Sleep over with twin swede

Idag ringde dom och berättade att skolan blivit inställd pga snö imorgon så så fort jag kom hem från skidträningen så sprang jag över till Ellen och nu ska vi ha sleepovee! Woooooop woooop!!! Tagga sååååå




Skolan bror!

tjoooo!
Sitter just nu på Art men vi har en fri typ för allt job är klart så läraren gav oss en håltimme. Idag efter skolan är det plugg som står på listan och PLL inte mycket mer. men imorgon då är det mycket som händer! Först ska jag till skolan, sen dokto kl 9:30, sedan tbx till skolan och möte kl 11:40 men mentor, efter skolan måste jag göra ett matte test som jag missar när jag är hos doktorn, och sedan på kvällen är det träning, så måste få klart så mycket jag kan idag som är due imorgon eller torsdag då jag inte kommer ha så mycket tid att göra allt imorgon. Men som det ser ut just nu så har jag inte så mycket läxor så det blir nog rätt så lungt ikväll!
 
xoxo
 
Vove!
 

TIsdag!

Då var det bara 4 dagar kvar av skol veckan! sakta men säkert kommer helgen! Idag tog pappa med min mobil in till Stan för att laga den då för ngn vecka sen tappade en tjej den och sen sprack, så idag blir det en dag utan mobil (vad töntigt att man bryr sig så mycket!) Datorn åker iaf med!

Nu är det dags att springa över till Ellen och dra till skolan!

xoxo


Skid helg!

 
I lördags åkte jag pappa,jeja, Annika, Joe, Aron och Helen upp till Jiminy Peak för att fri åka, då vi hade tävling på söndagen. Jeja och Annika åkte omrking själva medans Joe, Aron Helen och jag +Pappa åkte runt och tränade vilket var sjukt kul att få åka runt med kompisarna utanför våran lilla backe( typ som hammarby backen). Så det var super kul att få komma iväg på större backar och mer backar. På kvällen kom även Zack up och vi gick alla ut på middag. Sedan hammnade alla inne i Joe's och Aron's rum där det var OS på tv och Joe fixade alla's skidor (då han jobbar med det). Sedan var det sova för tävlingdag nästa dag.
 
Söndag som sagt så var det tävlings dag, då hade även Kyle, Chris och Cameron kommit upp så alla utom Dakota och Marie var där för denna tävling. Tävlingen började bra då jag låg 2a efter första åket med bara 2 tiondelar efter 1an. In för anndra åket var jag super taggad, och jag kännde hur fort det gick när jag körde och jag var riktigt taggad även i banana! När det bara är 3 käppar kvar på banan och jag kan se målet framför mig såkar jag göra något som jag fortfarnade inte vet vad eller hur för allt gick så fort! Jag ser en blå käpp mitt framför mig sen skriker jag till och ser snö överallt, setter ner händerna i backen och reser mig upp och åker långsamt in i mål. Jag hade råkat komma på en skida eller något och rammlade ner i snön men som tur var hade jag snabba reflexer och var snabbt upp på skidorna igen och lyckades komma i mål. Men detta åk tog 8 sec längre en mitt förasta vilket det skulle vara lika som unifär om man kollade på alla andras tider så var dom rätt lika. Jag slutade på 10ond plats.... Sjukt surt för jag var så sjukt nära målet och jag tror att jag kunnde ha hålt kvar top 3 så det är så surt att förlora på målgården vilket va vad jag gjorde. 
Sedan  var det bara att åka hem...
Hemma stog mamma inanför dörren och väntade på oss, hon har kommit tbx från sverige! Det var så skönt att sitta och prata med hela familjen hela kvällen, och sedan gick vi alla och la oss tidigt då vi alla var super trötta efter en lång skid dag och flygresa.
 
Där hade ni min helg, hoppas eran helg var super!
 
xoxo
 

School week

Då var det måndag igen och dags att gå till skolan... Bara en vecka kvar sen är det lov, och då ska det sovas! Har sovit ut 2 gånger sen typ november och det var förts veckan då det var snow days! Så nu är det inte långt kvar till lov! Och kan ni fatta att halva skol året redan har gått! Det är juh helt sjukt! Men nu ska jag iaf knalla av mot skolan!
Xoxo



Heyyyyyy

Hej alla fina!
 
Sitter just nu i skolan på håltimme och chillar! Fett gött med fredag idag, även fast veckan har varit riktigt kort för vi hade två snow days (måndag och onsdag) så känner jag mig riktigt redo för helgen! Imorgon åker jag pappa, jeja och jeja's kompis upp till Jiminy Peak för där uppe träffa Helen,Joe and Aron och fri åka. Sedan sover vi över där och på söndag är det Tävling som står på listan! Vi hoppas på det bästa och jag hoppas ni alla håller tummarna för mig ;)
 
Jag tror jag kanske ska börja blogga igen, få skriva lite då och då och det är ett gött ställe att bara lägga upp lite random bilder då och då. Hoppas att jag kommer hålla mig nu för sist jag sa att jag var tbx så ja det höll jag inte riktigt!
 
I'll try to come back!
 
 

RSS 2.0