Mickis!

Åkte ut till Mickis vid 4/5 tiden och sen åkte vi och åt middag med hennes pappa å bror, det var super mysigt och skönt att komma ut på öarna igen. Det var en super mysig och nu ska vi göra glass och sen sova!

Imorgon drar vi till GöttLand!


Morgon

Morgon Morgon!
 
Sitter och packar det sista och ska göra mig iordnig för att åka hem till moster och fira henne. Sen åker jag vidare ut på ingarö till mickis<3 Imorgon drar jag av till Gotland och jag är super taggad!
 
btw jag klippte av mina långa fina naglar igår och nu är dom korta och fula och mina fingrar ser suprt tjocka ut :'( Det är super ful... bläää Hoppas dom växer ut fort för detta är så fult!
 
Men nu måste jag tbx till packningne! peace!
 
xoxo
 
 

Jobba

Idag vaknade jag vi 6 för att åka till Nicoles jobb och hjälpa henne jobba för jag måste jobba gratis för min skola i usa för att få ta studente, så v ar där och jobbade hela dagen. Jag fick mysa med alla djuren som hon jobbar med och det var super mysigt.
 
Så det är det ända som riktigt hänt idag.
 
Imorgon ska vi fira mosters födelsedag och sen drar jag ut till ingarö för att sova hos mickis för vi drar till Gotland på Måndag och jag kommer typ inte ha något internett där ute på ön för gården vi bor på har inte internet och min iphone är inte svensk så den fungerar inte i sverige. Så kommer nog inte blogga på ett tag får se jag ahr min svenska mobil som jag kanske kan blogga på om jag har tur annars får jag ta allt när vi kommer hem :)
 
Nu ska jag packa för Gotland och vika tvätt samtidigt som jag kollar på film! :)
 
xoxo
 
 

Jun. 28, 2013


The Script

Dom var så sjukt bra live och sjukt roliga va dom med! Vad där med mickis och mötte upp Nicole Och Nadja! Vi kom rätt långt fram så det var fett Nice! Träffade även Clara,Maja, Johanna och Ella där så det var super kul! Nu är det dags att sova!

Xoxo


Bilderna från igår!

 
 

Bara 5 timmar kvar!

 
Om 5 timmar står jag och mickis på grönan och kollar på när The Script spelar! Sjukt taggad för detta!!
 
Idag försova jag mig till 10, skulle vara på värmdö 10 så försov mig ca 1,5 timme så kom till värmdö 11 där jag träffade mickis och vi handlade saker till ridlägret på Hööks och sen tog vi en lunch. Nu sitter vi i lägen heten och ska snart eller om någon timme åka till grönan för att få bra plattser till konsären! Kommer blir super bra! E TAGGAD SOM FAN!

Gröna Lund!

Idag vid 10:30 Stod jag Elli, Sofia och Elli utan för Gröna Lund redo att köra! Vi var på grönan från 10:30- 23:00 så hela dagen. Min kropp är helt slut och yr och jag är sjukt trött med vi hade så himmla kul! Imorgon ska jag först ut till Värmdö till Hööks med Mickis och sen till grönan med henne för att kolla på The Script så det kommer bli sjukt nice! Så Taggad!! (btw idag var vi allra först på Vila Musen! Respekt!)
Vilda Musen
 
resten av bilderna vägrar ladda upp så lägger upp dom så fort det går<3
 
 

God morgon!

Jag har vaknat ca 4 ggr i natt... Kl 4,6,7 och sen någon gång mer men var för lagför att kolla klockan hehe innan jag nu gick upp. Sitter och äter frukost typ Nyhetsmorgon vilket men inte gjort på 6 månader så det e fött gött! Kl 10 kommer tjejerna hit typ och då drar vi över till Djurgården för att gå på Grönan! Kommer bli super Nice! Och det ser ut som om Regner passerat på sidan av Stockholm så det blir Perf!

Nu måste jag snart göra mig i ordning pm jag okar haha
Xoxo


Redo för Veckan!

Tog en mys dusch och nu sitter jag och kollar på tv, kl är snart 22 och jag förtår inte hur jag fortfarande är vaken!! sjukt! Men måste gå och sova nu om jag ska orka upp imorgon för Grönan. Jag har hela denna veacka planerad ut nu så det är skönt att jag slipper sitta hemma och bara vänta på att någon säger att dom kan och sen blir det 2 veckor på gotland med bästis! Så resan har börjat fett gött! Jag taggar på att bli tjockis imorgon på grönan har redan planerat vad jag ska äta hahah ups, men sen ska jag juh tbx på torsdag med å kan tjocka då med haha , Perf!
 
Men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova :)
 
xoxo
 
 

Stan

När vi kom hem gick jag och mamma it på stan för att handla mat och äta middag och även kolla hur alla bussar går till den här lägenheten eftersom det är första gången vi bor här så jag hittar inte så super bra på den här delen av staden, bor typ 4 min från Djurgården eller så, så är lite lost här på gatorna men kommer nog lära mig rätt fort att hitta hoppas vi på!

Imorgon ska det regna men jag Elli,Sofia och Elli drar till grönan och är där hela dagen ändå för 1: det kommer vars lite folk 2: allt får fortare ;) så det ska bli Nice, hoppas bara det inte regnar så mycket så att dom stänger allt! Om det händer får vi väll hänga o stan eller något ist ;)

Kl är snart 20 och jag är inte super tröt men det e juh gött! Ska gå och sova snart så jag kan vakna tidigt imorgon!

Xoxo


SVERIGE!

Nu sitter jag i lägenheten hemma i sverig! Ska gå ut och gå lite nu och kolla läget och köpa lite mat för jag e hungrig!! Planet var sjukt sent sp vi kom inte iväg försn syp 00:30 och kom till sverige runt 14 tiden, Jag fick inte mycket söms på flyget för vid 02:30 kom dom med middag,,,,,, what vem äter då liksom.... men men nu ska jag ut och äta så vi hörs sen!
 
xoxo
 
 

Sent plan

Planet är försenat från 21:30 till 24:00.... Inte coolt! Så kommer var på flygplatsen i 5 timmar :/ just nu står jag och laddar mobilen så att den håller hela flygresan eller iaf ett tag för jag har ipaden för musik så att iphones inte ska dö! Men den har inte fult batteri den häller såå vet ite hur detta ska gå :/ om dom dör får jag väll lyssna på TV musiken som finns ;) för jag måste somna till musik när jag flyger!

Kommer inte komma hem förns typ 14 imorgon så det är inte chill :/

Xoxo


Flygplatsen

Nu drar jag till flygplatsen


Mys

Tog en mini prinsens tårta till mellis som jag hittade i frysen! Super mys innan jag drar hem till Sverige ! Perff!

Xoxo


Lunch

Snabb lunch mesans jag packar. Rull macka med ost och nudlar mys!


Todays the day!

Idag lyfter planet mot Svea Rike! Fergie inte förs typ 22 ikväll eller något vilket är mycket senare en vi brukar åka. Så jag håller på och packar det allra sista nu och sen ska jag byta om och så! Bara ett problem! Det är typ 30 grader ute och jag ska åka i mjukisbyxor ( hände bara när jag flyger typ) så det kommer vara sjukt varmt! Men det får man leva med haha!

Nu ska jag tbx till packa!


Longboard


Stella!

Hälsade på gamla grann hunden idag! Så galen hon blev min lilla sötis!


Packa!

Nu ska jag börja packa eller lägga ner i resväskan! Tog en mys dusch efter cykel turen så det var fett gött och nu är det bara börja packa eftersom jag åker till Sverige imorgon kväll! Så gött!


Golf

Drog upp till klubben för att testa nya klubbor men mina gick bättre Å blev inga nya, Hanna puttade och chippar lite med mig och jag tror jag lägger av med golf! Hon har inte spelar på typ 2 år och så kommer hon och slår mig i våra små tävlingar... Inte rättvist tycker jag haha

Nu ska vi cykla hem till mammas kompis för att hämta något mamma glömde igår och hälsa på deras uber söta hund! Sen är det packa som gäller!


Mörgon!

Gode mörgon!

Hur e läget! Det är söndag! Jag ska snart åka till golfbanan och testa några nya klubbor och sen hem och packa sen ska vi ner till Playland! Party

God frukost :)

Xoxo


PLL

Min syster har fått mig helt kär i Pretty Little Liars har kollar slutet av säsong 3 och han nyss börjat på 4:a funderar på att gå tbx till 1 och 2 men vet inte om jag pallar kolla igenom alla gammal när man vet vad som händer nu liksom eller Nää det spelar nog inne roll för denna serie är juh helt sjuk! Men kanske gör det någon gång om jag pallar. Nu är kl lite över 12 och jag släcker lampan och sover, peace!

Xoxo


Longboard

Tog en liten kvälls tur på londboraden med Hanni. Åkte runt lite och bara chilla, tog en sväng ner till skolan för att visa Hanna med så det var gött!
Super mys va det!

Xoxo


Jun. 22, 2013

Kom bara hem med en ny maskar från shoppingen idag. Jag och Hanna var lite uttråkade så vi provade en skit ful Prom dress och lite så hahah, nu är vi så trötta så vi sitter bara och halv sover i soffan, ska nog gå up och packa, packa ner i väskan så jaho

Xoxo


Going shopping

Ska snart åka och shoppa med Hanna och Karin lite sista shopping innan Sverige! Måste packa klart snart så vill de till så jag har allt innan jag börjar packa och byta massor med klädesplagg. Så dags att åka nu

Xoxo


Packning

Sitter på rummet och packar med Hanna som smak råds hjälp! Jag har bara tröjor kvar typ att lägga fram sen kan jag börja packa ner allt i väskan! Sååååå tagga på att åka hem! Bara två dagar kvar sen åker jag!! Så taggade så det finns inte! Ska bli så kul att träffa alla jag inte träffat på typ ett år!

Xoxo


Hola!

Kl är typ halv 11 och jag har typ nyss vaknat! Jag vet inte riktigt vad som står på listan för idag men det är nog antigen shopping eller Playland( som grönan) vi får se vad vi känner för :)

Jag tror det ät dags att stiga upp men min säng är så skön så jag pallar inte haha

Xoxo


Town med Hanna!

Drog ner till town och köpte Statbucks! Lite kul, många som kommenterande våra blommor i håret! Starbucks killarna som jobbade skulle bara prata så det tog ett bra tag innan vi fick beställa lol. Sen när vi var ute och gick så tutade folk och många pratade med oss haha bara för att vi hade blommor i håret liksom lol på amerikanare! Träffade även svenskar när vi var ute dom såg att vi var svenskar bara för att vi hade kransar på oss, cool! Men det var lite kul att se hur alla kollade på oss bara gör kransarna!

Xoxo


Midsommar!

Glad midsommar från USA!


Soooooon!


Costco

Jag och Hanna levde runt på all free mat och dryck på costco idag! Vi åt sol tusan och fick gratis krämer och skit! Gött som tusan

Xoxo


Outfit

Dagens

Byxor och tröja från Tommy Hilfiger :)


Morgon!

Tjoooo!
I morse åkte jag med mamma och gick ut med hund, super mys!

Nu ska jag Hanna,mamma och Karin åka till cosco och handla och lite så, ska köpa blommor för midsommar krans för vi har inga här och handla mat för ikväll och så!

GLAD MIDSOMMAR!


Shop

Köpte inte mycket idag men det blev bra ändå!


Shopping!

Var på outletten idag, fick inte med mig mycket hem men lite små saker som stod på listan ;) och när jag kom hem fanns även min nya kamera väska innan för dörren! Perf!


God morgon!

Vaknade för ca en timme sedan och gick upp och städade rummet lite! Skrev en shopping lista för idag ska vi till outleten och shoppa :D Och idag kommer även Hanna hit från Sverige med sin mamma ( skid kompis) har inte träffat dom på så länge så ska bli sjukt kul att dom kommer!

Jag ska packa lite innan dom kommer det jag kan packa innan outleten heheh jag är rätt seg på packning!

Xoxo


Becca<3

Så tråkigt att säga hej då! Jag vet hur det känns för henne eftersom jag har gjort det själv när jag flyttade hit! :( so sad!

Btw på bion beställde jag en SMALL dricka... Yes den på bilden är small?!?!! Wtf!


Beccas

Ska dra över till Becca nu! Så Yeah

Xoxo


Hund och shopping!

Åkte med mamman och syster och gick ut med en super söt hund som heter Sofia! Hon är så söt och snäll tyvärr så drar hon väldigt mycket men annars är hon guld! Efter det åkte jag och syster till ett Mall och shoppade lite smått bara och köpte present till min kompis och nu ska jag packa lite innan jag duschar och sen går över till min kompis

Xoxo


Jun. 19, 2013

Jobbet hörde inte av sig då jag ska inte jobba idag utan åker och går ut med hund ist, och sen åka och handla present till min kompis. får se om jag ska jobba imorgon eller inte :/


God Morgon...

.... värden säg vas som står på jag tror jag drömt och svävar i det blå!

God morgon!
Om ni inte fatta så var det en gång som jag började med. Idag ska jag kanske jobba vet inte ännu för han har inte svarat om jag ska jobba ännu för jag tänker inte föra som igår, åka dit och sen tvingas åka hem igen! Annars ska jag ut och gå med en hund med Syster och sen ska vi åka och handla en priset till min kompis som jag ska hem till ikväll hon fyller 16/ ska flytta till Spanien så det är grattis/ hej då fest typ. Så det ska nog bli kul!

Dags att gå och byta om nu,

Xoxo


Radera bilde!

För ca en vecka sedan hade jag över 4000 bilder på min mobil, nu har jag 42 st! Många av dom är på datan men jag har raderat massor med bilder! Hade ca 300 Twitter bilder på mobilen ( från när någon "känd tweetat mig tex dom från WAT eller ClintonCavemusic eller AnjaP eller Jens Byggmark) så det var dags att få bort alla dom från mobilen! Känns skönt med en ny start för idag la jag in helt nya låtar på mobilen med och tog bort alla gamla! Gött!


Idag med lani

Idag med Ilana cyklade vi ner till town och köpte starbucks, och sedan cyklade vi hem till henne och kollade på filmer, 1st : White chicks 2nd: Happy Gilmor (slutet vi aldrig kollade klart på sist) och sen två avsnitt av Family Guy, sen cyklade jag hem i regnet hahah jag såg inte så rolig ut när jag cyklade med chisade ögon för att kunna se i regnet haha
 
 

Randomisera bilder


Movie time!

Sitter hem hos Ilana just nu och kollar på white chick! Iiiiiiiii


Ut med Ilana

Ska cykla med Ilana nu och gå på starbucks och sen cykla runt lite! Ha det!


Suuuuur!

Jag cyklade upp till golfbanan vilket tog ca 30 min och när jag kom upp för att jobba sa dom att dom inte behöve mig och att jag kunde gå hem , så det var bara att cykla hem igen.. så frågade jag om imorgon och då sa dom "ring imorgon bitt" varför jag ska planera mina dager efter jobbet om jag inte ens ska jobba kan ni inte bara bestämma er nu tack! då passar jag på att packa nu ist och sen vid 1 gå ner till town för att träffa kommpisar men ändå rätt så surt att cykla dit och hem för inget! men nu fick jag in dagens workout iaf!
 
 

BYE

Before You Exit- mina killar! <3
 
 
 
My boyyyys! <3

Jobbet

Dags att hoppa på cykeln och dra till jobbet! Jobbar bara 2 timmar och sen ska jag till town med Ilana ( kanske Stana) och sen ikväll golf med pappa och sys! Ska nog packa lite ikväll med för har inte kommit så långt hahah


Mys!

Ny målade naglar ( bara första lagret och inte fixade helt) och Hannah Montana The Movie! Vilken mys kväll!


SNART!


Sverige snart!

Heeeeeeey!
 
Ni kan se att jag e uttråkad haha, jag håller på att packa för sverige med svårt när hälften är i tvätten eller måste användas innan sverige... Men jag får väll börja packa små sakerna ist! Jag har inget roligt att blogga om jag bara jag vet inte, sorry för så tråkigt bloggande hehe!
 
Saknar min bästis! <3
 

Jun. 16, 2013

Dags att åka till Dick's och köpa golf saker eller så om jag hittar något bra! Sen är det barnvakt som står på listan idag! Bra start på sommarlovet att känna pengar!!!


Vänner

Har börjar lägg fram saker för Sverige men mycket kvar! Jag är väldigt ordningsam när det gäller ALLT! Haha jag har gjort ett schema för Sverige för att veta vilka dagar jag är borta och så haha (tönt!) och när jag packar så gör jag en check lista för allt som ska med! Men jag älskar att vara så ordningsam även om det är väldigt udda!!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på VÄNNER! Min favorit serie i hela värden! Så sjukt bra haha, så byeeee!


Golf

Idag spelade jag golf med pappa och en kompis till pappa, jag spelade super bra och sköt 79, 3 birdies på första 9:o! Det var super fint väder idag så det var super mysigt att spela! Nu är det dags att börja packa för Sverige ! 9 dagar kvar!


Nothing like us!

 
 
Avslutar kvällen med bra musik från ClintonCaveMusic!
 
Fick massor med pengar ikväll så nu kan jag shoppa för sommaren!!! iiiiii! och så ska jag jobba på söndag kväll med så kommer bli super rik haha! Nu är kl 24:00 och det är dags att hoppas i sängen, man blir trött av att sittta barnavkt hehe. Jag fick mycket gjort när jag var där, jag rensade mobil bilder och alla bilder på datan, har fortfarande mycket kvar att göra men har kommit en god bit på vägen hehe!
 
men nu är det dags att sova så natti!
 
xoxo
 
 
 

SOMMARLOV!

SKOLAN ÄR SLUUUUUUT!!!
 
Så nice att skolan är sluta och att jag inte behöver gå tbx på nästan exakt 3 månader (- 4 dar) Känns så gött! Och jag börjar sommarlovet med att käna pengar genom att sitta barnvakt och hundvakt( super söt hund) så det är juh fett gött! Har suttit och ränsat bilder på datan så att jag får plats med alla sommar lovs bilder haha! Måste åka till "jobbet" nu men broende på när jag kommer hem kanske jag slänger in ett inlägg!
 
xoxo
 
 

Last day!

Sista dagen av skola idag dåra! Avslutar tungt med spanska test men skit samma ska bara bli skönt att bli klar! Hela veckan har jag inte brytt mig om hur jag klär mig med idag ser jag verkligen ut som en hobo! Men i dont care!


Golf midda!

Golf middagen idag var rätt mysig, hade kul med vännerna och tränaren! Tyvärr behövde jag gå efter 2 timmar bara då jag behövde åka hem och plugga! Nu är kl snart 23 och jag lägger mig i sängen för att sova! Imorgon sida dagen av skolan sen SOMMARLOV!!!!!! Sååå gött det ska bli!!!


SO CLOSE NOW!

Skönt att säga städer var sista gången på 3 månader som jag kommer sitta vid det här skrivbordet och plugga! Skönt det ska bli med sommar lov imorgon efter spanska och earth testen!


Earth

Gjorde ett earth test nu för att träna och fick 95% på det!!!! Happy! Så känns rätt bra inför imorgon hoppas jag kan komma ihåg allt och inte göra bort mig på något dumt! Nu är det dags för spansk och sen golf middag!


Regn!

Idag för lunch gick jag Stana och Ilana till subway och sen till starbucks innan vi gick tbx till skolan för repetition för Earth. Det regnade rätt bra och ingen hade paraply så vi blev rätt blöta+ en bil skvätte ner oss haha.

Ps Starbucks fick mitt namn rätt!!!!


Historia testet idag gick rätt okej hoppas på det bästa! Nu ska jag sätta mig och plugga earth och spanska som jag båda har imorgon en efter den andra, och sen senare ikväll ska jag på våran avslutnings golf middag!

Peace!


Snart slut!

Imorgon har jag mina två sista finals och regeses ( Slut tests) och sen är det sommarlov på riktigt!!!!!


Sverige snart!

Kan inte vänta tills jag kommer till Sverige och får träffa massor med underbara människor! Dom på bilderna och massor mer flera <3


Heeeeeest!

Om 18 Dagar står jag på gotlands mark och på ridlägret! det har varit ett år sedan jag satt på en häst eller ens var nära en häst vilket är helt sjukt lång tid för en häst nörd som lilla jag haha, jag kan inte vänta tills jag får sitta på mina fyrbenta vänner igen och gallopera på ängarna! Kännslan man får när man rider är obeskrivlig! Det är blad den bästa känslan som finns, att flyga fram över ängarna med vinden i håret och se hästen med öroren framåt och bara leva i nuet! Hästar är såna djur som skulle kunna skade dig på en sekund med dom har sådan respect så dom gör inget, vissa hästar kan bitas eller sparka men om man kollar på hur stora dom är och vad dom SKULLE kunna göra måste jag säga stor respekt till dom för hur snälla djur dom är!
 
 

Plugg!

Sitter med fötterna i fotbad och pluggar, rätt Nice ändå!


Cykel tur!

Mitt i pluggandet hoppade jag och syster på cykeln och tog en 45 min cykel rund bara för att få lite syra i huvudet! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till tandläkaren


Off to work

Dags att åka till golfklubben nu för att jobba, är nervös för vet inte vad jag ska göra och det kommer bara vara pinsamt!


Mys!

Ny städat rum och ny duschad!

Ligger just nu i sängen och Chillar, ingen skola imorgon utan jag ska jobba på golfklubben ist och plugga för historia testet på Torsdag och Spanska, Science på Fredag, jag ska även till tandläkaren imorgon vilket jag inte gillar!


Måndag!

Idag hade jag min första final vilket är stora prov ( som nationella typ) som vi har i slutet av året, så jag har inte skola längre bara ett eller två 3 timmars tests varje dag i en vecka. Idag hade jag matte vilket gick rätt bra tror jag! Efter hade vi en "lektione" eller en repetitions klass med Earth science kl 10:30-11:30 sen gick jag och Ilana och Stana till stan och åt lunch och sen tbx till skolande 13:00-14:00 var det en annan "lektion" som vi gick på. Sen åkte jag hem och i regnet gick jag och syster till stan för att gå till banken och nu på kvällen har jag pluggar spanska och Engelska ( som jag har test i imorgon).


Mobil bilder från helgen

Hoppas ni gillar bilden på mig och min Prom Date som jag hittade inne på Dick's Sporting Goods, synd bara att han inte har ett huvud :/


Day 2

Jag spelade skit idag men vårar lag spelade super bra då just nu ligger vi tvåa med en runda kvar, så alla håller tummarna på att vi vinner eller kommer tvåa!!!!


State day 2

Idag är det första dagen av tävling men andra dagen här upp på State tävlingen ( golf tävling med skolan) ska åka till banan om 5 min så ska gå ner till bussen typ nu!


Off to State


Nationaldag!

Glömde skriva förut men Glad nationaldag!!! 6 juni!!!! Me gusta me gusta!


Free from school!!! ALMOST!

1: Snyggt inlägg du gjorde syster!

Hej!
Idag var det juh sista dagen av skola eller lektioner så vi behövde tömma skåpen.... Det var rätt tungt att gå hem med alla saker!!! Ryggsäcken var full+ en påse med smått och gått + två pärmar att bära på! Men jag överlevde ( och så hade jag inga hörlurar!!!!!!)

Bildern är på skåpet under året ( vänster) och nu (höger)


puss

jag älskar min stora syster :)

Full House

Sitter och kollar på full house och det är avsnittet med Walter med duckface och så kollar jag iFunny och så kommer denna bild upp... :O


Nationaldag imorgon!

Imorgon är det sista av skolan eller inte riktigt. Sista dagen av lektioner, sen har jag en vecka av Test's, stora test (State) typ som Nationella proven i sverige. Så kommer bara gå in till skolan för ca 3 timmar och sen gå hem igen, men jag kommer jobba på golfklubben 3 dar i veckan i två veckor efter proven så jah! 
 
Nu i helgen har jag golf tävling för skolan fredag-söndag så det kommer vara rätt nice att åka upp med kompisarna och bo tsm och spela golf!
 
Jag satt och raderade bilder och hittade några som jag tänkte dela med er!
 
Summer!!
Dom får det alltid fel på starbucks... (ska vara Henrik ocg Frida)
Rangers Game!!!!
 
Jag och Honkan på thanksgiving
 
Jag och Malin på julkonsären i 8:an <3

Coca-Cola!

Måste bara skriva om det här med att cola har satt namn på falskorna! fy tusan vad smarta dom är! Nu köper folk n cola bara för att dom ser sitt namn eller något annat, och om man kankse vill ha en pepsi eller någon annan drika med så ser man sitt namn på en cola så köper man den ist! Detta måste få upp deras försäljnin rätt så mycket! Tycketed bara det var sjukt smart! för tbx jag frågade faktiskt några om dom hittar en om dom kan köpa en till mig med Frida (om det finns) för det skulle vara så coolt! så om någon hittar ;))))
 

Gamla bilder

Min data har inte så mycket minne kvar så på min fritid sitter jag och raderar bilder, musik och massor med annat skit som finns på datan!
 
Nu när jag satt och raderade kom jag över några av dom sita bilderna jag har tsm med min klass i 8:an det var sista dagarna innan skolan slutade och jag flytta! Saknar alla massor och ville bara dela några av dom hahha 
 
hhahah jag dör av sista bilden! Elli (röd jacka) skulle luta sig fram för att vara med i bilden med elli och oskar men så bromsade tunnelbanan eller något så hon rammlu ut ur bilden! hahahah å vilka minen alla bilder har 
 
Bilderna är till, under och från en jul konsär som vi gick på! <3

RSS 2.0