Åka och träna!


Hur söt?

Hur söt är inte denna lilla? Saknar dom små kattungarna i sverige! <3
 

Bilder!

Sitter och laddar in bilder på datan som har att göra med skolan, ska snart åka och träna med pappa :)


Promenad!

Om en kvart ska jag gå ut och möta Ellen så ska vi ta en promenad ner till stranden kanske, Mys!


Jag har värdens bästa föräldrar!

Fick en ny data idag av mina underbara föräldrar! Jag har verkligen värdens bästa föräldrar! <3

Älskar dom mest!


Mys

Mys med Ilana och kollar på PLL! <3


Ilana

Ska åka och hämta Ilana så ska vilka på SEN lunch haha


Town

Ska åka och hämta Ilana och sen ska vi gå ner på stan och sen får vi se om Stana kommer eller inte hon är lite svår att få tag i den jäken haha ;)


Undra vilken sport?

Dags att åka och träna innan det börjar regna som det står på schemat för idag :/ så hoppas jag klarar mig haha


Morgon!

Idag ska jag träffa Stana och Ilana tror jag och så ska jag träna lite, så ska gå och klä på mig snart, för vaknade för typ en timme sedan eller lite mindre så har nyss ätit frukost. Så dags att ta an dagen!


I miss my babe!

Saknar min lilla pojke!


Bästa godiset!!!!!!!


Dagen

Dagen började med att vi skapade med mamma på morgonen! Sen åkte vi och spelade golf 18 hål spelade okej antar jag. Sedan var det hem och grilla lunch/middag typ. Vid 16 tiden mötte jag upp med Ellen och så gick vi ner till town och köpte frusen yoghurt , mums! Nu sitter jag hemma och chillar och kollar på flashpoint ;)
Xoxo


Bästa filmen!

Så sjukt rolig!! Och ja man skrattade så mycket! Sjukt bra film ( och ett plus att jag är största Jennifer Fanet hehe)


Skid kläder!!

Jag äger numera en fartdräkt, jacka och väst från Maria PH, hur sjukt är inte det????? Och mamma träffade henne idag!!!!!!!!


Till bion!

Ska dra och kolla på bio nu!


Garderoben!

Vet inte om ni ser någon skillnad men jag hör och det är mycket lättare att hitta kläder nu ;)


Gulf

Idag ska vi ut och spela golf med några kompisar (Nils och Björn) ! Så dags att åka! Peace out Lego scout!


Städa!

Det är dags att städa garderoben och fixa och dona!


Mys!


Golf golf golf

Dags att åka och träna lite ;) sen ska jag läsa ut skolboken och städa garderoben och kanske möta Stana vi får se! Peace out Lego scout!


Middag

Dags att åka upp till golf klubben och äta middag! Peace out Lego scout!


Aug. 22, 2013

Idag har jag sovit ut och sen åkt och ätit lunch med sis. Har inga planer just nu men ska snart hitta på något! Peace!


Gölff

Idag är det tävling men inte förns kl 14 så måste åka hemifrån runt 12 och kl är nu10:30 så ska göra matsäck och lunch sen kan jag åka :)


Mys med Hollywood!

Åkte och tränade igen efter jah sprungit med pappa och du ligger jag i sängen och kollar Svenska Hollywood fruar! Ny säsong spännande!


Springa

Efter jag kom hem från golfen så gick jag ut och sprang och nu ska jag hoppa in i duschen och sen när pappa kommer hem ska vi åka till klubben kanske duschar efter det ist för pappa kommer nog snart och kommer bli varmt på banan sen :)


Träna!

Dags att köra och träna!


Musik

Sitter i sängen och fixar med musik och ska ladda in bilder på datan, sen ska jag städa igenom skol sakerna och sen åka och träna!


Hollywood

Dags att kolla alla avsnitt av Hollywood fruar, hade total missat att det börjat så har 4 avsnitt att kolla på dig! #Party


Aug. 17, 2013

Ny duschad och ny bäddad säng= Best feeling!

Dags att sova nu! Har varit en bra dag! Först fick jag körkort och sen så har jag kört mig själv till golfbanorna för att träna! Lyckad dag!


KÖRKORT !

Idag gick jag mitt körkort! Usch vad nervös jag var när jag stannade vid sista röd lyset! Men jag klarade det! YEEES! Så körde själv hem från tåget där jag lämnade pappa och ska snart åka till golfbanan och träna lite men ska äta lite först för e hungrig hehe :)


Aug. 14, 2013

Idag är solen ute så denna tävling kan nog inte bli instället haha, ska nu börja att göra mig i ordning innan det är dags att åka till golfbanan! Jag har två chaufförer och golf tränare med mig ;) ( Honkan och Linnea) #Lyx!


What do u see?

Köpte en vanlig ost i affären igår i USA(!!!) ser ni något speciellt med den?


Aug. 13, 2013

Tävlingen blev inställed pga regn så ist åkte vi och tränade och sen lunch med syster, tog en tur till ett Mall men hittade inget att köpa så nu ligger jag hemma och kollar på criminal minds , en av mina favo shower!


Aug. 13, 2013

Ligger i sängen och myser! Har kollat på ett Cake Boss maraton hela dagen typ haha #geek !! Ska sova snart för ska upp tidigt imorgon för tävling!


To town

Jag och Linnea tog en promenad ner till town för att köpa lite frusen yoghurt och godsaker på! Super mysigt! Nu sitter vi vid tåget och väntar på att hämta Honkan som kommer från flygplatsen! :)


Söta!

Mamma mailade nyss denna bild! Så söta!

Xoxo


Ny vaken!

Sov väldigt länge idag ups!. Idag ska jag och Linnea åka och träna. Inte så mycket mer som står på listan haha :)

Xoxo


Time to do some homework!

Halva boken kvar att läsa tills skolan börjar om lite mindre än en månad!


Golf

Just klar men en 18 håls golf runda, Jeja och Linnea vann på 16 'suck'. Nu är det dags att åka och handla och sen hem och grilla! Mysigt!


Nu är mamma lämnad vid tåget och pappa packar bilen för att åka av mot golfbanan. Just nu sitter vi och kollar på golf på TV (PGA championship ) lets go!


Aug. 11, 2013

Nu är det dags att åka till tåget med mamma (jag kör) och sen vidare till golfbanan! Idag är det jag och pappa VS Jeja och hennes kompis!


Mys frukost!

SIS och Linnea lagade frukost! #Perfekt!


Mamma! <3

Jag har inte skrivt och berättat hur allt riktigt ligger till just nu och jag tror det är dags att jag tar det!
 
Idag åker mamma hem till sverige för att börja jobba, hon har alltså fått ett jobb i stockholm. När vi kom till sverige i slutet av juni så fick mamma ett jobb efbjudande från hennes gammla jobb (som hon jobbade på för ca 8 år sedan typ) och det var ett sådant bra jobb så hon kunde inte tacka nej! Så idag flyttar mamma hem till stockholm men resten av familjen stannar kvar här i New York. Det kommer kännas konstigt att inte alltid ha mamma här men som tur är så har jag fortfarande syster och pappa kvar! Vi stannar kvar för dom vill att jag ska gå ut High School vilket är två år till, och sen för sis och pappa jobbar här och vill stanna ett tag till. Mamma får komma och hälsa på var 6e vecka vilket betalas av jobbet men sen så kommer vi åka till sverige med tex nu i jul. Allt kommer nog vara väldigt udda i början men jag kommer nog vänja mig vid det. Mamma kommer tbx i början av Oktober efter hon har varit i LA och jobbat.
 
Tänkte att det var lika bra att skriva vad som händer nu en att ni sitter där hemma och inte fattar ett skit av allt jag skriver!
 
xoxo
 
<3
 
 

Just woke up!

Har precis vaknat och ska snart gå ner och äta frukost. Idag åker mamma hem till Sverige så vi måste köra henne till tåget och sen ska vi resten spela golf tsm! Nice!


Time for Some sleep

Legat och kollat på ett program om en jätte haj( shark week) och nu är det dags att släcka lampan och sova! Imorgon blir det köra mamma till tåget och sen spela golf med pappa, syster och sis kompis! #Nice! Men måste iaf sova nu!

Xoxo


Middag med familj!

Sista middagen med mamma på ett tag! :( hon kommer nog tbx hit till New York i oktober eller något liknade efter hon varit i LA (fast nu ska hon till Stockholm)
Så dags att dra ut på middag med familjen nu! <3


Saknar min lilla boll!

Så fort jag hör låten Pompeii by Bastille tänker jag på min fina lilla boll! Jag vill tbx till stallet!!!! jag vill få stå och klappa en häst igen! #ThisSucks! jag vill bara få känna lukten av stall igen! typ nu!!!
 
 
Filmen från 2012: 
 
 
Och från 2013:

Aug. 10, 2013

En av mina bilder är uppe på Ponnysanning.se blogg #coolt! Nicolas häst är stammis där nu haha! Kan säga att läsar statistiken blev hög idag haha lol!

Var och tränade i ca 3 timmar idag, fört med pappa och sen med min tränare Pat! Nu är det dags att ta en dusch och sen göra mig iorning för familjen ska ut på middag men kl är juh bara 16 såå ;)

Xoxo


Golf träning!

Ska nu hoppa in i bilen och köra iväg mot golfbana träning som står på listan :) Xoxo


Grill kväll

Ska nu dara hem till MK på grill kväll! Mys!
 Ska bli kul att träffa några igen även fast det inte är många som är hemma dom flesta är på semester eller Camp... sucks!
 
!

Just go with it!

Love this movie!


Movie time!

Aldrig sett den så hoppas den är bra :)


Tävlings dags!

Dags att lämna huset om någon minut för att åka till golfbanan, #JagKör ! Som sagt så är det samma bana som jag spelade med Nils igår som jag ska spela idag (tävling idag) så hoppas det går bra! :)
Xoxo


Time to sleep!

Dags att sova nu! Imorgon är det tävling som står på listan! Fingers crossed I play well tomorrow!

Xoxo


Golf med Nils!

Idag har jag spelat golf med min lilla Nils! ( som är fett stor men ändå!) vi spelade en bana som jag ska tävla på imorgon! ( Nils hemma bana) så vi hoppas att det går bra imorgon nu när jag vad där idag :) Fingers crossed!

Xoxo


Bilder från Bad med hästarna (Nicole och Sofie)

 
Några av alla bilder jag tog på Nicole och Sofie när dom var och badade med hästarna för någon vecka sedan :)
 
 
 

Bilder med hästarna kommer snart!

Har nyss laddat över alla bilder från när vi badade med hästrna till datan men nu är klockan rätt mycket och måste gå till sängs för imorgon ska jag upp och spela golf med min lilla svenk/finska Nils (som inte kan ett ord svenska haha) så det ska bli kul! bilderna kommer nog upp imorgon kväll (min kväll eran natt )
 
 

Happy birthday to 2 of my fave boys!

Happy birthday Cole and Dylan Sprouse! So much love! <3

Btw älskar bilden Ashley la upp på Instagram #Perfekt


Busy week coming up!

Golf tävlingar varje dag!


Summer in Sweden 2013


Summer in Sweden 2013


Vi gillar godis!


Rest In peac my beautiful Friend! <3

Jag kan inte sluta tänka på min baby! sitter här och gråter! Jag önskar jag hade varit där när det hänte det var ett år sedan jag såg dig och så måde du bra och idag fick du somman in! Allt gick spå himmla fort! Du betyder så mcyket för mig du här lärt mig så mycket! Du kommer alltid var min favorit! Du är den bästa h'st jag någon sin träffat du är så snäll mot alla du skulle aldrig göra något mot någon! Och nu kommer jag aldrig mer får träffa dig!
 
JAG ÄLSKAR DIG MAKTMAN! <3
 
 

Rest In Peace Baby!

Vila i frid värdens finast! Dom kommer vara sjukt saknad här på jorden, men det var för ditt egna bästa, du har det bättre nu, du har inte ont längre! 
 
Jag kommer alltid att älska dig Maktman! <3
 

RSS 2.0