Rita nej tack!

Just nu har jah som jag sa förut en bild lektion där all typ är pros! Så jäkla skillade! Och så sitter lilla jag där.... Jag tog en bild på min fula målning så ni kan se hut dålig jag är och inte bara sitter och säger det! Jag tror nog jag kommer ta bort den hör lektion och ha en håltimme ist!

( bilden är tagen från en konstig vinkel så sorry!)

xoxo


Lunch

Sitter nu jag och tjockar och äter suchi och ska snart gå och köpa glass bara för att jah kan ;) jag lovar att jag kommer bli värdens fetaste snart haha jk men nu ska jag gå och reta min gamla matte lärare ;)


DEAD!

Yepp jag tror jag dog nyss!


Tisdags mys!

Äter upp mitt sista lösgodis från Sverige och kollar klart på Gladiatorerna! Perfekt slut på kvällen efter att ha suttit och skrivit en hel upsatts!

xoxo


New Semester!

Hola! Long time no seen!
 
Ja ni... ska vi börja med skolan kankse?! jo men det gör vi!
Så just nu har vi en ny semster (halva året av skolan) och det betyer att jag har fått två nya lekiton sådna som bara är halv års klasser. Jag har börjar i en bild klass... hahah vilket skämt att jag är med där! alla är typ sjukt duktig och vet hur man målar och så sitter lilla jag där och kan inte tepa ihop två papper för att göra en mapp.... detta kommer bli väldigt intresnat! Så ni alla får hålla tummarna för mig och mina fina tavlor!
Den andra nya lektionen jag kommer ha restn av året är keramik, vilket jag ser fram imot! kommer nog vara svårt men tror att det kommer bli sjukt kul!  Alla andra lektioner är dom samma som innan!
 
Just nu sitter lilla jag och gör allt plugg.. fast det går inte så bra som ni kankse märker eftersom jag är här och skriver ett inlägg ist.....ups! Ska iaf publisera det här nu så jag kan åter gå till mina underbart roliga läxor!
 
xoxo
 

Henningsson (-s)

Idag på storslalom tävlingen såg jag en tjej med samma efternamn som mig men med bara ett S, lite coolt för jag menar 1 det är inte super vanligt i Sverige, 2 så det är coolt att jag hittar en här på en tävling :)


Top Model Sverige

Party!


Skype!

Ligger just nu och skapar med elli och elli och har gjort det i typ 2 timmar :) ikväll är det bara mys kväll! Ska ta dn lång dusch när jag är klar med Skype, äta middag och kolla på Top Model Sverige :D perfekt kväll!


Bil kurs...

Nej men hej på er alla!
Just nu sitter jag i en liten lokal som luktar skit! Sitter inne på en bil kurs som är 5 timmar och ja vi har just nu lunch rast men jag orkar inte äta! Jag gick ut och gick men det var alldeles för kalt så jag Gick tbx! Det är skit tråkigt och alla e fett tysta hela tiden och aa bara konstigt! När jag kommer hem måste jag göra läxor med och denna sak slutar kl 16:00 så.... Jo just jag är ledig idag därför jag inte är i skolan ;) iaf ska typ äta Svenne godis nu och sen leka på Twitter tills lektionen börjar igen! Puss å hej ;)


Jan. 20, 2013

Isar har varit en lång dag! Jag gick upp vid 4:45 för att åka på tävling! Tävling gick inte så bra men jag hade sjukt roligt och det är det som är viktigast! När jag kom hem var det att göra sig i ordning fort för skulle iväg på en skid kompis sweet 16! Hade så sjukt kul där skrattade så mycket så jag typ började gråta! Nu är kl 0:20 och jag måste sova för ska upp tidigt imorgon för storslalom träning! :)


Mot träningen ;)


USA+snö=not smart!

Nej men hej på er!
är lite uttråkad så slänger in ett inlägg.
 
Så vet inte när jag bloggade sensta men tänker bara skriva lite kort om igår och idag :)
 
Så igår (onsdag) Fick vi lite snö, inte ens en dm, men som vanligt i usa ser dom lite snö på maken måste skolan stängar för snö är farligt den kanske äter upp dig . Så mamma kommer in och väcker mig vid 8:30 och ba "hade du en skön sovmorgon" vadå sovmorgon tänker jag det har vi juh inte i min skola så jag frågar varför och hon berättar att vi har fått snö och att skolan startar vid 10 ist för 8.... så jag går upp för att duscha och är fett taggad på att se snö och tittar ut genom fönstret... man kan se gräset stick upp genom snön! och det är typ slask... jag är glad för att jag fick sova längre men herre min skapare varför måste dom för dröja skolan starten for detta? det är juh inte ens snö! Så som vanlig är Amrikanare korkad :/ Mina kompisar fick typ max 1 dm och deras skola ställdes in...
 
Så komemr vi till dagen nu då! Kom nyss hem från skolan där inte så mycket har hänt. Han göra nästan alla mina läxor förutom läsning i skolan idag så just nu sitter jag bara och chillar och väntar på att åka till träning men pappa kommer inte förns om typ 1:20 och hämtar mig. Så jag sitter och splear spel mot min Mormor på mobilen (quizkampen) det e skit kul men jag förlorar alltidmot henne :( Men iaf nu ska jag läsa vidare i min bok har inte så mycket så det går fort! :)
Nej bilden e åt sidan :( men jag e för lat för att fixa men här ser ni hur lite snö vi hade på onsdag när jag vaknade... 

Skype!

Idag slutade vi 12:00 för att lärarna skulle ha möten på eftermiddag så då fick vi gå hem :D när jag kom hem ringde jag elli på Skype och så dog vi lite när vi pratade om alla killar i Australien <3 så jaa kl är inte mycket men känns som att jag somnar när som nu :/


Silver!

Tävlingen slutade bra igår :) fick silvermedalj så det är juh gött! Det var skit dåligt väder och ingen snö men men vi gjorde det bästa av situation ;)


Tävling here i come

Klockan är nu 05:05 och vi ska nu åka till skidtävlingen! Ska sova i bilen för e fett trött!!! ZZZzzzzZZZZzzzz


Typical Frida

Elli gjorde denna bild och den är så jag så sann så jag kände ett måste att lägga ut den ;)


Sova tidigt!

Imorgon ska jag upp 04:50 sovmorgon om man jämför med veckan innan ;) så det är dags att sova nu! Puss å hej


Thunder ridge

Kolla vad mycket snö vi har i våran skidbacke.... :/


Musse!

Ååå kolla vad som e på TV :D


Panik!

Jag har en sådan stor panik just nu jag vet inte vad jag ska ta vägen! Jag kan inte fokusera på något!!!! Jag har en uppsats som ska in på onsdag och jag förstår inget och kan inte börja skriva den! Jag har ett matte prov imorgon och förstår inte! Ett annat matte prov på onsdag , spanska prov någon gång i veckan och NO prov på torsdag! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag bryr mig ute om NO eller spanka men engelska vet jag inte vart jag ska ta vägen med!

Kl är inte ens 21:00 och jag går och lägger mig för jag vet inte vart jag ska ta vägen jag har så mycket panik!!!!


Yeah u can say I like 1D


Jan. 06, 2013

Okej inte bloggar på ett tag så tar allt kort :)
I torsdags åkte jag och skrev provet för körkort och fick 100% på det vilket betyder att jag nu får övnings köra! Jag har kört två ggr men bara kort, på en parkering och sen två gator hem typ så inget stort! Det känns så konstigt att köra!

Fredag gjorde jag alla läxor för skulle inte hinna o helgen och sen på kvällen satt jag och kollade in youtube killar ;) och gick och la mig tidigt för skulle upp tidigt på lördag!

Lördag (idag) var det uppstigning vid 04:20 och lämnade huset vid 04:50 typ. Det var för att jag skulle ha slalom tävling ( eller hade slalom tävling) tog ca 3 timmar upp till tävlingen och jag sov nästan hela vägen :) efter första åker låg jag på 6:e plats och slutatde totalt 8:à efter båda åken vilket är bra eftersom det tänkas med ungar från ca 15-25 ( mest 16-21 ) så jag e väll rätt så nöjd med det :)
Nu ska jag sova för upp tidigt imorgon för att åka på träning! så yes det var allt lite kort sådär :)


Sova!

Imorgon börjar skolan och jag är ute för 5 öre redo att gå upp tidigt varje dag och sitta i en skolbänk... Nej ush! Avslutar iaf kvällen med att lägga mig och läsa bok #2 av 1D böckerna jag fick i julklapp förta är redan utläst ;)


Min vecka!

Så här ser denna vecka ut! Skolan börjar alldeles för tidigt :(


Körkort

det går bra nu har fått 100% på alla frågor på alla prov så ska förmodligen ta provet på torsdag efter som det är ända dagen jag kan och dom har öppet när jag kan. Känns bar jag vill börja köra nu! :D

RSS 2.0