Grå och regnig helg!

Vilken otur i väder vi har haft denne helg... Även idag har det regnat, men inte lika mycket som igår. På förmiddagen idag åkte jag med syster och pappa och slog lite golf bollar på en range och sedan åkte jag och pappa och puttade på en golfklubb i närheten. Det var super kalt då det bara är runt 7 grader ute och blåser som in i tusan! Just nu sitter jag hemma och gör alla läxor och städar rummet, kanske ska städa ut garderoben med, dags att tömma lite i den! Snart ska jag åka och göra del 1 av ett foto jobb sen hem igen och sen tbx för del 2 ikväll. Hoppas allt går bra och som planerat. Så denna dag har varit rätt så lugn! Men nu är det dags att gå tbx till läxor mm!
Can't wait for summer so i can play in shorts!
 

Rest In Peace!
Vilket lag vi en hejar på är det dags för oss alla att komma tsm nu och stödja denna familj som idag förlorade sin man och pappa. Detta som hände idag är så sjukt att jag inte ens kan beskriva vad jag känner! I tillfällen som detta är jag stolt att säga att alla klubar kommer tsm och även om du är AIK:are så står ni med oss nu och sörje med oss. Jag förstår inte varför sånna här samer måste hände i sportet. varför kan det inte bara vara en kul sport varför måste det alltid bli bråk....!
 
Alla mina tankar går ut till denna Djurgårdares familj och vänner! Stay Strong!!
 
 
 

NYC with twin!

Tjoo!
 
Idag vid 9:55 åkte jag och Ellen in till New York City. Det var inte den bästa dagen att åka in på för det regnade och vi glömnde paraplyt hemma... ups #Blondiner. Dagen blev iaf super mysig även fast vädret var så dåligt! Vi började med att försköa ta och till High Line och efter att åka lite fel och vänta väldigt länge på olika tunnerbanor kom vi till slut ner till High Line's början och gick den hela vägen. *Side note* på måndag kommer det massor med danska till skolan för att vara här i två dagar (jag hade en som bodde hos mig förra året). Så när jag och Ellen går där uppe ser jag en grupp med massor med ungdomar komma mot oss och så hör jag hur dom pratade Danska, och sen tyckte jag att jag tände igen lärarna så det var troligtvis dom som kommer till oss på Måndag (ps sjukt snygga killa iår jämfört med förra året!!!). Sedan gick vi ner till Sockerbit och köpte lite svenskt godis #Dyrt!!! vi vandrade vidare och ner till SoHo och gick runt massor. Sedan var det dags att åka hem igen och nu sitter jag hemma hos några svenskar som barnvakt :) och vi ska nu äta middag!
 
 Tagga Bild bomb!!!
 
Xoxo
 
 

Fredag!!!

Tjo bro!
Då var det fredag igen! <3 dagen har varit mycket bättre än jag trodde den skulle vara! Hade först spanska test som var rätt okej antar jag, det var inte super svårt. Och sedan fick jag ingen lunch för hade en lektion ist.... Den var inte så farlig som jag trodde den skulle bli så det var rätt så gött ändå. På idrotten ville en av läraren se min golf sving så jag stod i mitten av idrottshallen och svingade om och om igen.... Lite pinsamt eftersom skolan snygging satt och kollade... Efter det hade jag kemi test vilket gick super bra och jag fick 90% på det!!!! Wooooop woooop!!!!! Efter skolan åkte jag,Nicole, Ilana och Seymourne till en range och spelade lite golf :) det var super kul! Sedan pratade vi lite om skidor och då kom det upp en kille till mig och frågade ( antar att han stod och lyssnade på våran concersstion) om jag kände någon som tydligen hade varit på samma tävling som jag pratade om, sedan började vi parata om high school golf och om våra skolor spelade mot varandra och så, det var lite random,kuligt och pinsamt haha Idk. Sedan åkte jag hem åt middag och så sen nu sitter jag hemma hos Ellen och vi ska kolla på film ( Project X står det på schemat) sjukt taggad!!!! Imorgon drar vi in till NYC TAGGA!!!!




One day left till the weekend

Tjoooo!! Nästan Fredag nu! bara en skoldag kvar sedan är det helg, så gött!! Denna dag har varit rätt så lugn, hade två håltimmar och inga test. Tyvärr så har jag spanska test (vilket jag tror och hoppas att det inte kommer vara så svårt) och sen har jag kemi test vilket kommer vara sjukt svårt! Så denna kväll kommer sepnderas med kemi böckerna i knät! Probeblem är att imorgon har jag inte lunch för har en lektion på min lunch rast imorgon så kommer inte kunna plugga under lunchen..... kommer troligtvis plugga under spanskan när jag är klar med testet och under bilden (lite i smyg!) Min idrotts lärare har inte varit i skolan denna vecka så om han inte är där imrogon kanske jag även kan plugga på idrotten då vi får håltimme om han inte är det! Jag hoppas att hon inte gör kemi testet allt för svårt men... så brukar det juh inte bli....!
 
Efter skolan idag körde jag hem Mk och sedan åkte jag till träningen, spelade riktigt bra och skö två under par. På ett 11 vilket ligger presis brevid 1an där alla killar stod la jag upp min boll ca en halv meter om inte korstare från flagga! *ShowOff* lite stolt på det slaget och blir ännu bättre när man hör killaran säga till varandra "oo that was a really nice shoot" och när deras tränare roppar det till mig! #NICE. Efter träningen körde jag hem en tjej på laget och nu sitter jag här och bloggar men kemi böckerna i knät. Tror det är dags att säga hej då nu och plugga lite mer!
 
xoxo
 
TBT till i sommras med värdens finaste Fjording! <3 #Briljant
 

Ski Team!

 

Sambotestet

Enligt Sambotestet ska jag bo tsm med Jennifer, hahah tur att vi redan bor tsm dåra och har gjort det i (typ) 17 år!
 
 

2 days in a row!

Vad grym jag är som kom ihåg att blogga två dagar i rad! *applåder*. Det skulle ha kommit snö idag så jag var taggad på att kanske få en liten sovmorgon i morse, men neeeej så klart att vi inte får någon snö.... idag var det extra jobbigt att gå upp när man tittade ut genom fönstret och ingen snö, när man var inställ på det liksom! Och så när jag kom till skolan och parkerat bilen tog jag alla mina väskor (en väska med golf saker) och min data och släpade med mig allt in till skolan. Halvvägs in till skolan läser jag ett sms från min tränare där det står att vi inte kommer ha träning idag utan ist ska vi ha ett regel möte. Så jag släpade alla mina saker från bilen helt i onödan.... *SURT*. Förutom en sur start så har dagen rullat på rätt så bra, och fick inte mycket läxor ikväll så jag får lite free time, ska städa rummet och kolla lite svensk TV aka. Top Model och Ryttareliten(kanske slänger in lite Amerikas tv om jag hinner aka Baby Daddy). Så ikväll ska det bara slappas! Imorgon blir det mer nog för dom slänger alltid på oss massor med jobb för fredag eller över helgen...

Är sjukt taggad för helgen! på fredag ska jag på bio och på lördag ska jag in till NYC och sedan på kvällen sitta barnvakt #Pengar. sedan på söndag ska jag träna golf med pappa och sedan på kvällen göra ett foto jobb #Pengar. kommer behöva pengar efter min trip till NYC på lördag hhaha ska in och köpa svenskt godis som är sjuuuuukt dyrt.... men det kommer bli en sjukt nice dag!

Now time to clean my room and do my chem lab!
 
 
 

Thank you Lord for Skype!

Skol klockan ringde kl 14:32, jag sprang upp till skåpet tog ut mina saker och fixade. Kl 14:35 ringer telefonen! DET VAR SKYPE TIME!  från 14:35-15:10 skypar jag med Ellinor och Ellinor. Jag gick och satte mig i en korridor i skolan och Satt och pratade i mina hörlurar, satt först med några kompisar men dom var så jobbiga så dom fick gå haha, det var lite pinsamt att sitta där när alla gick förbi och tittade på den konstiga tjejen som satt och pratade svenska för sig själv! Efter ett tag gick jag ner för att börja gå till bilen, men insåg att jag fortfarande hade ett bra tag kvar tills jag behövde köra till träningen, så jag stod vid huvudentrén och pratade lite mer. Då gick en lärare förbi och sa/sjöng "Thats a beautiful language" hahha hörde det lite sent eftersom jag pratade men men! Vid 15:10 gick jag ut ur skolan och samtalet avbröts! Jansson ringde upp och jag pratade med henne tills träningen började 15:40! 

Så sjukt gött att kunna prata med sina vänner såhär! Att bara få höra deras röster och få sitta i en korridor som ett miffo och skratta åt allt och inget! Så underbart och jag saknar värkligen alla mina underbara vänner i Sverige! *gråt färdig* can't wait to come home again!!!!





Back…?

Nej men hej som vanligt säger jag " det var ett tag sedan!" Jag fick en liten utskällning av Ellinor och Ellinor idag för att jag inte bloggar längre.. men känns som om inget roligt händer och därför jag inte bloggar, men jag antar att jag får ta upp bloggen mer nu och se om jag kan hitta något roligt att blogga om!

 

Kan börja med att säga att kameran på min mobil har gått sönder så bilder får vi se hur det blir med dom, just nu tar jag bilder med andras mobiler och skickar till mig själv * desperat tjej*. När mamma kommer hit i Maj hoppas jag på att kunna byta mobil med hennes Amerikanska så jag tar den och hon får ha min som sin Amerikanska ist. Men framside kameran fungerar fortfarande så snapchat fungerar fortfarande #ThankTheLord !!!!

 

Nu är det i slutet på mars och skidorna har slutat men golfen har börjat igen. Tyvärr är det fortfarande super kallt och det sägs att vi kanske ska få snö ikväll vilket kommer göra det väldigt svårt att spela golf imorgon! Idag spelade jag som en eskimå typ haha, har varit hemma i ca 20 min och jag sitter fortfarande och fryser! Hoppas våren kommer snart för vill ut och spela i shorts!!

 

Jag orkar inte göra ett inlägg om saker som har hänt sedan det senaste inlägget (som jag inte har en aning om när det var ups...) så om ni bryr er så mycket så finns det massor av bilder på facebook (finns alltid bilder där). Tyvärr har mitt album haft lite damp och alla nya bilder hamnade först i albumet ist för på botten.... och lat som jag är så har jag inte orkat fixa det, vem vet kanske har en dag då jag sitter hemma och inte har något att göra och massor med timmar och kanske flyttar runt dom, men det är rätt många bilder att flytta och rätt många platser att flytta dom då det är över 200 bilder i albumet...

 

Jag hoppas på att jag kan komma tbx nu och blogga mera! Hatar bara att min blogg är rätt gammal och på sidan står det att jag är 14 men jag vet inte hur man fixar det, och så är designen rätt så gammal (typ 3/4 år..) så vill ha lite ändring för att få motivation att blogga igen!

 

Xoxo

 

 

Old times!

Satt och kollade igenom gammla inlägg, och hittade massor med gamla söta bilder.... so here we go!
 
hahaha assså den här sissta bilden!!!!! Snygg Ko jag är hahaahha
 

Blogga?


Det är med bloggning gick juh inte så bra... Sorry! Tänkte lägga upp lite bilder bara :) den här bilden är från Luge på Thunder Ridge med USA Luge Team!!!








JENS BYGGMARK GILLA MIN BILD!


Ja nästan all bilder är skidor! Men nu är det slut! Troligt viss bara åka en gång till i år :( hoppas på mer men troligtvis så hinner vi inte!

Xoxo

RSS 2.0