering ;) men vi hörs imorgon puuuusss! <3


Misss u! <3

Back?

Nej men hej bloggen!
Gud vad det har varit sknt att inte bloggat nu i några dagar! sen jag uppdaterade ipoden så kan jag blogga vi den och jag har inte haft på datorn på 2 elelr 3 drager eller vad det nu var så har inte kunnat blogga då. inte hänt så mycket dom här dagarna pappa åkte tbx till sverig igår så han ska vara där i 10 dagra typ  så får han köpa lite godis och så åt mig ;) idag har jag legat och pluggat hela dagen läst en bok som heter "tagg i hjärtat" började läsa den i morrse och läste ut den för timme sen kanske så läste den på en halv dag *lite stolt!* läste den eftersom jag pluggar distans  svenska på sofia distans så imorgon ska jag svara på lite frågor och lite så men nu ska jag jobba lite med en engelska läxa om boken "emma" som jag läst nu under sommaren eftersom man börjar skolan på onsdag är det bäst om man gör klart det nu ;)så ska ta och hugga in i det nu eller ska bara göra klart för har redan gjort det mest för typ 4 dagra sen ;)


Dagens!

sov tid

ska sova nu e feeettt tröt.... har chattat lite med ludde,sis och karly :)inga i sevige vakna så får välja usa och canada ist ;) nej men ska göra sm sverige och sova imorgon ska jag plugga svenska -.- och lite mera engelska och kansk åka och handla lite saker till skolan :) får se hur myclet jag hinner men om man vaknar tidigt brukar man hinna med rätt mycket ;)


miss u to! <3

Min kväll i bild!

skit dåliga bilder men här e kvällen



fan vad gött asså!

Miiiddag<3

nu drar vi ut och käkar middag på golfklubben hummmmmmer :D bild på outfit får ni ikväll :) hörs sen jaho! pözz! <3


Min corve





Glad tjej i corvetten! <3

Boken Emma!

hejsan hejsan! just nu sitter jag ute på altanen och läser lite om en bok som heter emma på internet boken jag måste läsa över sommarlovet till skolan men har inte läst den utan bara kollat filmen /internet såå det ska nog gå bra ändå den var liksom på 500 sidor.... vaknade runt 8 imorgse (jetlag?) gick upp åt lite frulle spelade smurfe och duchade, nu ska jag gå upp på rummet och hämta svenne godis och ladda över bilderna från kameran så ni får se lite,sen kanske jag ska fixa med mitt svenne album på facebook och lägga upp lite flera bilder :) och kanske göra ett nytt album för usa eller forsätta i det gamla det får vi se :) men nu ska jag hämta godis harre!<3


 

Asså shiit vad snygg jag är med handduken på huvudet x)

Igår kväll!

skulle bloggat igår men visar sig att om man uppdaterar ipoden så kan man inte blogga från den längre -.- så nu kommer bloggning bara ske genom datan.... Igår efter middan åkte jag och pappi i corvetten yes vi har en sådan fin bil, så i den åkte vi och tränade golf slog runt 80 st bollar kanske... gick bra mot slutet och sen åkte vi hem (juste vi åkte ner cabbat både dit och hem) och när vi kom hem hade mammi fixar glass och jordgubbar mumsigt!! sen låg jag och kollade lite på tv och så gick och la mig runt 10 tiden och jaa inte så mycket mera hände igår, har lite bilder på bilen och så på kameran så får ta och ladda in dom så ni får se hur vår lilla bil ser ut ;) sen började jag även spela ett spel igår och nu är jag beroende xD smurf spel typ man bygger som sin egna lilla by eller något... kolla in det på appstore  heter typ smurfs sök på det! :D

Det gillar vi mycket här!! nej men det är faktigst roligt! tog 6 levlar på en kväll ;)


RSS 2.0