Måndag igen!

Hejsan!
För att vara måndag så rullade dagen på rätt fort. Första lektionen spelade några upp en teater men jag gjorde min i fredags så det var bara sitta där och chilla typ. Andra lektionen gick brandlarmet av och detta är nog den första klassen jag har varit i som inte alla hoppar upp av glädje när brandlarmet går, alla ställde sig bara upp och gick ut, det kan nog vara för att det var måndag morgon kankse? Men iaf, min klass är mest yungre men några Juniors så jag gick efter två killar (juniors) i min klass men när vi kom ut så såg jag inga andra från våran klass eller några av mina kompisar från andra klasser så vi stod bara där och tittade ner i backen, vi såg inte våran lärare heller. Så jag stod där och sms lite med Elli. Efter ett tag såg jag min lärare och då ringde klockan igen och det var dags att gå tbx in till lektione, jag tyckte jag gick in typ först men när jag kom in så var det bara jag och dom två killarna jag gick ut med som inte hade komit in i klassrummet så atta typ tittade när vi gick in.. ups. Kom kanske 3 st efter oss.
Resten av skoldagen rullade på fort och sen var det dags att gå hem. Inte så mycket läxor så det gick fort att bli klara med dom med. Nu ska jag ta det lungt och kolla lite svensk TV. Ikväll blir det HIMYM och 2 broke girls #Tagga !
 
xoxo
 
 

Då var det måndag jah...

Ja, då var det måndag igen då... Dags att hoppa i skorna och gå iver och hämta upp Sara och Ellen och gå till skolan! 

Det har varit en chill helg men jag skulle inte säga nej till att vara hemma idag ändå haha! Men tyvärr fungerar det inte så utan jag måste ta på mig Nova skor och gå ut i kylan och knalla 15 min till skolan!

Xoxo



Svenska Hollywood fruar!

Svensk tv och glass! Mys söndag! 



Golf med Pappa och Jeja!

Idag speladedes det golf med Pappa och Jennifer. Vi splade på Rye (hemma banan) Spelade rätt bra hade nästan två hio's, en rullade över koppen typ!!!! men fick iaf 3 birdies! Sköt 79 så jag är nöjd med rundan. Det var riktigt fint väder idag, sol och vind så det var inte för varmt och inte för kalt, tror det låg på ca 25 grader kanske. Sedan hade vi en mysig middag på golfbanan och nu sitter jag med ett skrivbord fult av läxor... Ska jobba fort så att jag kan kankse kolla Hollywood fruar sen och Williams Lista.
 
xoxo
 
Några sötisar vi hittade på banan!
 

Golf

Kl är 20 i 11 och det är dags att hoppan in i bilen och åka och spela golf med pappa och sis. Har nyss skypat med mamma i ca 40 min, så det var super mysigt! 

Men dags att åka nu!

Xoxo



Musik

Sitter och laddar ner ny musik till mobilen, både gamla goingar och nya låtar! Är fett taggad på att köra bil nu och ha party med min nya musik!
 
 
Men det är nog snart dags att sova för kl är juh faktiskt 12 (oj vilken lördag kväll vah!)
 

Minnen med denna låt!!!

 
 
Åååå 2010, Lemshaga tider <3

Mys middag!




Rye Football!

Hittade en hemsida med massor av bilder från gårdagens match och tänkte lägga upp dom här så ni får se lite hur det ser ut (för mina bilder var juh skit haha)  Så nu får ni se lite mer zome in pic's!
 
Enjoy!
 
 

tuuut tuuuuut!

Ska hoppa in i bilen och köra och handla nu :) 
Tuuuuut Tuuuut på vägarna!
 
 

Rye VS Ossining!

Igår efter skolan åkte jag och Ellen hem till våran kompis Nicole och åt middag, sedan åkte vi till skolan för det var Amrikans fotball's match. Rye VS Ossining. Vi mötte upp massor med folk där, och typ träffade även massor med andra. Dom flesta på skolan går på dom här matcherna, vilket är super kul för dom är super bra. Sporten är bra och sen är det kul att bara få vara med sina kompisar och chilla runt. Jag hade sjukt kul och var väldigt inne i spelat, tror jag blev lite hes när jag kom hem haha. Vi spleade iaf mycket bra och det är kul att kolla när man känner dom som spelar med! Vi vann stort! 49-17 tror jag det slutade på eller 49-28 något liknande. Det var iaf sjukt kul och ja det var en skön fredag kväll! Efter matchen så gick vi några stycken ner till town och köpte starbucks och sen gick vi hem. Det var en super bra kväll och jag är reddan taggad på nästa hemma match! och sen Rye VS Harrison, vilket är en borta macth med det är största matchen av året och ca 15,000 kommer och kollar om jag har rätt (kan vara helt fel men ja det är många iaf) och den matchen är i mitten av oktober (Jepp det är som vårat Derby liksom!) Så tagga det!
 
Super fina bilder jag vet.... förlåt men jag hade inge batteri på mobilen så hade ingen ljusstyrka på den....
 
BTW vi är dom svarta spelarna.
 

Gölf med pappi!

Nej men tja!
 
Spleade golf med pappa och två holländare idag. Spleade upp och ner hade några dåliga hål men det är juh det golf är, man vet aldrig vad som väntar på andra sidan kullen. Men iaf, just nu håller jag på att städa ut min garderob på sommar kläder, sommaren är inte slut ännu men vill ta ut lite saker som jag inte använder så mycket så att jag kan stopppa in lite sköna vinter tröjar, för det är bara runt 8 grader på morgonen när jag går till skolan så tänkte slänga in lite mys kläder.
 
Får se vad som händer senar idag, kanske går ner till stan och så får se. Nu iaf ska jag fortsätta att städa och sen göra lite små läxor så jepp (och inlägg om footbollen kommer snart)
 
xoxo
 
 

Golf med Pappi

Dags att dra och spela golf, ikväll ska jag blogga om footbolls matchen och lite så 

Xoxo



Football

Har nyss skypat med Elli och ska nu åka hem till Nicole ch ska vi massor med folk gå på Footboll! TAGGA!

It's Friday Friday!

YEEES Fredag! Bara 8 lektioner kvar till helg! dags att dra på sig skorna och skippa av mot skolan! 

Xoxo




Snart helg!

Har inte riktigt hunnit blogga idag ups! Efter skolan så åkte jag och tränade golf , vilket gick bra. Och när jag kom hem hade jag läxor och sen började X-factor, glömde blogga, men inget roligt har hänt idag ändå så det är lungt!

Imorgon är det underbara fredag! Efter skolan på kvällen blir det gå och kolla på Amrikans Footboll! Tagga!




School

Dags att hoppa i skorna och dra sig mot skolan! Bara två dagar kvar nu! Gött! I eftermiddag ska förmodligen Karly med mig och träna bror på hur mycket läxor vi får( så hoppas på lite!) sen ikväll blir det X-factor igen ! #Tagga! 




svenskt!

Kolla på två saker som pappa kom hem med från Sverige Idag! ( finns mer godis och ett panband men glömde fota!) #BästaPappanEver 





Onsdag, halva veckan

Chillad dag idag! Inte mycket hände i skolan, hade brandövning och ett prov det var typ de. Wait! Halva veckan har gått nu! Nice!!!! 

Efter skolan gjorde jag läxorna fort och sen åkte jag och Jeja och möte upp pappa på golfbanan så spelade vi 6 hål (13-18) det var super mysigt! 

Imorgon efter skolan ska jag och Karly åka och träna lite, hon är nybörjare så får se hur det går! 

Nu är det dags att sova! 
Xoxo



Golf

Ska nu åka med sis up till golfbanan och möta pappa så ska vi spela några hål! Mysigt!



Skolish

Dags att dra sig mot skolan, mössan på!  Det är ca 9 grader ute men så fort jag kan få ha mössa så tar jag chansen haha! Spanska prov idag ( troligen engelska och historia pop quiz med) wish me good luck!



Svenska Hollywood fruar



Har pluggat spanska nu ett tagg och nu är kl 21 och jag känner mig rätt klar med spanska! Så nu är det dags för svenska Hollywood fruar ( ligger ett avsnitt efter så har två att kolla på men det andra får jag se imorgon för hinner bara ett ikväll! 

Mjukis kläder after school!

Det bästa med att komma hem från skolan är att gå upp på sitt rum och dra av sig dom tajta jeansen och dra på sig ett bar mjukis byxor. Att bara kunna sitta i mjukisar och håret i en boll efter en dag i skolan är nog det bästa! Ta av alla preppiga saker och bli värsta trollet, jag måste säga att jag skulle kunna leva i mjukis kläder men tyvärr så går det inte! Jag har lite bättre stil om mig själv för det! Skulle typ Aldrig lämna huset i mjukis byxor (om jag inte ska åka bil långt eller flyga för då får man ha mjukisar haha om det är fina mjukisar t.e.x VS) Ni måste hålla med mig om detta?! Man känner sig så free och loose! Best feeling!
 
 
Btw diggar att på nya IOS 7 att kameran har olika effecter!
 

Outfit of the day

Här kommer bilden som skulle kommit i morse!




24 September 2013

 Det gick lite fort ut genom dörren i morrse och jag glömde slänga in mitt fina morgon inlägg som jag gör varje morgon innan skolan! Förlåt för det! 
 
Idag fick vi tbx våra matte prov eller vi fick veta vad vi fick på dom och jag hade bara ett fel (39/40) så det känndes super nice! Jag vill få se mitt spanska test för där hade jag även bara ett fel och jag vill se vad jag gjorde, men det är folk som inte tagit testen så då kan vi tyvärr inte få tbx dom men dom är uppe på hemmsidan så det är gött att man kan se dom där!
 
Skolan over all var inte jobbig, hade inga jobbiga lektioner eller test så det var en rätt så lugn dag. Dom tråkigaste lektionerna på dagen måste vara Historia vilket är min första lektion och Engleska vilken är min 4de lektion. Historia har jag inge intresse med så det är bara almänt tråkigt och segt och Englekan gör vi bara inget roligt på så det är en utdragen klass.
 
Favorit klasser är Matte (fast inte min klass då dom alla går i en klass under för dom är snille barn och tar en klass som är för juniors men dom e så smarta så dom tar den ett år tidigar, vi är bara 3 junior där inne like wait what!) för matte är så sjukt intressant och roligt, känslan man får när man listar ut ett tal är bara så gött! Och sen Photo där vi bara sitter och chillar och håller på med bilder hela lektionen vilket är nice. Har även börjar att gilla min Spanska lektion, nog bara för att min lärare e sjukt chill och min klass är med (även fast mer en hälften är en årsklass yungre (för jag började med spanka ett år senare en mina klass kamrater) och jag tror vi är ca 5 juniors i den klassen) men även fast jag inte är så bra på spanka så förklarar läraren bra och jag lär mig bra på hennes lektion. (min lärare förra året var super dålig!!!)
 
Nu när jag kom hem så var det mellis och sen hugga in på läxorna som jag ska göra nu! har inte så mycket läxor utan ska mest fixa för ett group arbete imorgon och sen plugga spanska gloser till ett prov imorgon som jag vill göra bra på så det blir att plugga hela kvällen på den!
 
xoxo
(btw outfit bild kommer via mobilen snart!)
 
 
 
 

Bästa pappa!

Pappi ska köpa med sig godis från Sverige #Perfa! ( Btw min Pappi e fett cool på sms! Å söt!)



Sleeeep



Nu är det dags att släcka lampan och sova! Imorgon är det skolfoto som står på schemat och massor med plugg blää! Men iaf dags att sova nu!

Xoxo

En helt vanlig måndag!

Ska om några minuter åka och möta upp sis vid mataffären så ska vi handla lite och sen hem och mysa och kolla på dubble avsnitt av How I Meet Your Mother vilket börjar ikväll igen, så taggade på det! 

Skolan var rätt så lungt och skönt idag och inget stor imorgon häller, på onsdag har jag spansk quiz så dags att börja plugga på det! 

Har gjort alla läxor utom att läsa men det gör jag i sängen sen innan jag ska sova. 

Så dagen har varit bra och jag total missade att det var skolfoto idag så ska gå och ta det imorgon ist. 

Xoxo





Week 3

Har kört Jeja till jobbet och är nu snart dags för mig att gå till skolan. Det är kalt ute så det blir nästan vinterjacka på! Det är bara 8 grader.... Burrrr! Ingenting roligt i skolan vad jag vet men vi får vänta och se! Hoppas på en chill dag då jag e så trött! 



Bra golf helg!

Detta har varit en bra golf helg! 
Kom hem med vinst, vilket är super kul! Spelade super bra i helgen och sköt 77,78 ( två dagar) så det var en riktigt bra helg! Det var ute på Long Island och det blåste super mycket men det gick ändå! 

Just nu ligger jag bara och tar set lungt i sängen och kollar på Svenska Hollywood Fruar. Så en riktig mysig helg med golf och sen mys kväll!

Känner att jag skulle behöva en ledig dag till för är helt slut efter en helg av golf men nya tag i skolan i veckan och det är juh bara 5 dagar tills nästa helg! 

Xoxo






Golf

Snart kommer Alexandra och hämtar mig så ska vi åka till en golftävling på Long Island, verkar bli dåligt väder så har mycket kläder med mig och bägen blir super tung ups! Får se hur mycket jag tar med för det ska inte vara så super varmt idag tyvärr.... 


It's Friday!

Sjukt gött med fredag! Det är dags att gå till skolan nu och få det överstökat med så man kan få helg!!!! <3



En dag i mitt liv!

Nu är det uppe! Jag lovade en överraskning och nu är den uppe! Det var en film på en dag i mitt liv, bara lite små klipp från min dag. Glömde filma rätt mycket men hoppas det blev bra ändå! 


A day in Frida's life!

This is just a regular Wednesday day, from morning to night!


Torsdag

Bara två dagar kvar  till helg! Veckan har gått så fort! Tagga helg nu!



Nu har halva veckan gått! (av week 2)

Lugn och skön dag idag, har inte haft mycket läxor eller jobb att göra efterskolan och hade inte mycket i skolan heller. Hade Matte Pre-test ( en sak som NY-state ger ut för att se hur mycket men lärt sig under året) så det gick fort och sen får man chilla restan av lektione och sen har jag haft spanska prov vilket gick väldigt bra eller det kändes bra iaf så vi hoppas att det gick bra! Min spanska lärare e super bra och gillar henne verkligen (om man gemför med min jag hade förra året som sög!) Efter skolan gick jag hem och gjorde dom få läxorna jag hade och startade even några läxor som ska vara klara på fredag så jag inte behöver göra lika mycket imorgon! När pappi kom hem så åkte vi och tränade närspel och det gick bra med min hand så det var skönt, den börjar bli bättre nu ( har jag berättat att jag råkade göra illa handleden när jag spelade golf? men iaf det gjorde jag så har gått med den lindad nu i 3 dagar så får se hur den mår imorgon om den ska lindas eller om jag klarar mig utan). Nu har jag nyss gjort klart lite läxor och ska snart gå ner och äta middag med pappa som åker till sverige imorogon (och jeja kommer hem från Bosie) Sen blir det 2 timmar av X-factor (bästa som finns typ hahha)
 
och juste jag har något "roligt" som förmodligen är klart imorgon kväll/eftermiddag, kanske inte är så kul för jag failade med halva av det men ni får se och säga vad ni tycker imorgon!
 
xoxo
 
 

To school!

Ska packa väskan sen är jag klar för skolan. Kände att min outfit var lite tråkig idag men orkar inte bry mig! Lol




Lat kan man kalla mig!

Sorry!
Det skulle ta för mycket jobb att ladda upp vlogen, men jag ska göra upp det till er ;) just wait for it!
 
Dagen har varit riktig chill, kollat på film i två av mina klasser och inte gjort så mycket i dom andra, så en riktigt skön dag. Just nu sitter jag och pluggar spanska inför prov imorgon och så. Var och tränade med pappa lite tidigare och det gick rätt så bra! Ska snart hoppa in i duschen och jag inser vilket tråkigt inlägg det här var men jag ska göra upp det till er (om två dagar skulle jag gissa att det ska vara klart!) Nu ska jag iaf tbx (ush två förkortningar i rad...) till pluggandet så att jag kan hoppa in i duchen snart! <3
 
 
 
 
  
 
 

Army football


huuummmm

Gjorde nyss ett vidoe inlägg..... funderar på om jag ska publisera eller inte! om jag gör kommer vi alla få ett gått skratt på hur fult det är!

School time

Kl är nu halv åtta och det är dags att gå till skolan. Har bara ett prov idag så det e soft och det är sista lektionen med så jag jobbar plugga på lunchen ;) men nu ska jag hoppa i skorna och gå till skolan!
Xoxo



Homesick!

Gud vad jag saknar sverige just nu! När man sitter och kollar igenom massor med bilder på twitter från sommaren så känner jag verkligen lusten att åka hem i en vecka nu! Det var juh inte länge sen jag var där men i en stund som denna så vill jag bara sätta mig på en buss och åka ignom stan ut på landet eller bara ta en promenade längs slussen och igenom gamlastan! Jag vill åka ut mitt i ingen stans för att få träffa på hästarna igen, åka ut med en båt eller bara något. Saknar både staden stockholm och alla mina underbara vänner och familj som bor där!

week 2

Hejsan!Har nyss kommit hem från skolan och sitter just nu och håller på med läxor (one done) och lyssnar på one direction. Kan säga att mina känslor gick lite över bord igår, jag har alltid gillar dom mycket men när man såg filmen så gick känslorna lite över styr haha. Så nu har jag sing along med dom här på datan haha.
Skolan gick väldigt bra idag, det var inte så mycket som hände och haden gick väldigt fort vilken känns skönt men tycker även att eftermidagen går lite för fort! På listan idag blir det bara läxor och plugg då jag har prov imorgon i kemi och spnaks apå onsdag, fredag kemi prov, prodject och matte prov så måste plugga på nu så mycket jag kan! och därför ska jag inte blogga mer nu utan gå tbx till mina läxor!
xoxo

School time

Har jeans på mig för första gången sen i början av Sverige resan... #tajt ! 


One direction in my heart!

Hade en sjukt bra kväll idag! Filmen (1D) var sjukt bra och såg den i 3D. Bästa från hela filmen var när som skulle kampa i Sverige och någon säger " do they have bears in Sweden" och går och tittar sig omkring ( kan säga att jag skrattade lite för högt där ;)!) men vi hade super kul och även efter när vi väntade på att pappa skulle komma så kom vi svenskar på lite bus haha ups! #SwedesTakeOver 

Nu ska jag sova för imorgon är det skola! 
Xoxo






Söndag kväll

Ska snart hoppa in i bilen och åka mot bion, för  hoppnisvis så blir One Direction filmen ( den längre versionen som kom ut igår) det blir väll ett bra slut på veckan? 

Imorgon är det skola igen, inte taggade! Jag känner mig klar nu haha efter en vecka. Nu kan det sluta igen haha men snart jul lov får man tänka!

Xoxo



Golf

Ska nu dra och spela golf! Det är typ bara 15 grader ute..... KALT! Så lång byxor och långärmat är på! 
Svarta kläder för att hålla värmen ;)

Fooooootball

Dags att dra på amerikans football nu! Det är lite kyligt ute så vet ej hur det blir med shorts men kanske tar med mig jeans vi får se! Vi hörs ikväll efter matchen! 


Hemma från barnvakt

Jag kom nyss hem från barnvakt och ska nu sova! Imorgon är det American football som står på listan (Army vs något tror jag) så det ska bli riktigt kul! Vi är massor med svenskar som ska gå så det kommer bli super nice! 

Idag var skolan bra, det var juh fredag så det är nice. Så nu har man klarat av en vecka av Junior Year vilket är rätt mycket plugg men känns rätt okej ändå! Veckan har gått så fort och helgen kommer göra det samma! Jag lovar snart sitter jag på ett plan till Sverige igen! 



Fredag den 13de

Detta brukar vara min tur dag men jag började morgonen med att peta in maskarna rakt i ögat.... Men resten av dagen har varit riktigt bra! Gjorde rätt okej på mina två prov och fick inte för mycket läxor så det är rätt gött! Ikväll ska jag sitta barnvakt så man blir lite rike hahah, men ska börja med läxorna nu så jag slipper dom i helgen!


Dag 5

It's Friday Friday!!!!!!! 

Tagga alla det är fredag idag! Dags att gå till skolan nu! Woop woop



Rädda mig från åskan!

Det är storm ute! det åskar och blixtrar som tusan! Hela himlen lyser upp och jag håller på att skita på mig! jag vågar inte aaaaa!!!! våra väggar SKAKAR!!!!! det är helt sjukt! och jag som är sååååå rädd för åskan! HJÄLP MIG!
 
 
 

Dag 4

Nu är det vara fredag kvar sen är det helg igen! Veckan har gått rätt fort men den har varit jobbigt för lärarna slängde på oss läxor och prov direkt! Idag hade jag 2 och har 2/3 imorgon så det är bara ta ut böckerna och börja plugga nu! 
Kom hem lite senare idag för jag stannade i skolan för att prata med en matte lärare och få lite hjälp inför provet imorgon så det känns bättre nu! :) men nu måste jag plugga om jag ska hinna allt! 



9/11

Idag är det 12 år sedan det hände! Usch vad jobbigt det är att tänka på det, och speciellt när en väns pappa dog i 9/11 och vet hur jobbigt det måste vara för honom! 

Rest in peace! <3



Läxor!

Nu har halva skola vecka gått och snart är det helg igen! Mycket läxor nu och många prov! Har ett prov imorgon och 3 på fredag.... Mys! 

Idag var det galet varmt både i skolan och när jag gick hem, våran skola har inte AC då det är akut svettigt och klibbigt!!! Var ca 36 grader när jag gick hem ush fy tusan! Jag vill ha typ 13 grader så man kan ha en jacka och jeans! Jag älskar höst och vinter kläder! Det är det bästa, men vi har sådan kort höst här :( och super lång svettig sommar ( och nej det är inte lyx!) 

Nu ska jag hugga in i läxorna och sedan kanske åka och träna med pappa om vi hinner :)



Dag 3

Efter idag är halva vecka klar! Å vad skönt!  Idag fick jag sova lite längre då jag inte hade något jag skulle göra på morgonen, så gick upp 6:40 ist för 6! Kännes super skönt! Om 10 min ska jag gå till skolan så dags att fixa det sista och sen gå! 

Ha en bra dag alla! 



Dag två klar!

Idag var det dag två av skolan och det var väll lite bättre en igår nu när man vet vart man ska och så. Hade matte lektion idag (inte igår för hade ett möte då) kan säga att det kommer vara den pinsamaste klassen under året, min lärare jobbar fort och vi ska redan ha ett prov på fredag och vi fixk massor med läxor som jag inte fattar halva sakerna på.... och sen så är vi bara 4 st från 11 i den klassen och jag är ända tjejen.... resten går i 10 (dom som har tagit en svårare klass i 8an och får nu gå i en högre klass i matte så dom e super smarta medans vi 11 är normala) så det är rätt så stelt, och sen så var alla 10 där igår så när jag kom i i klassrummet satte jag mig bara ner på en plats så kom en kille upp och baha" det här är min plats" "oj förlåt jag var nte här igår är det bestämnda platser" "ja i alfabestårding vad heter du?" "Henningsson" "okej så sitter du bakom honom där tror jag" men sedan väntade jag tills läraren kom ist så sa hon vart jag skulle sitta. Restan av dagen rullade på rätt så bra! fick mycket läxor så det var inte så kul att komma hem till och sen så glömde jag matte boken i skolan så när jag varit hemma i ca en timme så var det bara att hoppa in i bilen och åka tbx till skolan för att hämta boken som låg i skåpet!
 
På kvällen så åkte jag och pappa och tränade lite sen har jag inte hunnit med så mycket mer än så idag, nu är kl snart 22 och det är dags att sova! 
 
Vi hörs imorgon xoxo
 
 

Golf

Dags att åka och golf nu, tar en pause i alla läxor! När jag kommer hem och är klar med läxors kommer det ett längre inlägg om dagen! 


Dag två!

Då kör vi dag två nu då!


Klar med första dagen!

Då är man klar med förta dagen av Junior Year!
 
På alla lektioner idag har det mest bara pratas om vad som kommer att hända under detta år och vad vi behöver veta om lektionen (ja för tydligen tar det 40 min av varje lektion....) Mina klasser suger! jag har typ inte lektion med några av mina vänner och har måna lektioner med yngre mäniskor (vissa med bar yngre typ....) Spanska har jag inte med en ända kompis FML, historia ingen, engelska en, matte (vet ej för vi hade ej det idag), AP photo en, kemi 3, gym 5, lunch 2 och Art 2..... det är inget! kommer var själv hela tiden å joy! Har även några lektioner i middel school vilket suger!!! Men man får göra det bästa av året och jobba hårt ist! 
 
Efter skolan så gick jag och pratade med min gamla matte lärare bara för att typ säga hej och lite så och sen gick jag hem och hade Skype samtal med mamma <3. Lite senare gick jag Sara och Ellen ut och gick med min lilla bebis hund Annie, mys!
 
Nu är det dags att börja med läxorna för ja jag fick läxor idag -.-
 
xoxo
Stanaleeeeeeee
Söta lilla annie! hon ser lite galen ut men är för hon är så glad att hon inte sitter still så hon vänder sig om i bilden ;)
 

Home

Kom nyss hem från skolan men ska nu gå ut och gå ned Annie, när jag kommer hem får ni höra om min "underbara" dag ;)


First day!


Klar för skolan!

Nu är väskan packad, outfits för hela veckan ut plockade och allt är klart för imorgon! Date med Ellen klockan 6:45 imorgon för att vara vid skolan kl 7:00 och ta skåp (skolan börjar kl 8). Sitter nu och lyssnar på Cody Simpson, klockan är vara 20:51 men har inte så mycket bättre för mig och gick upp 5:30 i morse så känner mig rätt klar just nu och funderar på att sova så man är utvilad till skolan imorgon! Alla får hålla tummarna för att jag får lektioner med mina kompisar imorgon och att jag inte blir forever alone! för som det ser ut just nu så är jag rätt forever alone i många av mina klasser..... </3 Men men dags att stänga av datan och kankse kolla ett pogram på tv eller bara chilla med mobil och kolla lite youtube klip!
 
xoxo
 
 

Vad ska jag ha på mig?

Jag brukar inte ha problem att välja vad jag ska ha på mig på morgonen när jag går till skolan och har aldrig tänkt "första dagen måste man var super snygg" men detta år blev det tydligen så! jag inte hitta något att ha på mig! Jag tror halva min garderob ligger på min säng just nu och det går inte bättre juh mer jag terstar!! #Beslutsångest!!  Tur att jag har min musik att rocka ut till medsans jag rotar! Kl är snart 19!!!!!!! Måste hitta kläder!
 

Skol start imorgon!

Detta sommar lov har gått så himla fort och det är redan dags att imorgon vaknar vid 6 och gå till skolan, ta den 15 min långa morgon promaden till "Harry Potter" skolan, gå in i koredårena och gå ner mot skåpen där alla kompisar kommer stå. Öppna upp ett nytt skåp och stoppa in alla mina ny köpta böcker och sätta på mitt lås, sätta mig ner och prata ut med alla goa vänner som jag inte har träffat på hela sommaren. Sen kommer klockan ringa och det är dags att gå till första lektionen för år 11! Gå in och kolla vilka man har lektion med sätta sig ner och då kommer det slå in!" Men hallå skolan har juh börjat nu! WHAT?!?!" Ska bli skönt att få komma in i en rutin igen men usch att vakna upp tidigt varje morgon kommer vara ett Helvetica!
 
Nu är det dags att välja första outfitten för Junior year och sen hitta en väska jag kan ha imorgon så jag får med mig alla saker! Veckan är rätt lungn eftersom skolan börjar med Imorgon och Tisdag har jag hand om en super söt hund som heter Annie så ska ut och gå med henne innan och efter skolan. Sen på fredag ska jag sitta barnvakt och bli lite rikare haha, och lördag ska vi gå på College Amrikans Football!
 
Hoppas jag får något roligt att skriva nu på bloggen när skolan börjar så att den inte står blank som vanligt!
 
 

I'm ready!

Tror jag har allt nu för skola starten( utom en väska hahah lol får köra på den gamla tills jag hittar) känns rätt bra!


Watch out!

Detta är juh fett coolt!!!!!!


Golf golf golf

Somnade inte förns runt 2:30 igår och vaknade runt 10 idag, usch det är onsdag idag! Har bara två mår dagar av sommarlov(fredag-söndag ska jag iväg på tävling) det är juh helt sjukt! Ska åka och träna snart och sen ska jag fixa iordning alla saker för skol starten och se så jag har allt! Kanske ska slänga in en Skype med mina Ellinor om vi hinner med! Men nu är det dags att göra sig i ordning och klä på mig!

Xoxo


School soon!

Skolan börjar på måndag... Det är mindre än en vecka iväg! Å herre Gud vart har sommaren tagit vägen? Kommer bli skönt att börja för att komma in i en rutin men efter en månad kan jag nog ta sommarlov igen!

Jag har iaf haft ett helt underbart sommarlov! Så många underbara minnen från Sverige men alla Goa människor och även många härifrån USA!

I'm ready for this year!


IJGT

I helgen spelade jag min första IJGT tävling ( international junior golf tour) och kom tvåa!!!!!! Spelade min livs bästa runda dag ett så det var sjukt kul!!!(76) 5 över par! Gjorde även något roligt slog ner min boll i vattnet på mitt andra slag på en par 4:à och fick droppa så slog då mitt 4:de lag från dropp zone och satte slaget ca 110 Yards! Så coolt! Så det var sjukt kul att komma två på första tävlingen liksom ;)


Patrick

Ska åka och träna med Patrick nu och sen åka och träna själv med pappai :)

(Gammalt inlägg)


RSS 2.0