Lördag!

Igår gick jag Niocle och Stana till gymmet och var där i ca 2 timmar. Vi värmde up med att spela squase i ca 20 min och sedan lite övnaningar i det rummet eftersom det är stort och vi var själva, sen gick vi in i det lilla gymmet och gymmade i ca 1,5h. Min kropp är rätt tröt idag haha.
 
Idag åkte jag för att testa nya golfklubbor och vi hittade nya skafft med dom sa att det bästa var om jag hade kvar mitt huvud på kluban och bara bytte skafft så nu är mina klubbor kvar där och han gör om dom. vi var där i ca 2h och det var väldigt långtråkigti i slutet då vi behövde vänta på att dom skulle torka så jag kunde testa och se om det kändes bra.
 
Just nu håller vi på och plockar  fram alla skid saker för imorgon blir det förstadagen på snö!!!! Är så taggad på att få åka skidor igen!
 
Snart ska jag åka hem till Niocle K, på film kväll men tills dess ska jag göra läxor och städa rummet!
 
xoxo
 
Bild för Photo class
 

To the gym!




golf

Gode morgon!
håller just nu på och borstar tänderna och gör mig i ordning för att åka och spela golf med pappa (3 grader ute...) sedan i eftermiddag ska jag till gymmet med tjejerna och ikväll måste upssetsen in så den måste skrivas klart!!
 
men nu måste jag dra 
 
xoxo :*

Happy TG

Dags att åka iväg på Thankgsgiving middag med alla svenskar nu!

xoxo


Happy Thanksgiving!

Ingen skola idag eller imorgon för det ör Thanksgiving!
 
Igår Efter skolan åkte jag och Nicole P hem till stana och sedan åkte vi och gick ut med Annie. Efter det åkte vi hem till mig väntade tills Jeja kom hem med bilden så hoppade jag och Ellen in i min bil och Stana och Nicole in i Stanas bil så åkte dom och hämtade Ilana och vi hämtade Nicole K. Sedan åkte vi för att äta middag , med det var en super lång kö på chipotle så vi åkte till ett hamburgare ställe ist och åt middag, sen gick vi till CVS och köpte godis och chips så åkte vi hem till mig och kollade på film.
 
Idag sov jag ut riktigt länge till typ 10:30 super skönt! Sedan satt jag och kollade Thanksgiving pareden i NYC på TV och nu gick jag upp för att göra lite läxor så jag inte behöver göra det i helgen pluss en sak ska lämnas in imorgon så lika bra att göra den nu! :) Senare ikväll ska vi bort på svensk thanksgiving middag(bara svenskar typ) det ska väll bli mysigt..?
Men nu måste jag skriva klart min uppstats!
 
xoxo
 
 
 Stolt över stana som fått sitt körkort! <3

@Stana's

Sitter nu hemma hos stana och chillar! Vi slutade tidigar idag för Thanksgvingin så är ledig imorgon och fredag PARTY! Vi håller på att planera lite saker och ska snart åka och gå ut med Annie och sen ska vi hem till mig och ikväll ska vi åka och äta middag med folk hehe!
 
xoxo
 
 

Storm?

Det är bus väder ute! Fick en varning på mobilen om vädret... Men Saras och Ellens mamma är snäll och kör oss til skolan idag så vi slipper gå i bus vädret!

Idag börjar skol dagen med en stor samling så har inte historia eller matte ( önskar jag slapp engelska ist för det är dagens längsta lektion!!!!) sedan slutar vi kl 14 ist för 14:32, och då är det inte riktigt bestämt vad vi ska göra om jag gå hem först eller om jag åker hem till Stana? Vi får se bror nog på hur mycket jag har kvar på min uppsats som ska in ikväll, ska jobba på den i skolan idag så jag får mindre ikväll :)

Xoxo



Jämför

Bilderna till vänster är sommaren 2012 och Bilderna till Höger är nu hösten 2013 (så alltså ett år och några månaders skillnad) Det känns som det har vuxit mycket mer än det ser ut på bilderna… Akws!

xoxo

Long Hair!

Mitt hår blir bara längre och längre!!! Snart är jag nog tbx till längden jag var på innan jag klippte av allt! Har inte bestämt mig ännu vad jag vill göra med håret, men jag vet att jag vill ha långt hår till Prom men måste kanske klippa det lite nu då så att det inte är super långt till Prom eller så klipper jag av lite precis innan Prom…. vet inte ännu, men långt börjar det bli iaf!!!

xoxo

Gym dag!

Heeeeey! 

Nu är det bara en dag kvar av skolan innan LÅNG helgen kommer! och imorgon så har jag inte mina två första lektioner heller för vi har en samling med alla seniors and juniors. Sedan slutar vi 32 (lol) minuter tidigare en vanligt hehe super nice juh!

Idag efter skolan gick jag hem fort, bytte om packade en väska och hoppade på cykeln. Cyklade hem till en hund som vi går ut med för ägarna är i Europa. Så cyklade dit i regnet och tog in henne för det var för kalt och blött för henne att vara ute. Sedan cyklade jag in mot town där jag mötte Stana och Niocle på väg och så gick vi vidare till Gymmet. Vi cyklade i ca 20 min och sedan gick vi in som ett backrum och tränade lite själva. Vi var där i ca 1,5 timme. Det var super kul och faktiskt skönt att få träna lite. Senan cyklade jag hem i regnet och tog en dusch. Efter middagen var det taggs att åka och gå ut med hunden igen och nu sitter jag här. Dags att börja med alla läxor eller har inte alls mycket men har en uppsats som ska vara klar imorgon kväll så ska fixa lite med den och sedan skriva klart den imorgon i skolan och efter skolan.

Imorgon ska jag troligtvis hem till Stana efter skolan, få se vad som händer hehe!

xoxo

 

School

Sorry att jag inte bloggade igår, hade ingen tid satt men läxor tills jag hoppade i sängen :( men det ska vi ändra på idag! Men nu måste jag hoppa i skorna och knalla över till Ellen och Sara!

Xoxo



3 day school week!





Night!

Imorgon är det skolan igen... Tur att det är LÅNG helg som kommer up! Som sagt bara 2,5 dagar av skola, det tror jag att jag ska klara av haha!
Xoxo



Kvälls promenad med syster och Annie <3






Skype date med Lovisa! <3

Supeer mysig  morgon! Vaknade av ett en hund var i huset( vi sitter hunvakt) och så satt jag och mös med henne ett bra tag! Sedan gick jag upp och stängde in mig på rummet och hade ett Skype samtal med Lovisa! Så sjukt länge sedan, så det var super mysigt att får parata med henne i en timme! Nu ska jag sätta mig och fixa med lite bilder och sedan ska jag Träna med pappa och göra läxor. Så en rätt lugn Söndag. Veckan blir kort då jag bara har 2,5 dagar av skola så det e super nice! Men såklart väljer lärarna att göra massor av saker due nu på tisdag och onsdag då bara för att vi inte har en hel vecka... drygt! Men iaf sånt e livet ibland!
 
xoxo
 

Dinner in town <3

Ligger nu i sängen och ska snart släcka lamporna. Vid 18:45 gick jag ner till town (det snöande när jag gick, super kalt men super mysigt!!!) Möte Stana och Nicole P utanför subway och så gick vi till resturangen tsm där vi satte ihop massor av bord och satte oss. Efter ca 5 min kom Ilana och sen Kom Dakota. Efter ytligare 5 min så kom Tim. Vi väntade ett tag på att en kompis till stana skulle komma men hans mobil var död så fick inte tag i han, sen sms han och sa att han skulle bli sen så vi gick och beställde mat (Sallad) och sen satte vi oss igen. Det var en super mysig middag och vi hade super kul. vid ca 20 tiden kom stanas kompis och vi gick över till Starbucks (andra sidan gatan) där vi köpte något och dricka och sen satt vi och pratade och chillade. Vid 22 tiden kom Nicoles pappa och hämtade mig Stana och Ilana och körde hem oss, super snällt av honom. Då gick jag över till Ellen (för hon kunde tyvärr inte komma ikväll) och så Kollade Vi massor av Pretty littel liars och sendan kom även Sara hem och kollade lite med oss. Vid 1 tiden (nu) gick jag hem och nu ligger jag i sängen och ska stänga av datorn och sova! 
 
Imorgon ska jag träna med pappa (styrka) och sedan göra klart mina läxor som jag inte han idag. Vi hörs imorgon 
 
xoxo
 
 
 

Time to go!

då drar jag ner till town! Mys middag på listan!

xoxo

Bilder från igår! <3

 
 
 
Några bilder från igår hemma hos Ilana på film kväll (Footlose).
 

Town for dinner!

Har nyss tagit en dusch och ska nu göra mig iordning, ska gå ner till town och äta middag med några kompisar! Tror vi är ca 8 st så det kommer väll bli rätt mysigt! 
 
Idag efter golfen gjorde jag lite läxor men inte mycket, jag har varit helt tom i huvudet nu i efftermiddas, inte kunnat tänka hahah, men får göra klart imorgon, och mycket av det jag har ska inte vara klart förns onsdag eller tisdag så har lite i veckan på mig med!
 
Ska gå om ca 30/40 min så dags att göra mig i ordning, Talk to you guys later!
 
xoxo
 
 

Winner!

Jag van med 2-1 mot pappa idag på golfbanan! gött att se att man förfarande kan spela haha. Det började med att det var sjukt kalt med eftersom blev det faktiskt skönt! och sen var det så fint och spela specielt nere vid vattnet! så underbart fint! <3
 
 
 

Gölff!

Time to go play some golf with dad! 
Bara 4 grader ute så understället är på! Har inte spelar på sjukt länge såå hahah wish me good luck! 



Fredags Mys! <3

Håller nu på och klär på mig efter min dusch! Ska snart hoppa in i bilen och fära av mot Ilana och våran film kväll :* Jag blogger mer imorgon då jag ska spela golf med pappi på morgonen! Men vi hörs senare eller imorgon bror på när jag kommer hem ect!
 
xoxo
 
 

Skype Fredag! <3

Då var skol veckan klar! nice! Stana körde hem mig efter skolan få jag ringde college's men inget svar, och sen skypade jag med Elli och Elli i ca 1 timme för dom behövde sova då Elli ska jobba imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen för ska snart åka hem eller det är ett tag kvar men ska iaf hem på filmkväll till Ilana, mys pys!
 
Inget har hänt idag så finns inget att blogga om! I'll talk to u guys later xoxo
 
<3

FRIDAY

Åå så var det äntligen fredag igen! Wooop woop! Dags att knalla till skolan lite tidigare idag för ska möta Stana! Bara 9 lektioner kvar til helg! Tagga!!!! 

Xoxo



Snart är helgen här! <3

Det var så mycket när jag kom hem från skolan idag att jag glömde bort att blogga. Skolan rullade på som vanligt antar jag. Efter skolan satte jag mig och ringde coacher för college men fick tyvärr inte tag i många av dom så blev att lämna medelade ist och sedan skicka masor med mail. Jag vet inte varför med denna dag har varit sjukt trötsam och jag ligger nu i sängen helt slut! ska kolla lite svensk tv och sedan ska jag ta och sova! Bara en dag kvar av skolan, sen är det helg! Veckan har gått fort men ändå långsamt! Dom två senaste veckorna har vi bara haft 4 dagar av skola så lite B att ha 5 denna vecka och nästa vecka har vi bara 2,5 dagra av skola så haha sen börjar julen närma sig så snart far man till sverige! <3
 
xoxo
 

Time to run off too school





Night night

Nu får jag krypa ner i sängen och släcka lamporna! Mysigt! Imorgon är det bara två dagar kvar av skolan! Sjukt hur fort veckan har gått!!! Hoppas på en snabb dag imorgon så det snart kan bli helg igen! 

Xoxo



Such a sad/cute video! <3

If you not cry the smallest bit while watching this, I don't know what more to tell you than "THAT'S WRONG" [Brent Rivera vocie]
 
 

Innebandy I miss you!

 
 
Hejsan!
 
Inte mycket i skolan idag men högen med läxor tar upp nästan hela köksbordet... spanska test morgon så bara sätta sig och lära sig ett 3de språk nu då... tur att man har en bra lärare som är sjukt hjälpsam och förklarar bra! Iår tycker jag faktiskt om spanska, det e riktigt kul. (nog bara för att jag har en sådan bra lärare). Under veckan är det inte så mycket som händer mer än skolan och sen alla läxor, så fins inte mycket att blogga om tyvärr.
 
Idortten idag spelade vi innebandy och så kommer den riktiga Frida ut haha. Vi (Juniors och Seniors) spelade med freshmen för att våran klass är så liten så dom satte typ ihop oss med freshmen klassen. Det var sjukt länge sedan jag spelade och det var så sjukt roligt att spela igen och får ut alla känslor. ååå vad jag saknar denna sport så sjukt mycket! önskar jag kunde spela den här i USA! tyvärr delade inte läraren upp oss i flera lag utan vi var två sjukt stora lag så alla var bara ivägen så det blev nästan inget spel mest bara att alla stod och slog på bollen..... Hoppas på att dom kanske är lite smart imorgon och delar upp oss i felera lag så vi får igång ett spel! (jag är sjukt taggad hahha) Massor av freshmen gick up till mig och bah "spelar du hockey" haha jag bah  nej i wish, men jag brukade spela denna sport (för dom vet inte vad innebandy är så man får säga gym hockey och dom tror inte det är en sport för det är bara något man gör på idrotten så då blir dom lite häpna, hehe. Men jag är iaf sjukt taggad på imorgon, ska ta med mina egna bandy skyddsklasögon hehe! Perf!!!!!
 
xoxo
 
 
 

Soon weekend

Yeees bars 3 dagar kvar av skolan nu! Minus grader ute så på med skidbacken och mössan! 

Xoxo



Follow me!

Följ min foto instagram! :) 
PhotosByFridaH



Tisdag!

God eftermiddag alla! haha utråkad tjej här!
 
Hallå nu är tisdagen slut med, och helgen kommer närmare! e redan tröt på skolan! Jag är redo för att sova en hel dag haha! Idag var skol dagen supe lång och jobbig och sedan efterskolan flög tiden iväg! och kl är redan 16:40.... ups kanske dags att göra lite skaer snart! Men fick inte för mycket läxor ikväll fick några som är till torsdag som jag ska börja nu så man blir klara med dom så jag inte har lika mycket imorgon! ska vi se nu ikväll är det något roligt som händer ikväll? nää tror inte det PLL har inte kommit tbx ännu så inge bra på tv så kanske kollar lite svensk tv och youtube när man har lite tid över!
 
Men nu är det dags att jobba lite! Talk To You Guys Later 
 
xoxo!
 
 

Storm här eller?

Gode morgon! 
Uppe med tuppen och dags att göra sig iordning för skolan! Idag är det super kalt ute... Rå diss på den! Och så blåser det som satan! Det blir på med vinter jackan och vantar så ska det nog bli bra! Dags att gå snart så dags att hoppa i lite kläder och fixa till sig!

Xoxo 



Time for some sleep !

Oj vad tiden går fort när man har kul! Har suttit och kollat på tv med Jeja och Amanda men nu blev klockan mycket och det är dags att sova! Imorgon är det redan tisdag! Inte mycket kvar till helg (tänk posetivet)


Night! Xoxo

Ny städat!



 Städade rummet ordentligt idag! Packade undan skit och slängde gammal papper. Fixade med smycken och gjorde fint i rummet! Det behövdes värkligen, det känns så mycket fräschare nu och trevligare! Det är faktiskt kul att städa ibland!

Monday..

 
Heeey!
För att vara måndag så var dagen inte allt för jobbig! Inte för mycket att göra i skolan men rätt mycket att göra nu ikväll så det är bara att börja på en gång antar jag! Imorgon har jag Matte prov så viktigt att kolla över dom notsen igen men jag känner mig rätt så säker på det så det e lunga puckar! Sen är det massor med små läxor att fixa med men hoppas det går fort för sedan måste jag städa och sen ikväll är det HIMYM och 2 Broke Girls som står på listan! kanske hinner slänga in Solsidan där med om jag har tur! Men nu ligger jag efter i schemat och det är dags att ta ut skolböckerna och börja med denna hög av böcker!
 
xoxo

Måndag igen!

Oj nu blev klockan mycket och det är dags att gå till skolan!!!
 
Dags att dra på sig jackan och hoppa i skorna! En hel vecka av skola coming up....
 
M

Träning med mina favoriter! <3

Heeeeeey! (sorry att jag glömde skicka ut detta igår)
 
Träningen igår var väldigt intressant kan man säga! Det började med att vi gick upp för backen där på toppen vi blev bemötta av llaman... han började jaga alla så det slutade med att vi fick gå ner en annan backe en planerat. Sedan gick vi upp till toppen igen och började träningen. Efter att vi hade sprungit upp och ner en backe en gång (som vi ska göra 3 ggr) kom llaman tbx och vi bestämde oss för att gå ner till botten igen för att slippa llaman. När vi tillslut kom mer så var det inte så super mycket tid kvar så vi avslutade med human slalom och en lek. Sedan var tränngen slut och vi gick in och att och pratade och chillade ett tag  allihopa (vi fick även mat!!) Sedan var det dags att åka hem och göra alla läxor och sedan kolla lite hokcey.
 
Det var den dagen det!
 
xoxo
 
 

Träna!

Dags att åka till träningen nu! Tagga it och klättra/springa upp för skidbacken i två timmar haha

Xoxo



Morning!

Hej mina fina!
Morgonen började med att jag Nicole och Stana åkte ner till town och en affär som heter Jerry's för att köpa frukost!  Sen körde jag hem så åt vi hemma och satt och pratade och bara chillade ett bra tag, och sen åkte Nicole hem och lite senare åkte Stana!

Om 15 min ska jag åka iväg på träning och få träffa alla mina babes! Och sedan ikväll måste jag göra alla läxor för jag har varit för lat och gjort inga under helgen....

Nu är det iaf dags att byta om!

Xoxo



Night babes!

Nu är klockan mycket och jag Nicole och Stana ska snart gå och sova! Imorgon blir det träning! Tagga!




Mys kväll!

Mys kväll med mina tjejer! Tjejerna är över på en mysig filmkväll och sen sis och hennes kompis! Super mysigt! Vi kollar The Heat! 





Sis



Golf med syster i eftermiddags!

Time to pic up the sis!




Lazy lördag!

God morgon!
Ska snart åka och hämta syster på jobbet och sen ska vi åka och handla lite!

Sedan blir det promenad och kanske lite golf! Och ikväll blir det filmkväll ikväll :)

Xoxo



Fetto kväll!

Efter stanas therphy åkte vi och köpte middag och sen åkte vi hem till mig och åt och kolla TV. Nicole behövde sitta barnvakt så hennes mamma kom och hämtade henne och Stana ( för hon behövde sjus) vid 18:30 tiden. Sedan låg jag hemma och chillade ett tag tills jag gick över till Ellen och Sara för att kolla på PLL! Sedan gick jag hem och låg och pratade med jeja i ca 1,5 timme lite sister time! 

Nu är det dags att sova så peace out!

Xoxo





It's Friday Friday


Hola!
Sitter just i ett litet rum med Stana och Nicole P. Stana har therphy och vi var uttråkade så åkte med! Nicole står och läser om alla dela i kroppen hahah sådan tönt lol! 

Skolan var rätt så chill idag! Hade ett test sista lektion men det var inte så jobbigt så det var lungt. 

Ikväll ska vi några troligtvis ut och äta eller troligt vis bara jag och Stana för alla andra har något planerat, får ser vad som händer lol

Talk to You later babes! 






Fredag

Morning! 
Klockan är snart halv 8 och då är det dags att dra på mössa och vantar + vinter jacka och gå ut i kylan och gå till skolan! 
Det är redan fredag å Gud så gött! Det är inte mycket skola kvar nu till jul lov! Ca en månad bara (och lite mer) men det är juh super gött eller hur?! 

Idag har jag kemi test så ni får hålla tummarna för mid! Och sen ikväll ska jag troligtvis ut och äta middag med några :)

Men nu måste jag dra! 
Xoxo 




Lite höst

Har några små höst bilder som jag tog för min foto klass: (två bildbomer på en dag wow!)
 
 

I'll soon be back!

Jag ska fixa ny header och försöka få bort att på sidan det står att jag är 14.... yepp snart 17 men jaho!
 
Jag ska börja blogga mera nu och uppdatera er på min liv på andra sidan havet! Tomorrow i'm back!
 
Yess Tomorrow my babes tomorrow I'll be back! <3
 
My fave girls!
 

Seymourne's Birthday!

Finally! 
Här kommer bilderna från kameran från seymourne's födelsedag i söndags. 
 
 

11/12/13

Fint datum idag! 

Jag hade inte tänkt å blogga idag men jag behövde dela med dig av datumet haha! Så fått jag får tid ska det komma en bild bomb från helgen och när den är klar så ska jag börja blogga igen! Jag ska även försköna fixa en ny header bara att jag är så seg på att fixa bilder som jag kanske vill ha till den! Men snart ska det ändras på detta och jag ska komma tbx!


Sis <3


Movie night

Ska ut på bio med Tjejerna ikväll för att fira Seymorue som fyller 16! 

Mys!


 

Mys dag!

Vaknade och tog en 40 min promenad med syster! Super mysigt! Kom hem bytte om och ska nu åka och hämta Nicole P och åka hem till Nicole K då ska vi åka och shoppa! 




Babysitting!

Nyss ätit middag och nu tar tjejerna en dusch och jag istter här nere och lyssnar på bra musik och smsar. Har det rätt soft, just nu. det är gött att sitta barnvakt ibland för man får vara lite barnslig och skoja runt! 
 
dagen var chill och nu är denna semester över så man kna lämna in lite saker nu i efterhand om man vill men för det mesta så är betygan satta nu, jag är väll okej med mina beryg... lite sur i några ämnen som i Kemi (sjukt svårt sååå....) och typ Historia (men fatttar inget om USA's historia) och sen var min photo lärare lite dryg med det är inget jag kan göra, hon gillar bara inte vad jag gör även o jag älskar mina bilder och hon hatar dom så får man dåligt betyg.... KÅ!
 
men iaf det ska iaf bli gött men en lång helg (lediga måndag) och har något planerat varje dag så det är nice. Imorgon är det shopping och football som står på listan så är rätt taggad på det! det är championship imorgon och borta martch med det spelar ingen roll vi hoppar in i bilen och kör 45 min för att komma till denna match för att heja på våra killar hela vägen tills dom är State champions (det är inte det denna match är för men om dom vinner så närmanr dom sig med stora steg!)
 
xoxo
 
 

Fredag !




nu är fredagen här!

Fredag!
 
Yeeees då var det fredag igen! Idag har jag ett prov och en inlämmning som står på listan. Sedan är semestern slut och berygen satta #hjälp! Jag är rätt nöjd med betygen i dom flesta ämnena!
 
Nu har jag läst igenom mitt  engleksa paper en sita gåna och ska printa ut den. Sen är det dags att gå upp och göra mig iordning för skolan!
 
Ikväll är det barnvakt som står på listan #Pengar hehe
 
xoxo
 
#Sisters!
 

Snart är det helg igen!

Hej alla fina!

Dagen har varit rätt så chill idag. Skolan var det inte så mycket som hände inga test eller prov så det var rätt lugnt! Imorgon däremot så är det sista dagen på denna termin så alla betyg är due och jag har spanska prov och en engelsk uppsats som ska in (+ lite andra små saker). Idag efter skolan är det college work som står på listan; ska ringa massor med olika skolor och så, men måste även plugga lite eftersom det är rätt mycket som ska vara klart imorgon. Inte så mycket händer under veckodagarna så det finns inte mycket att blogga om, och jag vet att jag måste bli bättre på att blogga under helgerna med. Men ni får iaf bilder hela tiden som förklarar det mesta om mina dagar! Bilder beskriver ju så mycket utan ord dem med!

 

Schema för helgen ser ut som liknande:

 

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Ska sitta barnvakt till några svenskar hela kvällen

-Åka och shoppa med tjejerna på förmiddan.

- Åka och kolla på skolans Amerikans Football team spela final!!!

 -Träning med skidorna

-Födelsedags middag och bio

- Ledig från skolan (någon speciell dag jag vette tusan)

 

 

Torsdag!

Bara två dagar kvar sen blir det 3 dagar helg . Mycket på listan denna helg! Men fortfarande två dagar av skolan kvar tills dess! Men nu ska jag iaf knalla till skolan!
Xoxo 



Back to school




College

Uppe med tuppen!

Vaknade som vanligt även fast jag hade stängt av alarmet. Sov lite längre och sedan upp och göra mig iordning. Mitt hår är överallt idag.... Det går åt alla håll :/ har dränkt det i vatten men det fungerar inte... #BadHairDay ska iaf hoppa in i bilen nu och åka upp mot colleget! 

Xoxo



Love this song! <3

 

Happy Birthday Nicole <3

Mina tjejer! <3
 

Dinner <3

Ska ut på middag med tjejerna nu till town #HappyBirthdayNicole



Måndag kväll!

Hey my babes!
 
Idag var det måndag igen då.. Dagen gick fort, vilket var mycket gött. Fick mycket läxor tyvärr då vinte har skola imorgon och läraran bestämde för att bomba oss med läxor ist även fast jag inte ens ska vara hemma ikväll eller imorgon sååå, sitter nu i ca 30 min till innan jag ska gå ner till town på middag med mina tjejer då vi ska fira Nicole P som fylled 16 i lördags! Kommer bli super mysigt!
 
Imorgon ska jag åka upp till ett collge ca 1,5h härifrån och så ska vi hälsa på golf tränaren och se på skolan och så och sedan på kvällen så ska jag sitta klistad framför min kemi bok då jag har ett super test på onsdag som räknas lika mycket som 2 test..... #HJÄLP 
 
Men nu ska jag sätta mig med mina fina läxböcker igen och sen göra mig iordning för ikväll! <3
 
xoxo
 

Måndag imorgon igennnnn...

Har haft en sjukt bra helg men imorgon är det back to school men sen på tisdag är vi lediga igen #Gött. Kä
 
 
nner mig redo för kvällen och släcker nu lamporna och stänger ner datorn! dags att sova!
 
xoxo
Bilder från Thunder Ridge idag <3
 

This is what I love to do!


Söndag morgon <3

Ligger hemma hos Ellen och kollar på PLL med tjejerna! Ska snart hem och göra mig iordning för skid träningen som är lite senare idag. Så taggad!!!! 



Happy Halloween!!!! <3

 
Kul när typ inte hälften klädde ut sig...
Men iaf Happy Halloween! <3
 

Happy Halloween




Rye Vs Tappan Zee

 

IT'S GREAT TO BE A RYE GARNET FOOTBALL FAN!

Matches var sjukt bra! Vi vann så klart haha nu är vi i final sååååå gött!

Jag och Ilana flörtade lite med säkerheten och polisen för att få komma in på plan och vi spenderade hela matchen på plan fotandes, tog nästan 800 bilder ups! Det är så jobbigt att fota i mörkes ljus men hoppas jag fick några bra iaf! Nu är det dags att sitta och jobba med bilderna! #HejIngenSömn 





Football game



Jag drar ner till town nu för middag sen football game

FRIDAY FRIDAY FRIDAY

Men hallå det är fredag! Vekcan gick fett segt men nu är den klar iaf! Ikväll blir det football game igen och Kameran är så klart med! Hoppas på att kunna springa ner på field men får se! Sen ska vi fira min kompis som fyller 16 imorgon med så vi ska klä henne i sweet 16 saker som jag köpte i onsdags. Vi skulle ut och äta middag med men eftersom football game kom iväg tar vi det på måndag då vi är ledig på tisdag!
 
Just nu har jag gjort några läxor och ska snart göra mig iordning för att dusch och kanske ta en skype. Sen blir det ner till town och äta (fast min plånbok är i bilen som syrran har ups...) och sen dra vidare till footballen.
 
o yeah btw idag under engelska lektionen när det var ca 2 min kvar så gick brandlarmet. Vi var i ett Data rum och jag hade min egna dator med mig så jag stängde ner den för att ta med den ut men sen såg jag att alla packade ihop och tog med väskorna ut eftersom lektionen snart var slut. Det slutade med att hela klassen stängde ner datorerna och packade väskorna och sen gick ut. När vi kom ut i Bibloteket (data rummet ligger i ett rum i biblan) så hade redan alla sprungit ut och biblotisten stog och sa att vi skulle vara döda vid den här tiden..... Men när vi kom ut i koridorren var det fult med mäniskor så jag antar att hela skolan skulle varit döda då. När vi började gå ut så ringde klockan som satt att lektionen var slut så det var tur att vi tog alla saker så vi slapp springa tbx. Men vi gick ut iaf och alla ba det är en övning... Jag bah nej för dom skulle aldrig sätta en övning mitt imellan två lektion just för att det skulle bli så strul med alla läman väskor och sådant. Efter ca 2 min där ute så kom även 3 st brandbilar (kan säga att jag hoppades på att vi skulle få gå hem!) Men det fick vi inte så efter ca 15 min där ute så var det bara att gå tbx in och gå till nästa lektion.
 Som tur var så gick brandlarmet 10 min efter det slutat spöregna, hade inte varit kul att stå ute i spöregn!  Så det var en intresant förmiddag haha, pluss spanska lektionen blev kortare ;)
 
Xoxo
 

FRIDAY!

It's Friday babes!
Dags att åka till skolan snart! Gött med fredag! Idag släppte jag ut min fläta men så klart då la det sig "rakt" efter typ 5 min utsläppen! Men lite lockigt är det iaf!




Halloween i skolan!

Så idag på skolan eftersom det är Halloween så har seniors en rolig sak, där dom klär ut sig och gör olika skitter och om man har heltimme eller gym eller en snäll lärare så får man gå och kolla(jag hade gym) så det var nice! Fotade ite super mycket men lite så ha kul med alla dessa bilder på galna amerikanare haha 







Happy Halloween!

Idag åkte jag hem till Nicole för att fira en liten Halloweeen, Vi satt hemma och dealade ut godiset och typ chillade. På Lördag i'm going all out haha för då är det Halloween party och jag ska vara en ängel lol så vanligt haha. Men ikväll så var vi lite lata och hittade inget roligt så vi gick som Tennis spelare lol för jag hittade massor med tennis racket i källaren.
 
Ni får några bilder från ikväll, men jaa haha...'
 
 
 

RSS 2.0