Sverige dag 2

Idag så har vi först firat min bästa moster som fyllde år idag och sen åkte jag till mormor och morfar för kusinen skulle fixa med deras internet sen åkte jag med hem till Kusin (Nadja) och så var jag där ett tag sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och så har jag packat för ridlägret! Kan säga att jag har nog över packar det ligger 5 plagg kvar i resväskan så har väldigt mycket saker med mig till ridlägret och väskan är en stor tennis väska (hockey trunk) så jaa hoppas att allt får plats i bilen och i rummet ;) Mitt handbaggars kommer var över proppat..... men ska packa klart nu och stänga av datan och läsa min bok för skolan..... PUSS
Bild från igår men men

Sverige!

Är hemma i sverige! Idag så när jag kom hem åkte jag och byte om sen åkte jag in till slussen för att möta upp Elli och Elli och vara med dom i stan och ha kuligt!!! Imorgon ska jag packa och handla det sista in för ridlägret är så himla taggad!!!! <3

Sverige!

YEAH! idag åker jag hem till sverige!!!! kommer hem imorgon men aaaaaaa kan inte fatt att jag typ är hemma!!!! Men ett minus med att åka hem är att det är så sjukt kalt i sverige! vart är sommaren liksom? Men skitsamma jag ska hem hem hem!!! HAPPY GIRL!

Kommer nog inte bli uppdatering på ett tag eftersom mobil saken inte funkar ocg jag stänger av datan och packar den nu men vi hörs innan jag drar på ridläger! <3


not a good day!

först så fungerar inte min svenska mobil så kanske blir utan mobil i sverige vilket inte kommer att gå! sen ska jag dra upp något i fönstret och det gick sönder och ramla ner.... kl är bara 12 och jag känner på mig att denna dag kommer mer gå fel.... känner mig sjukt (eller jag är juh sjukt men har inte kännt det i kroppen förut) och jag vill bara sova! har lite panik in för ridlägret för mycket som måste fixas i sverige innan jag åker och har bara 3 dagar typ.... HJÄLP!

Mycket händer!

just nu är det rätt så mycket dom sista dagarna här i USA därför blir det inte så mycket bloggning.

Idag hade jag tävling vid 1:16 men det blixtrade ute så dom flyttade den till 2:16 men sen blev det ännu mer försening så kom ut vid 2:45 tidigast. när vi spelat 3 hål börjar det åska som fan men dom låter oss spela och sen när vi står på 4:de hålet (av 18) så åskar det som tusan och det är över oss men dom blåser inte av... när vi ska slå våra andra slag på 4:an så slår blixten ner över oss och vi hör hur dom blåser av. då är det vara vända om och springa in men när vi gick upp längs 3:an så kom en golf bil och hämtade oss så två tjejer och han som kör sitter i bilen och jag och en annan tjej står där bak med klubborna. det börjar SPÖ regna och ja vi är super blöta när vi kommer in till klubb huset där som säger att dom bestämt att avbryta tävlingen *FAN* jag var riktigt taggade på att spela den banan och jag spelade bra dom 3,5 första hålen! Så när vi kommer in står alla killar och tjejer inne i ett litet rum (vilket var dumt för vi hade hela klubbhuset att vara i lol) så jag står och pratar med min kompis som är svensk så vi står där och pratar svenska och alla kollade på en så roligt hahah älskar att vara svensk och ingen kan fatta ;) så det blev bara att åka hem och börja packa som jag är nästa klar med och allt får plats :O NICE får bara se så att det inte väger för mycket!

Imorgon spelar jag en klubb tävling på en sjukt fin Golf banan den ligger nummer 8 och 64 i USA (den har två 18 håls banor på samma golf klubb) så det är inte många som spelat där så respekt på den ;) Men nu ska jag packa klart och sen sova så vi hörs imorgon om jag hinner och jepp måste klippa om mig imorgon för hon som klippte sist klippte helt CP!!! (om ni inte sett så har jag klippt av halva håret haha lol)
som ni ser så är det inte jämt... -.-

Kort hår!

Idag så klippte jag av mitt hår, 25 cm men hon som klippte det klippte ojämt så det skilljer typ 5 cm på varje sida så måste klippa om det på tisdag så jag ser lite cp ut nu men jaa hahah...
Dålig bild men jaa mitt hår nu ;)
 

Midsommar!

Ja då var det midsommar och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mitt firande iår.... typ inget! :'(
Vi ska hem till några kompisar som fyller år och eftersom dom inte firar midsommar så kan inte vi göra det.... nästa år vill jag vara i sverige på midsommar!!!! Något som jag verkligen vill ha är kransen men jaaa kommer antagligen inte göra någon :( så ja ingen bra spart på dagaen när man ser vad alla laddar upp på facebook och så sitter man här och bah jaha glad midsommar då? och så vaknar man med ögon inflammation YES fan vilken bra början på dagen liksom..... men nu ska jag packa lite puss på er!
Bild från förra midsommarn här i usa då vi åkte in till manhatten och firade med alla andra svensa i New york (någon stor sak med massor med svenskar)

hästar

Babello:
Puss
Mars 2009
 
Agusti 2011
 
Profil bild
Mars 2009
 
Agusti 2011:
 
 
Sämmre bilder men hittade inga och orkar inte leta i hundra år men här är maccis!
2009 (hade ingen bild med mig i den)
2010:
2011:
 
Så hade tråkigt så ni får lite bilder (vet att det är dålig jämföring men ändå lite kul)
 
 
 
 
 
 

Sommar 2012

Satt nyss och kollade igenom bilder från i sommars.... insåg att jag red väldigt mycket och kom och tänka på att det inte alls kommer bli så i sommar... det är bara ridlägret sen inget mer... Maccis står i Göteborg så han kan man inte ens få träffa och tror inte att jag kommer ta hand om Babello heller så jaa inte mycket häst i sommar vilket suger, visst jag älskar ridläger och man får rida massor men det är inte samma sak som att rida med nicole när vi kan göra vad vi vill, Hoppa, rida ut,bada och jaa som sist när vi badade fick jag min häst att stegra det skulle man aldrig få testa på ridläger! att kunna välja själv när jag vill fatta galopp eller skritta! när alla mygg kommer bara galoppera ifrån som och sen skritta in på små fina stigar och hoppa stockar! Dom dagarna kommer jag inte få nu i sommar och vem vet när igen? saknar det massor! att rida fritt är det bästa som finns!
Vet att det bara blev bilder på bobban men var i en mapp med bilder på han så det var lättast <3
 

Bara jag som har problem?

är det någon annan som har problem med mobil appen på iPhones? jag belv utloggad och den säger att allt är fel när jag loggar in och jag har testat allt möjligt? någon annan som har samma problem? ( och tack varae det kan jag inte blogga lika mycket)

Golf!

Det är typ 40 grader ute men ändå så sätter jag på mig golf kläderna och drar mig till golfbanan... Kommer behöva 4 flaskor vatten per hål haha lol men typ!
Idag har jag varit i skolan och fixat lite med schemat för nästa år och sen så kollad jag om lite golf saker hade kommit in men ikke sa nicke! Sen efter det åkte jag och mamma och handlade lite och när jag kom var det dags att börja packa eller lägga fram vad som ska med... är inte klar och hela mitt golv är rean fullt av saker... ups! Men nu ska jah iaf åka och spela lite golf med sis och några nosrkar kuligt? vi får väll se ;)
Gammal bid från typ sommar 2010...

Shopping

Har inte bloggar så mycket idag sorry about that! Imorse var jag med Matilda i några timmar och sen blev det shopping med sis köpte inte mycket men lite smått å gott :) när vi kom hem blev det Skype med dom bästa elli å elli och sen jaa nu på kvällen ha jag spelat eller tränat lite golf :) nu är det dags att sova så hörs vi imorgon puss ( kan inte blogga från mobil appen för den är cp så mobil bloggar såhär också kan man inte lägga in bild... -.-)

Blogg.se...

ser ut som blogg.se har bestämt sig för att ändra typ hela saken och det är fett konstigt tänkte bara säga att det ser fett udda ut så hah lol puss <3

Sommarlov här kommer jag!

Hejsan på er alla underbara fina mäniskor!
Snart dags att släcka lamporna och gå och sova. har varit en rätt så bra dag idag! fick officeielt sommarlov! Nu är skolan över så alla skolböcker åkte upp på rummet i en låda och där kan dom stanna! Efter sista provet idag gick jag hem sa hej då till besöket fårn sverige som åkte upp till boston. Förmiddag var chill låg vid TV och typ sov! sen vid 3 tiden åkte la familjen till jejas jobb och spelade golf på den banan vilket var rätt så kul om man inte var så sjukt hungrig och det inte fanns mat på banan(eller toa och typ inge vatten...) Efter golfen blev det mysig middag med familjen på verandan och sen blev det lite chill med TV och ja nu är det dags att sova (alla sover redan så lika bra antar jag?) Imorgon kommer Matilda över på förmiddan å chillar å på eftermiddan åker jag och sis och tränar lite golf (vilket jag behöver om man kollar vart mina bollar gick idag....) Puss å godnatt på er fina! <3

Här kommer lite tönt bilder på mig till er!
I
Love
You

Hahha lol vad sööt jag är
Love you all!

It's over!

Firar att både svensk och amerikansk skola är över <3


Last day of school!

Dags att dra till skolan nu då för sista provet och sen helt sommarlov :D tagga!!!


Soon over!

Snart så ät skolan helt över! Imorgon har vi sista provet, pluggade idag så känns som jag är rätt så redo ändå :) så dags att sova tidigt idag och upp tidigt för måste vara i skolan 7:45 för prover börjar 8:15... Håll tummarna kanske? ;)


Träna!

Dags att åka och träna nu har inte spelat golf på en vecka så får se hur det går ;) <3


Playboy

Titta vilken fin häst jag har hittat!

Någon som vill köpa den till mig och skicka över den över havet till mig? <3


Snart!!!


Plugga

Stort test imorgon
Sista testet imorgon
Sen sommarlov
Plugga hela dagen...
Nu tuggar vi??


Niall och Liam ;)

Snygga killar <3


OMG OMG OMG!!!!

Herre Gud!!!! Ben från clintoncavemusic följer mig på Twitter!!!!!!!!!!!!! JAG DÖR!!!!!!!!!!


Playland

Idag på eftermiddag drog jag Daniel och Erika ber till Playland (grönan) och åkte lite och ja inte då mycket att skriva tänkte bara slänga in något snabbt innan jag ska sova så jaa haha lol


Heaven doesn't seem far away!

Å snart är man hemma i fina sverige igen! Vill åka nu! jag har inget kvar att göra hem, jag vill hem till mitt underbara stockholm! Idag ska jag på student motagning hos några svenskar (går i in skola) och sen om jag hinner blir det prat med elli och elli ikväll :) Imorgon kommer det svenskar som ska bo här i två tre dagar eller något sådant men jag kommer typ hela måndag sitta död i mitt plugg för sitta provet innan skolan är helt slut! 4 down 1 to go! Måste prata med lite svenskt folk och se när vi kan ses i sommar vilka dagar dom är hemma så jag kan bli klar med planeringen så jag hinner träffa alla eller många :) Men nu ska jag vika tvätt och snart välja kläder till motagningen och jah fixa för det :)


JAG VILL RIDA!

Sur eller vad?

Haha jag kan säga att jag blev väldigt sur när Sverige förlorade idag!! Under matchen satt jag och skrek och hoppade slängde kuddar och filtar! När Sverige gjorde mål började jag hoppa upp och ner och skrika så mycket så hunden på baksidan kom in springande för att kolla vad jag höll på med x) jag är inget stort fan av fotboll, kollar aldrig på det, tycker inte det är en så rolig sport men när det gäller då jäklar kan jag kolla och sätta mig in i det haha... Min Facebook är full av uppdateringar från matchen idag haha lol


SVERIGE!!!

Nu köttar ni Sverige!!!!!


Stranden :)

Mamma skulle testa nya kameran lite så vi gick ner till sten stranden och fotade lite :) (mobil bilder)


4 down 1 to go

Bara biologi kvar nu sen riktigt sommar lov!!!!


Pluggar in i det sista!

Sitter och pluggar lite nu innan jag måste gå till skolan och ta "nationella" i matte.... Känner mig redo men man vet aldrig... Önska mig lycka till eller håll tummarna!


Story of Glänsa! <3


Saknar min fina prinsessa så himla mycket! Och att veta att jag troligtvis inte kommer få se henne igen i sommar krossar mitt hjärta, att titta på dom här bilderna och veta att det kan vara sista gången jag klappar hennes lena hals och kramar om henne! Man kan alltid hoppas att ägarna bestämmer sig för att låna ut henne till Sindarve i år igen, jag behöver inte ha henne som min häst (men skulle super gärna vilja!!!) men bara att få se henne igen ge henne en puss och krama om henne! Hon var inte vilken häst som helst på ett ridläger! Klart jag kommer ihåg dom andra men hon var speciell vi lärde tsm! Hon var inte jätte utvecklad och var inte någon hopp tjej men att vi tsm klarade banor och fick rosetter att vi lärde känna varandra på så kort tid och att jag kände att hon var något speciellt! Första gången jag red henne ville jag bara sitta av och gå in! hon var inte rolig! hon ville inte lyssna hon skulle göra som hon själv ville men jag vägrade att ge upp hon skulle lyssna! när vi för 25 gången red förbi ett hinder bestämde hon sig för att bli "rädd" för det och stick över hela ridbanan med mig, men jag var på hugget och fick tbx henne snabbt! efter lektionen kom min lärare upp till mig och sa att hon trodde att jag skulle klara av Glänsa bra och att vi kommer bråka men att vi kommer klara oss igenom det! att min lärare trodde så mycket på mig med en häst som inte var så utbildad fick mig att vilja ännu mer jag ville lära henne jag ville visa alla och mig själv att vi kan bara vi liter! När alla red ut sina hästar till hagen och jag satte ut Glänsa i hagen på baksidan med hennes kompis får hemma så brukade jag stanna kvar och bara vara där! alla andra skulle ändå inte komma tbx på ett tag så jag satt där och spenderade tid med henne och hennes kompis Lilo. Allt blev bättre både i stall och i ridning och i slutet av veckan var hon som en hund när vi gick till hagen. när jag skulle hämta henne kom hon när hon såg mig eller hörde mig ropa och att se en häst komma när du bara känt den i några dagar får en att nästan börja gråta, jag får lite tårar i ögonen nu nr jag sitter här! Vi klarade allt i slutet vi litade på varandra och vi klarade att hoppa en bana på en högre höjd som hon inte hoppas förut vi red kadrilj och var tajt till hästar hon inte kännde men hon blev trygg för jag var lugn och kände mig säker med henne! Innan jag åkte hem satt jag i hagen med henne i 1 timme fotade och bara myste! Den här hästen betyder guld för mig för att bara vara en ridläger häst!
I LOVE YOU FOREVER GLÄNSA!<3

Min drog!


Mitchels röst <3

Run frida run!!

Nyss varit ute och sprungit med syster i regnet... DÖD! (bilden är från innan jag gick ut)


3 down, 2 to go!

Snart är skolan över!!! Igår hade jag två av mina finals (historia och spanska) och idag hade jag engelska så 3 down 2 to go! imorgon är det matte Nationella (hela NY state) och på tisdag är det Biologi (hela NY state). Hade provet vid 8 så var klar 10 och gick hem då städade lite och pluggade matte nu är kl 14 (snart) och jag ska fixa lite mer på rummet (kommer säkert bara bli dans party haha) och sen ska jag och sis ut och sprina (aaaa död efter?!?!) och sista ska vi städa/rensa min gaderob ;) imorgon har jag inte prov förns vid 12 tiden så får sova lite innan man går imorgon och sen fram till kl 15 så kanske vi spelar golf efter provet :) juts har inte skirvit om state men har inte så mycket blider från det (golf state) och så man hade det grymt och kommer sakna all som drar vidare nu efter sommaren till collage och allt...


Cristiana och Jag på golf middan  ;)

One direction<3

Haha sitter och pluggar och har radion på , one direction WMYB spelas jag slänger ifrån mig datan höjer, släpper ut håret och börja dans haha lol direction infection!


Häst häst bara häst <3

Central park


First day of state


State!


skolan

hej alla fina svenskar!
sitter pa en amrikansk data i skolan sa ni far konstiga menuingar eller vad jag ska saga ;) sista dagen i skolan idag fett skont assa kan inte vanta till sommar lovet! nu ar det bra 5 st STORA prov kvar sen ar jag klar och drar till sverige saaaa himmla gott!!!! men nu ska jag gora nagot roligar love u all puss
(btw sitter pa foto lektionen)


"fint vänder"

Ush nu har jag inte bloggar på länge :/ idag iaf så efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi hem till några hundar ( uber stora) och var ute och gick med dom ett tag sen blev det läxor och snart ska jag äta middag och kolla Big brother även fast jag redan vet vem som vinner men ändå :) puss <3


Bränd!

Idag dom två sista lektionerna skulle vi gå ut på fotbolls planen och kolla på massor med roliga saker ex senior vs juniors i massor med olika sporter och massor med annat :) det vet fett kul men jag tror aldrig jag varit så varm satt i stekande sol i nästan 2 timmar och det var så sjukt varmt alltså!!!!! Nu har jag fått en ännu finare bränna, hade min "fina" golf bränna och nu har jag en ännu finare bränna......


RSS 2.0