23:50:19

Haj haj!
nu ska jag sova om ni undrade ;) tänkte bara säga god natt! men innan jag gör det.... kom att tänka på det härdet är ganska konstigt för mig att skriva god natt till er liksom för ni sover jjuh redan... det är som om jag skriver till mig själv? ska jag skriva" nu ska jag sova så god morgon på er" ist eller föör det e ju morgon/dag när ni läser eller när jag läser bloggar kna man juh läsa att det stod god natt i ett inlägg för att man inte kollade kvällen innnan så det kanske inte är så konstigt? jag vet inte! har tänkte på det här mycket och veljat skriva av mig om det.... är det bara jag som är konstig och tänker såhär?

God natt för frida (när ni läser det=) god morgon/förmiddag/eftermiddag/kväll till er (broende på när ni kollar in bloggen) puss puss slänger in nästa in lägg imorgon(idag för er) lördg asså xD asså jag är cp x(!!!


borsta tänderna så dom blir vita och fina!

What´s up? <3

jag står och bortstat tänderna eller nästa ska typ göra det när jag publiserar ;) inte hänt så mycket tror jag har juh skypat sen blev det geeeeeka youtube x) typ det jag gjort hahah tråkig fredag kväll jag vet xD men ska snart sova imrgon måste jag upp och städa rummet för sen ska vi åka och kolla på nils (skid kompis)´s lacrosse match som ska bli kul sen åker dom med oss hem så ska dom äta middag här typ :) nej nu ska jag borsta tänderan hörs om typ 5 ;) <3



@WALMART!


FUN @ WALMART WITH CHRISTIAN AND DAVID!

Miss Lemshaga syslöjd!


Denna låt asså shiiiit :'D
Syslöjden 2010 lemshaga asså shiiiiiiiit säger jag bara och den här med


Asså syslöjden på lemshaga går inte att slå!
först bråka med jean eller hur fan hon stavas :O sen ny lärare och du blir det musik på högsta volum ist och springa runt och flumma :D älskar syslöjd på lemshaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3


Skype med elli och sofia! <3

eeeee?

Hej hej!
Sitter och chattar med henrik på spype och ellinor på facebook men hon e lite udda x) nej man hon fttar ju fan inte vad jag skrivar och skriver värdens uddaste svart tbx likxom :s Men vi älskar henne ändå!

Skolan idag har väll inte varit så mycket vad jag vet x) Nej asså tänker och tänker men komer inte på något :o såååååå finns inget att skriva OMG! nej nu ska jag fortsätta chatta och sen slänger jag inlägg då och då så vi hös ;) <3


Sova! <3

aa nu ligger jag i sängen och ska sova :) imorgon e det FREDAG! :D :D :D :D :D och ingen golf så hinner hem tidigt typ x) då tycker jag att det blir skype hller vad sägern ni skype vänner ;) <3

men nu sks jag sova så puss på er! <3


basshunter


mike frågade mig igår om jag visste vem han var x) vad fan han  ju svenne xD
älskar låten om ni undrade ;) <3

22:19

borsta borsta tännderna!


Ska borsta tänderna nu om ni undrade asså, sen blir det byta om och sova! men ska slänga in en låt med inna jag sover som jag typ älskar :D gammal men började lyssna på han igår fett mycket igen för mina amriksanak väner pratade om honom ;)

Skype!


Skype med stephanie men ska snart sova så ska typ säja hej hej ;)

ponnyakuten 2 slut!

ponnyakuten 2 slut slut slut!
nu har jag sätt alla avsnitt och allt e slut hahah eller vad man sak säga nu e det typ bara 9 månader kvar till ponnyakuten 2 ;) hare gött alla ponnyakuten mäniskor!


Hahha störd du e B!


Hahah älskar den här bilden!
En killa på skolan skriver detta till Ruby men hennes kompis svara så det är dom två som pratar x)
så först skriver han till ruby
sen svarar hennes kompis
han
hennes kompis
han
hennes kompis
han
hennes kompis


hahah jag älskar bilden så tänkte dela med mig den med er för den e juh fett roooooolig :D

Rickie Fowler!



21 årig golfare på toren! snygg som fan!!!!!! och kolla in hans still han är så jävla cool allt matchar och allt e i samma färg han e så sjukt häftig! Rickie Fowler säger jag bara! hans naman är värt att veta ;)
och en ska till lägg märket tills han skor och skärp (olika beroende på kädernas färger ) och käpsarna ofc!
<33333

Frida Henningsson!












Bjuder er på lite bilder x)
Gäller att bjuda på sig själv i livet eller hur?! ;)

19:26 <3

Hummmm...
Vet inte vad som hänt idag :O Hade matte prov hhahha fail där 60% ahahh fail!!!!! fanst 5 frågor fick rätt på 3 hahha x) golf= golfen var inställ pga väder så vi hade ett möte ist tråkn att vänta på mötet i typ 1 timme x/ fick springa runt och leta efter en tjej i laget som också går i middel school för hon fick tydligen nga sms från tränarna och allt :o men men efter typ 20 min knallede vi till high school och satte os i koridorerna på golvet och typ väntade sen kom det en efter en och tränaren 10 min sen som vanligt xD

sen åkte jag hem och har inte gjort så mycket faktiskt xD

hörs senare!

Som ni vet så är min (systers) hamster död som bor i sverige, lillen levde väldigt länge typ 2,5 år om inte mer jo mer tror jag och dom lever ofta runt 2 år bara och har gjort mycket i sitt lilla liv och vi kommer alltid att minnas honom som den lilla söta överenergy hamstern som även var väldigt go!
Vila I Frid Tim! Älskar Dig För Alltid!


R.I.P TIM!



VILA I FRID VÄRDENS FINASTE TIM!
ÄLSKAR DIIIIIG! <3

Dagen kort men ändå långt!

Hej!
har inte bloggat för har haft golf match och sen pluggat nu! ska sova snart men tänkte skriva lite om dagen dåra ;)
vi hade golf match mot någon skola (som om jag skulle minnas namnet xp ) vi vann så vi har fortfarande vunit alla gött! sköt 49 idag igen -.- men vad fan frida du kan ju inte gå på 49 alla dagar man ba what :O ajaj gick ju under 50 såå det e väll bra hahah x) finns inte så himmla mycket att skriva om golfen...

Vi tar skolan ist! Idag hade vi typ mentorstimme (har typ 30 min i veckan) så vi bestämde oss för att gå ut (som måna andra grupper gjorde med) så jag och två till i min grupp( vi e 11 st i denna grupp) går bort på fotbolls planen och sätter oss på någn kant sak jag vet inte vad det var, sen ser jag hur en killa jag suttit och prata med på hälsan idag och hans kompis adam som alltid gör high five med mig när han ser mig skringer ner läng fottbolls planen och vinkar och skriker hej till mig så jag svarar (så klart) sen kryper dom under nätet som är där och springer sig och sätter sig och börjar prata med mig /oss hahha började garva för det var fett udda x) sen kom typ en av deras kompis och en anna tjej så vi typ och pratade ett tag men det var lite kul tyckte jag att dom bara sprang fram och satte sig med oss och sen började dom prata om basshunter (stavning?) och fråga massor om han och annta skit xD

Juste en ska till på golfen! eller ja läxor och prov rättare sagt x) jag sa till jenn en av tjejerna att jag skulle ha matte prov imorgon och typ inte hinna plugga pga matchen och att jag fick pappret att plugga på idag och det är är repition fårn i början på 8:An då jag inte var här så fattar inget typ.... när hon gick i 8:an hade hon samma lärare som mig så hon kände honom och hon sitter även barnvackt till honom. så då tog hon upp sin telle och skickade ett sms till min matte lärare och skrev typ (skriver på svenska ist) : yo! ge inte frida matte provet imrorgon om jag behöver skriva ett pass till henne så gör jag det. hahha kul att träffa honom imorgon då x) fats han är så himmla snäll så :D men ändå hahha ett pass är en lapp man får från typ en lärare för tex inte behöva göra något (idrott eller prov typ) eller så kan man få den om man kommer försent så får man det av lärare man hade innan så ger man det till läraren man kommer till och om man måste gå tidigare får man en sådan med som man måste ge till en perosn innan du går ut genom skolan så att du inte bara kan gå ;)

hahah det var typ min dag lite kort men ändå långt x) men har inte mer tid att skriva nu så vi hör kansek imrgon ska bli piss väder så kanske ingen golf.. men vi får se aja hörs hörs!


Rickie Fowler <33333

22:37 och snart sova!

Nej men hej!

Nu ligger jag i sängen sak stänga av datan typ när jag publerserat dett (om ni undrade) ligger och lyssnar på rnadom musik på ipodn har gjort så den spelar alla låtar och bara blandrar runt bland alla 2076 låtar så några låtar man lyssnade på för år och dar sen kommer upp igen! det e faktiskt riktigt gött att blanda lite random för när man sitter på spellistor så är det liksom låtar man lyssnar fett mycket på såå jaa blandat är min nya spellista typ hahha även fast det inte är det men ändå! hahha oj oj det här var lite konstigt skrivet typ x)

jaho men nu ska jag sova hörs imorgon efter golf matchen ;) <3


Duscha!

Ska duscha nu sen blir det sängen gött gött!
hahha lite ego bilder ska ni få ;) bara för att jag bjuder på mig själv!!! (satte på mig lite sköna kläder efter golfen så nepp spelad inte i det här f**k heller! ) ;)




(väljer låt)




hahah aa typ det!
haha kände bara för att bjuda er på lite "fina" bilder ;)

Sitter fats!


Dena sitter fast i huvudet på mig och den e inte ens bra -.-

Golf och betyg inlägg typ?...

tjobre (börja trönta på att det typ inte finns några hälsningsfraser)

Idga hade vi golf match igen (en imrgon med) Jag sköt 49 aa det e väll okej.....(eller?) Men vi van ju såå gött igött gött! Vi har spelat totalt 4 matcher nu resultaten ja.. vi har vunnit 4/4 hahah gött! men dom vi mött suger såå sjukt mycket (sorry men saningen) nej men dom har värkligen varit dåliga, och det är så himmla jobbig att spela en match mot någon som ligger på 10 och inte ens är på gren liksom -.- men imorgon ska vi möta en skola som typ är lika bra som oss (eller  coach sa det) så det blir en lite svårare match men vi tar dom ;) I skolan imrgon e det matte prov :s  wish me good luck!! idag fattade jag hur man hittar roots hahah bra frida att du lär dig det en dag innan provet x) nej men det ska väll gå okej hoppas jag jag är ju inte presis 100% eleven hahah (alltså max poäng) på tal om det jag har fått mina betyg från förra teminen x) hahah e väll ganska nöjd eller var man ska säga det var ju första gången jag fick betyg i en amrikansk skola såå ;) max man kan få är 100% och man har 8 st ämnen (och lunch men inte betyg i det då) No: 79% So:89% Hälsa:95%  Extra engelska :91% (dålig tycker jag för jag är fan bäst i den klassen jag pratar bäst och mäst och jag gör allt fett bra men dom som är dåliga dom är hon inte lika ngra med typ -.- så om jag missar ett liten sak då ska hon på mig men om någon annan gör så gör hon inte det så tycker f*n att jag kunnde fått högre -.-) Matte:80% Engelska: 80% kör:95% idrott:95% så jaa det är väll ganska bra tycker jag ;) vill höja matte och so eller det är väll det jag  bryr mig mäst om att höja, no när väll ganska viktigt att höja det med men hatar det såå haha x) Engelska klart jag behöver höja det liksom men det är svårt för jag kan liksom inte stava och allt så bra och det är ju typ det engelska går ut på här liksom samma sak som svenska för er typ eller jaa...

Långt inlägg och betyg och golf x) nu ska jag gå och borsta tänderna och sen läsa lite matte ;) chans på att kansek höja betyget lite imrgon om jag gör bra juh ;) aja hörs senare ska slänga in en dålig låt som jag inte kan få av hjärnan men -.- ;)



Hade väldigt tråkig och ja skulle göra denna fina bild på mig lite roligare för jag ler ju såå fint NOT! (vänster) och så började jag med att ge mig nya ögon och hår och sen spårade jag up och jaa så här slutade det (höger) hahha FAIL :D

Kläder

STÅR OCH VÄLJER KLÄDER ... SVÅRT FÖR DET SKA BLI FETT VARMT IDAG MED DET E KALT INNE I SKOLAN -.- OCH SÅ HAR REKTON MASSA KLÄD REGLER SÅ dU FÅR INTE HA LINNE OM BANDEN INTE E TJOCKARE EN 3 FINGRAR (WTF) OXH sJORTSEN FRÅR INTE VARA KORTARE EN 4 INCHES (10 CM) FRÅN KNÄNA (WTF) VEM HAR SÅNA LÅNGA SHORTS TILL SKOLAN LIKSOM :0 SÅÅ MÅSTEBÖRJA KOLLA VWD JAG ÄGER OCH ALLT -.- SHIIIIT NU BLEV DET BROTOM!!!! PUSS PÅ ER SÅ KANSKE VI HÖRS SENARE

Hahah OMG!

jag har värsta saken asså OMG säger jag bara!  måste till lemshag nu!!!!!!!!!!!!!!!! men första ska jag sova! hörs imrgon!


Puss på er där hemma! <3

Golf Match!

hej hej !
asså pallar inte blogga nu för tiden! det kommer kansek till backa om ett tag men ni får nöga er med någon inlägg då och då tills jag pallar igen!

idag hade vi golf match det gick bra för laget vi van( igen) vi har vunit alla våra matcher men dom som kommer nu ska bli lite svårare .... men ja det gick väll upp och ner idag sköt 48 (12 över par) missade ganska mycket på dom sissta hålen typ -.- men wtf men dör ju inte av att spela dåligt ibland ......

just nu sitter jag med fam och kollar på sveriges mästerkock fast dagen efter stode det typ på frma sidan vem som vann så det vet jag redan=inte kul  -.- men men......

Hej Hej!


gillar att man hade 18 nya händelser på facebook när man loggar in så visar det sig att mycket av det var någon jävla evenemang?! Man bah WTF tack för det -.-

Skola-.-

HEJ! DAGS ATT GÅ TILL SKOLAN NU DÅ -.- SVERIGE ÄR LEDIGA IDAG FÖR DET ÄR RÖD DAG LYX!!! OCH SEN ÄR MIN GAMLA SKOLA LEDIGA IMORGON FÖR DOM HAR STUDIODAG DUBBEL LYX!!! SJÄLV SKA MAN SNART KNALLA TILLL SKOLAN, ELLER MAMMA KÖR MIG. I EFTERMIDDAG HAR SKOLAN GOLF MATCH SÅ KOMMER KOMMA HEM FETT SENT FÖR DET ÄR BORTA MATCH! AA MEN NU SKA JAG PACKA VÄSKAN OCH LÄTTA PUSS PÅ ER!<3

sorry ! :/

sorry för dålig updatering! imrgon e det skola -.- sen har jag golf match så bloggningen blir dålig/sen men kansek slänger in ett innan jag går till skolan! datan dör om typ 2 min och jag pallar inte ladda såå: this is it! hörs imrgon å puss på er!


Golf

HAJ HJA! SKA SNART ÅKA OCH TRÄNA GOLF :) AKA TESTA EN GOLF PRO  EN BIT BORT, HAN E SUPER TREVLIG OCH ALLT :D SÅÅ SKA ÅKA DIT OCH TRÄNA + tESTA NYA PUTTEN :) HARE GÖTT SÅ HÖRS VI NÄR JAG HAR TID!!

23:13

aa nu ska jag gå upp till badrummet borsta tänderna och sova! puss på er så hörs vi! <3


22:55

Jag vet att jag inte bloggat idag, men jag har väkligen inte pallat! Snabbt då: köpte en nu putter idag :) gött gött! sen har vi tänat lite trixning med golf med :) stolt klarade typ 54 st :D sen till middag blev det humer... rip :'( aja det var kort som jag sa! nu sitter jag å kollar på tv! kanske slänger in ett inlägg innan jag hoppar i säng :) <33


R.I.P my best friend!

Dom dödate min bästa vänn :'(

R.I.P LOBSTER! <3


22 April 22:52

Ska se om batteriet för datna håller, för tänkte att göra en bild på picnik ifall det gör kanske jag hinner ladda upp den (om den blir bra) som ett sista in lägg om inte så god natt! (fast när ni läser detta så e det juh dag xD )


NY CITY!

Hejsan!
var i NY City idag. jobbigt att gå hela tiden och ingen shopping -.- men nu e jag hemma och herre gud vad jag e tröt! ska nog gå och sova nu! borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen antar jag kanske kolla på lite svenne tv i sängen det har ju kommit ut lite nytt för det är ju fredag såå gött gött :) Imrgon blir det kanske åka och träna golf jag vet inte ska hitta en tränare tror jag jag vet inte riktigt eller så gör vi det någon annan dag! Kanske skypa imrgon var ju fett länge sen jag sypade och det är lov liksom :s hallå skype varje dag vad hände med det liksom :O! Aja skype imrgon måste komma med på listan!!!!! Men nu ska jag kansek borsta tänderna eller se om jag kan ladda ipoden för den e död :´( slänger in ett inlägg senare!<3


ny city

heej.sitter inne pa manhattan. darfor jag inte har bloggat. och kommer vara har sent sa far se om jag hinner blogga ikvall(pappas telle amrikansk)

Sova!!!

HEEJ! SKA SOVA NU, MIDDAN VAR GOD JAG ÅT EN LOBSTER :) E TYO SJUKT TRÄTT ÄVEN FAST KL E FETTT LITR (10:14) MEN DET VAR VÄLL MILJÖN PÅ RESTURANGEN SOM FICK MIG SÅÅ TRÖT! MEN NU SKA JAG SOCA SÅ UPPDATERAR JAG ER IMORGON BITTI :) PUSS <3

17:45

vi ska typ snart lätta för att åka och kolla på massor av saker fråga mig inte var jag följer bara med som en svans! sen blir det äta middag ute :) ajaj jag vet inte riktigt vad som händer som jag sa jag följer bara med överallt.... såå bloggar med när jag kommer hem för ska stänga av datan nu :)


Hannah, Zack And Cody! <3

asså fan!
Satt nyss och kollade klar på hannah montarna the movie! och efter det kom det reklam för zack och cody studenten! asså alla serier jag vuxit upp med som jag älskar och allt kommer ta slut och det slutar inte bra! Hannah har det redan varit sissta avsnittet på när dom börjar collige(stavning?) men liksom vad händer där jag skiter i att hon är äldre jag vill se ändå! och zack och cody hur ska jag klara mig utan som? det är liksom det bästa pogramet ever! och det slutar med att dom har ett år kvar i skolan men båten säljs så skolan lägs ner! vafan ska alla säras nu eller? vad händer men cody och balie (stvaning?) vad händer med zack och maya och london, woodi? vad händer med alla vad händer med zack och cody kommer dom fortfarande gå till samma skola eller vad händer? Allt får jag vänta med tillls 6 maj! asså jag kommer gråta såå sjukt mycket när jag ser det sista avsnittet! det kommer forsa tårar! och inget i värden ska få mig att missa det!!!!!!!!!!!!


ur gammal bild när hannah åker till tipton och jaa träffat på zack och cody ;)


sen blir det dags att dra till hawaii och då blir det att hon åker med tipton båten och jaa vilke går på skola där?





I LOVE!

Frida vet inte vad hon ska ha för rubrik!?

Hejsan! sitter här på rummet och tråkar... kan någon logga in på skype kanske?  Vi var och handlade mat och kollade i någon butik men aa jag stod mest och väntade på att vi skulle gå för det var så jävla tråkigt x) Nej nu ska jag hitta på något roligare en att ligga här i sängen halft död och  vänta på att sverige ska logga in!
aja hörs senare!


brabild.se

10:46

ingen golf!

Heeej eftersom ingen var inne på skype så åker jag med mamam och eva och kollar lita butiker och så ;) gött igött gött :D så när jag kommer hem får jag se om ni vill logga in på skype eller ikke ,hahh <3 men vi hörs senare för nu ska jag klä på mig och sen ska vi lätta så harre! <3


Geeeeeeeeeeeeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23:50

aa, nu ska jag sova och aa det e sant jag ska göra det! kl e kvart i 12 så dags att sova finns ändå inget att göra upp alla sover i sverige så liksom (för vilken normal mäniska går upp tio i 6 på ett lov liksom :s om man inte har någon tävling dåra) Dags för er att vakna om några timmar då, då ligger jag och sover såå sööt :D imorgon blir det golf........ kul? nja jag vet inte gick ju inte så bra sisst så... och ville skypa med ellinor men tydligen står golf på listan men får se hur det blir på någon sätt ska jag lösa morgon dagen så den blir bra ;) aja vi hörs imorgon! <3

En låt till sen stänger jag av och det blir....Fall For You, All day!


Fan!

:(




FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!

Häst! <3

Sååå himmla sööööt häst! Vill ha vill ha vill ha! Om jag börjar rida på det ställ vet jag vilken häst jag kommer vara med dag in dag ut (även om det är en privat häst, tror jag att det e)

Puss på dig underbart fina häst! <3



NEW YORK RANGERS!!

Sitter och kollar hockey!

GO RANGERS!!!!


Hannah Montana The Movie!

Sitter och kollar på Hannah Montana the Movie gött gött!

Ensam hemma för familjen+ sverige gäster är och kollar runt och kollar lite butiker :)

tror inte det är några svennar vakna nu heller så ingen att skypa med :/ <3


Duscha!

Ska hoppa in i duschen, sen blir det eeeeeee? ingen aning :O kankse chatta lite med svenne barn? hahah bara vänta och se det e ju faktiskt typ 30 min kvar tills det såå x)


städar rummet...

nu e badrummet klart :D mår lite illa nu av den där lukten från rengörnigs saken :s ska städa rummet sen funderar jag på hur jag han göra rent datan för den e fett smutsig :s inte coolt!!!! jaa den blir det väll byta om och se vad jag kan hitta på resten av dagen ;) <3 men nu ska rummet städas! (vilkt otroligt roligt liv jag har!)


Rosa? :O ;)

städa städa städa!

God morgone! eller lunch xD
vaknade vi typ 10 :) gick och åt frukost och kollade lite på tv, göttigött gött!

Nu är det stängning som står på listan -.- vi ska få gäster från sverige så nu gäller det att städa typ.... måste typ blocka asssss mycket i mitt badrumm och städa det för dom ska använda det och då kan jag inte ha saker över hela badrumet x)Asså kul att vädret är piss nu när det är lov -.- hört att et är fett fint i sverige (som vanligt) aja det kommer väll snart, hoppas jag! men nu ska jag städa så uppdaterar jag snart haha ja när jag trötnat xP


Call Ended 6 hours 20 minutes 43 seconds

Nu gick jonte för att äta och sen sova och kl är typ 5 på morgonen hahha du e ju bara för rolig x)

( Call Ended 6 hours 20 minutes 43 seconds)
Han ringde kl 15:07 och sen har vi skypat till och från till nu så typ 7,30 h ;) för hans skype dampade lite hehe:) elli och elli gick ganska tidigt ... men nu ska jag sova bara byta om stänga av datan och sen är det dags att släcka lammpan och sova :)

vi hörs imrgon! puss!<3

dags att sova snart jonte?

Skan snart gå och sova men kl är inte mycke men hela huset sover snart såå då kan väll jag gå och sova med om jonte bara vill gå och lägga sig x) han e fan 6 h fram i kl och han är fan vaken så pinsamt om jag ska gå och sova för xD hahah vi kommer väll vakna samma tid med haha xD men vi hörs innan jag sover :)

nu ska jag få jonte att sova ;) (fast det blir ju svårt för han sitter och dricke läsk )


frida vs jonte!


Jag vann över jonte typ 10 ggr :D

Ny profilbild på Facebook!


orginal vs clintoncavemusic!



All day!

vs


Fall for you


vs


Vanilla Twilight



vs


Eenie Meenie


vs


'Love like woe


vs


Vilek tycker ni är bäst? orginalen vs clintoncavemusic!
Jag tycker att clintoncavemusic gör några bättre och orginal några bättre vad tycker ni? :)

Skype med ellinor ellinor och Jonte :)


vad vore livet utan skype?

Skype med Jonte :)

vi sitter och räcknar upp vad vi gjort  och vem som har gjort messt ;)
jag kommer vinna!


19 April 2011 hästar! <3












Avslutar med en bild på mig och finaste!

Lite bilder från stallet vi var på idag :) asså shiiiiiit det var första gången igår som jag rörde en häst sen i slutet på december :O

13:22:35

stallet var fint :) störr en det andra men får vänta och see :) hittade en urgullig häst (privat häst tror jag) älskar den!!!


Såå sjukt mysig häst alltså!

har lite bilder som jag ska ladda upp senare ;)

Stall 2

heej :)
nu eller ja om typ 5 min ska jag och mamma åka och kolla på ett stall :) sen får vi se vilket som värkar bäst och lite så och när vi kommer tbx till usa efter sommaren så får vi se vad som händer för nu finns det ju stall och så,så det är ju bara börja rida igen nu även fast dom har ett lite anurlunda system en vad vi har men men det skaa nog gå bra :) måste bara sätta mig och lära alla häst or på engelska typ skritt, trav, galopp (samma) skänkevikning långsida,kortsida, jaa ni fattar jag måste lära mig allt det  där ;) hoppas googel har bra översättning....

men  nu ska vi lätts sv mod stallet! puss!'


Maktman! <3


natti!

nu ska jag sova!
imrgon blir det åka och kolla på stall :D


PONNYAKUTEN 2


nu bilr det ponnyakuten2 :D <3

Tennis

när pappa kom hem åkte vi och spelade lite tennis, måste ju träna för tennis kusinen kommer ju snart och då måste man ju kunna träffa bollen xD i sommras när jag spelade med sandra (den andra tennis kusinen)så gick det inte så bra kna man säga hahah xD ska fan men bli profs på tennis!!!!! :D


en dag ska jag vara bäst i hela usa på tennis..... host host!

skype med ellinor jansson! <3

skype med elli.j !!!!!elli.s:s intenet dog :'( om nte hon fixar det så kan hon bajsa!



Hästarhästarhästar! <3


Var och kollade på ett stall idag och imrgon ska vi kolla på ett annat :D
hästar! <333

11

HEEJ NU SKA JAG OCH MAMMA DRA OCH BYTA EN TRÖJA SOV VAR TRASIG  FÅR SE VILKEN TID JAG KOMMER HEM OM NÅGIN VILL SKYPA DÅ? PUSS PÅ ER!!<33

Fall For You!

nu stänger jag av datan och sover!
fall for you får bli sista låten för ikväll ( Clinton och Mitchel) <333


Min prins!

22:45:45

hejsan!
inte mycket blogg idag för jag sov typ till 11 OMG det var fett länge sen jag fick /kunnde sova så länge :D sen vi 12 skulle vi åka till golf klubben typ nej men halv 1 såå han inte blogga innan eller datan var inte på såå :) vi behöver inte prata om golfen för dte var ingen lyckad dag! blåste förjävligt och massor annat skit! när vi kom hem åkte vi och kollae på ett till hus vi måste typ bestämma oss snart..... sen drog vi hem och då var kl ganska mycket så åt middag och sen hade vi en mysig familje tid kollade på svenne tv och lite såå :) nu ska jag sova! ävene om det är lov så finns det ingen mening att sitta uppe och chatta till 3 på natten för mig för då e det ändå inga vänner vakna så varför ska jag sitta upp och slösa tid när jag kan sova och vara upp tidigare och chatta med er ist :) man måste juh vara lite svart fast det är lov eller hur ;)

snyggaste bilden ever! (not!!!)


Góða nótt!

ska krypa ner i sängen nu :)
imrgon har jag inget för mig på förmiddan men på efter middag blir det golf med pappi (om vädret e ok!) kanske skype på morgonen vem vet? :) men nu ska jag sova och så hörs vi imrgon igen då puss på er! <3

.


forever21! <3

heej <3
idag  var jag juh på manhattan (ny city) handlade lite kläder på forever21 :) det regnate typ fett mycket och allt så var inte presis någon bra dag att gå i stan på men men fick ju med mig lite kläder hem men knaske inte det jag hade tänkt köpa men men xD

Allt är från forever21! (frida henningsson <3 forever21!)

varning för sämsta bilderna i värden!

(shorts) $ 17.80
(jeans) $ 10.50
(linne) $17.80
(den över)
(tröja) $12.80
(byxdress) $19.80

sorry för fettttttt dåliga bilder men pallade liksom inte xD ni kommer säkert få fotton när det sitter på någon gång :)

NY City!

Heej :)
ska dra in till new york city nu :) shoooooopppppiiiinnnnnggg!!! ska köpa tröjor och byxor är första saken sen får jag se vad jag får med mig :D <3
hörs ikväll love u ! <3


almuerzo

Sitter på rummet och äter lunch (almuerzo på spanska) skypar med lisa md :D snart far et in till ny city men skriver innan ;)



handla..

hej!
ska åka ovh handla någon stans nu så  bloggar när jag kommer hem!! _:)

hyvää yötä! <3

Hej!
ligger i sängen ska stänga av datan och sova för jaadags att göra det! vi hörs imrgon har nog inte så mycket planerat tror jag :) ajaj nu ska jag sova bara 2 låtar till (mitchel) sen stänger vi av datan och släcker lampan!!! soooooova!!!! Fredag :DDDDD looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov it's friday and i'm in love!!! good natt love u! <3

elli och elli asså jag vet inte om vi skulle skype inann du åkte (s) så jag ställer ingen kl för jag pratade ju snabbt med er idag sen får vi juh ta resten under veckan lov ni vet :D


*

Fuck you I hate you! <3

hälsa dag!

hade någon konstig hälsa dag i skolan idag...
så första lektionen ska vi ha yoga i typ 15 min xD och min no lärare e bara lite udda eller xD hon står typ och gör värsta ljuden å ba åååå det här är skönt och typ står och berättar för oss hur hon kännder det slutar med att typ hela klassen sitter och pratar medans läraren + 4 till gör yogan xD på so:n så skulle vi leta fram svar på datorer om hälsa typ vet inte riktigt. På extra engelska (eller 2 språks engelka om du e från ett annat land) fick vi godis ;) förstärde hälsa dagen lite där!!! under sin idrott´s lektion skulle man gå omkring i idrott salen ioch kolla på hälsautställning och sissta lektione skulle alla gå och kolla på någon sak om mobbing (hela skolan) och jag har idrott sista lektionen så vi fick en lapp som sa att vi fick gå vilken lektion vi vill så skippade kören idag och gick omkring där och kollade på lite saker vet inte riktigt vad det vad ;) sen sista lektionen gick vå ju på den där saken om mobbning men aa det var väll inte så mycket som hände då :) sen lättade jag och så åkte vi (familjen) och kollade på lite olika hus att hyra typ... sen åkte jag hem och skypade i typ 10 min sen kronglade det och nu dissar dom mig :O tack!

.


skype?!

satt och spypade med ellix2 och jonte och hans random kompis xD men sen typ bröts allt och nu vette tusan vad som händer xD


22:06

natti natti en sista till på facebook sen ska jag sova! har suttit på googel och letat efter ett ord som jag kommer behöva imrgon in för provet men hittar det inte! -.-
får väll lägga 3 min innan provet på att läsa på dom viktiga orden och datume och allt ;)

haj haj så hörs vi imorgon puss! <3

(elli och elli imorgon är det fredag och ni vet vad det menas!)


borsta borsta tänderna!

nej men hej!
ska borta tänderna nu sen bädda mer mig i sängen och plugga liten sen blir det sova för imrgon ska jag var 7:40 på skolan för att göra klart ett prov som jag inte han göra idag!

asså skolan e såå himmla tråkig! på luncherna om jag pratar med någon så är det i max en min på 25 min asså jag sitter där och stirrar ut över matsalen varje jävla ekliga dag! På lektioner pratar jag ju med folk iblans liksom men så fort lärarna säger ni får jobba med någon om ni vill då sitter jag där själv igen! Så jag har liksom ingen att jobba med och fattar jag inte nej då är det bara sitta där och vänta i 10 min tills läraren går igenom det!Efter skolan när alla står där i koridårerna och pratar går jag bara raka vägen ut och åker till träningen! det är det som är lite tråkigt med golf att man har inte den där soddi tiden i skolan före. alla stannar kvar och går omkring i skolan före träningar och väntar medans vi golfare åker där i från typ direkt. men golf är ju en go å glad sport så jag får ju leva med det ;)

ups inte meningen att skriva om att jag hatar skolan och inte hat några vänner xD hehe sorry för det men när jag väll satta in en mening så blev det bara så ;) <333


duschen!

hej hopp!
nu ska jga hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite för provn imrgon :) eller -.- rättare sagt!
medans jag duschar gissa vad jag ska lyssna på då? jooo!! mitchel :D <3 puss på er så länger så hörs vi senare ;) <3


Vi vann :D <3

hej :)
vi hade match idah och vi vann lätt typ haha :D
just nu sitter jag och läser en bok på intrnet jätte kul!!!! (not) så vi hörs lite senare <3


22:16

GOD NATT! nu ska jag sova hoppas jag mår bättre imrgon så jag kan gå till skolan och göra provet så jag inte måste göra det efter alla andra även om det inte skulle sitta fel med att vara hemma imrgon! får se vad som händer e jag hemma blir det ponnyakuten och skype? nej vad fan kom nyss på att även om jag är sjukt imrgon måste jag knalla till skolan -.- för vi har golf match imrgon och jag måste spela den och jag vill spela den såå!! f**k! aja fail på provet imrgon e det gör inget vi har ju ända fram till sommarne på oss att lyckas göra bättre fär termines betyg! första provet på ny termin får man miss lyckas med frida eller? ajaj skit samma jag ska göra så gott jag kan räcker det gött räcker det inte då får jag väll leva med det och plugga mera till nästa prov!

Puss på er å god natt!


All day!

Jag har uptäkt att jag älskar låten all day (cody simpson) men inte när cody sjunger den utan när mitchel sjunger den! jag lyssnade på mitchl typ 1000 ggr och bestämde mig för att söka up när cody sjunger , OMG är han tjej eller han låter som en tjej när han låter och jag gillade inte hans röst nej cody var ikke bra! men när mitchel sjunger den låter det såå sjukt bra och det säger jag inte bara för att jag är galet beroende utav honom utan för att det låter så sjukt mycket bättre! det finns vissa låtar(låt) mitchel gör som låter ganska dåligt eller inte lika bra som vanilg och musik vidon är inte bättre den häller en av dom(det)  är baby men JB den gör han inte gör såå bra. men vi gillar han ändå han kan ju inte göra alla låter bra eller hur? :)

men All day med han e sjukt grymmmmm!!! <3333


Mitchel
Vs

cody
Vilken gillar ni bäst :) <3

mår illa!!!!!

mår riktigt illa känns som om jag sak spy!


fy fan vad äkligt det är! känns som om jag kommer spy helt hävla serii!!! jag kommer fan spy :S
asså shiiit vad jag mår illa!!! OMG!!! Och så har jag huvudvärk på det vad fan! -.-

WorldWar2

5 länderi europa som inte var med= spanien portugal schweiz typ halva irland och sverige (stolt svensk här) fattar inte hur schweiz lyckades för dom ligger liksom i mitten xD protugal har spanien ivägen och ja ingen vill väll ha spanien xD Sverige vi hade ju blond hår och blå ögon så oss vill väll tyskland inte död :D och jaa vi var väll bara föör sööta och snälla för att gå in i krig :D hahha cooola vi e!


Golf Middag!

ska snart åka så bloggar nu!
om typ 10 min ska jag åka på middag med golf tjejerna vi ska hem till en av dom! Men jag vill värkligen inte för alla är mycket äldre en mig och känner varandra och cristiana hon som jag känner ska inte gå så om inte lekis går så kommer jag dö för dom kommer säkert prata med varndra och så ska jag bara sitta där och sirra! nej jag vill värkligen inte men mamma tackade ja och om man har sagt ja så kan man inte säga nej tycker hon! asså vill värkligen värkligen inte gåå!!! + att jag har so prov imrgon och blond som jag är så fattar jag inte så mycket eller jag kan inte så mycket såå kommer spendera hela kvällen på den där "roliga" middagen så fail imrgon på provet han kan lika gärna skriva det jag behöver inte göra det för kommer endå faila sååå drews bara skriv FAIL på det så kan jag sitta där och sova medans alla andra gör det det låter gött tycker jag!!! Asså fan! pallar inte längre bara 2 dagar kavr i skolan sen är det lov men vad fan 2 dagar suck!!!!!jag vill ha fredag typ nuuuuuuu!!!!!

Men man får väll ta och plugga dom sista 10 minuterna innan vi dra så kanske jag kan få 2 rätt på provet imrgon :DDDDDD -.-

Dagens fick ni i detta inlägg med fan vad lyx!


krig!

jobbar med andra värdskriget och skolan och nyssa hade jag ett krig!

jag och elli krigade om mitchel! jag fick tbx honom och hon fick clinton! nu e jag nöjd :D <3



och på bdb !
puss på dig elli! <33333

PLUGG PLUGG PROV :O

PLUGGGG!
nitter och pluggar så bajs på er som har ett bättre liv en jag! ska typ plugga i en h sen måste jag åka men slänger in ett snabbt innan jag drar om var och allt :) <333


Såå klart har vi clintoncavemusic i öronen! MITCHEL <33333

Morgon

VÄDRET E HELT GALET UTE! DET BLÅSER SJUKT MYCKET :S JAG SKA BARA BORTSA TÄNDERNA OCH BYTA OM SEN DRAR JAG TILL SKOLAN :D NOT!!! TYCKER DOM KAN STÄLLA IN SKOLAN IDAG FÖR ATT DET BLÅSER DÖR MYCKET ;) DET SKULLE INTE SITTA FEL!!! BARA 3 DAGAR KVAR TILL LOV OMG VAD GÖTTTTTT!!! AA MEN NU SKA JAG BORSTA TÄNDERNA PUSS PÅ ER


Jake och Mitchel! <3


Jake och Mitchel cave! <3
Jake är mitchel och clinton's 10 åriga kusin som sjunger denna låt med mitchel (14)

sova typ :) <3

Nu ska jag sova (viktig info här hörni!) så vi hörs imrgon för åker hem efter skolan och sen ska jag åka på grupp middag med golfen... e typ närvös för det för alla är äldre och hon i min ålder kanske inte ska komma ..... gaaaa !!!!

ajaj nu ska jag sova=dags att stänga av mitchel och idag ska jag inte ta upp ipoden efter 5 min (eller ska förköka får se hur det går) förlåt föt att jag inte bloggade mycket men vet inte typ glömde eller orken fanns kanke inte jag vet inte riktigt! men ska göra så gått jag kan men lite bättre inlägg för dom jag har nu känns lite  B tycker jag! ;)

måste klippa mig men vet inte hur mycket?!?!?! <3


no golf!

Golfen blev instäld pga dålig väder men vad fan det regnar inte ens ute -.- killarna spelade juh deras match så varför kunde inte vi spela våran liksom :O suuuur.se här asså!!! men fick ju tid att göra läxor då jippi? nee!!! ska typ läsa 10 sidor i historia ww2 och sen typ 5 sidor i no+3 frågot och läsa ut englska boken -.- jag som älskar att läsa så hääääääääääääääääääär mycket!!!!! not!!!! -.- såå nu sitter jag och pluggar kul ,nepp!

Asså shiiiit fick typ reda på värsa braiga saken nyss om det jag hittade e rätt och ***** bor där :D asså får kolla på det igen för jag viste INTE att det fanns hus där men kansek är huset på hörnet som menas ;) ikke vet jag men får kolla igen ! elli jag har lite nytt för skype på fredag :D


skulle publeserat för typ 2 h xD

22:39:15

Aa nu ska jag sova :) ligger och lyssnar på mitchel kommer bli svårt att stänga av kommer väll antagligen hamna på ipoden och lyssna på han ist ;) imrgon blir det ganska sent hem och om jag har mycket läxor kommer jag inte kunna blogga så mycket men jag lova err inlägg ! även om det måste göras med ipoden såå får ni vete hur jag spelade och hur det gick för oss :) vi hoppas såå klart på dt bästa för det har ska vara en skola som är ganska lik våran (alltså golf lagen ) såå det gäller att spela bra imrgon och hålla koll på alla slag till höger och vänster ;) och i mitten så klart där vi hoppas alla hamnar ;P såå håll tummarna för oss nu! puss på er! <3

Rye golf!


Denna veckan ska jag:

Det är väll så här min vecka ser ut (tror jag) som vanligt är det golf måndag-torsdag men den här gången har vi 2 st matcher och bara en träning som var idag då@ osborns (annan skola, upp till 5:an) sen helgen blir vänta och sen men efter som det blir lov så kommer jag nog skypa mycket då så får se hahah ska nog inte skypa varje dag som jag gjorde föra helgen och kanske med lite olika personer ist för samma men det är ju sjukt kul att skypa med dom såå varför inte? asså jag kommer juh skypa med dom men ska nog försköka skypa med andra med ska tvinga lite personer att ladda ner skype! så om du inte har det och läser det här och inte har skype... ladda ner det då! (skype.com) aa det var väll det jag hade att säga just nu ;) hörs senare puss <3


Mitchel ! <3


Puss på dig ;) <3

 

 


godis!!! :D <3

Hahah min tränarae gav mig godis på täningen idag hehe! fett gött juh :D <333


golf :) <3

nu ska jag lätta av till golfen :) men kommer inte få höra mitchels röst på typ 2 timmar kommer dö :'( ps dog i skolan!! <333333


28 grader :D<3


Dagens xD

28 grade här nu då ska snart byta om till shorts och dra på golf träning har gjort lite matte läxa men tror jag failade för det ser helt cp ut -.- suck!!!

Gissa vad jag lyssnar på? jooo clintoncavemusic :D <33333
mitchel cave omg säger jag bara!!!!!!! <3333333333

Mitchel Cave!! <3333

Asså älskar!! Han är sååå sjukt cooool!!!! <33333333333

 

Nu ska jag sova men första ska jag lyssna på 100 av deras låtar!!! <333333


OMG I'M GOING TO DIE!!!

I'M IN LOVE!!!!!!!!!


DERAS NAMNA PÅ YOTUBE :
SERRI JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

OMG JAG DÖR!!!!!

Hittade på zoe:s blogg är helt jävla kär!!!




OMG JAG DÖR HELT JÄVLA SERRI!!!!!!!!!


golf

nu ska jag dra och spela golf!!!

elli och elli <3

har presis skypat klart med elli och elli puss på er!!!


Dag 32

Dag 32 - En bild som gör dig glad.
(sista dagen)


skype med elli!


Natti natti! <3

nu ska jag sova! imorgon ska vi kolla på cyckel sen spela golf sen ett kort skype sammtale med elli.j hoppas jag på och kanske några fler men det får vi se :)<3333 eller jag kommer nog göra om den där planen lite hehhe xD <333


minst 8h!! :D <33

Idag har man skypat i typ totoalt 8 h eller något först typ 6,5 i rade sen mat och sen skype igen har skypat med typ 10 olka personer och som max 6 eller 5 tsm xD fy fan vad jag älskar skype men den ville bara dampa lite idag!!! så elli kunde inte komma med i sammtalet -.- kamrorna slutade fungera typ 10000 ggr! -.- men får testa igen imrgon!<333

just nu sitter jag och pratar med henrik eller jaa han är och borstar tänderna elli och jonte drog för en stund sen! så om 10 min ska henrik  dra då får jag väll resa mig från sängen och så och ducha! ;) <333

+ att jag fixade nya skype! :D <33


Skype

Jag, Victor ,Elli och Jonte

:D <33


henrik och elli på skype!

Tja :) sitter och skypar med elli och henrik :D
sen när elli kommer hem från någon middag ska hon skypa med oss med :D sen frå vi se om jonte kommer eller inte för han svar typ inte på ellis sms och såå får se vilka som vill vara med i 5 h skyning! ;D frö det ska det bli!

jag och elli började 12:18 så där är från den tiden 5 h ;D <3



olika längar vi skickat till varandra xD

mer

Dag 31

Dag 31 - En favoritfilm.

har typ ingen men gillar denna!


ROLIGT? NJA?

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Jupp

2. Är du lycklig?: Ja kanske det

3. Är du uttråkad?: Nepp.

4. Är du ledsen?: Nej.

5. Är du svensk?: OFC 100% NI VET :D?

6. Är du cool?: Haha, kanske det? :P

7. Är du från Irland?: NEJ TACK!!!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: JEPP.

2. Har du någon gång blivit sårad?: KLART JAG HAR!

3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? MM

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: JAA MÅNGA GÅNGER TYVÄRR.

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: NE

6. Har du haft en hemlig beundrare?: HUR SKA JAG VETA DET OM DEN ÄR HEMLIG .

7. Är du kär?: AA.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja OFC!.


TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: BILDDAGBOKEN OFC!!!

2. Blind eller döv?: JAG KÖR PÅ INGET AV DOM XD

3. Katter eller hundar?: HUND.

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: KONSTIG FRÅGA?!

5. Coca-Cola eller Pepsi?: PEPSI SÅ KLART!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: VENNE.

7. Pengar eller lycka?: PENGAR SÅ FÅR MAN LYCKA ;D

8. Dag eller natt?: DAG.

9. Facebook eller mobil?: FACEBOOK !


TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? NEPP

2. Brutit något?: IGAN BEN!

3. Gjort nåt du ångrar?: JA?

4. Hoppat Bungee Jump?: NEJ.. :/

5. Ljugit för någon du tycker om?: HAR JAG NOG XD

6. Ätit en hel tårta?: TYP XD

7. Gjort bort dig offentligt?: JAA HELA TIDEN!

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: NEJ TROR INTE DET KANSKE DEN FÖRSTA VA DOM!

9. Gråtit när ett husdjur dog?: AA :'( R.I.P <333

10. Velat försvinna?: JA DET KAN MAN LUNGT SÄGA.


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: MAMMA

2. Telefonsamtalet du fick: VENNE

3. Personen du var med: FAMILJEN.

4. Roligaste grejen som hänt (NYLIGEN): SKYPE MED ELLI HENRIK OCH JONTE!

5. Personen du smsade: HANNAH

6. Personen du fick sms av: HANNAH

7. Personen du tänkte på: ELLINOR

8. Du skrev till på facebook: HENRIK

9. Du kommenterade: ELLIS IN LÄGG

10. Du tillbringade natten med: MEEE

11. Du kramade: EE VENNE XD


god natt!


skype i 4,5 h! :D <3


bilder från fridas och ellis skype! xD


har typ 1000000 bilder som ni såg på första bilden xD fb ligger några typ 4 xD

Satt i 4,5 timmar och skypade med elli! sen kom henrik med en stund och efter ett tag någon jonte(?) ellis vänn sen dissade henrik sen kom han tbx och dissade igen -.- nu har vi skypat färdigt och aaa alla ska väll sova nu menas jag har tråk innan kl är mycket så jag får sova!


Skype!

henrik dissade :(

någon jonte fårn halmsa e det nu som gäller xD

och ellinor


Skype

med elli och henrik!


Dag 30

Dag 30 - En gammal bild av dig.

Hur gammmal då?
Ni får riktigt
riktigt gammla!!!

Jag och Maktman!

Jag och chalippo! (stavning)

Jag och Mickis!

katti,jag, Kim och adam

Mickis, Oscar och jag!

Jag!

fan :(

Skulle ha skypat med elli och elli idag! :D men elli.j har inte datorn med skype den har elli.s och hon svarar inte ens på facebook -.-

sitter just nu och chattar med elli och andrea


pallar inte skriva mer just nu men bloggar senare! <3

School

HEJ HEJ! SKA LÄTTA TILL SKOLAN OM 15 MIN KANSKE SÅ SKA BARA GÅ OCH BYTA OM OCH PACKA VÄSKAN SÅ E JAG KLAR! I EFTER MIDDAG BLIR DET SKYPE MED ELLI Å ELLI, JAG KAN INTE VÄNTA MER VILL PRATA MED DOM NUUUUU!!!!!!!! DET E JU TYP 7 TIMMAR KVAR NEJ INTE RIKTIGT TYP 6 MEN DET ÄR JU ÄNDÅ FETT MYCKET!!! AMEN NU SKA JAG GÅ OCH BYTA OM! HÖRS I EFTERMIDDAG!!!<33

Nu ska jag sova hihi :) <3

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova typ heheh eller jaa xD
Imorgon är det fredag :D fett med gött!!! Då blir det skype med elli och elli!! <33 (deras blogg) det har jag längta efter i typ 1000000 år!!!

Älskar er!


Dag 29

Dag 29 – Din familj

Pappa Mikael
Mamma Jeanette
Stora Syster Jennnifer
Lilla Syster Frida


Värdens bästa Familj!
Älskar dom sååå sjukt mycket! <33333

WE LOVE RANGERS!!


Vi vann :D <3

Tja tja!
Hade ju golf tävling idag. Det gick inte så jättre bra för mig själv för dom jag spelade med var fett dåliga (menar inget dumt) såå när man skulle komma ihåg alla deras slag( och det blev många) så glömde man lite sjävl att konsentrera sig på spelat! Men vi van juh såå det e ju gött xD Men vi van himmla lätt såå heheh x) just nu sitter jag och kollar på tv med pappi :) hockey :D LOVE IT!!! heheh jaa det blev ganska kort text idag... men det är för att det finns inte såå mycket att skriva, Men puss på er så hörs vi senare! <3


Sov gött Frida! (Efter som alla andra redan sover!)


21:52:55

tror jag lyckades med läxorna bara no:n som jag typ inte fattade...
Imrogn ska jag spela min förtsa matchen i golfen såå e typ lite närvös för det för jag vill ju inte komma in i lagget (som ett år ungre spelar ju för high school) och sen liksom göra så att vi förlorar! det går liksom bara inte! det är hemma match men vi spelar bara 9 hål här alla är  9 hål se det är typ det dom är vana med xD jag tävlar alltid i 18 liksom 9 var när jag var typ 8 år x) Men vi måste bära bägen :O och det har typ dödat min rygg redan måste typ börja bygga muskler i den om jag ska kunna spela  för min rygg pallar typ inte lägre eller joo men den kommer inte om ett tag jag har träning 4 ggr i veckan men vi är typ bara på banan 3 och vi inte åker till en annan klubb på måndagar för då är våran bana stängt så då har vi möten eller åker någon annan stan och splear men fatta jag tränar 4 ggr i veckan och ska helt plötsligt börja bärja min bäg hela tiden det är fett med jobbigt!!! såå bara börja tränna rygg muskler nu frida xD

typ nada (skrive jag rätt?) att skriva såå! nu ska jag hoppa ner i sängen och sova eller jag först ska jag borsta tänderna och allt det där skiten! Så vi kansk hörs imrgon det bror på hur mycket läxor jag får efter som tävlingen kommer ta en bra stund ;)


Tack skolan!

LÄXA I ALLA ÄMNEN (4) ALLTSÅ HUVED ÄMNERNA OCH ALLA SKA VARA KLAR MIRGON -.- TACK SÅÅÅÅ HIMMLA MYCKET!!!!-.-

Natti Natti blogg.se !


blev blogg ändå! :O

okej bra för att jag är såå bäst!
golfen gick väll rätt så bra tror jag eller jaa det gick bra! det var typ fett kalt och blåst mycket! det slutade regna precis när vi skulle gå up (lucky) sååå vi slapp regnet det var ju ett +!!!
eller vi kanske ska ta vad  som hände i skolan ist? okej för några veckor skrev vi saker om varandra på hälsan och såå fick vi tbx dom idag... hahah jag diggar vad dom sriver hahha att jag är snäll och vänlig fast det ända jag typ gör e att sitta där och lyssna och stirra  asså jag pratar typ ingen ting! sen skrev nästan alla att jag var grym på skidor xD bara för att dom hade läst det i tinningen så pratade en kille med mig om det och då hörde alla det xD men skit samma! en stod det bra på sport skidor och golf :O what jag har bara berättat för en person där innen att jag spelar golf och det är en kille i min klass och tro mig det var inte han som skrev det! han skriver INTE såå fint! xD såå dt var fett läskigt!... sen fick jag många att jag hade bra kläd smack jaa om man kollar runt på skolan så fattar jag vad dom menar! jag tycker inte att jag är något specielt med mina kläder mne folk på skolan vet ju f*n inte hur man klär sig! jag menar gå hur du vill och visa hela rummpan hemma eller gå i mjukisar varje dag visst men inte i skolan please! och ha inte samma kläder varje dag asså omg ni har ju forever21 tjejr!!!! och killar H&M hallå vill ni att jag ska visa er vägen dit eller asså komigen kläder jag menar snälla hur svårt kan det vara att välja något som täker rummpan eller något snyggt sluta se ut som troll!!!! sorry för det! sen fick jag typ fint hår söt och massor med skit orkar inte gå och kolla kanske kan göra det till imrgon eller asså typ sätta mig och läsa dom och sen skriva av dom till er om jag pallar!!!

asså shiiit jag sa att jag inte skulle blogga och kolla liksom? men det var bara för att jag kände mig tvungen att blogga eller dte gör jag alltid hahah xD men nu ska jag sova! hörs imrgon! <333

oj fin bild xD



sorry but i love picnik!


 

Jag vet att dom inte är något specielt men det e fett kul att göra jag vet att dom ser ut som vilka bilder som hälst but so what?


sorry!

hej hej!
hade golf träning idag (som vanligt) det gick väll bra tror jag :)

men jag pallar inte blogga nu sorry ;D


Dag 28

Dag 28 – En förebild

Min syster!
Jag tycker hon har lyckats bra i livet! hon går på college där hon även får spela golf hon har bra betyg och är en vanlig (?) tjej  på 20 år! <33 Älskar henne!





Natti natti! <3


Dag 27

Dag 27 - Tre plagg du ofta bär


Shortan
linnet
byxorna

men asså inte allt på samma gån men jag har typ alltid kläder då jag bär ett linne till !
shortna skulle jag kunna bära varje dag men det skulle vara konstigt! Älskar den!
byxorna typ ända jensen jag äger (ett par till) typ dom änd som jag trivs att ha på mig!

Frida <3 Picnik

hahah typ det ända jag gör nu förtiden eftersom sverige alltid sover -.- <3

 

 


onödigt skit i matte juts NU! -.-

jaha!
just nu sitter jag i min säng och lyssnar till JB och sen har jag typ matte papper över hela sängen har prov imrgon så försköer plugga jag känner mig ganska säger på dethär efter lektionen idag såå det e väll fett bra eller? ;) men det  fett random saker! många gånger när man jobbar med matte tänker man säkert när ska jag använda det här? men det visar sig att många av sakerna använder man i framiden men det här hahah det tror jag inte att jag kommer använda i fram tiden:-2=-3x-2y och sen måste jag göra så att det blir y= och något när jag gjort det ska jag rita in det på en graph man ba waht när i livet kommer jag behöva veta hur jag ska rita sträken på pappret? asså det här jag gjort dom senaste veckorna och typ 2 månader i matte kommer jag nog serri inte ha någon använing för i framtiden! asså kolla själva:


den sista är en av uppgifterna  ni ser frågan och ni ser hur jag har ritat den och alla uträkningar -.- onädingt skit säger jag bara!

Morgon

GOD MORGON! SKA SNART LÄTTA AV TILL SKOLAN... FÖRSTA LEMTIONEN ÄR ENGELSKA SEN MATTE, VI SKA HA PROV IDAG IGEN PÅ ENGELSK GLOSOR -.- KOLLADE PÅ HEMSIDAN MEN HITTADE INGEN MATTE LÄXA SÅ HOPPAS ATT JAG MISSADE OM DET VAR NÅGOT FÖR JAG VILL INTE ATT HAN SKA TA BORT POÄNG!!!! AA MEN NU MÅSTE JAG BYTA OM! HÖRS I EFTERMIDDAG! PUSS

Veckan!

Hade tråkigt xD nej men dom 3 sista dagarna får vänta och se vad som händer!


Justin Bieber Pray! <3

nu ska jag sova såå ingen mer bloggning hahah eller ni fattar väll det xD imrgon efter skolan ska vi ha ett golfmöte sen ska det tydligen vara träning men tror inte på det vi kommer inte hinna liksom! Imrgon får några av er vara upp fett sen så jag kan chatt med några haha xDnu e kl typ 4 hos er men ni kna var upp ett 24:00 sååå han jag prata med er en stund :) Elli och Elli vå måste börja planera snart skype någon dag?! det är fett med viktigt att denna sommarn blir bäst! inte an dag över till att bara sitta och glo! ridläger, träffa alla igen vara med kusse och allt det där som sommaren hör till! måste serri börja planera snart såå jag hinner allt jag vill! ska träffa ALLA!!! hahha eller ska göra såå gott jag kan och om en av mina planer fungerar kommer sommaren bli super heheh :D nej nej nu ska jag sova bloggar när jag kommer hem från skolan! och alla loggar in på skype så får jag se vilka som kan skypa? :D <333


Till er!


suttit och skrivit 6 sidor till er nu! men kommer bli minder när jag skriver rent det heheh kanske 1,5 inte vet jag fats jag ska ju lägga till med vi får vänta och se hur mycket ni får!


inte okej inte okej asså!!! -.-

Tjenare tjenare :)
idag blev det ju otleten såå därför har jag inte bloggat!
först åkte vi till outleten och jag köpte bara 2 st tröjor och en skidjacka men jag gillar inte att gå på ställen där det finns för mycket! så aa fick inte med mig så mycket därifrån sen åkte vi till ikea :D handlade lite saker det vet inte riktigt vad haha xD men sen när vi gick ut till där man handlar godis blev jag riktigt besviken på ikea!!!!! Dom hade julmust i januari men dom hade inte påskmust nu :O jag menar dom hade påskgodis men inte musten what?! man måste ju har påskmust på påsken ni skulle bara veta hur mycket jag hade sätt framimot att dricka den där musten och så hade dom dt inte nej det är oaceltabelt!!! det går bara inte jag vill ha min påskmust såå nu blir det påsk utan must :'( asså fy fan för ikea!!!

Nu ska jag sätta mig och plugga på lite ord för vi har prov på det imrgon kul kul super duper kul !!! eller nej jag tror inte det var så kul längre!!! -.- ajaj på med musiken och börja plugga bara!

sista dagen på lemshaga! <3

Bilder från idag får ni senare när jag orkat lägga in dom på datan!


22:41:15

Ska snart stänga av datan bara en sista titt på fb och bloglovin sen blir det sova! imrgon ska vi ju till en outlett(?) så vi åker typ kl 9 såå får se när vi kommer hem och när jag bloggar och allt det där hahah xD ska shoppa mycket kanske xD nej men jag behöver massor med kläder typ hehe xD

vi hörs imorgon då eller hur! <33

Saknar dig redan syster! <3


<3





Lägg 6 min av din fritid för att kolla på det här!!!


OMG den här ungen är bara för cool!
Asså han har inte ens hålt på ett år och ingen har lärt honom asså kolla hela saken

20:07

Golfen gick väll inte så jätte bra måste jag säga :/ sen så behövde jag bära bägen 18 hål såå det var ganska med jobbigt!!! + att jag har börjat få ont i ryggen dom senaste dagaran så att bära 18 hål hjälple ju inte något presis.... Imrgon tror jag vi ska till en outlett (stavning?) får se om det blir så eller inte xD

Nu har jag presis duchat och ska byta om elle jaa sätta på mig kläder xD sen ska jag gå ner till familjen och se vad dom har för sig är det något roligt stannat jag om inte går jag upp på mitt rum och kollar på roliga saker eller svenska ty facebook inte vet jag på datan ;D kanske ska göra lite saker på picnik? får vänta och se först måste jag byta om... hörs senare heheh :) <3


golf! <3

Nu ska jag dra och spela golf hihi fett kul :D <33333
hörs när jag kommer hem! <33


skypae nyss med lisa (till höger)

22:52

natti natti nu ska jag sova :) kanske spela golf imrgon får se hur det blir med det ;) <33 men vi hörs imrgon pözz och kramizz! <3


Picnik!



middag! <3

Nu ska vi dra ut och äta middag det e ju pappis födelsedag idag :D <333


(random bild)

Av sofia!<3



Av sofia

thanks TEAM S for an awesome day!

Asså shiiit vilken awesome dag asså!!!
På lunch raste började ena klassen av team s (2 klasser i team s eller 2 åttor) inte min klass uten den andra och sa att dom inte skulle gå till engelska för alla hatar honom såå som skulle sitta i koredåren och sitta där hela lektionen det slutade med att vi bestämmde att båda klasserna skulle sammlas vid trapporna och sen sitta där hela lektionen! Engelska läraren brukar alltis sitta i englska rummet när vi kommer men idag var han inte det såå när vi sitter där ser vi hur han går upp för tarpporna (crap) så då ställer sig en kille i min klass upp (darek)  och säger he's coming everybody run! så alla ställer sig upp och går till klass rummen! när vi kommer in skrattar bara våran matte lärare åt oss och sen börjar alla fråga darek varför han sa så för hade han inte kanske vi suttit kvar där ;) Mitt i lektionen kommer den andra klassen och ställer sig och stirrar in på oss så våran lärare öppna dören och alla börjar skratta! Sen går dom tbx till engleksa och vi fortsätter! Vi bestämmer oss för att inte gå till engelska utan gå till high school ist! (matte läraren sa att det var en bra idé) så efter matten springer alla iväg jag och 3 till går till matsalen för bri skulle köpa vatten och när vi går där ser vi rektorn i ett klass rum såå vi börjar springa tbx! Sen när vi är i middel school igen såå ser vi 4:a hur den andra klassen lämmnar engelska för att gå till matten vå vi börja springa ner för trappen där vi hittar typ alla (6 st var typ ute och sprang själva och 2 gick till lektionen -.-) när vi ser dom skriker vi spring tbx den andra klassen slutade nyss så vi springer ner för tarppa och tbx till high school och sen sätter vi oss där ganska länge sen efter en stund såå bah nej vi gåt till lektionen nu såå att vi inte hammnar i allt för mycket trubbel! så vi gick tbx fast typ 5 st stannade kvar ;D när vi kommer in sätter vi oss (alla som kom typ) mitt i klassrummet på golvet och giulia säger sago stund såå hon börjar random att berätta en saga xD hahah såå vi sitter där hahha fail NEJ!! :D sen kommer grupp 2 in och sätter sig och vo sätter oss på våra platser ;) sen efter typ 5 min kommer dom som var med oss in och sätter sig heheh xD  Aa sen blev det lite flumm i klass rummet med ;D men läraren var inte sur hehh såå det var fett kul!! så vi missade typ 5 min av matten och typ 10 min av engelskan fett chill juh!!!

Asså det är något jag kommer glömma sent i livet denna dag asså omg!!! :D Bästa dagen på länge typ och den när vi hade vikarie i matte och jaa det blev kause (?) och allt det där har jag skrivit om det nu måste jag kolla om inte ska jag göra det! ;D <33







Fredag på G! <33

Jaho nu ska jag gå hoppa ner i sängen och sova och imorgon är det FREDAG!!!! jippppi fredag fredag fredag :D 1 april med heheh lovar att någon kommer lura mig :'( Det är pappis födelsedag med såå blir ut på middag med familjen och ha en mysig kväll (tvärr så har syster redan åkt tbx till bosie)

En låt som spelas dag in och dag ut här i usa eller jaa alla sjunger den och när dom pratar om att det snart e fredag så säger alla texten typ hahha xD


PONNYAKUTEN 2 (3 på G)

kollade nyss på ett och ett halvf avsnitt av ponnyakuten 2 :)
börjar märka mer och mer nu att det känns som om dom alldrig rider eller löser sina problem för dom har alltid tid för såå mycket annant som första året inte hade! såå det börjar bli mer om vad döm gör utan hästarna eller deras problem liksom! När såg man nicholas rida för tränare sist? när lastade jacob? och det var länge sen innan det här avsnittet man fick se sofie spola musse. hoppas att det blir bättre!!!! tycker fett sund om liza som fick reda på att hennes häst måste vila resten av pogram inspelningn tills hon tagig den till en klinik.... Men hon kanske borde ha kollar upp hästen tidigare för man undrar nog om det bara kan vara hjärnana när den håller på sådant eller ee skit samma!

ASSÅ OMG DET KOMMER EN PONNYAKUTEN 3!!!!!!!!!!!!!!!!!
HALLÅ PONNYAKUTEN 3 OMG OMG OMG OMG OMG MITT LIV ÄR UNDERBART PONNYAKUTEN ETT TREDJE ÅR ASSSÅ SHIIIIIT VAD JAG BLEV GALD NÄR JAG LÄSTE DET ASSÅ SKOJAR INTE DET ÄR SANT DET KOMMER PONNYAKUTEN 3 SOM KOMMER ATT SPELAS IN UNDER SOMMAREN 2011!!!! TROR NI MIG INTE KOLLA DEN HÄR BILDEN DÅ!

HAHHA DET ÄR INTE FÖRSTA APRIL HÄR EN SÅÅ NEPP SKOJAR NOT!!!!!!

 


matte matte matte jaa det är jag just nu?????

omg alla kläder e på plats du är det bara saker som ska ner till köket kvar och det tar jag när jag går ner sen ;D
mitt under ständadet satt jag och pratade med victor på facebook haha det slutade med att vi satt och skypade tills skype laggade sönder såå dt inte gick mer och han fick gå och sova och jag åter gå till städnig haha fick veta vad som händer på lemshaga med xD hahah omg vad jag önskatt att jag varit där när wille pratade med jeanett hahah fy fan vad jag önskar att jag varit där!!!!!!!! Tack wille för det du gjorde !!!(om det jag hört e sant/ fattade det rätt)

nu ska jag sätta min och göra min j*vla matte läxa bläääääääääää!!!!!!
m=3;(-4,-7)  antingen är svaret y=3x+1 eller så är det y=3x+5 någon som fattar mina läxor har typ  5 sådna frågor och sen har jag 4  frågor som ser hur så här : x+y=6   3x-y=2 och sen ska jag skriva ut eller jaa rita ut svarit på en sak (ni kommer se bild på det)

Dom blå frågorna!
Dom blå frågorna!
Såå här ska det typ se ut xD

RSS 2.0