One direction time!


Svenska hollywoodfruar


skolan om 1 vecka!!!

idag blev det en lång sovmorgon! sjukt sjönt! måste passa på nu när man börjar skolan snart.. (1 veck från idag :O) när jag väll kom upp ur sängen så kollade jag igenom skol saker och vad som kommer att behövas handlas in för skol starten och så har jag städat rummet! tog en litean pause för att kolla på gamla go Zoey 101 (om någon kommer ihåg det pogramet gick på nick förut) älskar att kolla på gammla tv pogram från när man var yngre! ikväll blir det nog äta ute och lite mysist ! sista kvällen med moster och ludde här, dom åker hem imorgon sen blir det inga svenskar här på ett bra tag tror inte vi har något bokat! pappa åker hem till sverige snart så då får han köpa godis till mig hahah även fast vi har sjukt mycket just nu!!!
 
bild på skolan förra december!

Happy Birthday Big Boy!

Happy Birthday my love!
 

Panik panik panik!

Aaaaa bara 20 min kvar tills jag måste gå!!!!


Barn vakt.....!!!!!

Aaaa panik!
Paniken börjat stiga när jag vet att om en timme är det dags att gå till jobbet... Barnen är typ 3,4 och 11 så ja... Vad ska man göra med dom det är mycket lättare att ta hand om killar för dom är sportiga och tv spela men vad gör man med två 3,4 åriga tjejer? Aaaa jag har panik!!!!! Hjälp mig någon!!! måste göra bra första intryck då jag ska ta hand om dom 3 dagar i veckan hela månan!


Golf dags

Hej hej på er!
Idag var det dags för tävling igen! Min tå gör lite ont men jag får väll leva med det! Spelade igår men åkte bil och började föra ont mot sista hålen men idag måste jag gå och bära bägen så kommer få mer tryck på foten så vet inte hur det kommer gå....men det kanske kommer bli oväder så vet ej om vi får spela....
Men nu ska jag göra mig i ordning så hörs vi senare!


Dagens shopping!


Shopping!


Outlet!

Gode morgon!
Är just nu på outleten och ska shoppa loss haha Nää men lite? ;) jag ser ut som en mupp för kan ite ha vanliga skor på mig pga min tå så jag går runt i foppa toffler.... Och så går jag lite konstigt! JAG ÄR SUR PÅ MIN TÅ!!!!


Golf och sjukhus!!

Hej hej,
Idag var det golf tävling som stod på schemat! Det började vid 9 så var där vid 8 och åkte hemmifrån vid 7. Innan vi åkte var det säge hej då till syster då hon flög tbx till college idag :( golfen gick riktigt bra gick 10 över par så sköt 82 och vann tävlingen :D när vi kol hem så låg jag i soffan och skulle hämta något i bägen som stod vid trappen så jag springer upp och ska hämta det men råkat sparka in tån i bordet så hoppar på ett ben och sätter mig i stolen ( gjorde ont som fään!!!) håller om tån och så ser jag hur min hand är blodig, alltså min tå blöder. Får lite panik så mamma kommer och ser ett stort hack i foten och säger att vi kanske måste sy så det var bara att åka till sjukhusets men dom satt att vi slapp sy så det är fett bra!!! Så nu går jag lite konstigt och tån gör ont men men.... Kvällen avslutandes med Björn bröder 2 och lite golf på TV! Rätt så bra dag även fast jag gjorde illa foten!!

Hahah kul bild;)


Saknar min briljant!


Tennis!

Hola!
Idag åkte jag, sis , moster och Ludde upp till tennisen och kolla när Sofia spelade mot danskan Caroline det slutade 7-6 6-2 till Caroline, så det var ikke så kul :( ni sitter vi och väntar på Sandra som sitter inne med Sofias tränare och pratar för sen ska vi åka till deras hotell och hämta Sandras saker och så åker vi hem sen igen kul :)


Tennis väntan....

Hey!
Sitter just nu i soffan med Sandra och Sofia och vänte på Sandras match.... Men än bra sak är att det finns gratis mat haha lol! Mamma och dom är här någon stans och kollar tennis :) men aa inget händer typ haha lol vi sitter och pratar om hur det var på OS och lite så ;) men jag vill ha mat men är gör lat för att hämta.... X)


Tennis

Hej hej,
Är just nu på tennis anläggningen och står och väntar på Sandra som är någon stans och hämtar bollar eller något (jag får inte vara där...) snart ska hon träna lite och sen kommer mamma och dom så får se vad som händer då! ;)


@ New Haven

Hej hej!
Idag när vi kom upp till New haven så åkte jag och Sandra först och fixade med lite saker för henne imorgon (tävlingen) och sen åkte vi tbx till hotellet. Ikea ligger 20 min att gå från hotellet så för middag gick vi dit och sen blev det lite godis att köpa med sig till hotellet med ;) nu sitter vi i lobbyn och kollar på tv (för dom har gratis internet här) men ska snart gå tbx till rummet och kolla där ist och äta godis och chips! ( skulle publicerats igår -.-)


NH

Hej hej, ska nu åka och gå ut med några hundar och sen ska jag och Sandra åka upp till hotellet där hon ska spela tennis imorgon och så ska jag bo dör ikväll :)) jag kanske bloggar när jag är det men det bror på vad jag gör/ om det finns något att blogga om LOL!


God morgon!

Vaknade vid halv åtta för att hunden damp skällde för att det var en hund utanför dörren som mat lös och mamma och Sandra försökte fånga den och jaa få fick hon lite damp! Nu är kl snart 9 och jag ska läggs mig och läsa min bok för skolan! Sen på eftermiddag så ska jag och Sandra åka upp till hennes hotell som hon kommer bo på för tennis tävlingen så ska jag sova hos henne inatt så när jag läst lite ska jag gå upp och packa.....


Camp rock

Idag blir det camp rock, lite sur på disney channel för att dom inte visar HSM 3 eftersom dom visade ett i förrgår och två idag.... Men camp rock är bra med!!! :D


Fys

Har haft fys träning med Sandra idag, uppvärmningen var fett udda haha jag såg ut som ett mongo men träningen gick bra :) det började regna och åska när vi tränade så man. Var både blöt och svettig!!!

Man ser att jag har gräs och smutta på armarna hahah lol ;)


1D

Fixade till i rummet lite idag med Sandra hehe inte klarar en ska göra mer och en tids linje :D happy!


HSM 2

Dags att kolla High school musical 2 :D love My life!!


HSM

Dags att kolla på High school musical första nu ååååå älskar!!!!!!!


Golf golf

Bara en kortis! Golfen gick inte super idag men ändå okej typ :) när jag kom hem åkte vi till tåget för att hämta kusin :D Sandra hon kom till USA Idag och ska bo här några dagar innan en tennis tävling , kuligt!


One direction!!!!

Ååå herre Gud dog lite när dom sjöng på os avslutningen!!!! Största publiken dom sjungit för!!!!! Aaaaa så stort!!!!


Tjo tjo

Ja efter en förlust mot Frankrike åkte jag och mamma och shoppade lite men jag fick inte med mig något hem, mamman hittade däremot lite saker :) sen åkte vi till poolen där vi mötes upp av pappa som spelade golf, låg och läste en bok För skolan bar typ 300 sidor kvar att läsa hahah :( nu ska jag åka och träna lite golf me pappa för tävlingen imorgon peace!


Let's go Sweden!

Nu kör vi så vi kan få hem ett till guld! Men Gud vad stora Fransmännen är :0 dom äter juh upp små spelare som Sverige! Men vi kan ta dom ändå haha lol ;)


Golf med familjen!

Spelade golf med mAmma och pappa på eftermiddagen idag och det gick riktigt bra gjorde gick bara 6 över på 18 hål så är riktigt nöjd!!! Spelade på golfklubben som SIS jobbade på i sommars :) har en tävling där nästa vecka så spelade in lite typ ;) just nu ligger jag och sms med matt som jag inte har pratat med på evigheter!!!! Och så kollar jag instagram och lite bloggar :) imorgon blir det chillt kanske ska åka och shoppa och träna lite men inte så mycket händer imorgon men aa :) så god natt på er eller ja när ni läser är det morgon Så god morgon lol!


Tvätta hund !

Tja tja!
Har nyss tvättat hunden så hon är inte så glad på mig just nu haha lol! Snart är det dags att kolla höjdhopps finalen och sen åka och spela golf :)


Hej på er!
Jag hade en super mysig dag med Matilda! Vi packade upp lite i hennes hus pratade om England och Sverige och lite annat random! Hade det super mysigt iaf! Dagen slutade med att vi gick hem till mig hämtade hundarna (Zsa-Zsa och grannens hund stella) och gick till lilla parken med dom och lekte lite och sen hem igen! Det var riktigt kul eller aa, imorgon blir det golf fast på eftermiddag :)


Handboll

Just nu är det handboll som gäller! Nu taggar vi så det kan bli minst ett silver! Helst guld ;) KÖTTA SVERIGE!!!!!!!!


Gode morgon!

God morgon! Kl är nu 8:35 oc jag har redan ätit frukost och nu ligger jag bara på soffan ute på altanen och Chillar! Jag kan typ inte sova längre en 9 nu för tiden?!?! Idag vaknade jag av att hunden skällde vid 7:40 typ! Ska snart gå och ta en dusch sen gå hem till Matilda! Yeah!


MPGA

Hola bloggen!
Det gick super idag på tävlingen spelade super bra och vann till och med *happy face* känns så Nice att spelet har börjat att komma tbx efter Sverige uppehållet!

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och vara med Matilda som kom hem från England i förrgår och håller på att flyttat nu så ska hjälpa henne packa upp i nya huset! :) ska bra ta det lugnt imorgon och se vad som händer typ :)

Men nu är det dags för sängen! Slut efter en tidig morgon med lång golf runda!!!


Tävlings dags

Kl är 7 och det är dags att sätta sig i bilen för en timmes bilresa till tävlingen, känner mig taggad faktiskt! Nu kör vi liksom!!!!

Btw fin spegel vi har...


Golf i golf!!

Hej på er! Idag spelade jag mot min partner i High school laget Alexis så det var lite konstigt att spela mot henne ist för med henne.... Men vi båda spelade riktigt bra! In för sista hålet låg vi lika men hon gjorde birdie och jag par på sista så hon vann :/ men vi hade en riktig rolig runda och killarna vi spelade med var Nice så det var kul :) jag sköt en 80 så det var bra gick 3 över andra 9 så det e grymt!


Golf golf bara golf!

Jaha det var ett tag sen! Den här veckan eller början på den har det varit golf varje dag. Igår (måndag) hade jag tävling och spelade inte så bra... Idag hade jag först träning och sen spelade jag med en svensk tjej som heter Pamela och jag spelade riktigt bra! Imorgon är det tävling på hemma banan, jag och alla killar om vanligt.... Men jag spöar dom ju så det är lugnt haha nej men man får hoppas att det går lika bra imorgon som det gjorde idag, sen på torsdag är det tävling igen så golf hela veckan lol! Men nu är det dags att sova så man orkar dagen imorgon puss å hej <3


Nytvättad hund


Bästis!

Saknar dig bästis! <3
 

RSS 2.0