Sis!

Tror min syster är lite hungrig..... Vilken tur att hon har en lite lilla syster som gick upp och fixade det åt henne kl 01:00 på natten då!


Chillar

Ligger i sängen och kollar gamla tv program! LOVE IT!


Döööö!

Ush skolan är snart slut! Bara 8 dagar kvar av lektione och sen två veckor till med test! Imorgon har jag 5 test! FEM!!! Pallar inte! Och tydligen ska ett vara super svår ( ett som jag missade) och allt e Blä och jag e tröt jag vill sova jag vill inte göra läxor :( pallar inte men måste hålla ut!


Fredag- Onsdag

Hoooollllla!
Como estas?
Fredag- Måndag (Boise)

I Fredgas efrermiddag åkte jag mamma och pappa till flygplatsen för att åka till Boise och Syster! Vi landade runt 12 tiden på natten och åkte till hotellet direkt (12 är 02 New York tid) där vi träffade Jeja en kortis innan hon åkte tbx hem till sig och vi gick och sov. Om ni inte vet varför vi var i Boise så var det för att Jeja (syster) skulle gå ut College. Så på Lördagen var det upp tidigt för att åka till Jeja's skola och gå på graduation som började 10:00 men vi var där runt 8:40 för att få bra platser. Saken tog ca 2-3 timmar så det var inte så farligt som jag trode det skulle vara! Och efter gick vi ut för att at bilder ( som jag inte har ännu då jag inte har haft tid att lägga in på datan) och sedan gick vi ut på lunch och lite annat mys! Söndagen var det packa och fixa dagen, vi åt lunch med Jeja's coach och sedan åkte jag och pappa och tränade lite golf då jag hade tävling på Tisadgen. Så den dagen var mest fix och mix! Måndag åt vi frukost alla på vårat hotell, Jeja, Jenny (Bff till Jeja)  och Jeja's rumskompis Chelsey. Sedan åkte jag mamam och pappa till flygplatsen och flög tbx till New York med Jeja's alla 6 väskor , vårat plan var ca 1.30h sent så vi kom hem mycket senare en planerat och jag tror inte jag var hemma hemma förns 01:30, och kom i säng 02:00..... och nästa dag skulle jag upp tidigt!
 
Tisdag
Det var upp 7:00 (för att jag skulle få sova så länge som möjligt, lite för sent kanske men vi hann så..) och åka ner till skolan 7:20 då vi skulle ses vid bussen 7:30 för att åka på golf tävling (med skolan) som var hela dagen. det var 30 grader ute och strålande sol... så svetten ran rätt så mycket kan jag säga! det droppade från kroppen! När jag puttade så gled putten i handen på mig... ups! Det tog unifär 5 timmar att spela 18 hål i den värmen... så man var rätt död när man var klar! Jag spelade super bra även fast det var så himla varmt då jag sköt 80 slag och ligger just nu på det delad 4:a, nästa deltävling är på nästa onsdag och top 9:o går vidare till State, så håll tummarna på att jag spelar bra på onsdag med! Så den dagen var super bra!
 
Idag (Onsdag)
Idag var det tbx till skolan efter lång ledigt för mig haha, det jobbiga var att jag hade så mycket att ta igen jag tror det är 4 test som jag missade på 2 och en halv dag... ups! så nu har jag suttit och pluggat och gjort mycket läxor har bara lite kvar och sen plugga med för alla prov så hoppas på det bästa att allt kommer gå bra då jag har två test imorgon som jag har missat och två imorgon som alla kommer ta så 4 test imorgon mums så kul......
 
Jag har massor med bilder från helgen som kommer komma upp så fort jag får in dom på datorn'!
 
Detta är vad jag hade på mig på syster Graduation!

Mmmmmm

Mm hatar att vara bort från skolan för när man kommer tbx måste man ta igen så mycket :( NO me gusta!


( ignorera min "fina" stavning)


Home sweet home!

Jag har inte bloggar då jag inte varit hemma och har inte haft tid! Fredag-måndag var jag i Boise för att gå på systers garduation och idag (tisdag) hade jah golf tävling med skolan hela dagen, imorgon borde bli rätt lugnt förutom alla läxor jag måste ta igen så jag kanske hinner blogga lite med om veckan och helgen och allt då!

Sorry!

Nu ska jag sova så peace out!


Mitt rum

Fortfarande saker i flytt lådorna men men


Torsdag 16 Maj 2013

Hej mina små vänner!
Kl är reda  18:30 men det känns som om hon är typ 16! Mamma hämtade mig i skolad när jag slutad och så åkte vi till Home Depot (bygg ole) och handlade för min garderob. När jag kom hem gjorde jag matte läxa och sen började jag fixa i rummet, har flyttat runt möbler och satt upp spegen och fixar min garderob! Så nu är det dags att packa up alla saker i lådorna och kanske göra lite mer läxor och sen packa för imorgon åker familjen till syster för hennes graduation!!!!! så taggad på att se värdens bästa syster igen! saknar henne så mycket!
 
Idag på idrotten satt vi ute för vi kunde inte var i idrott salen då det var test där innne och då kan vi inte byta om för man måste gå igenom salen så vi satta ute i solen i typ 25 grader och chillade i 40 min! det var sjukt varmt för dummer som jag är så hade jag på mig långbyxor för jag viste inte att det skulle vara så varmt idag! 

Sorry för ingen bloggning

Uch nu var det för länge sedan, jag fick en liten utskällning för att inte jag har bloggat så jag får väll ta och skirva mycket nu för att ta upp allt som ni har missat med ska göra det så kort som möjligt!
 
Jag tänker börja med i helgen för jag vet inte när bloggade senast men orkar inte gå tbx längre en så!
 
Så Fredag-Söndag var juh på Tävling ca 4h hemmifrån (golf tävling) det var New York State PGA Junior Championship, så bland dom bästa spelarna från New York som har spelat dom här tävlingarna som denna tävling hade att göra med. det var 62 personer. 20 tjejer och 42 killar. Det var jag, pappa och min kompis Björn som var uppe på tävlingen. Det regnade både Lördag och Söndag  och mina fötter gillade inte det då dom svulnade upp massor och jag kunnde inte gå i måndags haha ni skulle sett hur jag gick haha lol!!! so what ever jag slutade på 7:e plats vilket jag är nöjd med jag spelad bra golf enadagen och okej andra så jag var nöjd med helgen. Björn kom 2:a 3 slag efter vinnare vilket är super bra men han var såklart lite sur för att han inte van men två är super bra! Så helgen var super bra och jag hade massor med kul (kan man säga så?) men iaf det var en bra helg!
 
Denna vecka så långt har varit bra, har inte hänt så mycket. Har fixat rummet (som forfarande e halva i flyttboxar och saker överallt!) och pluggat mycket efter golfen. så det finnse inte så mycket att skriva om veckan som är roligt, får se vad som händer fram i veckan. På fredag åker jag till syster!!!!!!! för att gå på hennes Graduation, kommer hem måndag kväll och har golf tävling tisdag så ingen skolan fredga (eller bara typ 4 lektioner) måndag eller tisdag!!! *PARTY*
 
Ja så det var väll det jag kunde skriva jag ska se hur mycket jag kan blogga när jag är hos syster men jag vet att jag har varit dålig och jag ber om ursäkt! I will do my best och bloga så mycket jag kan!
 
Just an old pic from 2011 trip to Virginia!

Hela dagen i ett

Hej mina fina läsare.

Detta inlägg kommer vara lite konstigt! Eftersom jag inte har internet i skolan och kanske inte hinner blogga när jag kommer hem så kommer jag blogga i ett Word dokument genom dagen och när jag kommer hem ikväll efter golfen kommer jag publicera det, så det kommer bli som flera små blogginlägg i ett.

 

Just nu är kl 10:00 och jag sitter i mat salen och chillar då jag har håltimme och har gjort mina läxor, så jag bestämde mig för att ”blogg” ist. Ni ska veta hur snygg jag är idag! Jag har en lila tennis kjol och sen svart polo tröja på mig och Converse för, för golfen skulle vi ha tennis kjol och sen kunde jag inte hitta några skor eller en tröja så jag har mammas tröja på mig haha för alla mina kläder är packade för flytten som går idag. Det är en stressad vecka jag har framför mig!

 

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Packa och göra klart för flytten

 

- Spanska test

FLYTTA!!

 

Golf Match

 

Packa upp

Golf match mot samma som på tisdag

Åka upp till tävling och spela in

 

-MATTE TEST (som jag kommer missa för golfen)

Tävling

Tävling

 

Den kanske inte ser så stressig ut men att packa upp under allt detta kommer vara skit jobbigt, och inte hitta allt och ha stökigt och usch! Nu är det iaf dags att stänga ner datorn och gå till spanska lektionen min ”favorit” klass. Jag hatar den för jag känner typ ingen och alla går i 9:an så det bara jag och 3 till från 10:an  och alla killar som jag inte gillar.... FML

 

Back bitches!

Just nu sitter jag i korridoren på lunchrasten och tjockar! Jag känner nog för att  gå och köpa glass men jag är för lat för att ställa mig upp haha. Jag känner mig alltid så tjock när jag äter här i usa! Eller iaf i skolan, för jag äter min egen mat sen äter jag typ alla andras mat för att ja det ser gött ut haha. Usch vad tjock jag är!!! Det finns inte mycket mer att skriva just nu för inget har typ hänt.. eller jo jag fick 90% på mitt NO test och det var typ det högsta i klassen nästan alla av mina kompisar fick mellan 65-75% vilken inte är bra! På 65% så passar man såå jepp.  Efter skolan taggar vi golf! KÖTTA!!!!!

 

Hola I’m back from golf!

Jag spelade skit idag och då menar jag skit, har inte spelat så här dåligt på hela året varken men eller utan för skolan. Tyvärr kommmer det dåliga nyheter här…. Vi förlorade matchen…. Det är första gången på 3 år som vi förlorat så det är rätt surt men värden går inte under för det. Vi får jobba hårdare nästa gång och hoppas på det bästa! J

 

Nu sitter jag och packar upp i rummet. Usch va jobbigt det är men alla låder överalt haha så nu ska jag åter gå till packa!


Måndag

Hej min fina!
 
Skolan gick för bi rätt så fort idag även fast det är måndag och Ellinor skickade bilder på hur kul hon hade på sin lediga dag.... not fair! På idrotten idag satt vi ute i solen och chillade för vi kunnde inte gå igenom idrotts salen då ett strort test höll på där inne och då kunde vi inte byta om för man går igen idrottsalen till oklädnings rummen.  Så vi satt bara ute i solen och tog det lungt. Efter skolan åkte jag och mamma till huset för att se hur det går för dom, och nu ska jag göra läxor sen ska vi nog till huset igen och städa lite för dom som jobbar där suger på att städa.... 
 
xoxo
 
Stana banana

HomeWork is no fun

Är klar med alla läxor utom historia men är snart klar med så mycket som jag tänker göra idag, för vi ska jobba på det i skolan måndag och tisdag så jag måste juh inte göra  klart  allt i kväll ;) när jag är klar ska jag chilla lite och sen göra mig iårdning för middan ikväll vi ska iväg till några kompisar och så.
 
Nu ska jag välja bilder och sätta ihopp allt lite smått!
 
xoxo
Skrattar alltid lika mycket varje gång jag ser detta!

Läxor....

Kan man inte göra läxor roligt? Nä jag tror inte det går... Kl är 11 och jag sitter fortfarande i pyjamas och gör läxor och har rätt så mycket kvar :( jag vill ut och åka långbord i solen men ist sitter jag här inne och läser historia :/ varför ska man få läxor över helgen? Det är juh då man ska få ta det lugnt och vila eller typ göra vad man vill som åka långbord hela dagen! Skolverket i alla dessa länder över värden får ta och skärpa sig! Vet dom inte själva hur det var att vara barn och hata läxor!?!?

Iaf måste tbx till läxorna nu :(

Xoxo


God morgon!

Morgon mina fina!
Kl är snart 9 och det är dags att gå upp och göra läxor! För vid 13 eller något ska jag åka upp till golfbanan och spela med pappa, så måste börja med läxorna nu :( NO me gusta!


Out!

Efter en chill morgon då jag och mamma åkte och handlade lite till huset så träffade jag Stana och Ilana vid badet (inomhus) och så simmade vi lite och sen gick vi till starbucks och tog en caffe( te) sen satte vi oss ute i solen och njöt! När jag kom hem åkte jag lite långbord på gatan upp och ner, super mysigt! Och imorgon blir det plugg och sen golf med pappa <3


Just kidding!

Mamma och pappa åkte för bi nya huset på väg för att hämta lastbilen och dom var inte klara i huset.... Dom ringde liksom inte ens och säger att dom är klara.... Så nu flyttar vi på tisdag ist! Men allt är packat... ALLA MINA KLÄDER, så nu måste jag packa upp igen... Bajs


Flytta!

Idag är dags att och flytta! Bara ett problem.... Vi kommer inte ha internett tills på tisdag och jag har ett skolarbete som ana in på tisdag som har med att ta bilder från INTERNETT och forska på INTERNETT........aaaaaa jag vet inte vad jag ska göra... Får åka till starbucks och sitta där inne och plugga!

Kl är nu 8:00 och det är nog dags att stiga upp snart för det kommer bli en lång dag!


Out with my girls! <3

https://cdn2.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51845bddddf2b30d85b95361.jpg" class="image">


Packa

Nu är garderoben tömd.... Det blev en hel flytt låda + en stor hockey trunk...... Jag har lite kläder eller hur?


Golf I golf golf

Hola! Mitt internet har dampat i två dar nu så jag vet inte vad jag ska göra snart! Det är för vi ska flytta om två dar och dom råkade flytta INTERNETT för tidigt och sen tbx och allt e bara bajs!!

Golfen gick riktigt bra idag! Sköt 41 så är nöjd med det. Banan vi spelade på var super fin och jag spelade i bra sällskap så vi hade det super mysigt! Jag skulle lugnt kunna spela den banan några gånger till!!!

https://cdn2.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51832190e087c3317dc553b6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51832190e087c3317dc553b6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51832190e087c3317dc553b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1785864/6-3/pic_51832190e087c3317dc553b6.jpg" class="image">


Stans och Frida har tråk på idrotten


Match

Tävlingen idag gick rätt så bra! Jag gillar banan mycket och min score var rätt okej :) tyvärr var sista gruppen skit seg så vi kom inte hem förns typ 19:30 och jag har pluggat matte hela kvällen och jg tror jg förstår det nu!!!!! Men nu ska jag duscha så allt kommer väll tvättas ut ur hjärnan :/

https://cdn1.cdnme.se/1785864/6-3/pic_518071f8ddf2b31ddb4e18a9.jpg" class="image">


RSS 2.0