Från Westchester to JFK

Great day...
Så oturen var på min sida idag... Planet blev ej inställt med dom flyttade flygplats på det så ist för att vara i Florida just nu så sitter jag på JFK. Denna kväll har varit så jobbig och irriterande att jag inte ens kan beskriva det! Planet skulle gå 20:55 hon är nu 23:55 och det är över en timme tills planet ska gå! Tur att dom har internet och att jag har Netflix!


To Florida

Kul hade nyss skrivit klart ett inlägg och så raderades hela skiten....

Iaf, sitter på flygplatsen på väg till Florida. Nästan alla plan är inställda pga väder förutom vårt så nu håller vi tummarna att vi kommer iväg! En tant har varit här sen 15 och hon är nu 19:30 ush vad jobbigt! 

Ska spela golf imorgon så måste komma iväg ikväll! Nu hoppas vi på det bästa och att dom håller vårt plan och inte tar bort det! 

Plz let me go tonight! 




Ap Photo

Denna vecka på har dom andra foto lektionerna i skolan fått kolla igenom min klass foton och komenterat på dom. Min serie var massor av bilder med vatten. Idag fick vi tbx kommentarerna och det var en komentar som stod ut till mig extra mycket (komihåg att denna kille är en SENIOR and alltså 18) kan säga att jag skrattade ett bra tag efter jag läste komentaren , innan komentaren får ni se några av bilderna som var i serien han kollade igenom.
 
 
Så här var några exempel på bilder som var med i serien och här kommer Beau's kommentar:
 
 

#HomeSick!

Kom hem från skolan idag och satta mig i sängen med datorn i knät! Loggade in på skype och ringde upp Ellinor! Oj vad vi har varit dåliga på att uppdatera varandra på livet på andra siden atlanten! Jag älskar att skypa med alla där hemma det är så underbart att prata facetoface ist för över sms där det inte känns som om man riktigt pratar om allt.
 
Det är mycket jobbigar nu när jag vet att jag inte heller kommer spendera mycket tid i sverige i sommar och att när jag väll kommer kanske ni alla är tbx i skolan och inte har tid att leka med lilla mig! Jag skulle göra vad som helst just nu för att flyga hem i kanske bara en veacka eller bara några dagar och få se alla igen och bara prata om allt och inget! Jag önskar ni alla bara kunde flyg hit så jag får visa hur jag bor och ni får se USA med mig! Tänk om jag bodde i Malmö ist för här, då man bara kan ta tåget i typ 4h och sen här!! 
 
Men iaf det var sjukt kul att skypa igen och jag ska börja vara mer activ på skype från och med nu för vill prata mer med alla, det har gått för länge sedan med många av er alla sedan vi pratade på riktigt liksom!
 
#SkypeInMyHeart
 Snygg Elli haha <3

The Fault In Our Stars

 
I'm not an artist but still! Dettar är vad jag gjorde hela kvällen igår! (nej filmen är inte med Jen och Zac men det var det jag behövde skriva för uppgiften) För engelskan behövde jag göra en poster för en bok jag hade läst och detta är vad jag kom fram till, jag kan inte rita så tyckte detta blev bättre haha. Det är inte ens en månad kvar tills filmen kommer ut och jag lovar jag kommer gråta som tusan!!!!!
 
Om ni inte läst boken ännu tycker jag att ni går och köper den nu och läser den! Bästa boken jag har läst alla gånger!
 

Soon

 
 
Jag har tittat på denna trailer lite för mycket tror jag! Om det finns en bok jag rekomenderar att läsa är det The Fault In Our Starts, jag har redan läst den två gånger men tror det är dags at läsa den igen (läste den senast för en månad sedan). Tror jag kan säga att detta är den bästa booken jag någonsin läst!
 
"I'm on a roller coaster that only goes up"
 
"It's a metaphor"
 
"Because you are beautiful"
 

Måndag!

Tjo alla bröder!
Ligger just nu i soffan med ilana och nicole och pratar om skit! Idag ska jag göra så mycket läxor jag hinner för imorgon kommer jag ej ha tid att göra något imorgon då jag har golf tävling hela dagen och kommer inte ens vara i skolan imorgon. Sen på torsdag kväll flyger jag ner till Florida för golftävling och kommer hem tisdag kväll och har en golftävling onsdag iden så haha
 
Ikväll ska jag och Ilana på en Art show där våra bilder kommer att visas så måste hinna göra läxor nu, som tur är har jag två historia snille här och det är det jag har läxa i #Gött <3
 
 

JProm 2014

Junior Prom 2014
Wow prom! Måste säga att det var en av dom bästa kvällen jag haft i high school! Så Sjukt rolig kväll. tror många har sätt bilderna på facebook eller filmern på snapchat men jag kan inte beskriva hur underbar kvällen var! När vi kom till VIP Club där prom var, så satte vi oss ner för vi trodde vi skulle få mat. Dom gick runt med lite små plock så vi åt lite tills att Dj:n sa att det var dags att dansa! Vi danskade hoppade och spran runt i ca 1h innan vi fick mat. alla åt fort och sen ut på dansgolvet igen! Stod och hoppade hela kvällen och nu två dagar senare har jag fortfarande träningsvärk i benen haha inte van! Jag tappade rösten med haha är super hes och pratar super konstigt. Men allt denna pain was worth it. Asså jag kan inte ens beskriva kvällen för den var så underbar! Kan inte vänta till Senior Prom!!!!
 
 
#PROM
 

Prom time!

Är klart nu eller nästan bara klänningen ska på så är jag redo att köra och har fortfarande en timme kvar innnan vi ska hem till nicole. Detta med prom var mycket svårare en jag trodde det skulle vara, och detta regn hjälper inte mycket! Hoppas vi kanske kan få några bra bilder iaf? håller tummaran på det bästa! Ni kommer nog få bilder i helgen om jag blir nöjd med dom haha picky picky tjej nu asså! Men dags att äta något fort och sen hoppa i klänningen!
 
xoxo
 
 

Today is the day

Idag är det dagen av balen! Kommer att lämna skolan tidigt ca runt 11:36 för att åka hem och göra mig iordning men man måste skriva ut sig när man går och ca 150 personer ska skriva ut sig på samma gång så det kan ta ett bra tag! Men hoppas det går fort! 

Så sur att det ska spöregna idag med får göra det bästa av dagen ändå! 

Cant wait! 



Naglar för prom

Idag efter skolan åkte jag, Ilana, Nicole och Ellen till town för att fixa våra naglar för prom! Tog en vanlig fransk på mina :) efter det åkte jag och hämta mamma och nu ska vi åka och köpa blommar! Wiii tagga prom imorgon då! 

Xoxo



In math class

Sitter just nu på min matte lektion med 6 andra elever och en vikarie. Alla andra tar AP World vilket är för 10orna vilka är dom flesta i min klass dom andra 11orna gick ner till bibbla aka bara gick haha. Eftersom ingen är här så lämnade inte våran lärare oss något att jobba på så jag har suttit hela lektionen och skickar iväg college mail, så nu han jag klart med det och slipper göra det ikväll eller på min lunch rast då jag helst ville få iväg alla idag. Denna lektion är över om 5 minuter och då har jag håltimme. och efter det har jag engleska där vi bara ska kolla film, then spanska där alla kommer vara borta så kommer inte göra mycket + lunch + art+ 2 lektioner av kemi men inte många kommer vara där så kommer nog bara bli plugga och typ gå över saker ci har gjort i veckan. så idag är en riktigt slapp dag med!
 
Efter skolan ska jag och några åka och fixa naglaran för imorgon och sedan ska jag åka och hämta mamma vid tåget som kommer tbx till USA idag från sverige!!!! åå vad kul det ska bli att se henne igen. Sedan ska jag och mamma hitta på något och förbreda för prom tror jag. Jag valde att skippa golf matche idag då det inte är mot något bra lag och jag kännde att jag hellre ville fixa för prom och vara med mamma!
 
Så idag kommer vara en bra dag! (förutom att jag har ont i halsen men det går nog over snart.)
 
xoxo
 
 

Lite kär i denna grupp just nu!

 

No one in school!

Tjobre!
 
Idag kan man säga att det var dött i skolan! Just nu denna vecka och förra veckan har vi något som heter AP Week, tar man en klass som heter något med AP i vilket är svårare klasser har man ett stort test en gång under någon dag av dessa två veckor. Idag var det US History vilken mer en halva min årskuss tar, så det var tomt på lektionerna idag. När man Har en AP kommer an bara in under tested den dagen och får resten av dagen ledig. Så ända lektionen alla var på idag var min history class, men alla andra klasser var tomma och koridorerna för den saken med. På min Engelska lektion var vi 6 personenr och vi brukar vara runt 25-30 elever i den klassen... haha ja så kan säga att skolan var död! Imorgon är der World history vilkert är för 10orna men jag har några lektioner med dom så imorgon kommer alla mina lektioner vara tomma med, och på fredag åker jag hem vid 11:30 tiden för att göra mig iordning för PROM!?!?!
 
Fick iaf mycket gjort i skolan idag för att det inte var några där sp kunde jobba i lung och ro, och sen sedan jag kom hem har jag jobbat på mitt engleksa uppsats men om ca 2h ska jag iväg på en middag med golf laget frågan är bara hur jag ska komma dit och vart det ligger haha men det går att lista ut!
 
Men nu är det dags att sätta mig och forstätta skriva på min uppsats som ska vara 3-5 sidor och 5 paragrapher och jag har 4 just nu så inte mycket kvar men vill gärna hinna klart innna jag måste åke/gå!
 
xoxo
 
 
 

Prom och regn???

Vädre gubbarna har nästan aldrig fel här i usa, men nu hoppas jag värkligen att dom har fel eller att vinden kommer ända rikting så allt blåser ett annat håll. Prom är nu på Fredag, och det ska regna?!?!? Det är så typisk våran årskull att det ska vara dåligt på våran prom..... Vårna After prom blev inställed för att ingen kunde anårdna och nu ska det regna så kommer behöva ta alla bilder och skit inne.... hur tusan ska detta gå! hela delan med Prom är alla bilder man tar utomhus!! Så besviken just nu! Thanks weather gods.....
 
Nu hoppas vi på att det blåser ett annat håll!!!
 
I don't want this!
 

School boo

Hola!
 
Jag startar alltid med min spanaka haha! Sitter just nu i koridåren på lunchen men den är snart över så ska hoppa ner vidare mot bild lektionen. Inte mycket har hänt än så länge och tror inte mycket mer kommer att hända heller. Efter skolan kör jag och tränar lite golf hos Pat tror jag och sedan hem och göra läxor innan Matchen ikväll (Rangers game 7). Har tydligen ett möte med golfen efterskolan, så får se hur långt det är så får jag se vart jag åker och tränar. But bell is about to ring so got to go!
 
xoxo
 
 
 

Golf i golf golf!

Hola!
 
Idag efter skolan körde jag hem lilla Chris och sedan åkte jag och Stana hem och hämtade Ellen och så åkte vi iväg mot golf banan. Slog på rangen och puttade. Kan säga att om man sätter ihop Stana och Ellen som en golfare skulle dom nog kunna bli bra! Ellen har rätta svingen och Stana kan putta! Det vara andra gången som Ellen åkte med och träna och första för Stana och det är sjukt kul att se dom slå! #Pro?
 
Imorgon blir det antagligen träning själv igen då skolan har en familje dag och vi inte får ha träningen eller läxor men lovar att mina läxare kommer gå runt den planen och ge läxor ändå! Men kvällen är upbokade för Hockey då det är game 7 och Rangers måste vinna för att gå vidare så vi alla håller tummarna nu!
 
PS det ser ut som om det ska regna på fredag vilket om det gör kommer jag seriöst ha ett brake down för det är då prom är.... thanks weather gods!!
 
Saknar denna sommar då jag spela med dom här två i regnet! <3
 

Weekend!

Denna dagen består av städning av rummet, golf och läxor. Söndagar suger alltid! Det är den dagen man måste göra allt skit jobb som läxor dåra... Jag han göra Kemi, och halva matten i fredags men jag har fortfarnde englenska och historia kvar och det är rätt mycket  i båda som måste göras! 
 
Jag har nyss städad klart rummet och ska klä på mig så vi kan åka till golfbanan där jag ska spela med pappi. Om jag hinner lite nu ska jag göra klar matte läxan innan vi åker så jag får en sak mindre att tänka på när jag kommer hem ikväll.
 
I fredags hade jag en AP vilket betyder att jag bara behövde vara i skolan för det provet vilket tog 20 min. Så på morgonen körde jag jeja till jobbet och sen åkte jag och träna golf från 8-10:30. Efter det åkte jag och köpte lunch och åkte till skolan så jag kom dit när mina kompisar hade lunch så jag kunnde sitta och äta med dom. Sedan gick jag och ilana till vårat test var där i 20 min och sedan var vi klara och fick gå hem igen! så jag var i skolan 1:30 h i fredags kunnde varit där 20 om jag ville, men jag åt lunch i skolan ist för själv hemma! Så det var nog en av dom bästa dagarna i skolan haha, så har inga läxor från den dagen jah behöver gör eftersom jag inte var där så det är nice!
 
Måndag har jag nog träning, har inte hört något från coach ännu men tror på att det bli träning!
 
Men nu ska jag dra och spela golf så måste byta om till golfkläder!
 
xoxo
 
Niklas får äran att vara dagens bild!
 

Prom is coming up… #Freaking out! x2

Nu börjar nedräkningen till Prom! Det är inte ens en vecka kvar tills prom! Sjukt juh! Jag har klänning och skor, allt nu är att lista ut hur håret ska se ut och vad för smycken jag ska ha! Daten har jag med haha! På torsdag drar jag och ilana ner till town för att fixa naglarna och på fredag lämnar jag skolan 11:36 för att dra hem och fixa mig klar för balen. kl 4 ska vi hem till Stana och ha pre-prom och sedan 5:30 måste vi vara tbx på skolan för att signa in och sedan hoppa på bussarna och åka till stället, och ja efter det kan jag inte riktigt planera vad som händer haha, har aldrig varit på prom så har ingen aning om vad som händer innanför dörrarna på lokalen. Hoppas det bli en riktigt bra kväll! Jag är sjukt taggad på det men ändå sjukt nervös, tänk om jag inte hinner klart i tid eller inte får till håret eller om sminket rinner ut!!!!! sååå mycket att tänka på! och den helgen kommer vara en av dom sista jag kommer ha med långt hår! snart rycker allt det här jobbiga håret!!!!

 
xoxo
 
 

RSS 2.0