Golf träning!

Ska dra ner till skolan nu för att hoppa på bussen men alla och åka på golf träning ( drivning range) party on the bus!


Dagens outfit


BondeBränna!

Ser ni min fina bränna axen är en färg, armen en och vänster handen en annan.... Golf bränna är så himla fint när man har en brun hand och en vit hand ;)


I can't wait!


Golf golf golf!

Om typ 5 min ska jag hoppa in i bilen och åka ut till Long Island för en golf tävling! Några säger att banan är super svår och några säger rätt okej! Men bara jag är fokuserad så ska det nog gå bra! Så alla ni får hålla tummarna för mig! ;)


God Natt!

Imorgon är det golftävling som står på schemat! Den är ute på long Island ! Håll tummarna!


Fun on schools iPad!

Jag och Stana hade tråkigt under NO lektionen så vi tog lite fina bilder ;)


Sienejskwvslgwkw

Blä! Orkar inte jag är trött hela tiden kl är nu 21:30 och jag säger god natt and peace out!


Take me away from this shit!

Usch! Jag orkar inte! Då mycket läxor och test i veackan! Jag fattar nada i spanska ( haha nada lol) och hon var bara i skolan två dagar att lära oss detta annars hade vi vikarie och då gör man juh inget bläää jag orkar inte!


Time to sleeeeeep

Ush inte klar med alla läxor men jag är för trött finns inte en changs att jag kommer orka stanna uppe och göra dom! jag gör dom imrgon under håltimmen och lunchen, jag har bara spanska och rätta en uppsatts eller fixa den innan jag lämnar in den på torsdag! kl är bara 21:30 men jag ska fan med gå och lägga mig! orkar inte vara vaken mer! tänk att det bara är tisdag :'( kom igen vackan kan du gå lite snabbare tack?
 
Kollade igenom gamla bilder och hitta en på mig och min babe!
Miss him so much! My little star! *****
 
 

Look what i found....!

Titta vad jag hitta när jag rensade datan! 
Miss you babe!
 
Hola min fina blogg! Idag har jag typ tons med läxor men kommer inte orka göra allt så gör lite imorgon ;) för jag har håltimme inanna sakerna ska vara klara så gör dom då för det är inte mycket men jag orkar inte sitta uppe till 22 ikväll för jag har massor med andra läxor att göra.... :(
 
Idag på golfen orkade typ ingen var seriös så vi alla bara spelade runt och flummade! spelade med en klubba och bara skojade runt! vi orkade liksom inte, men det var skönt för det blev som ni dag off, för jag ska spela hela veacka (match igår, träning idag, match onsdag,torsdag, träning med min sving tränare fredag och sen två tävlingar (utanför skolan) på lördag och söndag) så det är mycket golf och sen nästa vecka börjar det om igen måndag-torsdag!
 
Jag fick in tränare att bära min bäg idag ;D för vi delade klubbor han spelade med mina klubber så då var det orättvist om bara jag fick bära så han bar min bäg ett hål ;)

Måndag......

-.-
 
Hej..... har varit super bra dags tills just nu 30sec innan jag satte mig för att skriva detta..... men what ever! idag efter skolan var det golf match som vanligt van vi :) ikväll är det plugga plugga plugga matte... test imorgon ååå jippi på den! Jag vet att jag suger på att blogga iblan men idag har jag inget roligt att skriva om och jag känner inte för att blogga+ jag måste plugga nu såååååå...
 
xoxo
 
Saknar min underbara syster! <3

Time to sleep!

Hola! Jag fick läxorna gjort och lite packande, det är helt tomt på väggarna.... Ska iaf sova nu för kl är mycket :) imorgon är det match igen som står på schemat! 
 
xoxo

Tror jag har en ny favo låt...?

haha jag vet att låten är fett gammal men jag är typ kär i den!
PARTY!
xoxo

Time line done!

Nu är jag klar med SO läxan vilket var en WWII time line.... min hand är lite död från skrivaded... men nu är det dags att hugga in på resten av alla läxor som ligger på bordet och stirrar på mig </3 SAVE ME!
 

Jobbig söndag

Ush plugga dag som står framför mig..... måste skriva en hel uppsats... bajs! och göra en timeline för WWII, plugga för matte test på tisdag och no lab. sen måste jag packa igen med .... men vi får se om jag hinner blogga mer idag fr jag har så mycket work to do!
 
btw fick reda på att en kille från min gamala skol (Felix) ska vara förband för Justin Bieber på globen alla 3 dagar! det är juh sjukt coolt!
 
^The Fooo Music

Tomt i rummet!

Jag bloggade på iPaden när jag kom hem från golfen men det gick inte att publisera... men iaf, golfen gick okej spelade med pappa, en kille från min skola och hans pappa. vi hade iaf trevligt även fast golfen inte var på top!
 
När jag kom hem chillade jag ett tag tills jag gick upp för att packa men som vanligt när man packar/städar hittar man massor med gamla roliga saker så jag fick inte mycket packar för jag satt och kollad igenom massor med saker! Nu ser mitt rumt så tomt ut för allt (nästan) från väggarna är ner taget och en byrå är borta!
 

Tee Time!

Dags att ta en pause i packanded och åka och spela lite golf! PARTY! ;)
 

Packa!

Hey beautiful people!
 
Jag sitter just nu i en stor t-shit, ett par mjukis byxor och stora tofflor på mig och tittar ut over mitt rum som idag kommer bli kaso! Jag ska packa.... det kan dog ta ett tag! Men jag måste börja med att lägga in alla kläder i min garderop så jag får mer plats att ställa alla låder på för jag har kläder över hela golvet..... ups! Nästa helg har jag inte tid att packa för så har jag golf tävling hela helgen (ute på long island) men iafal nu ska jag och min data ha dans party medans jag packar!

Ut tråkad med en iPad!


Golf träning!

Dags att åka och träna med min tränare ny vi ska antagligen ut och spela :)


Dagens outfit


Lunch!

 
Lunch mys!
 
 
 

Välkomen till Amerika.....!

l
Vad är detta för land jag bor i?
 

Håltimme!

Sitter just nu i matsalen och "pluggar" jag gjorde lite spanska för jag visste inte om det var läxa eller inte så jag gjorde det ändå för jag hittade inte min lärare att fråga men sen skickade min kompis ett sms och sa att läraren inte var här (btw spanska lärare) för Stana har henne första lektionen och jag har henne 4:de så å slapp jag göra det ;) tror inte det var läxa men gjorde det bara ändå!
 
Det regnar inte ute så det kanske blir golf i efter middag men ska jag vara helt ärlig hoppas jag nästan att det regnar för jag är så trött och vill bara vila! har spelat golf varje dag denna vecka och det kommer vara så fram tills skolan är slut! vi har 3-4 matcher i veackan och så tränar vi på måndagar och så tränar jag och spelar själv på helgerna! det är juh super kul men jag är bara så trött just nu!
 
Men det är inte långt kvar till sommar nu och då kommer jag hem till sverige! :D det blir ridläger med bästis i 10 dagar på Gotland och sen blir det bara chilla runt i Stockholm restan av tiden! I can't wait!
 

Friday!

Morgon!
Nu är det äntligen fredag! :D jag skulle gärna stanna hemma idag men jag får väll jobba mig igenom dagen och sen när jag kommer hem sova i 1 timme och sen iväg och spela golf (om vädret inte är skit). Jag sitter just nu och kolla på nyheterna om jakten på Boston bombaren( ena är död men andra är på fri fot)

Ush jag känner för att bara går till skolan i pyjamas! SÅ TRÖTT


Golf!

Hola!
 
Den här veckan har dte varit 3 matcher (och vi vann alla) jag spelade Bra, okej, okej... nästa vecka tror jag vi har 4 eller kanske 3 inte helt säker men vi ska spela på en av mina favo bannor (Westcheter Hills) så det är jag rätt taggad på! Imorgon är det ingen träning med skolan men jag ska träna med min tränar (inte skola tränaren utan utanför skolan) så ska jag ut och spela några hål med honom så han får se mitt spel i hel het och inte bara på en range och på en putting green, men det ska tydligen regna super mycket och blixtra imorgon så det kanske inte bilr av.. då får jag stanna hemma och packa ist för flytten!
 
juste tror inte jag har sagt det på bloggen! OM två veckor ska jag flytta hem till sverige igen! nej nu skojade jag bara! jag ska flytta i samma stad som jag redan bor i men bara till ett nytt hus för huste jag bor i nu ska ägarna sälja (för vi hyr bara eftersom vi alrdig viste hur länge vi skulle stanna och fortfarnade inte riktit vet, men vi ska bo kvar i rye i 2 år iaf) så nu har jag massor att packe för jag måste ta ut allt ur alla lådor och allt så! men det är bra för då kan jag ränsa för jag har så mycket skit i mina lådor (mycket gammla skol arbeten som man inte behöver spara liksom) Så nu vet ni det med ;)
 
xoxo
 

svettig idrott!

Hola mina fina!
 
Gissa vad som kommer nu?! jo ändu en historia om mina idrotts lektioner. Idag spelade vi fotboll! vi är typ 50 (eller något) elever i min idrotts klass så den är super stor! och idag bestämde sig läraren för att bara göra två lag ist för att ha ett lag på sidan(3 lag). vi spelade men 2st bollar för att vi är en så stor klass så många skulle bara bli ståend om det var 1 boll. jag tog höger sidan och började sprina efter den där bollen och oj vad jag sprang! jag sprnag up och ner höger sidan hela tiden och sen in framför mål för att hjälps Drew (målisen) att skydda för han behövde juh fånga 2 st bollar ist för bara en! Jag är inget stor fan av fotoll utan tycker det är en rätt tråkig sport (iaf att kolla på) men att spela i skolan är rätt kul! men iaf så jag springer upp och ner och ända gången jag stog still var när det var fri spark (3 ggr under matchen) så på 30 min sprang jag nästa hela tiden upp och ner höger sidan av planen! jag skulle nicka/ta den mot bröstet och kom i mellan och fick den rakt i ansiktet haha fail! och så klart var jag inte rädd för att gå hårt och jag hamnade många gånger öga mot öga men nånga killer när vi båda vägrar ge upp bollen och den ligger mellan alla fötter och kommer ingen vart för vi båda bara sparkar och sparkar..... haha det var rätt så kul att spela lite fotboll idag så det var väll gött, men jag blev rätt så svettig och hade liksom n lång armad på mig så jag stod i bh inne i omklädnings rummet i typ 5 min för att all varm lunt skulle flyga av kroppen för jag kunde inte sätta på mig tröjan jag var för varm! Men till slut var jag tvungen att sätta på den och det var inte så super mysigt men den svettig kropp haha
 
xoxo
 

I see what you see and I love it!

A super pinsamt!

Idag i skolan när jag var på väg till lunchen efter idrotten så gick jag med min kompis MK. När vi går ner i koridåren (kl har ringt så lektionerna har börjat) möter vi två st killer. Ena killen (den som är bort från mig, hans kompis går i mellan) tittar på mig men jag reagerar typ inte utan går bara på och halft lyssnar på vad MK pratar om (å vilken bra kompis jag är då!?!?) men då säger killen "I see what you see and I love it!!!" vilket är vad det stog på tröjan jag hade på mig idag (bild nedan (fast spegelvänd)) och jag viste inte hur jag skulle reagera på att han läste min tröja så jag svarade bra "jepp" och så gick jag vidare.... han började asgarva och gick åt sitt håll... kanske inte låter pinsamt det var mer awkward liksom... men men lite kul var det nog ändå! 


#PrayForBoston

Så himla sorgligt det som hände! Ush vad är det för värd vi lever i? Och sen att läsa om dom som dog gör allt bara så mycket värre, en kille skulle fria på målgången till flickvännen men hon dog..... Och två små 8:a åringar dog... Folk utan fötter och ben.... Vad är detta för värd! Ush jag vill bara härifrån! Till en tryggare värd! Vart finns den? Mars?


Måndag igen...

Hola!
Ush det är måndag igen..... Började men två test på morgon vilket inte är det härligaste! Annars har väll skolan inte varit så dålig idag! Sitter just nu men en hög papper på bordet som man tydligen måste göra när man går i skolan.... Jag tror dom kallas för läxor eller som dom säger här Homework.... Men får snart dra iväg på golf så slipper den här skiten ett tag ;) men sen måste jag juh göra det när jag kommer hem igen Blä! Har inte super mycket men tillräckligt gör att inte vilja göra det haha....

Men men tagga för golf hela veacka, match tisdag-torsdag så det blir sena kvällar!

 

haha vad sööt jag var i 7:an/8:an och vilken snygg halsduk jag gjorde i syslöjden ;)

Thunder Ridge <3

Idag hade vid våran skid middag, vilket var underbart för jag fick träffa nästan alla mina underbara vänner igen! Vi hade super kul och mysigt! När jag kom var det bara jag och 3 andra killar där så vi bestämde oss för att gå upp för hela backen bara för att, det började med att vi bara skulle gå och leka med snön som låg i mitten av backen men sen Bestämde vi oss att gå hela vägen upp.... Där vi träffade på laman igen... :O den som attackerade oss i början av säsongen. Men han var snäll och stod bara och titta på oss så inte så farligt! Kvällen rullade på och vi hade super kul! Det slutade men att jag fick tränarens pris(vet inte vad det innebär men tror det är typ att man har utväxlats och varit glad och taggad och jaa bara en Nice person) och Megan fick utvecklad priset!

Här får ni några bilder från dagen :)


Golf!

Matchen igår gick rätt så bra! Vi vann men rätt så mycket så det e gött!! Idag var det bara träning och imorgon är det tävling igen, den är mot grann skolan (Derby) men dom är inte så duktiga så det e rätt lugnt ;)

Bilder från igår (alla) jepp det var 30 grader ute igår ;)


*gammmmmalt inlägg dom aldrig publicerades (från tisdag)


Short VS Long

Jag vet att bilderna med långt hår är super fina! Dom var från påsklovet 2012 uppe i Björnrike med bästa Mickis och Lisa och vi var lite uttråkade så vi tog massor med flumm bilder!
 
 
Men iaf jag satt och kollade igenom bilder och funderar på hur långt jag ska ha mitt hår.... jag vet att det var för långt så jag hade det presis innan jag klippte men jag sparade juh så långt så att jag skulle kunnde ge håret till cancer. Det är super skönt med Kor hår för man behöver inte ta hand om det men jag gillar inte att ha kort när jag rider ett spelar golf eller åker skidor för när jag sätter upp det blir det så himmla kort och det ser super konstigt ut.... så jag vet inte hur jag ska klippa nästa gång,.... nu ska jag nog spara det över somaren iaf, låta det växa lite ;) sen får vi se vart det leder!

F.R.I.E.N.D.S Gif's

 

Sjuk!

Min söndag var under bar då jag spenderande den i soffan eller på knä framför toan...... Jag spydde flera gånger och Kunde inte göra mycket! Min kropp var helt slapp och jag kunde inte ens öppna en ny flaska med vatten för hade inte styrkan till det....! Det var riktigt surt och jobbigt, så idag måndag fick jag stanna hemma från skolan vilket var både bra och dåligt! Bra för jag fick vila upp mig och dåligt för jag har matte prov imorgon och fick inte fråga min lärare alla frågor jag har innan ( och det är MÅNGA!!!!) om jag har tur låter hon mig ta det på onsdag ist! Nu är det dags att sova så min kropp får vila så jag orkar med morgon dagen och golfen efter skolan, det är årets första match som står på schemat!


Uttråkad!

När jag kom hem från skolan och var  tvungen att göra läxor hittade jag något roligare att göra! Ta Photo Booth bilder..... haha jaa och för att jag är så söt och seriös på bilderna så tycker jag att ni ska få se dom ;) Enjoy!
 
 
Visst är jag söt! Jag tror nästan jag ska bli foto model!

RSS 2.0