tröt!!! :(

jag e feeett med tröt asså! måste städa rummet och lägga in ala nya klädr i gardiroben för jag har varit för lat för att göra det men asså jag sommnar snart så sår fixa så jag bara kan gå och lägga mig sen! ska gå ner och kolla lite på tv men kommer säkert somna i soffan x) inte bra inte bra!!

Känner att jag måste ut och fotta lite här i Rye så ni kan få lite blider på hur det ser ut :)


Bilder fårn dagens shopping


140$

58$

14.95$ st
(linnen)3.80 $,2.80$
3.80$
det var det jag köpte idag :)

shoooooping!

yo!
idag blev det shopping med mammsen! handlade på 3 st olika bytiker!
Forever21, H&M och Abricombie & Fitch, kan lägga upp bilder på det jag köpte sen ;) köpte 2 bh´s 2 linnen 1 ring och höst väst och en kofta så köpte inte så mycket får ränsa gardiroben först ;) kanske skule behöva ett par shorts eller något till men ska kolla vad som finns på rummet först, för jag har lyckats tappa bort mina blåa shorts i sverige såå om någon hittar ett bara blå shorts fårn h&m dom inte känner igen (om jag har varit hos dig) hör av dig till efterlyst på 070844.... nääää efterlys behövs inte här men om någon hittar och inte känner igen dom, så finns jag här på andra sidan jorden och letar ;) haha  nu ska jag städa lite på mitt rum och kanske fott kläderna och när jag ändå håller på kan ni få dagens outfit :)


Tröja: gina
Linne:forever21
Shorts:Newyorker

Dags att sova nu!!!!

trött ska sova!
har varit uppe sen 5 imorse och kl är väll typ halv 1 eller halv 2 vet inte (ställt om tiden på datan) så ska sova nu!!! imorgon blir det fixa lite och kanske shopping :D forever21!!!! <3 ja vi får se men vi hörs imorgon biti! ;)


@rye!

nu är jag hemma i new york och håller på att packa upp alla kläder! jobbbbbigt!!! kl är typ 12 hemma (natt) och här är den väll 6 då antar jag xD ska packa upp lite mera och fixa rummet sen får jag se vad som händer hoppas ni har dte gött hemma för här är det typ 30 grader ;) avisa jag vet ;)))) men det är bara ta flyget över hit till värmen om ni känner för det bara komma och öppna dörren ;)


Internet ombord!!!

YES! SITTER PÅ ARLANDA EXSPRES PÅ VÄG TILL FLYGGET OCH DOM HAR GRATIS INTERNET :D I HELGEN HAR JAG VARIT I FJÄLLET VILKET VAR RÄTT OK:) IGÅR HADE VI MIDDAG HOS MORMOR OCH MORFAR MED KUSINERNA!!! FETT MED MYSSSS:) MEN NU ÄR SISTA NATTEN SOVDE I STOCKHOLM PÅ ETT BRA TAG.... NU BLIR DET ÅKA AV TILL BLÖTA NEW YORK IST xD VI HÖRS NÄR JAG ÄR DÄR PUSS PÅ ER!!

inget internet?

idag drar jag upp till fjällen och kommer hem på måndag åker tbx till usa på tisdag så updateringen kommer suga!!! lev med det bloggar när jag ahr tid/är det finns internet ;) pussss på er!


flytta hästen!

idag har jag varit i stallet med moste och sandra :) tömde hela stallet och flyttad hästen till nytt stall , han flyttades amandas stall (nicoles gamla medryttares kompis) där han nu står och chillar å har det gött ;) imorgon ska jag åka hem och packa och sen kanske singstar på kvällen(?) juste jag och sandra har kollat glee i typ 4 timmar nu xD

fan vad jobbigt med rubriker asså! -.-

nu ska jag sova! Imorgon bilr det stallet rida maccis och sen flytta han till nytt stall ;) på kvällen blir det nadja! singstar! fy fan vad nice dag det kommer bli asså!!!!! ska fotta mycket!!! :D


bild från sist hos nadja!
önskar sis kunde vara med nu! :( <3

Saker jag vill ha...


http://nelly.com/


shopping,stallet och paris hilton!

idag gick jag upp runt 10 tiden vid 11 drog jag in till stan för att träffa mamma  så gick vi och shoppade lite! :) köpte 2 par byxor 3 tröjor  och 2 par trosor :) fetttt nice!! köpte på gina och MQ. efter shoppingen drog jag till stallet för att släpppa ut bobban i hagen men när jag kom dit hade redna någon gjort det så åkte ut till ekerö i onödan -.- men eftersom jag ändå var där så myste jag lite med bobban i hagen och sen gick jag ner till sommar hagen och gosade med maccis! sen drog jag hem, men gud vad mycket folk det är som åker tunelbana vid 1-2 tiden :O asså vi stog typ på varandra helt sjukt mycket folk asså! men till slut kom jag hem och nu sitter jag i vardagrummet och kollar på paris hilton´s british best friend hahaha rolig tjej asså ;)


Tack lemshaga! <3

oj har inte bloggat idag ups..... varit i skolan och helt glömt det liksom! har haft en bra dag men efter skolan var det bara typ bara 7 st som sa hej då jaaa..... har värsta saken jag ska göra men kan inte berätta det en ;) men ska typ äta något nu sen ska jag små börja kommer bli grymmmmmt! :D


lemshaga spelen 2010!

God natt! <3



snart dags att stänga av datan dåra... men ska prata med malin först! sen imorgon blir det sista dagen på lemshaga :( ever(?) fy fan min älskade skola! nej men ska fotta massor tror jag men bara med mobilen för pallar inte släpa kameran så ni får nöja er med dålig kvalete bilder! puss så länge så hörs vi imorgon (ingen data till skolan imorgon bara ipod så blir konstig bloggning) <3


pappi! <3

haha jag och min sööta pappa! <3



lemshaga <3

oj har inte bloggat sen jag kom hem! :) men idag var jag iaf i skolan och hade det nice...? efter skolan hemtade mammi mig och vi drog till frmor och farfar för att lämna bilden sen drog vi hem och jaa nu sitter jag framför tv och har ett fotbad (gött!) ni ska få lite bilder från idag!


Charlie! <3

Spanska lektionen

Killarna hade ett möte.......(?)

Mina ellisar! <3

Linda,Andrea och emelie<3

Wille och snygga jacob ;)

vincent som satt lite mobbat i fönstret.. x)

några bilder från idag! <3

i spanska rummet!

just nu!


jag och emelie <3


No

SITTER HÄR PÅ LENSHAGASLEMSHAGA NO LEKTION MED GABRIEL VÄRDENS BÄSTA LÄRA AR (NOT) HAHA NI SKA FÅ EN FILM SEN FRÅN NÄR LÄRARANA SJUNGER IDAG x) STÖRT ROLIGT KANSKE INTE PÅ FILM MEN DET VAR DÄR!!! HAHA MEN NU SKA JAG FACEBOOOKA!

sov dags kanske?

sitter och pratar med malin om vilken buss vi ska ta imorgona..... så fort vi bestämt oss stänger jag av datan och sover! ska juh typ upp 6 imorgon liksom-.- men vad gr man inte för lemshaga?????? nej tar nog med datan till skolan imorgon så kan juh blogga därifrån ;) puss på er så hörs vi imorgon! <3


pöjken för stö för bildän!

skolan eller ej?

just nu ligger jag och kollar på svenska hollywod fruar..x) ska snart gå och ducha och sen packa för imorgona (åker förmodligen till skolan)  har inte bestämt mig än x) isf vilken buss? aa får väll tänka på det ett tag innan jag ska sova vet jag nog ;) men nu ska jag kolla på våra roliga svenskar i usa x)


bilder från idag!

här kommer bilder från både skolan och stallet!
(bilderna är så mörka för att det blir dåligt ljus i ridhuset...)



Jag och maccis<3

Elli.j


Elli.s

På väg hem från stallet med elli och elli ...

På väg hem från stallet med elli och elli sitter på Tuben;) bilder kommer när jag kommer hem!


Lenshga

HEJ HEJ NU SITTER (STÅR) I SKOLAN ELLER GAMMLA SKOLAN ( LEMSHAGA) LITE KUL ATT TRÄFFA ALLA IGEN :D MEN NU VARA SOSSI HÖRS PÅ GÅ TILL STALLLET! :)

Ingarö

OM 20 MINUTER GÅR JAG TILL BUSSEN FÖR ATT ÅKA UT TILL INGARÖ ( LEMSHAGa) SKA FÅ YRÄFFFA ALLA MINA GOA VÄNNER IGEN!!! HAPPY FACE!!  OCH EFTER SKOLAN DRAR JAG ELLI OCH ELLI TILL STALLET HAR MACCIS IDAG :) KAMERAN ÄR MED SÅ BILDER FRÅN NÄR JAG RIDER KOMMER ;) MEN NU SKA JAG GÖRA MIG KLAR HÖRS SEN :*

sängen!

nu ska jag sova. ligger och sms med värdens bästa kusin som är nere i göteborg nu (lycka till <3) och såå, smsar lite med henne men ska stänga av min lilla vän nu och sova imorgon blir det upp kl 7 för att dra ut till ingarö ipoden är med så kansek kan blogga när jag är där om ni har tur ;) sen drar jag och ellix2 till stallet (kameran med) och så ska jag rida maccis andrea kunde inte följa med så ellisarna gör det ist :) vi hörs imorgon puss på er! <3


skit gammal bild på mig och maccis !!!!

mormor och morfar

sitter hemma hos mormor och morfar har haft familje middag lite mysigt :) jag är lite o social som sitter på facebook  och pratar med andrea  såå bloggar när jag kommer hem puss på er! <3


Babello!!

heeej, kom typ nyss hem från stallet. red bobban ite i ridhuset gick bra :) typ sista gången jag rid han nu :'(  fottade lite men blev inte så bra bilder eftersom vi red i ridhuset men ni får några! :)


Stallet

NU DRAR JAG OCH LOVA TILL STALLET!:) SISTA GÅNGEN JAG HAR BOBBAN :( MIN UNDERBARA PONNY!!! SÅ SKA NJUTA AV SISTA DAGEN (RIDNING) MED HAN IDAG!!! KAMERAN ÅKER SÅKLART MED SÅ BILDER KOMMER NÄR VI KOMMER HEM! PUSS PÅ ER SÅ LÄNGE FÖR NU DRAR VI!!<3

Lovisa! <3

tja tja!
sitter här i sängen med bästa lovisa!! kollar på något skit på tv.... imorgon drar vi ut till stallet och rider min bebbo <3 typ sista gången jag ska rida honom nu :'( så ska vara mycket med honom och ta mycket bilder!!!! men åker juh ut på måndag med men då har jag maccis såå får juh träffa han mer!

men nu ska vi kolla på tv vi hörs imorgon puss på er! <3


två sjukt snygga tjejer här!

Regn bilder med bobban! <3

Här kommer bilderna men jag ser ut som ett blää men bjuder på det + att jackan blåser upp så det ser helt cp ut.. ingen bra dag att fotta! (det regnade ute så kunde inte rida så hårt heller vi tog det lite chill idag)









några bilder:) vet att jag ser ut som en mupp så säg inte det! :D

Bobban!

hej kom nyss hem, har först varit i stallet med mamma och ridit bobban sen åkte vi ut till ingarö och hämtade mina golfklubbor sen åkte vi till coop och handlade lite saker till fjällen.

jag red ca 30 min idag orkade int rida längre red ute på en äng lite dressyr brabacka han var super duktig det regnade så var inte så mysigt men mamma fottade lite ändå men jag såg ut som en mupp för min jacka blåste upp så det ser rätt så roligt ut men nu ska jag duscha sen laddar jag över bilderna :) så ha tålamod ;)


(bild från i början av somman)

"Morgon" ;)

god morgon!
sitter och kollar på tv och mamma fixar lite i köket packar saker och såå snart ska vi åka till stallet hoppas det inte är mycket folk som ska rida där för ridhuset är litet och om det regna mycket kommer jag rida inne annars rider jag ute ska fösköka få mamma att fotta med :D om hon gör det får ni bilderna ikväll :D imorgon ska jag fösköka få med mig någon till stallet :) på måndag honkar juh andrea så ska se vem som vill honka imorgon ;) men nu ska jag fixa lite här vi hörs! <3


Riktigt gammal bild på min ponny <3

ÄLSKAR!!!


bilder på bobban å jah! <3

Här får ni några bilder (alla är tagna från film)
(på väg att stegra)




Hemma!

hej hej nu är jag hemma och sitter och kollar på en film med mamma den är rätt bra! men nu ska jag fixa med lite bilder eller filmer ;) från helgen :D vi hörs sen ! :D


bild från när vi badade med hästarna :D <3

Stallet

HEJSAN! NU ELLER SBARTSNART SKA VI LÄTTA TILL STALLET BLIR NOG RIDHUSET IDAG FÖR DET SKA REGNA -.- MEN KUL ATT RIDA I RUD HUS MED NÄR MAN KAN RIDA UT!! NEEE :( VILL RIDA UT!!! FÅR VÄLL GÖRA DET IMORGON DÅ MEN KOMMER RIDA VILSE EFTERSOM JAG INTE KAN NÅGRA RIDVÄGAR X) HAH MEN NU LÄTTAR VI VI HÖRS IKVÄLL :)

Nicole

TJA BLOGGEN:) NU ÄR JAG HOS NICOLE OCH NI VET VAD DET BETYDER... DÅLIG UPPDATERING! MEN KOMMER HEM IMORGON SÅ DÅ SKA NI FÅ BILDER OCH SÅÅ :) IDAG BADADE VI MED HÄSTARNA OCH DET VAR SUPER KUL! SIMMADE OCH ALLT MED  DOM , FICK ÄVEN MIN HÄST ATT STEGRA *STOLT* HAHA DET VAR SUPER ROLIGT IAF :)  SOM JAG SA SÅ KOMMER BILDER / FILMER IMORGON :) ( OM JAG HINNER FIXA DOM MEN NÅGON BILD FÅR NI NOG) NU SKA VI SOVA SÅ VI HÖRS IMORGON PUSSS PÅ ER!!!<3

<3

imorgon drar jag till nicole vilket kommer bli fett med gött!nu har jag bobban i 4 dagar och på måndag har ja maccis :) något mer som händer på måndag är att andrea följer med mig till stallet :D ska bli så sjukt kul att få vara med henne igen!!!!! :D men nu sa jag snart stänga av datan och sova för jag är hugrik och så måste jag sova innan jag går upp och äter och måste borsta tänderna igen ..... så vi hörs imorgon <3


shopping!

Köpte en sån här tröja idag fast blå idag :) och så köpte jag en liten söt nalle att sätta på nycklarna + några små klistermärken :) köpte det i gammla stan på dom där små svenska butikerna :)


stan!



ska dra in till stan om typ 30-40 min ska gå runt lite med mammi <3 inte hänt så mycket idag har typ legat fraför tv heladagen -.- inget liv här!!! -.- stallet restan av veckan sååå det ska bli skönt men nu ska jag göra mig i ordning och sen dra puss på er! <3

morgon bloggen

god morgon alla fina!
ligger i sängen och kollar på tv ska snart hitta på något! så uppdaterar er om dagen när jag vet vad som händer,ha tålamod ;)) hörs om typ 20 <3


it is time to go to sleep!

nu ska jag sova imorgon åker jag antagligen till kusse på kvällen eller dagen om jag inte drar int till stan får se vad jag gör ;) en sak står på listan i stan(gamla) sverige saker jag ska hänga i alla dom där små butikerna! frida och alla turister ni vet ;) är man svensk måste man juh visa det även om man bor på andra sidan jorden,eller hur?! nej men som jag sa så ska jag  sova så bloggar jag imorgon när jag vaknar ska inte soma till kl 2 (hoppas jag)


Älskar bilden så sjukt mycket! <3

Golf! <3

tja tja sitter hemma och softar, har spelat golf idag som gick sådär efter golfen kom elli och elli upp till klubben så fick dom stå och slå lite, så det var rätt kul sen på busen på vägen hem träffade jag mickis så fick prata med henne lite med :) nu sitter jag och kollar på tv snart kommer jenny och hämtar lite saker  såå rätt chill eftermiddag :) ska göra ett litet bild spel med golffilmerna idag och lägga upp sen :) <3


gammal bild! <3

klubben!

två saker
1: börja kommentera mera? , hur ska jag göra bloggen bättre?
2: nu drar jag till bussen åker upp till golfklubben  kanske blogga från ipoden där sen sover jag hos madde så inte så mycket uppdatering kanske? älskar er läsare pusss! <3


!!!14!!!

men gud vad länge jag sova idag vaknade kl 14 shiiiit :O vad fan man kan juh inte sova till 14 liksom det går juh inte :OOO ska fixa lite på rummet sen ska jag packa väskan och dra till golfklubben och träffa madde så ska jag sova hos henne sen så imorgon så är det golftävling och efter det ska jag träffa elli och elli så ska dom få spela lite golf och lite såå <3 men nu måste jag fixa mig själv och rummet så bloggar jag knase innan jag drar eller när jag kommer upp till klubben!


Happy

ligger och kollar på happy gilmor såå sjukt bra film liksom ska stänga av datan och kolla lite mer på filmen sen ska jag sova :* vi hörs imorgon då ska jag packa lite saker och sen dra ut till madde :D


Älsklingen! <3

tv

ligger och kollar på blue mountin state 2 rätt gött men lite förvirande för kom in mitt i ett avsnitt och fattar inte om han drömer eller om han dekat på en fest och drömer/vaknar  dekar igen ingen anning men fattar väll snart ;) <3 hörs senare när jag fattar x)


Bad med Maccis!


maja och clara! <3

idag har man arit i fourm och träffat maja och clara :D super duper kul! chillade runt lite där och så hade super trevligt! när jag kom hem har jag typ bara chillat gjort inget! ska fixa klart med en film jag gör men kna inte bestämma mig för vilken låt jag ska ha..... en film när jag badar med häst vad kan man ha för låt till den?? (e en "kill häst"/valack) hjälp mig snääääällllla!!!!!!!!


Snart ska man åka till forum för att träff...

Snart ska man åka till forum för att träffa clara och maja! Fy fan vad Taggade jag är Haha, så ska jag passa på att shoppa svenskt med Haha! Hörs ikväll<3


dö datan dö!

stänget av datan nu kanske bloggar med ipoden sen om jag pallar annars hörs vi imorgon! <3


Veckan!



Hästen

Madde

SIS!

Balkongen

Idag har det hänt mycket men ändå inte! först åkte jag och mamma och lämmnade pappi på arlanda:( efter det drog vi till ingarö och till golfklubben ett tag, sen åkte vi ut till gamla området(skälsmara) satt hemma hos mickis och annica ett tag sen åkte vi upp til familjen lindholm och träffade alla där upp och även min lilla vovve!<3 fy vad jag saknar ingarö!!!! efter ingarö åkte vi och hämtade jejja hos en kompis sen åkte vi till farmor och farfar och åt lite lnuch nu sitter jag här och chillar på balkongen ska gå in och byta om för det e sjukt varmt här ute! och så ska jag göra rent datan för den e sjuk dammig.....


Puss på er familjen! <3

Imorgon åker pappi tbx till usa :( så det blir upp tidigt och lämmna honom på arlanda! kommer sakna honom och iövermorgon åker jeja tbx kommer inte träffa henne förns i typ november :( livet e jobbigt iblan(rätt ofta)!



Älskar er! <3 (och mamma)

Bildbomb!!!!!


som ni ser så kommer inte bilderna i årdning men det är bilder från stallet,varberg,hos amanda(hanna) och lite så..såg nyss att bilderna vänt på sig -.- förlåt för det men orkar inte ladda om nu för suttit i en timme typ för interner dampar men hoppas ni överlever ändå! :D juste några bilder är tagna ur film klip därför så dålig kvalete..

bilder kommer!

Nu är jag hemma och ska lägga upp lite bilder från alla dagar nu så ska ni få sen vad jag gjort nu nöär jag inte har bloggat så mycket :) det bror på att jag kan bara blogga via tellen vilket kostar eller via ipoden som är störigt ;) för nicole sätter aldrig på datan eftersom hon har en iphone såå använder hon bara den :) men nu ska jag börja ta fram bilder och såå :)<3

Imorgon

IMORGON ÅKER JAG HEM OCH KOMMER HA MIN DATA MED ALLA FILMER OCH BILDER SÅ DÅ KAN VI KÖRA BILD BOMB OCH BERÄTTA OM ALLT JAG MISSAT x) SORRY FÖR MIN UPPDATERING MEN HATAR ATTTSYTT IPOD BLOGGA FÖR MAN FÅR LIKSOM BARA STORA BOKSTÄVER OCH KAN INTE LÄGGA IN BILDER -.- MEN IMORGON SKA JAG BLOGGA ! E HEMMA ETT TAG/ NÅGRA DAGAR SÅ HAR NOG TID ATT BLOGGA!<3

Bobban

IDAG RED JAG UT MED NICOLE OCH MACCIS ( JAG RED BOBBAN) HOPPADE LITE PÅ EN ÄNG MED HINDER MED OCH SEN RED VI RUNT LITE I SKOGEN DET VAR SJUKT KUL OCH HOPPAS VI KAN GÖRA OM DET SNART :) HAR INGEN DDATA OCH SAKER SÅ BILDER KOMMER NÄR JAG HAR DET DÅ BLIR DET BILD BOMB;)

Snart sätter jag mig i bilen på väg till g...

Snart sätter jag mig i bilen på väg till gekås ni får kolla om ni ser oss i vinkrutan ;)kommer nog inte köpa på mycket men ändå kussarna ska shoppa fett! Hare!


göteborg!

skojade bara jag ska inte blogga IDAG ;)
nej men har spelat golf hela dagen och nu sk ajag hem till nadja ska sova där för imorgon drar nadja jag och nicole ner till göteborg ;) har lagt över alla bilder nu men hinner inte ladda upp  så får göra det när vi kommer hem eller när jag kommer hem (vet inte när ) men nu får typ 3 bilder ;)



Dålig uppdatering!

igår: bada med maccis
idag: longera maccis
imorgons: spela golf med pappa , kim och adam och blogga/bildder!


Maktman!


sorry för dålig kvalete men pogramet gör bilderna så -.-

Babello!


Har bara låtar från Mamma mia så fick bli den här låten ;)

stockholm igen!

hemmmmma<3
hemma nu fett gött ska ladda in bilderna imorgon kansek efter tävlingen imorgon är det tävling på ingarö (golf) efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra träffa någon kanske jaaa vi får se vad som händer imorgon ;)

juste var på gekås idag en liten snabbis köpte dom här ur snygga kuddarna som jag ska sova på ni ;D


såå sjukt snyggga!

RSS 2.0