Gym...

Hahah jag har mitt egna lilla mini gym i rummet ;) det ändå jag känner jag skulle vilja ha nu är en matta typ så man kan ligga på golvet får leta i källaren och se vad jag hittar ;)


Nov. 27, 2012

Hola!
Då var det skol vecka igen då.... Ush detta kort lov gick för fort! Jag kan säga att jag höll på att somna i skolan idag, jag har ingen aning om vad som hände på lektione! Det gick inte att ha ögonen öppna typ, men på något sätt lyckades jag hålla mig vaken ;) när jag kom hem tog jag med mig hunden ut på en spring tur och sen när jag kom hem tränade jag lite fot kombination och allt slutade med att hunden fick för sig för att rym när jag öppnade grinden så det var springa och jaga hunden..... Jag var ute då glad på henne då kan jag säga!! När jag hade duschat och så var det bara att chilla och kolla TV! Måndagar är bästa TV dagen förutom att jag nyss fick reda på att dom stället in en av mina shower ( den är ny) för att den inte gick så bra... :'( men nu är det väll dags att sova antar jag! Vi hörs<3


Nov. 25, 2012

Nu är jag lite nöjd! Alla från What About Tonight och Clinton Cave Music vet men jag är !!!!!! Det här var en bra en månad förtidig julklapp!!!

Happy girl! <3


Rösta!

http://peopleschoice.co/pca/vote/votenow.php
Rösta mina fina! One direction <3


Skype

Med min fina elli!


Happy thanksgiving!

Hola!
Happy thanksgiving!
Dagen började med att åka och hämta 2 st hundar som ska bo hos oss över helgen ( långhelg) sen åkte syster till tåget för att åka till flygplatsen och flyga till en kompis i California och så åker dom tsm tbx till skolan på söndag :) sen har jag mamma och pappa städat undan massor med buskar/ träd delar som låg kvar sen Sandy från baksidan ( kan ta en bild på allt imorgon om jag kommer ihåg) sedan tog vi en lång promenad med 3 st hundar som vi tar hand om över helgen :D sen blev det X-factor och dom två som jag minst gillade åkte ut så det var gött! Sist avslutade jag denna thanksgiving med att sitta på Twitter och Luke Skrev till mig 4 ggr!!! (Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa) så nu är kl mycket så dags att sova! Puss <3


Thanksgiving coming up!

Imorgon är det thanksgivin vilket är en amerikansk högtid när dom typ tackar för allt! Så vi slutade tidigare idag (13:53 ist för 14:37) och så har vi ledigt resten av veckan! Imorgon är allt stängd så det blir bara chilla och kanske göra läxor vem vet och fredag är det black friday vilket ät sjukt stor rea dag så vet inte om man vågar ut och shoppa då ;)

Just ny ligger jag och kollar på X-factor! Så aa inte mycket händer! Mamma e och hämtar Jeja och pappa sover ( för han jobbar imorgon) så Yeah peace!


6 Månader

6 månader sedan mina fina pojkar skapades!<3


Yolo

Idag blev men jagad av en lama på träningen i typ 20 min.... Den får man sätta en YOLO på ;) jag tror inte jag har skrattar så här så mycket på länge!


Sony Ericsson!

Kolla upp videon! Helt sjukt! ( första videon)


1D World

Idag var familjen inne på Manhattan och jag passade på att gå till 1D World som öppnade idag! Stor butik men mest skit eller jaa det var väll som jag trodde men jag ville gå dit ändå! Jag köpte skivan! Dyr som fanken! Men What ever! Det är därför man sitter barn vakt eller ;)


Sis!

Syster min är hemma igen :D


Mitchel cave!

Okej kan du bli min typ nu?


Skolan!

Heeeej! det var ett tag sedan! juts nu sitter jag i skolan och ee jaa bloggar. vi har Halsa just nu och ar inne i data rummet! kan inte blogga mer nu for lararen kommer men puss pa er sa hors vi senare <3

Halloween!

Hahha vi Har Halloween idag i min stad för vi kunde inte ha det förut för orkanen Sandy och sen snö storm förra veckan så den fick bli idag 11/11 lol! Haha min granne kom över och sträckte ut påsen och jag ba ta vad du vill så tog han godis och sen sprang han iväg 😁 haha lol men men måste upp och ge godis så hej hej!


Christian Anthony!

Hej jag heter Frida och jag dog nyss!!


Snööö!!!

Hej hej!
idag på foto lektion bestämde vi oss för att gå ut och fota lite men efter 5 minuter började alla gnälla och gick in och efter 10 minuter tvingade våran lärare oss att gå in (han var säkert kall...) så jag han inte ta super mycket bilder då jag var så glad att vara på snö igen och sprang omkring mycket och slängde snöbollar... men jag tänkte att jag kan ladda upp några av dom jag har!

 

 
 

Snö!

Iiiiiiiii jaa det snöar ute!!!! Hoppas det inte är samma som förra året då vi typ inte fick någon mer snö! Hoppas det här är en bra början på en grym skid säsong ! PARTY!


1 år sedan!

Idag den 6 November 2012 är det ett år sedan värdens bästa häst dog mitt under en tävling av en hjärt attack. Han är en av dom bästa hästarna vi har sätt och jag känner en klup i hjärtat nu när jag har suttit och tittat på klippet där han dog! ush och stackars hans ryttare Eric! nej ush!
 
Ett år sedan helt sjukt! <3
 
 
 
 
 

Yeah

Pappa skickade nyss ett sms och sa att elen var tbx! Nu är det bara internet kvar vi väntar på! Imorgon är det dags att gå tbx till skolan! På en vecka så jag kommer inte ihåg något haha lol! Så nu är det väll snart tbx till vardagen igen!


Little things!

Okej jag dog när jag hörde låten och nu har videon kommit ut med! Så jepp nu är jag död! Dom är så jävla snygga !!!! Haha btw jag älskar när Harry sjunger och Zayn rör hans kinder :))) jag kan inte lägga upp videon här för bloggar från mobilen men gå in på youtube eller Harrys Twitter där har han lagt upp den! Sååå jaa du ska jag kolla på den 17K gånger till!


Volvo

Hej hej fina bloggen!
Just nu sitter jag på Volvo's verkstad men ska snart åka hem, vi har haft bilen på lagning och dom har internet här så man passar juh på! Fortfarande ingen skola och jag börjar "sakan " skolan, det är bara för att det inte finns något att göra nu för det finns ingen el, många saker är stängda och det ligger träd överallt..... så jag sitter hemma och kollar på vänner (lånar el av grannen så jag kan ladda datan!) Jag är bara så sjukt glad för jag har sms med MITCHEL aaaaaaaaaa du vet 3/5 att jag finns :D bästa ever!!! nu måste jag bara få honom att börja följa mig på twitter och instagram (luke följer mig på IG och han och Brock följer mig på Twitter) ush jag vill bara sitta hemma nu med min data och titta på olika saker på youtube och skratta högt eller sjunga med men det kan man juh inte göra här på Volvo.... iaf nu ska vi åka hem så får se när jag kan få in nästa inlägg! men harre gött så hörs vi när jag hittar internet igen! <3
 
Random bild bara från Sandy!

Louis!

Jag tror jag dog lite när jag såg den här bilden på Facebook.... <3
DÖ SNYGG!

Mitchel Cave!!!!

Hej du är jag död så hej då!

Nej men jag skrev till Mitchel Cave igår på KIK och han svarade!!!!!!!!!!! Och han kallade mig Babe!!!! Jag dööööööööööööör jag pallar inte mitt liv det här är fan bästa dagen!!!!

Så jepp nu är jag död peace out!

Men ser inte allt han skev på bilden sorry men men den får duga ;)


RSS 2.0