Niagara Falls!

Dagen började kl 4:30 idag. Kl 5:00 satt jag och pappa i corvetten och backade ut från garaget och började köra våran 6,5 h lång road trip till Niagara fallet i upstate New York. Jag sov stora delar av vägen dit så det var välgit gött! När vi kom upp gick vi först till American fall:
 
Sedan gick vi vidare till det mer kännda platsen vilket är Horseshoe Fall:
 
 
Sedan gick vi tbx till bilen och hämtade våra pass så att vi kunde ta oss över till Kanada. Vi gick över bron till Kanada och....
 
 
 ....nu var vi helt plötsligt från att ha varit i NY så var vi i Kanada #Sjukt!
 
Sedan var det dags att gå tbx till USA och hoppa in i bilen igen och åka vidare mot hotellet ca 1,40h bort. Där nu i veckan Måndag-Torsdag är det golf tävling som står på schemat. Det åskade riktit mycket idag så vi hoppas på att det tar sig bort över natten och att resten av veckan har fint väder!
 
Over all this day was great and btw I think I wanna move to Canada, anyone wanna join?
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 

Otrevlig typ på IHOP

Tjooo!
 
 
Idag vid 5 tiden kom Nicole P hit och så åkte vi till IHOP för middag haha frukost för middag det är bra det! När vi skulle gå så sa dom att man betalade uppe vid en kassa vid utgången. Vi gick up till kassan och betalde för vi åt för, och jag fick massor av mynt tbx som jag inte vill ha så jag ville lägga det i en driks skål, men det fanns ingen så jag la ner det i plånboken igen. Sedan gick vi på toa och när vi kom ut och gick förbi kassan igen sa en tant som jobba där (som jag inte sett på hela kvällen) " your server was really great full for the tips.... have a nice night" och hon sa det väldigt sakastisk..... Jag kom på när vi kom ut att vi glömde ge drick till stället. Men 1) vi betalade vid en kassa och när och hon som stod i kassan sa "that will be 8,20" och då tänker men väll att det är det man ska betala det är inte så att man säger nej jag vill betala 9,30 eller något.... för det låter som när man handlar i en mat affär eller något när någon säger that will be 8,20 så tror man att det är det man ska betalla, hade jag fått notan till bordet hade jag räknat ut hur mycket dricks hon skulle få och så hade jag lagt det där. Sen fans det inte en dricks skåll för jag hade tänkt lägga mina mynt som jag fick där.... Klart jag känner mig dum som glömde ge henne dricks ja det gör jag men när den där andra kvinnan säger så där då blir man förbanand! ja jag gjorde fel, jag är en 17 årig svensk tjej, kan man inte få göra fel eller? hade hon sagt det på ett trevligt sätt typ, o girls idk if u missed it or did not wanna give tips but you forgot to give it to you server but it's up to you! då hade jag komit på mig själv och hade såklart givit dricks eller när jag gick ut hade jag gått in igen och gett henne lite pengar men när någon är så där otrevlig då vänder man bara ryggen till och går ut. Och när vi satt och åt sa Nicole "I wanna come here every week for a brakefast!!" men nu efter den otrevliga kvinnan kan jag säga att vi inte kommer komma tbx, ja vi gjorde fel men hon behöver inte vara otrevlig för det för nu förlorade hon massor med kunder för kan säga att vi vänner kommer inte gå dit igen.
 
 
 

Sommar lov 2014

Sommar lov å vad jag gillar dig!
Nu har det gått 3 dagar på sommar lovet och en så länge har det varit ett riktigt bra lov!
 
I Tisdags efter sista skol dagen(testet) Åkte jag med Nicole K och Nicole P till en beach club och så hängde vi på stranden hela dagen. Yes fick e liten fin bränna som jag måste forsätta att jobba på! På kvällen åkte vi hem till Nicole K och kollade på Pretty Littel Liars och sedan på en ny serie som är sjukt bra som heter chasing life.
 
Onsdagen åkte jag och Nicole P och shoppade och hittade lite små saker som var nödvändigt för sommaren! men nu är man fattid dåra hahah, på kvällen sedan så sov jag över hos Nicole.
 
Torsdag morgon åkte vi och spelade golf i ett par timmar och sedan åkte vi och åt lunch på Bar Taco i port chester vilket är en super söt resturang vid vattnet med massor av olika små tacos. Efter det åkte vi hem till mig och trötta och mätta som vi var la vi oss och kolla på en film. På kvällen kom grannen över på middag och sen var det familje mys för det var mammas sista kväll i NY.
 
Idag Fredag så åkte mamma hem till Sverige igen :(...... Vid två tiden åkte jag och pappa och spelade golf och sedan när vi kom hem var det laga middag och sedan film mys i soffan med pappa och jeja.
 
Nu är det dags att sova och tagga för en bra helg och upp kommande vecka vilket består av en golf tävling i ca 4 dagar.
 
xoxo
 
hope to be back for the summer and blog more!
 

It's the final countdown !

Sissta veckan av skolan nu! Wow jag är klar med min sista måndag av junior year " hell year", men nu är det bara 3 dagar kvar av Junior Year och sedan är det två veckor av finals sen är jag fri för sommaren! Vet inte vad planen för sommaren är ännu då alla utom jag åker bort (brukar va andra hållet) men vi får se vad jag hittat på! ( någon som vill ta en spontan trip hit?) 

Idag var det iaf en mycket go dag! Kändes inte som en måndag för den var inte så jobbig! Efter skolan åkte jag och mötte upp Loppan på ett mall och så shoppade vi lite innan jag körde hem. Mysig eftermiddag tycker jag! Imorgon kommer PLL tbx! #TAGGA!!!! Kommer bli så nice! Och sen på onsdag ryker håret och torsdag sista dagen av skolan! Fredag-söndag = State och veckan efter finals! Så det är mycket nu dom sista dagarna av Junior Year! Men det känns skönt iaf, det har varit ett bra år!

Xoxo



TFIOS <3 <3 <3

Jadå det går bra med bloggen nu! Men jag är inte här för en vanlig bloggning jag är här för att skriva något som gjort min vecka så mycket bättre!!!
 
IDAG KÖPTE JAG BILJETER TILL PREMIEREN AV THE FAULT IN OUR STARS AAAAA PÅ FREDAG FÅR JAG SEEEE DEN!!!!!! ÅÅÅÅÅÅ VAD JAG HAR VÄNTAT LÄNGE OCH NU ÄR DEN HÄR!!!!
 
Jag kan inte beskriva känslan av att snart se den!!! sååååå taggad sååå det går typ inte!!!!!!!!
 
#LOVE
#WhatIsLife

RSS 2.0